Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καληπερα χρονια πολλά και χριστός Ανεστη.Εχω θέμα είτε μπαινω απο υπολογιστή ειτε απο τάμπλετ σε συγκεκριμένο ιστότοπο.Εχω ρωτησει γνωστους μου με ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα και μπαινουν κανονικά.κάτι σαν αν φαινετ να το εμποδιζει.καποιες φορες μπαινω με 2 με 3 προσπάθειες. τι φταει αραγε; κατι με το ρουτερ ειναι;

Spoiler

www-gpspower-net-520-Webserverisreturninganunknownerror20-4-202512-33-07--.png.0998b7a94752e038fda74d12766107ef.png

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

καληπερα χρονια πολλά και χριστός Ανεστη.Εχω θέμα είτε μπαινω απο υπολογιστή ειτε απο τάμπλετ σε συγκεκριμένο ιστότοπο.Εχω ρωτησει γνωστους μου με ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα και μπαινουν κανονικά.κάτι σαν αν φαινετ να το εμποδιζει.καποιες φορες μπαινω με 2 με 3 προσπάθειες. τι φταει αραγε; κατι με το ρουτερ ειναι;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

www-gpspower-net-520-Webserverisreturninganunknownerror20-4-202512-33-07--.png.0998b7a94752e038fda74d12766107ef.png

Δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Στην συγκεκριμένη σελίδα δείχνει ότι το σέρβερ της έχει πρόβλημα. Είναι πολύ φορτωμένη ή έχεις κακές ρυθμίσεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγώ παντως μπαίνω

αυτο το σαιτ ειναι και εχω θεμα.εκανα και hotspot το κινητο μου στο pc για να μπω με δεδομενα αλλα παλι τα ιδια.αρα καποιο θεμα με το pc μου

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

αυτο το σαιτ ειναι και εχω θεμα.εκανα και hotspot το κινητο μου στο pc για να μπω με δεδομενα αλλα παλι τα ιδια.αρα καποιο θεμα με το pc μου

Απο το κινητό μπήκες;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Απο το κινητό μπήκες;

Μόλις δοκίμασα από κινητό με δεδομένα ούτε από εκεί. 

Δημοσ.

nova 100αρα γραμμή και δεν μου ανοίγει ούτε εμένα.

Φορτώνει στο άπειρο και μετά εμφανίζει πρόβλημα στην ιστοσελίδα όπως και στο αρχικό πόστ.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε

nova 100αρα γραμμή

Και εγώ 100 άρα nova ,απλά εκεί στον ιστότοπο δεν το έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα; Δεν έχω και κάποιο vpn να δοκίμαζα με άλλη χώρα,να δω πως συμπεριφέρεται 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Κι εγω απο cosmote δεν μπαινω αλλα αμα βαλεις στατικ ιπ θα μπεις. Δοκιμασμενο μολις με dns 1

8.8.8.8 and dns 2

1.1.1.1

εγω με cloudflare είμαι και δεν μπαίνω πάντως.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε

Κι εγω απο cosmote δεν μπαινω αλλα αμα βαλεις στατικ ιπ θα μπεις.

στο ρουτερ εχω τα εξης.primary dns,8.8.8.8 και secontary dns ,8.8.4.4 να δοκιμασω με αυτα που λες η οχι;

Δημοσ.

Αυτο συμβαινει με αρκετα sites που δεν ειναι αρεστα στην κυβερνηση

Βαζουν κατα την γνωμη μου δυσκολιες και προβληματα για να μας αποτρεψουν απο την ενημερωση μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...