Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 ημέρες πριν πούλησα το Tesla Model Y Performance 2023 μου έχοντας αλλάξει παρα πολλά ακριβα αυτοκίνητα, έρχομαι λοιπόν να σας ενημερώσω ότι καλώς ή κακώς καμία εταιρεία δε μπορει να πλησιασει την Tesla σε αυτα που προσφέρει, επίσης εκανα συγκεκριμένες διαδρομες καθημερινά και έτυχε να εχω κόλλημα με τα χιλιόμετρα όπου τα κοιταζω πάντα συγκρίνοντάς τα με τα πραγματικά και δεν ειδα ποτέ κάποια διαφορά στο χιλιομετρητή. Δεν είμαι κανενας φαν οποιασδήποτε εταιρείας, απλα ήθελα να υπερασπιστώ κατι το οποιο δέχεται πολεμο για αλλους λογους το τελευταίο διάστημα ενω δεν θα έπρεπε. 

• Like 5
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, polaki είπε

Δεν πέφτω από τα σύννεφα είμαι γερά στο έδαφος αλλά…

Σύννεφα παντού και δεν πήρα ομπρέλα λέτε να βρέξει.

Ακολουθούν βροντές, κεραυνοί, αστραπές, λέτε να πέσει

κανένα αστροπελέκι πρέπει να πάρω κράνος ο ήχος της καμπάνας

δεν χτυπάει γλυκά, για ποιόν είναι πάλι. Α για τον Musk

Σημείωση :

Αυτός όταν τρώει αγωγές πλουτίζει, τόσα λεφτά μαζί του θα τα πάρει.

Δημοσ.
3 hours ago, alexpap said:

Δεν πέφτω από τα σύννεφα είμαι γερά στο έδαφος αλλά…

Σύννεφα παντού και δεν πήρα ομπρέλα λέτε να βρέξει.

Ακολουθούν βροντές, κεραυνοί, αστραπές, λέτε να πέσει

κανένα αστροπελέκι πρέπει να πάρω κράνος ο ήχος της καμπάνας

δεν χτυπάει γλυκά, για ποιόν είναι πάλι. Α για τον Musk

Σημείωση :

Αυτός όταν τρώει αγωγές πλουτίζει, τόσα λεφτά μαζί του θα τα πάρει.

Όλα αυτά έμπνευση από το αστέρι που έβαλα; 😂😂😂😂

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

φαίνεται ότι η ποιότητα της ειδησεογραφίας του φόρουμ είναι αρκετά χαμηλή αλλά ποστάρουν τέτοιες ειδήσεις επειδή φέρνουν πολύ κλικ

Στα θετικά όμως και η ύπαρξη μελών που δε διαβάζουν απλά ένα ποστ αλλά σκέφτονται και ελέγχουν

Δημοσ.
21 minutes ago, MaIdoror said:

Έγινε μυρωδιά, πες μας και για Niva, Riva κλπ.

Αφού δεν το έχεις, παίξ' το τουλάχιστον safe, πες ξέρω 'γω για Alfa Romeo και σκουριές.

https://www.car.gr/used-cars/lada.html?make=30&sort=pra&pg=1

Εντάξει, έχεις δίκιο,τα πρώτα; έχουν τιμές μέχρι και 900€,τα άλλα είναι ακριβότερα γιατί έχουν γεμάτο ρεζερβουάρ.

• Confused 1
Δημοσ.
43 minutes ago, cpc464 said:

https://www.car.gr/used-cars/lada.html?make=30&sort=pra&pg=1

Εντάξει, έχεις δίκιο,τα πρώτα; έχουν τιμές μέχρι και 900€,τα άλλα είναι ακριβότερα γιατί έχουν γεμάτο ρεζερβουάρ.

Μιλάμε για το πόσο αξιόπιστο είναι, όχι πόσο κάνει, αν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ κλπ.
Αν ανοίξεις τα μάτια σου βέβαια, θα δεις και αγγελίες με 5-6000€ που και πάλι δεν λέει τίποτα.
Είσαι εκτός θέματος και εκτός γνωστικού πεδίου και φαίνεται. Mπορείς να πεις απλά "δεν γνωρίζω για το θέμα" και να το κλείσεις, δεν είναι κακό.

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, MaIdoror said:

Μιλάμε για το πόσο αξιόπιστο είναι, όχι πόσο κάνει, αν είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ κλπ.
Αν ανοίξεις τα μάτια σου βέβαια, θα δεις και αγγελίες με 5-6000€ που και πάλι δεν λέει τίποτα.
Είσαι εκτός θέματος και εκτός γνωστικού πεδίου και φαίνεται. Mπορείς να πεις απλά "δεν γνωρίζω για το θέμα" και να το κλείσεις, δεν είναι κακό.

Ναι δεν ξέρω τι λέω,φοβερά αυτοκίνητα βασισμένα σε τεχνολογία που τους έδωσε η FIAT την δεκαετία του 70 (fiat 125),Και το NIVA φοβερό,ειδικά όταν τρακάρεις και σου καρφωθεί η ρεζέρβα στο στήθος,γιατί είναι πανω απο την μηχανή, μέχρι και με το ρώσικο πρώτυπο ασφαλείας ARCAP είχε πάρει το επικό 0 σε ασφάλεια.

Ετσι και αλλιώς τι ξέρω εγώ ο ταπεινός,έχω μόνο 30 χρόνια οδηγός και δεν είναι ότι έχω συγκρίνει το Niva 1700  με μικρότερου κυβισμού γιαπωνέζικα όπως to suzuki jimny η το samurai.

• Haha 1
Δημοσ.
On 19/04/2025 at 23:32, cpc464 said:

Απο ότι κατάλαβα το πήρε μεταχειρισμένο,και πάλι όμως 59000+ χιλιόμετρα σε 2 χρόνια ακούγεται πολύ,απο την άλλη όμως τα σχόλια είναι πολλά,ίσως εάν κατέγραφαν τις διαδρομές τους με το gps του κινητού να είχαμε μια ακριβή εικόνα.

Για ποιον είναι πολλά ; εγώ κάθε χρόνο κάνω 30.000 ++ αν εσύ μένεις σε μεγάλη πόλη δουλεύεις μέσα στην πόλη και σε εξυπηρετούν τα μμμ δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.

On 20/04/2025 at 08:48, cpc464 said:

Άρα σε γενικές γραμμές έκλεβε 15% και για ένα διάστημα τα 20 μίλια τα μέτραγε για 72.

Με τα μαθηματικά δεν τα πάμε καλά , έτσι;

Δημοσ.

Τώρα αυτό είναι ένα άρθρο από κάπου από το ίντερνετ που ούτε τα μαθηματικά του στέκουν. Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Λες και τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που οδηγούν Tesla καθημερινά δεν το έχουν προσέξει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/4/2025 στις 10:46 ΜΜ, JcD είπε

10.000 δολάρια για επισκευή ανάρτησης? Ρε πάει καλά ο κόσμος? 😅

Αυτό, στην περίπτωση της ανάρτησης, εδώ που τα λέμε μπορείς να την επισκευάσεις οπουδήποτε (ή μήπως όχι). 10,000 δολ. μπορεί να μην είναι άλλα μ΄'ονο και μόνο επειδή είναι Tesla και ηλεκτρικό θα είναι πολλά περισσότερα από ένα αυτοκίνητο επιδόσεων επώνυμης μάρκας θερμικού κινητήρα.

Για όλα τα υπόλοιπα περιμένουμε να δούμε τα κόστη των επισκευών όπου όλο και με κάποια αναβάθμηση software θα σχετίζεται η οποιαδήποτε βλάβη και θα πληρώνεις γ@μησιάτ@κ@ for no f@cking reason!

Άλλωστε το 99% των ηλεκτρικών εκεί έξω είναι σε υποτιθέμενη εγγύηση χωρίς προβλήματα έως τώρα. Να μην καταντήσουν να πληρώνουν τρελές συνδρομές υποστήριξης μόνο και είναι το λιγότερο.

1 λεπτό πριν, hyperspaced είπε

Τώρα αυτό είναι ένα άρθρο από κάπου από το ίντερνετ που ούτε τα μαθηματικά του στέκουν. Ό,τι να 'ναι δηλαδή. Λες και τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που οδηγούν Tesla καθημερινά δεν το έχουν προσέξει.

Μα αν ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς και είναι σε αρχικό στάδιο και από κάποιον πάντα ξεκινάει. Δεν λέμε πως είναι αλήθεια το άρθρο, ούτε όμως και ψέματα.

Από την άλλη πάλι προς όφελος του καταναλωτή είναι, ίσα ίσα δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί το ποστ ακόμη κι αν είσαι κάτοχος ενός Tesla ή οποιουδήποτε ηλεκτρικού.

Δημοσ.
3 hours ago, lost2 said:

Για ποιον είναι πολλά ; εγώ κάθε χρόνο κάνω 30.000 ++ αν εσύ μένεις σε μεγάλη πόλη δουλεύεις μέσα στην πόλη και σε εξυπηρετούν τα μμμ δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.

Με τα μαθηματικά δεν τα πάμε καλά , έτσι;

Ο ισχυρισμός του μυνητή είναι,"He said the odometer on the 2020 Model Y he bought in December 2022 with 36,772 miles on the clock ran at least 15% fast, based on his other vehicles and driving history, and for a while said he drove 72 miles a day when at most he drove 20." μιά χαρά είναι τα μαθηματικά μου,τώρα αν δεν ήσουν προπέτης και είχες διαβάσει όλα όσα είχα γράψει θα το έβλεπες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε Έλληνας μαντράς να ήταν ο Ελον.

(Συγνώμη για τον κλάδο, αλλά έχετε δώσει δικαιώματα )

Επεξ/σία από KAMENOSS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...