Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους και Χρόνια πολλά !

Να σας ρωτήσω κάτι ??

Είναι αλήθεια ότι, με όλο τον σεβασμό στους άντρες που βάφουν το μαλλί, είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ κατά στην εν λόγω αισθητική .. 
Κι αυτό γιατί, πολλές φορές, μπορεί και τις περισσότερες, το αποτέλεσμα είναι μια "κομοδινί" εικόνα που με χαλάει πολύ ... 🙃

Παρόλα αυτά, όσον αφορά στο μουσάκι, ειδικά αυτό που (κλασσικά άπειρος κόσμος πια) "τριμμάρει", με μια τρίχα μερικών χιλιοστών, ως "επιμελώς ατημέλητο look", νομίζω θα μπορούσε να γίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα με αναμεικτο γρίζο και μαύρο.. δίνοντας μια ενδιάμεση όψη από το "θεό-γκριζο" .. 

Τί λέτε ?? 😉🙂

Έχετε σχετική εμπειρία χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα ;;

Σας ευχαριστώ πολύ .. για την φιλική αυτή κουβέντα μας ! 🙂

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, anasm είπε

Γειά χαρά σε όλους και Χρόνια πολλά !

Να σας ρωτήσω κάτι ??

Είναι αλήθεια ότι, με όλο τον σεβασμό στους άντρες που βάφουν το μαλλί, είμαι ΕΝΤΕΛΩΣ κατά στην εν λόγω αισθητική .. 
Κι αυτό γιατί, πολλές φορές, μπορεί και τις περισσότερες, το αποτέλεσμα είναι μια "κομοδινί" εικόνα που με χαλάει πολύ ... 🙃

Παρόλα αυτά, όσον αφορά στο μουσάκι, ειδικά αυτό που (κλασσικά άπειρος κόσμος πια) "τριμμάρει", με μια τρίχα μερικών χιλιοστών, ως "επιμελώς ατημέλητο look", νομίζω θα μπορούσε να γίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα με αναμεικτο γρίζο και μαύρο.. δίνοντας μια ενδιάμεση όψη από το "θεό-γκριζο" .. 

Τί λέτε ?? 😉🙂

Έχετε σχετική εμπειρία χρησιμοποιώντας αντίστοιχα προϊόντα ;;

Σας ευχαριστώ πολύ .. για την φιλική αυτή κουβέντα μας ! 🙂

το ίδιο κομοδινί/ψευτικο  δεν θα δείχνει;

• Haha 1
Δημοσ.

waste of time. προσωπικη αποψη. ουτε μαλλι ουτε μουσι θα βαψω. και ας βγαινουν γκριζες τριχες στο μουσι.μεγαλωνουμε απλα

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

waste of time. προσωπικη αποψη. ουτε μαλλι ουτε μουσι θα βαψω. και ας βγαινουν γκριζες τριχες στο μουσι.μεγαλωνουμε απλα

Αφού έχεις ακόμα μαλλί.........τι να πούμε και εμείς με το κάμπριο.....

• Sad 1
  • Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Ukforthemoment said:

Αφού έχεις ακόμα μαλλί.........τι να πούμε και εμείς με το κάμπριο.....

ολα συνηθεια ειναι

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω και ίσως ο κοπαιλοτ μου το πει γρηγορότερα αν ρωτήσω αλλά πάντα είχα την απορία: γιατί στις γυναίκες ότι βαφη και να βάλουν πιάνει ενώ οι άντρες δείχνουν σαν ξεβαμμενοι ευχουληδες 

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.

Και στις γυναικες αν δεις μια 40νταρα με ασπρες τριχες παλι αφυσικο θα σου φανει και θα πεις καλα δεν μπορει να τα βαψει. Οπως και αν δεις γυναικα με πολυ αραια μαλλια.

Οι αντρες στην πλειοψηφια εχουν κοντα μαλλια, οποτε αν απο μαυρα τα κανεις ντεκαπαζ για να τα ανοιξεις προς το ξανθό ή ασπρο, θα κανει μπαμ, σαν δρομος που ειχε να φωτιστει 50 χρονια.

Συν οτι οι γυναικες με βαση το χρωμα των μαλλιων τους, βαφονται, βαφουν φρυδια, ολα. Οι άντρες οχι. 

Απλα ειμαι τις αποψης οι αντρες πρεπει να χουν καθαρο προσωπο, περιποιημένο, ειτε με γενια ειτε χωρις. 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω θείο στην Αυστραλία 80++ χρονών που βάφει τα μαλλιά του (ω, ναι, έχει ακόμα αρκετά πυκνά μαλλιά) με ότι χρώμα βάφει η θεία τα δικά της και είναι πάντα ασορτί. 🤣

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ringo Starr, 85 ετών.

Στη φωτό εδώ είναι 75

my-casting-for-the-new-beatles-movie-v0-dn4uuserpvjc1.webp.e0d80549e025e04ec58a9d2ced5c9e00.webp

Αφου, κατα τα φαινομενα, τον ενδιαφερει να κρυβει την ηλικια του, ειναι λιγο φαιλ να βγαζει τα χερια του πρωτο πλανο.

Δημοσ.
47 minutes ago, lector said:

Αφου, κατα τα φαινομενα, τον ενδιαφερει να κρυβει την ηλικια του, ειναι λιγο φαιλ να βγαζει τα χερια του πρωτο πλανο.

Σιγά μην ενδιαφέρεται ο ρινγκο να κρύβει την ηλικία του.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Σιγά μην ενδιαφέρεται ο ρινγκο να κρύβει την ηλικία του.

Λογικο μου φαινεται αυτο που λες. Ομως δεν εξηγει το χρωμα στο μαλλι και το μουσι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, hexenlord είπε

Είναι λίγο χαζό αυτό που θα ρωτήσω και ίσως ο κοπαιλοτ μου το πει γρηγορότερα αν ρωτήσω αλλά πάντα είχα την απορία: γιατί στις γυναίκες ότι βαφη και να βάλουν πιάνει ενώ οι άντρες δείχνουν σαν ξεβαμμενοι ευχουληδες 

γιατι στις γυναικες προσεχουμε αλλα πραματα πρωτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...