makiskous Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:09 μμ 1 hour ago, zio10 said: Όσο περισσότερο κυκλοφορούν τα νέα για το νέο νόμο τόσο η πλειοψηφία από φόβο και μόνο μη μπλέξει θα σταματήσει σε μεγάλο βαθμό να παρακολουθεί - κατεβάζει παράνομα. Ακόμα και κανένα πρόστιμο ναη πέσει δηλαδή το στόχο τους θα τον πετύχουν σε μεγάλο βαθμό και αρκετοί θα διαλέξουν 1-2 υπηρεσίες και θα πληρώσουν. Ειδικά για αθλητικά με την ενοποίηση nova-cosmote. Καλό θα μας κάνει.. μπας και ξεκολλήσουμε από το κουτί και δούμε τίποτα φυσικό.. όχι ότι θα ιδρώσει, βέβαια, το αυτί των πλατφορμών, υπάρχουν πολλοί σε άλλες χώρες που δεν υπολογίζουν έξοδα.. 1
Klausx Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:11 μμ Ανάγκη έχεις για καλύτερη εκπαίδευση, υψηλότερους μισθούς, πεζοδρόμια, δρόμους, θέσεις πάρκινγκ και άλλα πολλά που μέχρι να τα δεις θα σου έχουν απαγορέψει μέχρι και να αναπνέεις γιατί ανεβάζει τα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα 🤣
thanosAIAS Δημοσ. Πέμπτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:51 μμ Στις 27/4/2025 στις 4:30 ΜΜ, Neptu είπε ε τι ερώτηση είναι αυτή ρε φίλε; Θα πληρώσει κάποια συνδρομή αν θέλει και θα βλέπει τις ταινίες του. Αχ αυτός ο καημένος ο κόσμος που δε φταίει σε τίποτα και τα θέλει όλα έτοιμα χωρίς να πληρώσει μια... Σιγά μην έχουμε άνθηση και σε βιντεοκασέτες Αν θέλω πχ να δω το the last of us ή το game of thrones που πάω πχ, για πες;
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 μμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 02:26 μμ 35 minutes ago, thanosAIAS said: Αν θέλω πχ να δω το the last of us ή το game of thrones που πάω πχ, για πες; HBO; 1 1
Hacker?pcs Δημοσ. Πέμπτη στις 02:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:40 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Malthador said: Γενικά μην κρίνετε την pro-internet εποχή με την meta-internet. Τότε για να ενημερωθούμε για τις νέες ταινίες ψάχναμε στις εφημερίδες και τα περιοδικά. Καμία σχέση με σήμερα. Όσοι έστω προλάβαμε την προ-DSL εποχή ξέρουμε ότι όσοι τα νοσταλγούν δεν τα έχουν ζήσει και πόσο πιο ωραία είναι η σημερινή εποχή τεχνολογικά, αρκεί να μη βαριέσαι και να ψαχτείς έστω λίγο Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:41 μμ από Hacker?pcs 1
StamTheMan Δημοσ. Πέμπτη στις 02:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:48 μμ 4 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε όσοι τα νοσταλγούν δεν τα έχουν ζήσει Τι να νοσταλγεις,τα 3kbs/s? Το οτι και φλασακι να βαλεις,ηθελες drivers? Και εγω νοσταλγω πιο "απλες" εποχες,αλλα εχει πιο πολυ να κανει με την ηλικια,την ελλειψη ευθυνων και αγχους κτλ. 4
protathlitis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:05 μμ On 30/04/2025 at 01:23, lector said: Μια φιλικη επισημανση για τους σινεφιλ που ενδεχομενως καλομαθαμε (κι εγω μεσα) στο streaming και το κατεβασμα... Τα δισκακια κυκλοφορουν με το κιλο πλεον (αν και δεν ξερω για ποσο ακομα), και βρισκεις συχνα ακομα και πεταμενα διπλα σε καδους. Για ποιο λογο να κρεμομαστε τοσο πολυ απο τα ριαπαπα του νετφλιξ, της νοβας και του οτετιβι; Τοσο πολυ πασε και ντεκαντανς ειναι τα δισκακια; Πειτε με οπισθοδρομικο, δε με πολυνοιαζει, αλλα τουλαχιστον και τη δουλεια μου κανω και το κεφαλι μου ησυχο το εχω. γνωρίζεις κάποιο site/μαγαζί που έχει καλή ποικιλία σε DVD/BluRay?
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 04:09 μμ Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 04:09 μμ 1 hour ago, protathlitis said: γνωρίζεις κάποιο site/μαγαζί που έχει καλή ποικιλία σε DVD/BluRay? Amazon. On 27/04/2025 at 16:29, kostakis81 said: το βιντεοκλαμπ ηταν για μια στιγμη . ασε που οι πλατφορμες εχουν χαλια περιεχομενο και ελαχιστες ταινιες ? παλιες σχεδων ποτε . και δεν θελω να εχω συνδρομες σε 4 πλατφορμες ταυτοχρονα ... Δεν είσαι υποχρεωμένος να έχεις 4 συνδρομές ταυτόχρονα. Μπορείς να βάλεις ένα μήνα Netflix, να δεις τις 5-10 ταινίες/σειρές που σε ενδιαφέρουν, μετά να βάλεις ένα μήνα Disney+ και να κάνεις το ίδιο, μετά Prime κοκ. 1 hour ago, StamTheMan said: Τι να νοσταλγεις,τα 3kbs/s? Ωραίες εποχές, έπρεπε να περιμένουμε δυο λεπτά να φορτώσει η φωτογραφία για δυο λεπτά χαράς στη συνέχεια. 5 1
phanispal Δημοσ. Πέμπτη στις 04:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:31 μμ Κι όμως, υπήρχε μια αίσθηση ευχαρίστησης για οτιδήποτε έκανες, σήμερα τα έχεις όλα στο πιάτο και είσαι όλη την ώρα απ' το ένα στο άλλο, δεν υπάρχει ουσία στα περισσότερα. Πώς είναι όλοι αυτοί που έχουν TikTok κ.λπ. που μεταπηδούν απ' τη μία μπαρούφα στην επόμενη κοτσάνα σε κλάσματα του δευτερολέπτου; Ένα τέτοιο πράγμα. Θυμάμαι κάπου το 2000 είχα πετύχει το κλιπάκι με το Vatanen στο Pikes Peak, νομίζω ήταν κάπου 65ΜΒ και έκανε τουλάχιστον δύο μέρες να κατέβει (είχαμε και dial up με χρονοχρέωση που κοβόταν η σύνδεση όταν σήκωνες το τηλέφωνο). Αυτή η ανυπομονησία και η ευχαρίστηση όταν ξεκίνησε επιτέλους να παίζει το βίντεο (χώρια του ότι είναι ούτως ή άλλως κλασικό πλέον), σήμερα δεν υπάρχει για τίποτα. Τα έχεις όλα και δεν ασχολείσαι με τίποτα, όπως με το Netflix κ.λπ. που λιώνεις στο σκρολάρισμα και τελικά δε βλέπεις τίποτα. Κατεβάζεις ολόκληρες δισκογραφίες και μετά από 2 μήνες έχεις ξεχάσει ότι τις έχεις. Το ίδιο ακριβώς που γίνεται με τα μικρά παιδιά σήμερα που έχουν άπειρα δώρα και παιχνίδια. Ασχολούνται για λίγα λεπτά και μετά ψάχνουν για το επόμενο. Πριν 40 χρόνια δε συνέβαινε κάτι τέτοιο γιατί δεν υπήρχε τέτοια πληθώρα. 8 1
great Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:16 μμ 3 hours ago, thanosAIAS said: Αν θέλω πχ να δω το the last of us ή το game of thrones που πάω πχ, για πες; οπου υπαρχει αυτο που θες, δεν σου ειπε κανεις να δεις αυτα, θες ψαγμενα ειναι αυτο το cinebo πως στο καλο το λενε, ακομα και το ertflix εχει ταινιες πιοτητας, δειτε το utopia (UK) να ανοιξει το μάτι. Επισης δες πρωτα τι θες να δεις και δες ποιο streaming εχει τα περισσοτερα απο εδω https://www.justwatch.com/
elpenor Δημοσ. Πέμπτη στις 05:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:26 μμ Το κράτος απειλεί για να αυξηθούν οι συνδρομές για συνδρομητική τηλεόραση με μπάλα. Πέρα από απειλές δύσκολο να γίνει κάτι παραπάνω, ιδίως μαζικά, γιατί έχει πελώριο πολιτικό κόστος συγκεκριμένα στους νέους που είναι πολιτικά πολύ ευαίσθητο γκρουπ σε άθλια οικονομική κατάσταση. Εγώ έχω δώσει σε 5 γνωστούς μια συνδρομή NordVPN που δεν χρησιμοποιώ με τη λογική γιατί να μην το εχεις αφού αν το ψάξεις με Cashback είναι δωρεάν, χωρίς Cashback αν το μοιραστούν 4 άτομα είναι 1 ευρώ το μήνα ο καθένας. Αν κάνεις εγκατάσταση και δεν πειράξεις τίποτα κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι επισκέπτεσαι και τι κατεβάζεις. Αυτά που γράφουν κάποιοι όπως το τρολ ο OP που ρώτησε δήθεν τους τεχνικούς του ΟΤΕ και της Voda και ο άλλος που γράφει ότι δήθεν το TLS authentication και οι DNS είναι εκτεθειμένα είναι από τη βάση τους λάθος, όλα είναι encrypted πριν βγουν από το PC. 2
mountains1 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:54 μμ 27 λεπτά πριν, elpenor είπε Το κράτος απειλεί για να αυξηθούν οι συνδρομές για συνδρομητική τηλεόραση με μπάλα. Πέρα από απειλές δύσκολο να γίνει κάτι παραπάνω, ιδίως μαζικά, γιατί έχει πελώριο πολιτικό κόστος συγκεκριμένα στους νέους που είναι πολιτικά πολύ ευαίσθητο γκρουπ σε άθλια οικονομική κατάσταση. Εγώ έχω δώσει σε 5 γνωστούς μια συνδρομή NordVPN που δεν χρησιμοποιώ με τη λογική γιατί να μην το εχεις αφού αν το ψάξεις με Cashback είναι δωρεάν, χωρίς Cashback αν το μοιραστούν 4 άτομα είναι 1 ευρώ το μήνα ο καθένας. Αν κάνεις εγκατάσταση και δεν πειράξεις τίποτα κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι επισκέπτεσαι και τι κατεβάζεις. Αυτά που γράφουν κάποιοι όπως το τρολ ο OP που ρώτησε δήθεν τους τεχνικούς του ΟΤΕ και της Voda και ο άλλος που γράφει ότι δήθεν το TLS authentication και οι DNS είναι εκτεθειμένα είναι από τη βάση τους λάθος, όλα είναι encrypted πριν βγουν από το PC. Οταν λες οτι με cashback ειναι δωρεαν;
protathlitis Δημοσ. Πέμπτη στις 06:00 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:00 μμ 1 hour ago, Malthador said: Amazon. εκεί σίγουρα δεν θα βρεις μεταγλωττισμένα παιδικά. Ελληνικούς υπότιτλους φαντάζομαι τα πιο πολλά θα έχουν.
Ducatista Δημοσ. Πέμπτη στις 06:01 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:01 μμ Στις 27/4/2025 στις 7:52 ΜΜ, filip123go είπε Να σκίσουμε τα πτυχία μας οι μηχανικοί, επειδή είπε στον Κωστάκη ο τεχνικός του ΟΤΕ , ότι ξέρει τι κάνει ο καθένας στο ίντερνετ. Αν είναι έτσι τι δουλειά έχει στον OTE? Απανταχού εταιρείες cuber security και κυβερνήσεις τον ψάχνουν, να τους πει πως το κάνει.!!! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ρε είστε με τα καλά σας.!;!;! Δείτε κανένα βίντεο πώς δουλεύουν τα VPN και το encryption και σταματήστε να λέτε ότι βλακεία ακούτε από τον κάθε άσχετο. Ώπα φιλε αυτος ηταν ταξιτζής τεχνικός μην τον αμφισβητείς 5
lector Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:35 μμ 3 ώρες πριν, protathlitis είπε γνωρίζεις κάποιο site/μαγαζί που έχει καλή ποικιλία σε DVD/BluRay? Μαγαζι τυπου video club / metropolis / virgin οχι, δε νομιζω να υπαρχει κανενα πλεον. Μπορεις ομως να κανεις μια βολτα στο μοναστηρακι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα