Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή Κυριακή

Κοιτάζω για ωτοασπίδες ύπνου, οι οποίες να είναι κατάλληλες για ύπνο στο πλάι.

Εάν έχετε εμπειρία με κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, θα με ενδιέφερε.

Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 10:03 ΠΜ, phanispal είπε

Εγώ χρησιμοποιώ κέρινες και τις έχω συνηθίσει, δε με ενοχλούν στο πλάι.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ποιες ακριβώς χρησιμοποιείτε ;

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τις Otoflat εδώ και χρόνια, την τελευταία φορά πήρα αντίστοιχες Kessler επειδή δεν έτυχε να βρω τις πρώτες στο συγκεκριμένο φαρμακείο. Δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα όμως.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 10:34 ΠΜ, Chloe2 είπε

Μπορείτε να ρωτήσετε Ωτορινολαρυγγολόγο (ΩΡΛ) ή/και φαρμακείο.

Έχετε δίκιο.
Απλά, πολύ συχνά οι εμπειρίες από μέλη είναι το ίδιο χρήσιμες.
Θα ρωτήσω, όμως.
Ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Πιο ακριβές είναι οι Kessler, γερμανικές γαρ, είναι και σε ξεχωριστή πλαστική συσκευασία το κάθε ζευγάρι και οι ωτασπίδες τυλιγμένες με βαμβάκι (ενώ οι Otoflat είναι ένα ζευγάρι χύμα σε σακουλάκι και χάρτινο κουτάκι), αλλά δε φαντάζομαι να έχουν μεγάλες διαφορές στην πράξη.

• Like 1
Δημοσ.

Ό,τι και να πάρεις από κέρινες ή σφουγγαρένιες είναι μια χαρά για ύπνο στο πλάι. Το πρόβλημα ωστόσο με αυτές είναι ότι έχουν πολύ δύσκολη εφαρμογή.

Οι καλύτερες από άποψη εφαρμογής είναι αυτές εδώ που τις πουλάνε σε μαγαζιά με εργαλεία. Απλά τις χώνεις μέσα και τέλος! Ούτε να τις ζουλάς, ούτε να τις κάνεις φυτίλι, ούτε να προσπαθείς με τα δύο χέρια ούτε τίποτα. Μισό δευτερόλεπτο με το ένα χέρι και μπήκαν. Και έχουν και το κορδόνι για να μην τις χάνεις και απλά τις έχεις κάτω από το μαξιλάρι.

EP04ORR.jpg.6a21b6a5538ec4dc955a47d60f17c201.jpg

Το μόνο κακό που έχουν είναι ότι δυστυχώς δεν κάνουν για ύπνο στο πλάι γιατί σπρώχνεται το κοτσάνι τους και με τις μέρες ψιλοτραυματίζει το αυτί.

Long story short, πραγματικά καλές ωτασπίδες που να κάνουν την δουλειά εύκολα και σωστά όπως πρέπει δυστυχώς δεν υπάρχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τις κέρινες ίσως τις έχω συνηθίσει. Μισό δευτερόλεπτο δε μου παίρνει να τις εφαρμόσω, αλλά όχι και περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα και τις δύο.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω με τις κερινες βρηκα την υγεια μου. Λιγο ιστορια οντως στην εφαρμογη, αλλα ολες οι αλλες στο πλαι δε βολευουν.

• Like 1
Δημοσ.

Για χρόνια χρησιμοποιώ τις απλές κίτρινες 3M. Είναι κοντές, δεν με ενοχλούν καθόλου το βράδυ και τόσο φτηνές που τις αλλάζεις συχνά.

https://www.smile-pharmacy.gr/vendors/3m-nexcare/3m-ear-classic-ωτοασπιδεσ-αφρωδεσ-1-ζευγοσ-pp-01-002.htm?gad_source=1&gad_campaignid=17427229577&gbraid=0AAAAADkWaNR21CE6qNvifJ83nsOHlDKDv&gclid=EAIaIQobChMIzq2ssKv7jAMVWWpBAh1yxRtgEAQYAyABEgJ1P_D_BwE

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panos74 είπε

Για χρόνια χρησιμοποιώ τις απλές κίτρινες 3M. Είναι κοντές, δεν με ενοχλούν καθόλου το βράδυ και τόσο φτηνές που τις αλλάζεις συχνά.

https://www.smile-pharmacy.gr/vendors/3m-nexcare/3m-ear-classic-ωτοασπιδεσ-αφρωδεσ-1-ζευγοσ-pp-01-002.htm?gad_source=1&gad_campaignid=17427229577&gbraid=0AAAAADkWaNR21CE6qNvifJ83nsOHlDKDv&gclid=EAIaIQobChMIzq2ssKv7jAMVWWpBAh1yxRtgEAQYAyABEgJ1P_D_BwE

αυτές είναι εντελώς μάπα στο να μην περνάει ο ήχος. εντελώς άχρηστες για μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα από όλα ξεχνάς αυτές με το κερί. Άβολες και δεν κάνουν σχεδόν τίποτα για τον θόρυβο. Πας σε σφουγγάρι λόγω άνεσης γιατί κοιμάσαι στο πλάι.

Εγώ χρησιμοποιώ τις κίτρινες που έχει το AB. Μπαίνουν εύκολα, κοιμάσαι βολικά στο πλάι και μπλοκάρουν σε έναν βαθμό τον κοντινό θόρυβο. Αρνητικό το ότι εάν τις βάλεις πάνω από 3-4 φορές αρχίζουν και γλιστράνε από το αυτί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...