Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα θα ήθελα την γνώμη σας.

Πρόσφατα πείρα ένα μεταχειρισμένο Micra k12 του 05 με 185.000 χιλιόμετρα το αμάξι το πήγα απευθείας για λάδια φίλτρα μπουζί.

Μετά από 1500-1600χιλ ανάβει η ένδειξη λαδιού βλέπω τον δείκτη σταγόνα λάδι μέσα ο δείκτης για φίλημα ήταν τόσο καθαρός, διαρροή δεν φαίνεται να έχει άρα τα έκαψε, μιλάω με την αντιπροσωπεία που το πήρα και άρχισαν τα μα και μου είναι παλιό αμάξι κλπ κλπ τούς εξηγώ ότι κατανοώ αυτό που μου λένε αλλά το αμάξι δεν καεί όλο το λάδι σε τόσα λίγα χιλιόμετρα λόγο γήρατος ναι να κάψει αλλά αυτό θέλει ποίο πολύ λάδι παρά βενζίνη.τελος πάντων μου λένε θα βάλουμε λάδια σε συνεργείο δικό τούς και θα δούμε πώς θα πάει μου βάζουν λάδια 5-50 ποίο χοντρό από το 10-40 που είχε βάλει ο μηχανικός μου και θα δούμε λένε.εχω κάνει 200-250 χιλιόμετρα και βλέπω τα λάδια στην μέση άντε πείτε μου εσείς τι να κάνω τώρα εγώ με αυτή την φριτεζα???

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ίδιο μοντέλο 240000 χιλιόμετρα δεν καίει ούτε σταγόνα. Είτε δεν έχει 1800000 είτε έκανε σερβις μια φορά την δεκαετία…

• Like 1
Δημοσ.

Είχε μέσα βιβλίο του προηγούμενου ιδιοκτήτη από ότι είδα τα σέρβις τα έκανε.

Με την αντιπροσωπεία τώρα τι μπορώ να κάνω που κάνουν τούς Κινέζους.να πω ότι έκανα πολλά χιλιόμετρα και το έβγαλε μετά δεν θα έλεγα τίποτα.. επίσης προσθέσω ότι το αμάξι ξαφνικά άρχισε να ντουμάνι ζει από εξάτμιση φυσικά μου είπε το συνεργείο ότι δεν είναι λάδι αυτό αλλά καυσαέρια η βουλομενα μπεκ η φίλτρο βενζίνης 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά Μάντρα είναι όχι αντιπροσωπεία 

Έψαχνα να βρω την λέξη πρίν και σκαλωσα 

Επεξ/σία από aggelos26
Δημοσ.

Δεν έβγαζε τίποτα από πίσω όταν το πήρα αυτό με τα ντουμάνια ξεκίνησε πρίν 3-4 μέρες το πρόβλημα μου είναι το κάψιμο λαδιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aggelos26 είπε

Πρόσφατα πείρα ένα μεταχειρισμένο Micra k12 του 05 με 185.000 χιλιόμετρα το αμάξι το πήγα απευθείας για λάδια φίλτρα μπουζί.

Μετά από 1500-1600χιλ ανάβει η ένδειξη λαδιού βλέπω τον δείκτη σταγόνα λάδι μέσα ο δείκτης για φίλημα ήταν τόσο καθαρός, διαρροή δεν φαίνεται να έχει άρα τα έκαψε, μιλάω με την αντιπροσωπεία που το πήρα και άρχισαν τα μα και μου είναι παλιό αμάξι κλπ κλπ τούς εξηγώ ότι κατανοώ αυτό που μου λένε αλλά το αμάξι δεν καεί όλο το λάδι σε τόσα λίγα χιλιόμετρα λόγο γήρατος ναι να κάψει αλλά αυτό θέλει ποίο πολύ λάδι παρά βενζίνη.τελος πάντων μου λένε θα βάλουμε λάδια σε συνεργείο δικό τούς και θα δούμε πώς θα πάει μου βάζουν λάδια 5-50 ποίο χοντρό από το 10-40 που είχε βάλει ο μηχανικός μου και θα δούμε λένε.εχω κάνει 200-250 χιλιόμετρα και βλέπω τα λάδια στην μέση άντε πείτε μου εσείς τι να κάνω τώρα εγώ με αυτή την φριτεζα???

Προφανώς ήξεραν τι έδωσαν και μήπως είχαν ρίξει και μέλι μέσα στα λάδια κινητήρα. 

Τα χιλιόμετρα αμφιβάλλω εάν είναι αληθινά ! Τι μπορείς να κάνεις με έμπορο δε ξέρω . Αυτά περί αλλαγής του ιξώδες είναι δικαιολογίες για να κερδίσουν χρόνο και μετά δε σε ξέρω δε με ξέρεις ! 

Συμβουλεψου και δικηγόρο. Επιστροφή και τα λεφτά πίσω δε ξέρω εάν μπορείς .

Προφανώς θες άνοιγμα μοτέρ και αναλόγως για θα δεις . Λαδωνει μήπως και τα μπουζί ;

Είχε ρίξει καμιά ματιά κανένας πριν το πάρεις ;

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.

Όχι δεν το είδε κανείς πριν το πάρω δεν με νοιάζει να πάρω τα λεφτά πίσω με ενδιαφέρει να αναλάβουν την ευθύνη τους και να το επισκευάσουν η να το αλλάξουν 

• Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aggelos26 είπε

Όχι δεν το είδε κανείς πριν το πάρω δεν με νοιάζει να πάρω τα λεφτά πίσω με ενδιαφέρει να αναλάβουν την ευθύνη τους και να το επισκευάσουν η να το αλλάξουν 

Πάρε τα λεφτά και τρέχα.Υπάρχουν και άλλα αμάξια να αγοράσεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, aggelos26 είπε

Έκανες 1500-1600 χλμ χωρίς να κάνεις έλεγχο στα λάδια.... σου άναψε λαμπάκι που σημαίνει ότι και να είχε το αποτελείωσες. Λαμπάκι λαδιού = καταστροφή του κινητήρα και όχι απλά "βάλε λάδι και όλα οκ".  Το βιβλίο του κατασκευαστή αναφέρει κάθε πότε να κοιτάς λάδια και εκεί θα πατήσει και ο δικηγόρος αν φτάσετε σε αυτό το σημείο. Μία επισκευή του 500 ευρώ π.χ. την έκανες 1500.

Επεξ/σία από Klausx
  • Like 2
Δημοσ.

Πάνε σε αντιπροσωπεια ή εξουσιοδοτημένο συνεργείο για έλεγχο. Θα σου πουν τι και πως  και μετά βλέπεις τι θα κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να φτάσουμε σε δικηγόρο ξέρω τι θα κάνω σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση από κοινού. Το θέμα είναι να μην φτάσουμε εκεί.επίσης και έλεγχο να έκανα στα 500 χιλιόμετρα και να τούς έλεγα ότι καίει λάδια αν αυτοί δεν θέλουν να αναγνωρίσουν ότι πούλησαν αμάξι με πρόβλημα το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν.

Υποτίθεται ότι είναι και μεγάλη εταιρεία με τα κεντρικά τούς στην Αθήνα και υποκατάστημα Θεσσαλονίκη 

Δημοσ.

Έχει η αδερφή μου το ίδιο ακριβώς μοντέλο, τόσα χρόνια άψογο και δεν έχει κάψει σταγόνα λάδι. Το αμάξι πιθανότατα είχε πολύ περισσότερα χιλιόμετρα ή ήταν κακοσυντηρημένο. Σε κάθε περίπτωση είχε πρόβλημα στον κινητήρα και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης/μαντράς το ήξερε. Απαιτείται ρεκτιφιέ στον κινητήρα με πιθανό κόστος 500-1000-1500 ευρώ. Απείλησέ τους να αναλάβουν την επισκευή, τι εννοείς ότι ξέρεις τι θα κάνεις αν δεν βρεθεί λύση;  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...