Vanessa99 Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου Καλησπέρα σας! 😊 Θέλω να παραγγείλω από ένα κατάστημα στην Αμερική, που δυστυχώς δεν κάνει παραδόσεις στην Ελλάδα. Ψάχνοντας για λύση, βρήκα κάποιες υπηρεσίες ταχυμεταφορών, που αναλαμβάνουν αυτές να φέρουν το δέμα. Σου δίνουν ως διεύθυνση τις αποθήκες τους, και το δέμα από το κατάστημα στέλνεται εκεί. Κι έπειτα, σου το προωθούν, επί πληρωμή φυσικά, εδώ. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποια από αυτές; Είναι αξιόπιστες; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων❤️
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Απριλίου Δημοσ. 28 Απριλίου 5 ώρες πριν, Vanessa99 είπε Καλησπέρα σας! 😊 Θέλω να παραγγείλω από ένα κατάστημα στην Αμερική, που δυστυχώς δεν κάνει παραδόσεις στην Ελλάδα. Ψάχνοντας για λύση, βρήκα κάποιες υπηρεσίες ταχυμεταφορών, που αναλαμβάνουν αυτές να φέρουν το δέμα. Σου δίνουν ως διεύθυνση τις αποθήκες τους, και το δέμα από το κατάστημα στέλνεται εκεί. Κι έπειτα, σου το προωθούν, επί πληρωμή φυσικά, εδώ. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποια από αυτές; Είναι αξιόπιστες; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων❤️ https://demagr.com/#/aboutUs/ Εστειλα δέμα απο Αγγλία Ελλάδα.Εχουν και για Αμερική και Γερμανία.Μια χαρά πήγαν όλα σε εμένα. 2
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 7 hours ago, Vanessa99 said: Καλησπέρα σας! 😊 Θέλω να παραγγείλω από ένα κατάστημα στην Αμερική, που δυστυχώς δεν κάνει παραδόσεις στην Ελλάδα. Ψάχνοντας για λύση, βρήκα κάποιες υπηρεσίες ταχυμεταφορών, που αναλαμβάνουν αυτές να φέρουν το δέμα. Σου δίνουν ως διεύθυνση τις αποθήκες τους, και το δέμα από το κατάστημα στέλνεται εκεί. Κι έπειτα, σου το προωθούν, επί πληρωμή φυσικά, εδώ. Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος κάποια από αυτές; Είναι αξιόπιστες; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων❤️ Από τις ΗΠΑ - 19,99€ για κάθε πρώτο κιλό μέχρι 20 κιλά συν 20% της αξίας του αντικειμένου. εχει και υπολογιστη κοστους https://demagr.com/#/prices/ δεν ειναι φτηνο δυστυχως. 1
Vanessa99 Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://demagr.com/#/aboutUs/ Εστειλα δέμα απο Αγγλία Ελλάδα.Εχουν και για Αμερική και Γερμανία.Μια χαρά πήγαν όλα σε εμένα. 7 ώρες πριν, poulinos είπε Από τις ΗΠΑ - 19,99€ για κάθε πρώτο κιλό μέχρι 20 κιλά συν 20% της αξίας του αντικειμένου. εχει και υπολογιστη κοστους https://demagr.com/#/prices/ δεν ειναι φτηνο δυστυχως. Καλημέρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! ❤️ Πραγματικά δεν είναι φθηνό, δυστυχώς. Πρέπει να "μαζεύεις" πράγματα, για να αξίζουν τουλάχιστον τα μεταφορικά. Πρόσφατα, πήρα από το ίδιο κατάστημα, με μεσολάβηση μιας φίλης εκεί. Ήρθε το πακέτο σπίτι της στην Αμερική και μου το έστειλε ως ιδιώτης. Τα δικά μου πράγματα δεν είναι βαριά (ούτε καν κιλό), μου είπε όμως ότι μου έβαλε και κάτι έξτρα ως δώρο. Προφανώς δεν μπορούσα να αρνηθώ. 30$ η αποστολή από εκεί και αναμένω άλλο τόσο ως φόρους εδώ - έτσι της είπαν τουλάχιστον. Για αυτό ψάχνω κάτι λίγο πιο ελεγχόμενο-οικονομικό Γνωρίζετε αν στην τιμή που δίνουν στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνονται όντως και φόροι/εκτελωνιστης ή είναι χρέωση-έκπληξη ; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Μόλις τώρα, Vanessa99 είπε Καλημέρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! ❤️ Πραγματικά δεν είναι φθηνό, δυστυχώς. Πρέπει να "μαζεύεις" πράγματα, για να αξίζουν τουλάχιστον τα μεταφορικά. Πρόσφατα, πήρα από το ίδιο κατάστημα, με μεσολάβηση μιας φίλης εκεί. Ήρθε το πακέτο σπίτι της στην Αμερική και μου το έστειλε ως ιδιώτης. Τα δικά μου πράγματα δεν είναι βαριά (ούτε καν κιλό), μου είπε όμως ότι μου έβαλε και κάτι έξτρα ως δώρο. Προφανώς δεν μπορούσα να αρνηθώ. 30$ η αποστολή από εκεί και αναμένω άλλο τόσο ως φόρους εδώ - έτσι της είπαν τουλάχιστον. Για αυτό ψάχνω κάτι λίγο πιο ελεγχόμενο-οικονομικό Γνωρίζετε αν στην τιμή που δίνουν στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνονται όντως και φόροι/εκτελωνιστης ή είναι χρέωση-έκπληξη ; Mήπως στέλνουν απο το κατάστημα σε Γερμανία ή Αγγλία;Και απο εκεί να στο στείλει η demagr που βάλαμε;
Vanessa99 Δημοσ. 29 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Mήπως στέλνουν απο το κατάστημα σε Γερμανία ή Αγγλία;Και απο εκεί να στο στείλει η demagr που βάλαμε; Δυστυχώς όχι😓 Μόνο σε Καναδά και Αυστραλία από ο, τι είδα. Και μάλιστα, μιας και αυτά είναι εξωτερικό σε σχέση με τις ΗΠΑ, έχει 19,99$ μεταφορικά. Ενώ για Αμερική εσωτερικά, έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25$. Οπότε συμφέρει κάτι από εκεί για εδώ, από αυτή την άποψη
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Μόλις τώρα, Vanessa99 είπε Δυστυχώς όχι😓 Μόνο σε Καναδά και Αυστραλία από ο, τι είδα. Και μάλιστα, μιας και αυτά είναι εξωτερικό σε σχέση με τις ΗΠΑ, έχει 19,99$ μεταφορικά. Ενώ για Αμερική εσωτερικά, έχει δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 25$. Οπότε συμφέρει κάτι από εκεί για εδώ, από αυτή την άποψη Δεν υπάρχει απο ΕΕ το προιόν;
ComX Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 4 ώρες πριν, Vanessa99 είπε Καλημέρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! ❤️ Πραγματικά δεν είναι φθηνό, δυστυχώς. Πρέπει να "μαζεύεις" πράγματα, για να αξίζουν τουλάχιστον τα μεταφορικά. Πρόσφατα, πήρα από το ίδιο κατάστημα, με μεσολάβηση μιας φίλης εκεί. Ήρθε το πακέτο σπίτι της στην Αμερική και μου το έστειλε ως ιδιώτης. Τα δικά μου πράγματα δεν είναι βαριά (ούτε καν κιλό), μου είπε όμως ότι μου έβαλε και κάτι έξτρα ως δώρο. Προφανώς δεν μπορούσα να αρνηθώ. 30$ η αποστολή από εκεί και αναμένω άλλο τόσο ως φόρους εδώ - έτσι της είπαν τουλάχιστον. Για αυτό ψάχνω κάτι λίγο πιο ελεγχόμενο-οικονομικό Γνωρίζετε αν στην τιμή που δίνουν στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνονται όντως και φόροι/εκτελωνιστης ή είναι χρέωση-έκπληξη ; https://planetexpress.com. Η επιλογή αργής παράδοσης ειναι πιο "διακριτική".
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 6 hours ago, Vanessa99 said: Καλημέρα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! ❤️ Πραγματικά δεν είναι φθηνό, δυστυχώς. Πρέπει να "μαζεύεις" πράγματα, για να αξίζουν τουλάχιστον τα μεταφορικά. Πρόσφατα, πήρα από το ίδιο κατάστημα, με μεσολάβηση μιας φίλης εκεί. Ήρθε το πακέτο σπίτι της στην Αμερική και μου το έστειλε ως ιδιώτης. Τα δικά μου πράγματα δεν είναι βαριά (ούτε καν κιλό), μου είπε όμως ότι μου έβαλε και κάτι έξτρα ως δώρο. Προφανώς δεν μπορούσα να αρνηθώ. 30$ η αποστολή από εκεί και αναμένω άλλο τόσο ως φόρους εδώ - έτσι της είπαν τουλάχιστον. Για αυτό ψάχνω κάτι λίγο πιο ελεγχόμενο-οικονομικό Γνωρίζετε αν στην τιμή που δίνουν στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβάνονται όντως και φόροι/εκτελωνιστης ή είναι χρέωση-έκπληξη ; θα δεις οτι οι φοροι κτλ ειναι μεσα στην τιμη.εβαλα για δοκιμη απο ΗΠΑ για Ελλαδα με αξια 200 ευρω και βαρος 1 κιλο.και εβγαλε Κόστος DemaGR: 19.99€ Φόρος εισαγωγής: 37.20€ Κόστος ταχυμεταφορών: 4.50€ Συνολική τιμή: 61.69€ https://demagr.com/#/prices/
Killbill33 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 29/4/2025 στις 2:56 ΜΜ, poulinos είπε θα δεις οτι οι φοροι κτλ ειναι μεσα στην τιμη.εβαλα για δοκιμη απο ΗΠΑ για Ελλαδα με αξια 200 ευρω και βαρος 1 κιλο.και εβγαλε Κόστος DemaGR: 19.99€ Φόρος εισαγωγής: 37.20€ Κόστος ταχυμεταφορών: 4.50€ Συνολική τιμή: 61.69€ https://demagr.com/#/prices/ Μόνο 37,20 ο εκτελωνισμός? Η αμοιβή του εκτελωνιστη??
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 14 ώρες πριν, Killbill33 είπε Μόνο 37,20 ο εκτελωνισμός? Η αμοιβή του εκτελωνιστη?? Μπορείς να τους στείλεις email να τους ρωτήσεις.Απαντάνε αρκετά γρήγορα.
poulinos Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 23 hours ago, Killbill33 said: Μόνο 37,20 ο εκτελωνισμός? Η αμοιβή του εκτελωνιστη?? δεν ξερω αν βαζου εσενα να την κανεις ή αν την κανουν αυτοι μεσα σε αυτα τα χρηματα. πρεπει να ρωτησει. μια φορα που ειχα παραγγειλει κατι απο το εξωτερικο παντως (αμερικη) και ηρθε με courier τον εκτελωνισμο τον εκανα εγω ο ιδιος.εφαγα βεβαια κανα 2-3 ωρες μεχρι να περασω απο 10 γραφεια.αλλα τουλαχιστον γλυτωσα το 50 ευρω καπου εκει που ζηταγαν για να το κανουν αυτοι (courier).τωρα δεν ξερω αν ειναι μεσα στην τιμη.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 11 ώρες πριν, poulinos είπε δεν ξερω αν βαζου εσενα να την κανεις ή αν την κανουν αυτοι μεσα σε αυτα τα χρηματα. πρεπει να ρωτησει. μια φορα που ειχα παραγγειλει κατι απο το εξωτερικο παντως (αμερικη) και ηρθε με courier τον εκτελωνισμο τον εκανα εγω ο ιδιος.εφαγα βεβαια κανα 2-3 ωρες μεχρι να περασω απο 10 γραφεια.αλλα τουλαχιστον γλυτωσα το 50 ευρω καπου εκει που ζηταγαν για να το κανουν αυτοι (courier).τωρα δεν ξερω αν ειναι μεσα στην τιμη. Εγω απο Αγγλία,άρα πάλι εκτός ΕΕ ,δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα επιπλέον. Στην τιμή που έβγαλε το site ήταν όλα μέσα.Αλλά δεν είχε ξεχωριστή χρέωση για φόρο εισαγωγής.
unforgiven Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Είχα χρησιμοποιήσει πριν πολλά χρόνια μια τέτοια υπηρεσία, η οποία μάλιστα αναλάμβανε και την αγορά από το eshop. Και μάλιστα για πολύ ακριβό αντικείμενο, είχα αγοράσει το πρώτο Microsoft Surface. Τους έστειλα τα χρήματα, το αγόρασαν, το άνοιξαν, το συσκεύασαν και στα συνοδευτικά έγγραφα το δήλωσαν ως μεταχειρισμένο, με αποτέλεσμα να πληρώσω λιγότερους δασμούς και ΦΠΑ. Δυστυχώς, η ετααιρία δεν υπάρχει πια και ουσιαστικά δεν σε βοήθησα, απλά πάρε το ως μια θετική εμπειρία. Το κόστος ήταν λίγο κάτω από 200$.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα