Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. 

Γνωρίζει κάποιος συνθήκες εργασίας, μισθούς, συναδελφικο κλίμα κλπ που υπάρχουν στα ελληνικά πετρέλαια είτε Θεσσαλονίκη είτε Αθήνα; 

Ισχύει ακόμα το ότι βγαίνουν αγγελίες εργασίας και επιλεγονται άτομα με μέσο; 

Επεξ/σία από NikosRocknRolla
Δημοσ.

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι προσλήψεις στα ΕΛΠΕ είναι μόνο βυσματικες. Εαν και εφόσον έχεις τα τυπικά προσόντα για τη θέση η δουλειά μέσα είναι ψιλοτυποποιημενη και "εύκολη" . 

οι απλοί υπάλληλοι [σε μη διοικητικές θεσεις] παιζουν σε μικτά  γύρω στα 60-75 χιλιάδες το χρόνο. Εργασιακό κλίμα έχω ακούσει καλά λόγια, εφόσον είναι όλοι "ξαδερφια" της ευρύτερης οικογένειας που διοικεί  τα ΕΛΠΕ και αυτόν τον τόπο γενικότερα. Εάν δεν ξερεις ήδη πως θα μπεις και ρωτάς στα φορουμ , τότε δεν μπορείς να μπεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, sokratismalamas είπε

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι προσλήψεις στα ΕΛΠΕ είναι μόνο βυσματικες. Εαν και εφόσον έχεις τα τυπικά προσόντα για τη θέση η δουλειά μέσα είναι ψιλοτυποποιημενη και "εύκολη" . 

οι απλοί υπάλληλοι [σε μη διοικητικές θεσεις] παιζουν σε μικτά  γύρω στα 60-75 χιλιάδες το χρόνο. Εργασιακό κλίμα έχω ακούσει καλά λόγια, εφόσον είναι όλοι "ξαδερφια" της ευρύτερης οικογένειας που διοικεί  τα ΕΛΠΕ και αυτόν τον τόπο γενικότερα. Εάν δεν ξερεις ήδη πως θα μπεις και ρωτάς στα φορουμ , τότε δεν μπορείς να μπεις.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! 

Ήξερα πριν 12-13 χρόνια που ήμουν φοιτητής που άκουγα ότι μπαίνουν βυσματικα μόνο κλπ. Ε και υπέθεσα πως ίσως πλέον έχει αλλάξει. 

Ναι η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάποιον γνωστό τον οποίο να είναι εκεί για να μάθω πληροφορίες πλήρης. 

Και εντύπωση μου κάνει και το χρηματικό. Ένας δηλαδή μηχανικός συντήρησης θα έχει τετοιες απολαβες ε;  μπράβο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω θείο ηλεκτρολόγο στα ΕΛΠΕ. Μπήκε με τεράστιο βύσμα.

Δουλεύει πολλες ώρες όμως, και σε δύσκολες συνθήκες, "μέσα στους καρκίνους" όπως λέει. Εχει πληρωμή καλή όμως.

Οταν πας σε μια πολλή βυσματική εταιρία, αν δεν είσαι και εσύ βύσμα, θέλει μια καποια προσοχή.

Σαν να πας στο ΓΕΣ να υπηρετήσεις χωρίς να είσαι βύσμα.

Επεξ/σία από LiquidTroll
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, LiquidTroll είπε

Εχω θείο ηλεκτρολόγο στα ΕΛΠΕ. Μπήκε με τεράστιο βύσμα.

Δουλεύει πολλες ώρες όμως, και σε δύσκολες συνθήκες, "μέσα στους καρκίνους" όπως λέει. Εχει πληρωμή καλή όμως.

Οταν πας σε μια πολλή βυσματική εταιρία, αν δεν είσαι και εσύ βύσμα, θέλει μια καποια προσοχή.

Σαν να πας στο ΓΕΣ να υπηρετήσεις χωρίς να είσαι βύσμα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Ε είναι το περιβάλλον τοξικο σίγουρα, διυληση γίνεται οπότε θα είναι επιβλαβες όλα. 

Δηλαδή ότι χωνουν εσένα να κάνεις πράγματα και οι άλλοι είναι στον αφρό η σε φορτώνουν διάφορα; 

Δημοσ.
20 minutes ago, NikosRocknRolla said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Ε είναι το περιβάλλον τοξικο σίγουρα, διυληση γίνεται οπότε θα είναι επιβλαβες όλα. 

Δηλαδή ότι χωνουν εσένα να κάνεις πράγματα και οι άλλοι είναι στον αφρό η σε φορτώνουν διάφορα; 

Σημαινει οτι πολλοι εχουν προστασια, ασυλια κλπ, και εσυ δεν θα εχεις

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε

Σημαινει οτι πολλοι εχουν προστασια, ασυλια κλπ, και εσυ δεν θα εχεις

Κατάλαβα κατάλαβα. Ε εντάξει από την στιγμή που δεν έχω το βύσμα και ακόμα το πράγμα δουλεύει έτσι ούτε βιογραφικό σε κάποια αγγελία για εργασία δεν αξίζει να στείλω από ότι φαίνεται. 😅

Δημοσ.

Ένας φίλος που μπήκε πριν 2 χρόνια, μπήκε με μέσον. Ο πατέρας του ήταν μέσα στα πολιτικά και τον έβαλε. Βέβαια πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον εργασίας , όπως το ίδιο υπάρχει και στον Ελληνικό Χρυσό, και στη Cosco

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Ένας φίλος που μπήκε πριν 2 χρόνια, μπήκε με μέσον. Ο πατέρας του ήταν μέσα στα πολιτικά και τον έβαλε. Βέβαια πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον εργασίας , όπως το ίδιο υπάρχει και στον Ελληνικό Χρυσό, και στη Cosco

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου! Μάλιστα, το καταλαβαίνω. Τουλάχιστον οι απολαβές αξίζουν αυτές τις συνθήκες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και χρόνια τα ΕΛΠΕ εχουν ανεξάρτητη εταιρία που διεξάγει διαγωνισμούς με ψυχομετρικά και τεστ μηχανικής ακολουθούμενα απο δύο συνεντεύξεις. Αν γράψεις υψηλή βαθμολογία και τα πας καλά και στις συνεντεύξεις δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Τα ΕΛΠΕ όπως όλες οι βιομηχανίες αυτήν την στιγμη αναζητούν έμπειρο προσωπικό, δεν χάνεις απολύτως τίποτα να δοκιμάσεις να πάρεις μέρος στις προκηρύξεις που κατα καιρούς κάνουν.

Επεξ/σία από Thechosennone
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Στις 26/4/2025 στις 11:17 ΠΜ, Thechosennone είπε

Εδώ και χρόνια τα ΕΛΠΕ εχουν ανεξάρτητη εταιρία που διεξάγει διαγωνισμούς με ψυχομετρικά και τεστ μηχανικής ακολουθούμενα απο δύο συνεντεύξεις. Αν γράψεις υψηλή βαθμολογία και τα πας καλά και στις συνεντεύξεις δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Τα ΕΛΠΕ όπως όλες οι βιομηχανίες αυτήν την στιγμη αναζητούν έμπειρο προσωπικό, δεν χάνεις απολύτως τίποτα να δοκιμάσεις να πάρεις μέρος στις προκυρήξεις που κατα καιρούς κάνουν.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! 

Αααααα όπως και στην μοτορ οιλ. Το κάνουν και εκεί αυτό ναι. 

Ναι ναι εννοείται πως θα το δοκιμάσω σίγουρα δεν έχω να χάσω κάτι μόλις δω κάποια ανοιχτή θέση!

Δημοσ.
On 27/04/2025 at 12:14, NikosRocknRolla said:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! 

Αααααα όπως και στην μοτορ οιλ. Το κάνουν και εκεί αυτό ναι. 

Ναι ναι εννοείται πως θα το δοκιμάσω σίγουρα δεν έχω να χάσω κάτι μόλις δω κάποια ανοιχτή θέση!

Δεν ξέρω για την ΕΛΠΕ αλλά στην motor oil που με προσέγγισαν, απλά μίλησα με έναν μάνατζερ και δεν ήθελε καν άλλο step. Πριν κάνα χρόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...