Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρωσία vs Ουκρανια,Ισραήλ vs Παλαιστίνιοι,Ινδία vs Πακιστάν,ΗΠΑ vs ΚΙΝΑ Κορωνοιος ,μπλακ άουτ

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα 

• Like 4
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, georgiouu είπε

Ρωσία vs Ουκρανια,Ισραήλ vs Παλαιστίνιοι,Ινδία vs Πακιστάν,ΗΠΑ vs ΚΙΝΑ Κορωνοιος ,μπλακ άουτ

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα 

Είναι η εμπειρία του να είσαι άνθρωπος. Μην ανυπομονείς να γίνουμε ρομπότ, σαν το ΑΙ. Ήδη υπάρχει η θεωρία του dead internet από το 2014 και μετά.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε

Η ποιο λογική και επιστημονική εξήγηση είναι άσφαλως ότι έρχεται ο αντίχριστος.

O Αντίχριστος έρχεται και λέγεται Skynet-666! 

Δημοσ.

Πρόκειται ίσως για μεγάλη κυβερνοεπίθεση την οποία προς το παρόν αποκρύπτουν όπως έχει γίνει σενάριο σε ταινίες οπότε θα φανεί τις επόμενες ημέρες 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ptriv1 είπε

Εγώ έχω την ΔΕΗ βράχο και κράτος που φυσάει δεν φοβάμαι κανένα blackout !!!

Δεν διαχειρίζεται η ΔΕΗ το ελληνικό δίκτυο ηλεκτρισμού.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, raid_av είπε

Το δικο μου survival kit παντως ειναι μια benelli οποτε εχω και οσο νερο θελω και οσο φαγητο θελω. 🤣

Για όσους ανησυχούν για το οπλο ένα έχω να σας πω, τα benelli δεν σκοτώνουν όποτε δεν έχετε να φοβάστε για τίποτα. 🤣

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι σήμερα καταδικάζεται ο αδελφός του Πρωθυπουργού της Ισπανίας μαζί με τη γυναίκα του για διάφορες απάτες και ότι και καλά έγινε η διακοπή ρεύματος για αντιπερισπασμό, δεν ξέρω αν ισχύει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, magictoboggan είπε

Κάπου διάβασα ότι σήμερα καταδικάζεται ο αδελφός του Πρωθυπουργού της Ισπανίας μαζί με τη γυναίκα του για διάφορες απάτες και ότι και καλά έγινε η διακοπή ρεύματος για αντιπερισπασμό, δεν ξέρω αν ισχύει.

χοντρό. 

θα ακουσουμε πολλα , αλλά μάλλον θα θέλουν να κρύψουν την αλήθεια. Η οποία κατά την γνώμη μου είναι η ευαλοτότητα της ασφάλειας των συστημάτων τους σε κυβερνοεπιθέσεις. και είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας να μην μαθευτεί αυτό το πράγμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, magictoboggan είπε

Και σήμερα άυριο που θα έχει περάσει το μπλακ ουτ δεν θα μπορούν να καταδικαστούν;

• Like 3
Δημοσ.
2 minutes ago, Ukforthemoment said:

Και σήμερα άυριο που θα έχει περάσει το μπλακ ουτ δεν θα μπορούν να καταδικαστούν;

και καλά για να γράφουν όλες οι ειδήσεις για το blackout και όχι για τη δίκη ώστε να μη μαθευτεί

Δημοσ.

Το πάλεψαν οι Μαδριλένοι να κερδίσουν μία ημέρα επιπλέον ξεκούρασης, ρίχνοντας το δίκτυο, αλλά δεν τη γλιτώνουν τη σκούπα απόψε από την Ολυμπιακάρα μας!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...