anasm Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Γειά χαρά σε όλους και Χρόνια πολλά ! Να σας ρωτήσω κάτι ?? Είναι αλήθεια ότι, με όλο τον σεβασμό στους άντρες που βάφουν το μαλλί, είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ κατά στην εν λόγω αισθητική .. Κι αυτό γιατί, πολλές φορές, μπορεί και τις περισσότερες, το αποτέλεσμα είναι μια "κομοδινί" εικόνα που με χαλάει πολύ ... 🙃 Παρόλα αυτά, όσον αφορά στο μουσάκι, ειδικά αυτό που (κλασσικά άπειρος κόσμος πια) "τριμμάρει", με μια τρίχα μερικών χιλιοστών, ως "επιμελώς ατημέλητο look", νομίζω θα μπορούσε να γίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα με αναμεικτο γρίζο και μαύρο.. δίνοντας μια ενδιάμεση όψη από το "θεό-γκριζο" .. Τί λέτε ?? 😉🙂 Έχετε σχετική εμπειρία χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα ;; Σας ευχαριστώ πολύ .. για την φιλική αυτή κουβέντα μας ! 🙂 2
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 2 λεπτά πριν, anasm είπε Γειά χαρά σε όλους και Χρόνια πολλά ! Να σας ρωτήσω κάτι ?? Είναι αλήθεια ότι, με όλο τον σεβασμό στους άντρες που βάφουν το μαλλί, είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ κατά στην εν λόγω αισθητική .. Κι αυτό γιατί, πολλές φορές, μπορεί και τις περισσότερες, το αποτέλεσμα είναι μια "κομοδινί" εικόνα που με χαλάει πολύ ... 🙃 Παρόλα αυτά, όσον αφορά στο μουσάκι, ειδικά αυτό που (κλασσικά άπειρος κόσμος πια) "τριμμάρει", με μια τρίχα μερικών χιλιοστών, ως "επιμελώς ατημέλητο look", νομίζω θα μπορούσε να γίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα με αναμεικτο γρίζο και μαύρο.. δίνοντας μια ενδιάμεση όψη από το "θεό-γκριζο" .. Τί λέτε ?? 😉🙂 Έχετε σχετική εμπειρία χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα ;; Σας ευχαριστώ πολύ .. για την φιλική αυτή κουβέντα μας ! 🙂 το ίδιο κομοδινί/ψευτικο δεν θα δείχνει; 1
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου waste of time. προσωπικη αποψη. ουτε μαλλι ουτε μουσι θα βαψω. και ας βγαινουν γκριζες τριχες στο μουσι.μεγαλωνουμε απλα 10
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 1 λεπτό πριν, poulinos είπε waste of time. προσωπικη αποψη. ουτε μαλλι ουτε μουσι θα βαψω. και ας βγαινουν γκριζες τριχες στο μουσι.μεγαλωνουμε απλα Αφού έχεις ακόμα μαλλί.........τι να πούμε και εμείς με το κάμπριο..... 1 9
varade Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/7530787/Schwarzkopf-Men-Perfect-Prosorini-Vafi-Mallion-80-Fysiko-Mayro-Kastano-50ml.html?product_id=79255160&campaignid=21838350905&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2ZfABhDBARIsAHFTxGzaDxCS8uRlJ0lbhLGSQmhZvy2VjhbrWyVj-zCxdw-Um1ssh6tpWo4aAmKxEALw_wcB https://www.skroutz.gr/s/26702992/Just-For-Men-Vafi-Peripoiisis-gia-Genia-kai-Moustaki-M-45-Skouro-Kastano.html?product_id=178136325&campaignid=21838350905&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw2ZfABhDBARIsAHFTxGyhrFFVo6oHEKExAm_ELAj3Slg1KcEBdTvrCr82I6rAPkJPZc1MRHAaAt_7EALw_wcB Επεξ/σία 21 Απριλίου από varade 1
poulinos Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Ukforthemoment said: Αφού έχεις ακόμα μαλλί.........τι να πούμε και εμείς με το κάμπριο..... ολα συνηθεια ειναι Επεξ/σία 21 Απριλίου από poulinos 1
hexenlord Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω και ίσως ο κοπαιλοτ μου το πει γρηγορότερα αν ρωτήσω αλλά πάντα είχα την απορία: γιατί στις γυναίκες ότι βαφη και να βάλουν πιάνει ενώ οι άντρες δείχνουν σαν ξεβαμμενοι ευχουληδες 1 4
Liverpool89 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Και στις γυναικες αν δεις μια 40νταρα με ασπρες τριχες παλι αφυσικο θα σου φανει και θα πεις καλα δεν μπορει να τα βαψει. Οπως και αν δεις γυναικα με πολυ αραια μαλλια. Οι αντρες στην πλειοψηφια εχουν κοντα μαλλια, οποτε αν απο μαυρα τα κανεις ντεκαπαζ για να τα ανοιξεις προς το ξανθό ή ασπρο, θα κανει μπαμ, σαν δρομος που ειχε να φωτιστει 50 χρονια. Συν οτι οι γυναικες με βαση το χρωμα των μαλλιων τους, βαφονται, βαφουν φρυδια, ολα. Οι άντρες οχι. Απλα ειμαι τις αποψης οι αντρες πρεπει να χουν καθαρο προσωπο, περιποιημένο, ειτε με γενια ειτε χωρις. 1
micos000 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Έχω θείο στην Αυστραλία 80++ χρονών που βάφει τα μαλλιά του (ω, ναι, έχει ακόμα αρκετά πυκνά μαλλιά) με ότι χρώμα βάφει η θεία τα δικά της και είναι πάντα ασορτί. 🤣 2 4
lector Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 9 ώρες πριν, Nabuko είπε Ringo Starr, 85 ετών. Στη φωτό εδώ είναι 75 Αφου, κατα τα φαινομενα, τον ενδιαφερει να κρυβει την ηλικια του, ειναι λιγο φαιλ να βγαζει τα χερια του πρωτο πλανο.
JakeKaufman Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 47 minutes ago, lector said: Αφου, κατα τα φαινομενα, τον ενδιαφερει να κρυβει την ηλικια του, ειναι λιγο φαιλ να βγαζει τα χερια του πρωτο πλανο. Σιγά μην ενδιαφέρεται ο ρινγκο να κρύβει την ηλικία του. 1
lector Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 10 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Σιγά μην ενδιαφέρεται ο ρινγκο να κρύβει την ηλικία του. Λογικο μου φαινεται αυτο που λες. Ομως δεν εξηγει το χρωμα στο μαλλι και το μουσι.
ioannischr Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 15 ώρες πριν, hexenlord είπε Είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω και ίσως ο κοπαιλοτ μου το πει γρηγορότερα αν ρωτήσω αλλά πάντα είχα την απορία: γιατί στις γυναίκες ότι βαφη και να βάλουν πιάνει ενώ οι άντρες δείχνουν σαν ξεβαμμενοι ευχουληδες γιατι στις γυναικες προσεχουμε αλλα πραματα πρωτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα