dimigar Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 μμ Καλησπέρα, ο ενοικιαστής μου άρχισε να γίνεται δύστροπος ως προς τη πληρωμή του ενοικίου. Θέλω να του κάνω έξωση με διαταγή απόδοσης μισθίου. Πόσα λέτε να μου στοιχίσουν τα έξοδα δικηγόρου και λοιπά δικαστικά;
constantinosjj Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Αναλογα το ποσο κοντα σου ειναι ο δικηγορος. Κανονικα μια αγωγη μπορει να κοστισει 400 με 700. Ωστοσο αν ο δικηγορος σου παρει τηλεφωνο και "μιλησει" φανταζομαι θα καταλαβει οτι δεν παιζεις.
dimigar Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ 3 λεπτά πριν, constantinosjj είπε Αναλογα το ποσο κοντα σου ειναι ο δικηγορος. Κανονικα μια αγωγη μπορει να κοστισει 400 με 700. Ωστοσο αν ο δικηγορος σου παρει τηλεφωνο και "μιλησει" φανταζομαι θα καταλαβει οτι δεν παιζεις. Ο ενοικιαστής τελευταία δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε μένα. Του γράφω μηνύματα αλλά κάνει την πάπια. Είναι αλλοδαπός και φαντάζομαι το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων... 1
SabotazNic Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:15 μμ 16 λεπτά πριν, dimigar είπε Ο ενοικιαστής τελευταία δεν σηκώνει το τηλέφωνο ούτε σε μένα. Του γράφω μηνύματα αλλά κάνει την πάπια. Είναι αλλοδαπός και φαντάζομαι το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων... Ξεκινα επισημες διαδικασιες. Οσο νωριτερα, τοσο μικροτερη η ζημια.
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:47 μμ 1 ώρα πριν, dimigar είπε Είναι αλλοδαπός και φαντάζομαι το σπίτι είναι κέντρο διερχομένων... Ωραια νοοτροπια. 1
Sherlock_7 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:50 μμ Όταν του ενοικίαζες το σπίτι ήταν καθαρόαιμος ή στην πορεία έγινε αλλοδαπός; 1 7
dimigar Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 11:59 μμ 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Όταν του ενοικίαζες το σπίτι ήταν καθαρόαιμος ή στην πορεία έγινε αλλοδαπός; Καθαρόαιμος αλλοδαπός. 7
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Στις 28/4/2025 στις 11:59 ΜΜ, dimigar είπε Καθαρόαιμος αλλοδαπός. Χώρα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. πριν από 17 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες On 28/04/2025 at 20:48, dimigar said: Καλησπέρα, ο ενοικιαστής μου άρχισε να γίνεται δύστροπος ως προς τη πληρωμή του ενοικίου. Θέλω να του κάνω έξωση με διαταγή απόδοσης μισθίου. Πόσα λέτε να μου στοιχίσουν τα έξοδα δικηγόρου και λοιπά δικαστικά; Χοντρικά υπολόγισε 800-1.000 ευρώ για την διαταγή απόδοσης μισθίου και μετά πρόσθεσε τα έξοδα του δικαστικού επιμελητή, σε περίπτωση που δεν το παραδώσει ο ενοικιαστής και γίνει έξωση. 1
dimigar Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Χώρα? Αφρική, Γουϊνέα
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 30 λεπτά πριν, dimigar είπε Αφρική, Γουϊνέα Ωραία χώρα 1
Niko09 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Φιλε με τα μισα χρηματα σου κανω δουλιτσα με τον κολλητο μου.Στειλε διευθυνση. 1
xsterg Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες εισαι χαμενος για χαμενος. εχεις δυο επιλογες. την νομιμη και την μη νομιμη. η νομιμη θα σου κοστισει ενα καρο χρηματα με αμφιβολα αποτελεσματα. η μη νομιμη θα σου κοστισει σιγουρα λιγοτερα αλλα το αποτελεσμα εξαρταται απο το ποια πλευρα ειναι ισχυροτερη. διαλεξε και παρε. α δεν μας ειπες. ο εν λογω ενοικιαστης ειναι με νομιμο τροπο στο ακινητο η δεν εχετε κανει νομιμα συμφωνητικα? 9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Ωραία χώρα παιζει να εχουν γυρισε το σπιτι του φιλου το "αφρικανικο παλαμαρι νο3"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα