xatzosd Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου https://www.skroutz.gr/s/12206177/Plantronics-Encore-Pro-HW520-VOIP-Headset-89434-02.html Έψαχνα για ακουστικά γραφείου και βρήκα αυτά. Το συγκεκριμένο κατάστημα τα έχει 10 ευρώ και στα υπόλοιπα μαγαζιά είναι πολύ ακριβότερα. Ακόμα και amazon US ειναι στα 60 δολλάρια. Η τιμή είναι εδώ και ένα μήνα στο σκρουτζ. Τα παρήγγειλα αλλά δεν ξέρω τι θα μου έρθει. Έχει κανείς άλλος εμπειρία με το συγκεκριμένο κατάστημα? Τουλάχιστον η αγορά είναι μέσω σκρουτζ. Στο άμαζον λένε ότι έρχονται χωρίς αντάπτορα για usb ή 3.5mm.
emperor4her Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Δεν μου φαινεται και πολυ λαθος, εχει παιξει και στα 27 βλεπω. ισως κανα ξεστοκαρισμα?
kofer Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Σωστή πρέπει να είναι η τιμή, αφού είναι ένα απλό VOIP Headset και ξεστοκάρουν. Λυπάμαι αυτούς που τα πήραν 100€, αλλά λογικά θα ήταν εταιρείες που δεν νοιάζονται.
belalik Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Καλησπέρα, ευχαριστούμε για την ανάρτηση. Μια ερώτηση, πώς το συνδέεις αν δεν έχει usb ή 3.5mm? Κάτι βρήκα για "plantronics audio processor" - ίσως μικρή (εξωτερική) custom κάρτα ήχου? Την βρίσκω όμως στα ~50-60 ευρώ. Μήπως είναι ειδικά ακουστικά για call centers κλπ? Αν χρειάζονται κάτι τέτοιο, δεν έχει νόημα . Έχει καταλάβει κανείς?
lefta_yparxoun Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στο amazon το βρήκα να έχει Headphone jack 3.5 mm Jack αλλά σε κάποια κριτική αναφέρει για την σύνδεση I never wore these - as soon as they arrived I realised I couldn't use them without a separate bottom lead to connect to my PC. the bottom lead is quite expensive and would take another week to arrive - even if I wanted it. I was disappointed that a simple headset costing £77 should require another lead to be of any use. σε κάποια άλλη The USB is not standard. Returned product εδώ μια τρίτη: Keep in mind you NEED adapters otherwise no use. Adapters cost you more than the headphone itself δεν ξέρω τι να πω, αν δεν έρθει δεν θα ξέρουμε σε τι βίσμα καταλήγει, αλλά στο skroutz λέει γρήγορη υποδοχή QD, δείτε και πως είναι και ακυρώστε Επεξ/σία 28 Απριλίου από lefta_yparxoun
doubleh Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου το QD είναι ευρέως χρησιμοποιούμενο σε call centers. οπότε, μάλλον δεν είναι αυτό που θες.
dchatz Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Τα αγόρασα βλακωδως, τα πέρασα για κανονικό headset απλα με επιπλέον λειτουργια διακοπής κλπ. Τελικά είναι μονοφωνικά και θέλουν ειδικό αντάπτορα που δε περιλαμβάνεται. 13 πεταμένα ευρω, ας πρόσεχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα