georgiouu Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:29 μμ Ρωσία vs Ουκρανια,Ισραήλ vs Παλαιστίνιοι,Ινδία vs Πακιστάν,ΗΠΑ vs ΚΙΝΑ Κορωνοιος ,μπλακ άουτ Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα 4
Tetrabitos Δημοσ. Δευτέρα στις 11:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:31 μμ Μόλις τώρα, georgiouu είπε Ρωσία vs Ουκρανια,Ισραήλ vs Παλαιστίνιοι,Ινδία vs Πακιστάν,ΗΠΑ vs ΚΙΝΑ Κορωνοιος ,μπλακ άουτ Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα Είναι η εμπειρία του να είσαι άνθρωπος. Μην ανυπομονείς να γίνουμε ρομπότ, σαν το ΑΙ. Ήδη υπάρχει η θεωρία του dead internet από το 2014 και μετά.
Taoustaoys Δημοσ. Δευτέρα στις 11:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:40 μμ Η ποιο λογική και επιστημονική εξήγηση είναι άσφαλως ότι έρχεται ο αντίχριστος. 3
anax111 Δημοσ. Τρίτη στις 12:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:12 πμ 30 λεπτά πριν, Taoustaoys είπε Η ποιο λογική και επιστημονική εξήγηση είναι άσφαλως ότι έρχεται ο αντίχριστος. O Αντίχριστος έρχεται και λέγεται Skynet-666!
freegr Δημοσ. Τρίτη στις 01:09 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:09 πμ Πρόκειται ίσως για μεγάλη κυβερνοεπίθεση την οποία προς το παρόν αποκρύπτουν όπως έχει γίνει σενάριο σε ταινίες οπότε θα φανεί τις επόμενες ημέρες
gppapado Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:20 πμ 10 ώρες πριν, ptriv1 είπε Εγώ έχω την ΔΕΗ βράχο και κράτος που φυσάει δεν φοβάμαι κανένα blackout !!! Δεν διαχειρίζεται η ΔΕΗ το ελληνικό δίκτυο ηλεκτρισμού.
mourouzis2005 Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:41 πμ Το πιο ανησυχητικο σε αυτο το black out ηταν οτι το ηλεκτρονικο χρημα πρακτικα αχρηστευτηκε. Τουλαχιστον στα σημεια που επεσε το ρευμα 2
raid_av Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 πμ Το δικο μου survival kit παντως ειναι μια benelli οποτε εχω και οσο νερο θελω και οσο φαγητο θελω. 🤣 3
dkstopo Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:59 πμ 32 λεπτά πριν, raid_av είπε Το δικο μου survival kit παντως ειναι μια benelli οποτε εχω και οσο νερο θελω και οσο φαγητο θελω. 🤣 Για όσους ανησυχούν για το οπλο ένα έχω να σας πω, τα benelli δεν σκοτώνουν όποτε δεν έχετε να φοβάστε για τίποτα. 🤣
magictoboggan Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:06 μμ Κάπου διάβασα ότι σήμερα καταδικάζεται ο αδελφός του Πρωθυπουργού της Ισπανίας μαζί με τη γυναίκα του για διάφορες απάτες και ότι και καλά έγινε η διακοπή ρεύματος για αντιπερισπασμό, δεν ξέρω αν ισχύει.
blanka Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:09 μμ 1 λεπτό πριν, magictoboggan είπε Κάπου διάβασα ότι σήμερα καταδικάζεται ο αδελφός του Πρωθυπουργού της Ισπανίας μαζί με τη γυναίκα του για διάφορες απάτες και ότι και καλά έγινε η διακοπή ρεύματος για αντιπερισπασμό, δεν ξέρω αν ισχύει. χοντρό. θα ακουσουμε πολλα , αλλά μάλλον θα θέλουν να κρύψουν την αλήθεια. Η οποία κατά την γνώμη μου είναι η ευαλοτότητα της ασφάλειας των συστημάτων τους σε κυβερνοεπιθέσεις. και είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας να μην μαθευτεί αυτό το πράγμα
Ukforthemoment Δημοσ. Τρίτη στις 12:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:47 μμ 39 λεπτά πριν, magictoboggan είπε Κάπου διάβασα ότι σήμερα καταδικάζεται ο αδελφός του Πρωθυπουργού της Ισπανίας μαζί με τη γυναίκα του για διάφορες απάτες και ότι και καλά έγινε η διακοπή ρεύματος για αντιπερισπασμό, δεν ξέρω αν ισχύει. Και σήμερα άυριο που θα έχει περάσει το μπλακ ουτ δεν θα μπορούν να καταδικαστούν; 3
magictoboggan Δημοσ. Τρίτη στις 12:51 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:51 μμ 2 minutes ago, Ukforthemoment said: Και σήμερα άυριο που θα έχει περάσει το μπλακ ουτ δεν θα μπορούν να καταδικαστούν; και καλά για να γράφουν όλες οι ειδήσεις για το blackout και όχι για τη δίκη ώστε να μη μαθευτεί
Zus Δημοσ. Τρίτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 03:23 μμ Το πάλεψαν οι Μαδριλένοι να κερδίσουν μία ημέρα επιπλέον ξεκούρασης, ρίχνοντας το δίκτυο, αλλά δεν τη γλιτώνουν τη σκούπα απόψε από την Ολυμπιακάρα μας! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα