JailbrokenDiesel Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου 52 λεπτά πριν, mikeser είπε Τώρα γλυκοκοιτάζω μέχρι το τέλος του χρόνου να πάρω καμιά ρομποτική της narwal κυρίως για το σφουγγαρισμα μεσοβδόμαδα που βαριέμαι. ανεβασε τωρα ο @Sotosgl προσφορα την Narwal οπου ειναι no brainer αγορα σε αυτη την τιμη στο geekbuying
Sotosgl Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου Εκαναν γενναια πτωση στις Narwals ειναι η αληθεια απο εκει που δεν το περιμεναμε Εμενα με συμφερει να αγοραζετε τα πιο ακριβα αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω την διαφορα αναμεσα σε Narwal Freo Z ultra και Narwal Freo Z 10 Ultra Απο εκει και περα το ιδιο ισχυει για τις σκουπες χειρος Jimmy που αναφερατε πριν ηταν απο τις αγαπημενες μου μαρκες και τις εχω φερει ΟΛΕΣ και εκαναν γερο expose σκουποreviewers τυπου vacuum wars που μια Jimmy εφερε (και παλιο μοντελο μαλιστα) και εβαζε κατω τις Dyson (sponsor του) και απο τοτε δεν εδειξε ποτε καμια ξανα Εφερα το τελευταιο της μοντελο το Jv9 Pro Aqua και δεν... Απο δυναμη σκυλι αλλα ειναι 5 χρονια πισω,ουτε αντιtangle ρολο,ουτε φωτακι πρασινο και ενα "σφουγγαρισμα" ανεκδοτο Ε αντι να προτεινω αυτη λεω παρτε Proscenic P11 ultra P13 P16 και τελος και ας βγαινω χαμενος 3
StamTheMan Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου 12 ώρες πριν, Sotosgl είπε Εμενα με συμφερει να αγοραζετε τα πιο ακριβα αλλα δεν μπορω να δικαιολογησω την διαφορα αναμεσα σε Narwal Freo Z ultra και Narwal Freo Z 10 Ultra Τι κανεις ακριβως;
militarist Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Εχω την Freo και είναι μπομπα, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα είναι τέλειο
FLOOFLIS Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Καλησπέρα, έχω κουπόνι 80 ευρώ επιστροφή από Κωτσοβολο. Σε σκουπα stick από 160 έως 300 ευρώ βλέπετε κάποια που αξίζει ώστε να κάνω χρήση του? Ευχαριστώ
Tomahawk Δημοσ. 12 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου Στις 9/7/2025 στις 10:28 ΠΜ, mikeser είπε Την πήρα εγώ πέρσι το καλοκαίρι στα 250 και έχει βγει σκυλί. Έχει βγάλει ανακαίνιση με πολύ χώμα και καθαρισμό επαγγελματικου χώρου 1 φορά την βδομάδα. Δεν έχει πάθει τίποτα και έχει αρκετή δύναμη. Στο auto μου βγάζει ένα μισάωρο περίπου συνεχόμενα. Ανταλλακτικά βρίσκεις αν ποτέ πάθει τίποτα. Το μόνο μείον για μένα είναι ότι η βάση δεν έχει πινακια για να φορτίζει τη μπαταρία με το που ακουμπάς τη σκούπα αλλά μικρό το κακό. Τώρα γλυκοκοιτάζω μέχρι το τέλος του χρόνου να πάρω καμιά ρομποτική της narwal κυρίως για το σφουγγαρισμα μεσοβδόμαδα που βαριέμαι. Έχεις παρατηρήσει πτώση στη διάρκεια της μπαταρίας; Βλέπω ότι σαν ανταλλακτικό κάνει 70-80€.
FLOOFLIS Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 6 ώρες πριν, FLOOFLIS είπε Καλησπέρα, έχω κουπόνι 80 ευρώ επιστροφή από Κωτσοβολο. Σε σκουπα stick από 160 έως 300 ευρώ βλέπετε κάποια που αξίζει ώστε να κάνω χρήση του? Ευχαριστώ Τελικα με παρέσυρε ο @Sotosgl και παρήγγειλα την Proscenic P16 (ευχαριστώ για το κουπόνι) στα 125 ευρώ και ελπίζω να βγει κομπλέ 😇 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα