Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 08:58 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 08:58 μμ 1 hour ago, ekrepali said: Kάπου το 2005 αν δε κάνω λάθος, γέμισε ο τόπος με 24h self video. Αυτά ήταν η ταφόπλακα για τα παλαιού τύπου video club γιατί είχαν χαμηλά λειτουργικά έξοδα οπότε είχαν και χαμηλότερες τιμές. Δε θυμάμαι αν ήταν 1 ευρώ ή αν ήταν 3 ευρώ τα 3 dvd... πάντως ήταν τιμή χώμα αν επέστρεφες το dvd εντός 6 ωρών. Οπότε νοίκιαζες τη ταινία και την έβλεπες άμεσα, είτε έφτιαχνες μια κόπια και την έβλεπες όποτε ήθελες. Εγώ δε κρατούσα καν τα προσχήματα... νοίκιαζα 3 dvd και μετά από 2 ώρες τα επέστρεφα. Λες και δεν ήξερε ο ιδιοκτήτης τι γινόταν. Εκείνη την εποχή οι περισσότεροι είχαμε internet 756kbps - 2mbps, ελάχιστοι είχαν 4mbps. Τα torrents έγιναν γνωστά 1-2 χρόνια αργότερα λόγω Lost κλπ. Εκεί ήρθε το τέλος ακόμα και για τα 24h. edit: Όντως 1 ευρώ ήταν το 6ωρο... και διαβάζω τώρα ότι υπήρχαν και καταστήματα με 0.60 το 6ωρο. 🤪 Reveal hidden contents Τα είχα ξεχάσει αυτά. Όταν σπουδάζαμε με τον κολλητό μου στην Πάτρα νοικιάζαμε αυστηρά και μόνο ταινίες των οποίων η περίληψη ξεκίναγε αποκλειστικά με την φράση «μια παρέα Χ νεαρών...». Είχαμε τερματίσει όλα τα θρίλερς της εποχής. Αυτό που περιγράφεις το έκανα όταν πήρα PS3 Slim με CFW πολλά χρόνια πίσω, που δεν γινόταν να βγει άκρη με την 24άρα. Πήγαινα Seven, νοίκιαζα τα games τρία-τρία και τα επέστρεφα την επόμενη μέρα. 1
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 09:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:00 μμ Τι μου θυμησες τωρα.Εποχες με video blue.Χρεωνε 1 ευρω αν επεστρεφες την ιδια μερα την ταινια/videogame.Μιλαμε για αγχος αλλα και χαρα μαζι να προλαβω να τα κανω δικα μου. 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ 23 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Στο video club της περιοχής μου υπήρχε όρος για μηδέν χρέωση αν επέστρεφες την ταινία(στο μηχάνημα) εντός μιας ώρας περίπου. Αγώνας δρόμου μέχρι το σπίτι για DVD decrypter(και μετά ratDVD) και πάλι πίσω. Κάποιες φορές δεν προλάβαινα... Τι ωραίες εποχές. dvdfab που τα έκανε όλα αυτόματα. 2
pirmen56 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:10 μμ Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε dvdfab που τα έκανε όλα αυτόματα. Δεν θυμάμαι 100% αν ξεκίνησα με Decrypter η Fab. Πάντως το Rat DVD ήταν το αγαπημένο μου για αρχειοθέτηση.
Mr_Terror Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 μμ με Decrypter εκανες ριπ τις ταινιες μεχρι που εμφανιστηκε ενα νεο κλειδωμα που δεν μπορουσε να το σπασει. Μπορουσε ομως το dvdfab αν θυμαμαι καλα. 1
mountains1 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:28 μμ (επεξεργασμένο) Δεν μπορω να βρω, αυτο το αριστουργημα της 7ης τεχνης ανεβασμενο καπου, σε βιντεο, σε καποια πλατφορμα, τον 'Βιντεοκλαμπα'; ('80s) Δηλαδη, τι νοημα εχουν τοσες πλατφορμες αν δεν μπορεις να βρεις το κατεξοχην έργο; Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:28 μμ από mountains1
lector Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ Δημοσ. χθες στις 12:21 πμ 15 ώρες πριν, pontez2 είπε σκοπο έχει μονο την εισπραξη, οχι τη δικαιοσυνη Ο νομος που συζηταμε εδω μεσα εχει ξεκαθαρα μοναδικο σκοπο την εισπραξη, για το κρατος και το καρτελ των παροχων. Αν οποιοσδηποτε πιστευει κατι διαφορετικο, ειναι ειτε ρομαντικος ειτε χαζος. 13 ώρες πριν, sdikr είπε Αν θεωρείς οτι ένας νόμος δεν είναι σωστός κάνεις ότι χρειάζεται να τον αλλάξεις Την εχω διαβασει και ακουσει πολλες φορες τη "συμβουλη" αυτη, τη λεει κοσμος νομιζοντας οτι ειναι κατι απλο. Στη θεωρια ολοι καλοι ειμαστε. Ολοι εσεις που το προτεινετε, εχετε δοκιμασει ποτε να το κανετε πραξη, ή απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει; 1
smpt Δημοσ. χθες στις 08:51 πμ Δημοσ. χθες στις 08:51 πμ 11 ώρες πριν, mountains1 είπε Δεν μπορω να βρω, αυτο το αριστουργημα της 7ης τεχνης ανεβασμενο καπου, σε βιντεο, σε καποια πλατφορμα, τον 'Βιντεοκλαμπα'; ('80s) Δηλαδη, τι νοημα εχουν τοσες πλατφορμες αν δεν μπορεις να βρεις το κατεξοχην έργο; παίζει η ασίκη και δεν έχουμε δει αυτό το αριστούργημα;;;; 1
allaloun Δημοσ. χθες στις 09:55 πμ Δημοσ. χθες στις 09:55 πμ Στις 27/4/2025 στις 4:39 ΜΜ, nickol-us είπε Ένα "σύγχρονο" ψηφιακό videoclub θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στο σημερινό πρόβλημα. Αν υπήρχε κάποιου είδους πλατφόρμα, όπου θα μπορούσες να πληρώσεις - ενοικιάσεις μόνο αυτό που θέλεις να δεις και όχι οτι θέλει κάθε πλατφόρμα να σου πουλήσει. Η π3!ρατία και το vpn δεν είναι λύση για όλους, ούτε να είσαι γραμμένος σε 2-3 διαφορετικές πλατφόρμες για να δεις μια σειρά που σου αρέσει στην καθεμία. Έχει και να αγοράσεις/ενοικιασεις ταινίες σε μερικές πλατφόρμες.
great Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ Δημοσ. χθες στις 10:44 πμ 47 minutes ago, allaloun said: Ένα "σύγχρονο" ψηφιακό videoclub θα μπορούσε να αποτελέσει λύση στο σημερινό πρόβλημα. εχεις καταλαβει οτι αυτο ειναι το definition του streaming. Νetflix δηλαδη. 2
The_Judas Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία χθες στις 10:53 πμ από The_Judas
phanispal Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ Δημοσ. χθες στις 10:52 πμ Λάθος παράθεση έκανες, και δεν εννοούσε αυτό. Το Netflix δεν κάνει αυτό που περιγράφει. 8 λεπτά πριν, great είπε εχεις καταλαβει οτι αυτο ειναι το definition του streaming. Νetflix δηλαδη. 1
sdikr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 11 hours ago, lector said: Ο νομος που συζηταμε εδω μεσα εχει ξεκαθαρα μοναδικο σκοπο την εισπραξη, για το κρατος και το καρτελ των παροχων. Αν οποιοσδηποτε πιστευει κατι διαφορετικο, ειναι ειτε ρομαντικος ειτε χαζος. Την εχω διαβασει και ακουσει πολλες φορες τη "συμβουλη" αυτη, τη λεει κοσμος νομιζοντας οτι ειναι κατι απλο. Στη θεωρια ολοι καλοι ειμαστε. Ολοι εσεις που το προτεινετε, εχετε δοκιμασει ποτε να το κανετε πραξη, ή απο πιτα που δεν τρως τι σε νοιαζει κι αν καει; Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να αλλάξει κάτι σε αυτή την περίπτωση, άλλος είναι που θεωρεί δικαίωμα του την δωρεάν πρόσβαση
lector Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 43 λεπτά πριν, sdikr είπε Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να αλλάξει κάτι σε αυτή την περίπτωση, άλλος είναι που θεωρεί δικαίωμα του την δωρεάν πρόσβαση Οποτε το δευτερο.
great Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 3 hours ago, phanispal said: Λάθος παράθεση έκανες, και δεν εννοούσε αυτό. Το Netflix δεν κάνει αυτό που περιγράφει. δεν νομιζω, τι δεν κανει ? ενα παραδειγμα εδωσα, παλε amazon, αν εννοει να νοικιαζει ταινιες, της νοικιαζεις εχεις 7 μερες, μεχρι να πατησεις το play, μετα εχεις νομιζω 3 μερες να την δεις πρωτου φυγει απο το list soy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα