iliata2410 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου καληπερα χρονια πολλά και χριστός Ανεστη.Εχω θέμα είτε μπαινω απο υπολογιστή ειτε απο τάμπλετ σε συγκεκριμένο ιστότοπο.Εχω ρωτησει γνωστους μου με ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα και μπαινουν κανονικά.κάτι σαν αν φαινετ να το εμποδιζει.καποιες φορες μπαινω με 2 με 3 προσπάθειες. τι φταει αραγε; κατι με το ρουτερ ειναι; Spoiler
kinhthra Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 51 λεπτά πριν, iliata2410 είπε καληπερα χρονια πολλά και χριστός Ανεστη.Εχω θέμα είτε μπαινω απο υπολογιστή ειτε απο τάμπλετ σε συγκεκριμένο ιστότοπο.Εχω ρωτησει γνωστους μου με ειπαν οτι δεν εχουν προβλημα και μπαινουν κανονικά.κάτι σαν αν φαινετ να το εμποδιζει.καποιες φορες μπαινω με 2 με 3 προσπάθειες. τι φταει αραγε; κατι με το ρουτερ ειναι; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν είναι δικό σου πρόβλημα. Στην συγκεκριμένη σελίδα δείχνει ότι το σέρβερ της έχει πρόβλημα. Είναι πολύ φορτωμένη ή έχεις κακές ρυθμίσεις. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ παντως μπαίνω https://www.gpspower.net/ (εκτός αν βρήκα το λάθος site) Επεξ/σία 20 Απριλίου από Ukforthemoment
iliata2410 Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγώ παντως μπαίνω αυτο το σαιτ ειναι και εχω θεμα.εκανα και hotspot το κινητο μου στο pc για να μπω με δεδομενα αλλα παλι τα ιδια.αρα καποιο θεμα με το pc μου Επεξ/σία 20 Απριλίου από iliata2410
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε αυτο το σαιτ ειναι και εχω θεμα.εκανα και hotspot το κινητο μου στο pc για να μπω με δεδομενα αλλα παλι τα ιδια.αρα καποιο θεμα με το pc μου Απο το κινητό μπήκες;
iliata2410 Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο το κινητό μπήκες; Μόλις δοκίμασα από κινητό με δεδομένα ούτε από εκεί.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου nova 100αρα γραμμή και δεν μου ανοίγει ούτε εμένα. Φορτώνει στο άπειρο και μετά εμφανίζει πρόβλημα στην ιστοσελίδα όπως και στο αρχικό πόστ.
iliata2410 Δημοσ. 20 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 50 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε nova 100αρα γραμμή Και εγώ 100 άρα nova ,απλά εκεί στον ιστότοπο δεν το έχουν αντιληφθεί το πρόβλημα; Δεν έχω και κάποιο vpn να δοκίμαζα με άλλη χώρα,να δω πως συμπεριφέρεται
accipio Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αν μπεις από εδώ, η σελίδα ανοίγει (με US Server). Επεξ/σία 20 Απριλίου από accipio
agrimi_pontios Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Κι εγω απο cosmote δεν μπαινω αλλα αμα βαλεις στατικ ιπ θα μπεις. Δοκιμασμενο μολις με dns 1 8.8.8.8 and dns 2 1.1.1.1
Xristaras12 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 33 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε Κι εγω απο cosmote δεν μπαινω αλλα αμα βαλεις στατικ ιπ θα μπεις. Δοκιμασμενο μολις με dns 1 8.8.8.8 and dns 2 1.1.1.1 εγω με cloudflare είμαι και δεν μπαίνω πάντως.
iliata2410 Δημοσ. 21 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 33 λεπτά πριν, agrimi_pontios είπε Κι εγω απο cosmote δεν μπαινω αλλα αμα βαλεις στατικ ιπ θα μπεις. στο ρουτερ εχω τα εξης.primary dns,8.8.8.8 και secontary dns ,8.8.4.4 να δοκιμασω με αυτα που λες η οχι;
manolis-K Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Αυτο συμβαινει με αρκετα sites που δεν ειναι αρεστα στην κυβερνηση Βαζουν κατα την γνωμη μου δυσκολιες και προβληματα για να μας αποτρεψουν απο την ενημερωση μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα