Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ο ενοικιαστής μου άρχισε να γίνεται δύστροπος ως προς τη πληρωμή του ενοικίου. Θέλω να του κάνω έξωση με διαταγή απόδοσης μισθίου. Πόσα λέτε να μου στοιχίσουν τα έξοδα δικηγόρου και λοιπά δικαστικά;  

Δημοσ.

Αναλογα το ποσο κοντα σου ειναι ο δικηγορος. Κανονικα μια αγωγη μπορει να κοστισει 400 με 700. Ωστοσο αν ο δικηγορος σου παρει τηλεφωνο και "μιλησει" φανταζομαι θα καταλαβει οτι δεν παιζεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, constantinosjj είπε

Αναλογα το ποσο κοντα σου ειναι ο δικηγορος. Κανονικα μια αγωγη μπορει να κοστισει 400 με 700. Ωστοσο αν ο δικηγορος σου παρει τηλεφωνο και "μιλησει" φανταζομαι θα καταλαβει οτι δεν παιζεις.

Ο ενοικιαστής τελευταία δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε μένα. Του γράφω μηνύματα αλλά κάνει την πάπια. Είναι αλλοδαπός και φαντάζομαι το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dimigar είπε

Ο ενοικιαστής τελευταία δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε μένα. Του γράφω μηνύματα αλλά κάνει την πάπια. Είναι αλλοδαπός και φαντάζομαι το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων...

Ξεκινα επισημες διαδικασιες. Οσο νωριτερα, τοσο μικροτερη η ζημια. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

Όταν του ενοικίαζες το σπίτι ήταν καθαρόαιμος ή στην πορεία έγινε αλλοδαπός;

Καθαρόαιμος αλλοδαπός.

• Haha 7
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 28/04/2025 at 20:48, dimigar said:

Καλησπέρα, ο ενοικιαστής μου άρχισε να γίνεται δύστροπος ως προς τη πληρωμή του ενοικίου. Θέλω να του κάνω έξωση με διαταγή απόδοσης μισθίου. Πόσα λέτε να μου στοιχίσουν τα έξοδα δικηγόρου και λοιπά δικαστικά;  

Χοντρικά υπολόγισε 800-1.000 ευρώ για την διαταγή απόδοσης μισθίου και μετά πρόσθεσε τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή, σε περίπτωση που δεν το παραδώσει ο ενοικιαστής και γίνει έξωση. 

• Like 1
Δημοσ.

εισαι χαμενος για χαμενος. εχεις δυο επιλογες. την νομιμη και την μη νομιμη. η νομιμη θα σου κοστισει ενα καρο χρηματα με αμφιβολα αποτελεσματα. η μη νομιμη θα σου κοστισει σιγουρα λιγοτερα αλλα το αποτελεσμα εξαρταται απο το ποια πλευρα ειναι ισχυροτερη. διαλεξε και παρε. α δεν μας ειπες. ο εν λογω ενοικιαστης ειναι με νομιμο τροπο στο ακινητο η δεν εχετε κανει νομιμα συμφωνητικα?

9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ωραία χώρα 

παιζει να εχουν γυρισε το σπιτι του φιλου το "αφρικανικο παλαμαρι νο3"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...