Grecu Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Πως κ δεν ανέφερε κανείς για την Starlink, πως στο κλείνουν κ σε αποκλείουν αν κάνεις χρήση torrents; Για πολλούς είναι αποτρεπτικός λόγος. *υπάρχει βέβαια η "λύση" με VPN, όμως αυτό σημαίνει ακόμη κάποια €υρωδάκια παραπάνω κ μια ελάχιστη επιβάρυνση στην ταχύτητα. 1
lakis_eo Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 3 ώρες πριν, dream21 είπε Απο την στιγμη που εχεις οπτικη ινα κατσε οπως εισαι. Το STARLINK ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΠΤΙΚΗ ΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 5G ΔΙΚΤΥΟ. 1000 φορές να το γράψεις, οι ξεμπλετσωτοι υπερασπιστές του Musk δεν θα το καταλάβουν. Λ 2 ώρες πριν, kurkosdr είπε Ναι αλλά πόσοι είναι αυτοί πληθυσμιακά; Και πόσοι από αυτούς θέλουν υψηλές ταχύτητες στο internet; Επίσης κάθε χρόνο στρώνουν οπτικές ίνες, για πόσα χρόνια ακόμα θα υπάρχει αγορά για το Starlink στην ΕΕ; Πρέπει είναι πιο εξοργιστικο έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Σου είπε κανείς ότι οι πολίτες που δεν μένουν Αθήνα, δεν δικαιούνται αλλά και δεν χρειάζονται γρήγορο ίντερνετ; Άσε που το τελευταίο νησί του Αιγαίου, μαζεύει πολλαπλάσιο κόσμο με αντίστοιχη οικονομική συνεισφορά από την κ%λοσυνοικία που μένεις. 1 4
songless_bird Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 ώρες πριν, Thresh είπε Δεν είναι τόσο το πρόβλημα ο χαμηλός πληθυσμός στην Χαλκιδική που αναφέρθηκε αλλά και το ότι είναι αραιοκατοικημένη. Καλώς ή κακώς ολόκληρος ο νομός έχει μόνιμο πληθυσμό χαμηλότερο από του δήμου Περιστερίου σε πολλαπλάσια έκταση. Οι πάροχοι κοιτάνε το κέρδος, αν είναι να σκάψουν τέτοιες εκτάσεις για να έχουν λιγότερους υποψήφιους πελάτες σε σύγκριση με ένα πυκνοκατοικημένο δήμο, προφανώς θα δώσουν προτεραιότητα στον 2ο. Μόνο με ΣΔΙΤ θα καλυφθούν τέτοιες περιπτώσεις. Τον καλοκαίρι γονατίζουν τα δίκτυα. Μιλάμε για 1 εκατομμύριο τουρίστες για περιοδο 6 μηνων. 4αστερα και 5αστερα ξενοδοχεία που δεν μπορούν να παρεχουν σωστη υπηρεσία στους πελάτες της . Τα 4G/5G μπουκώνουν ακόμη και δίπλα στις κεραίες να είσαι. Πάντως στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης δεν υπαρχει περίπτωση καποιος να δει πάνω από 50αρα vdsl για πολλά χρόνια ακόμη. Είχαν δώσει μερικές στην περιοχή μου δίπλα στο καφαο πριν 10 χρόνια και τέλος. Τα 40€ μου φαίνονται πολλά τώρα αλλά όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για γρήγορο δίκτυο δεν θα μείνουμε για πάντα στα 24 ή στα 50 στην καλύτερη.
gorillas Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Παιδιά η εγκατάσταση είναι εύκολη, θέλει τεχνικό; Αν ναι, υπάρχει χρέωση;
dream21 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 8 λεπτά πριν, gorillas είπε Παιδιά η εγκατάσταση είναι εύκολη, θέλει τεχνικό; Αν ναι, υπάρχει χρέωση; Η εγκατασταση γινετε απο τον ιδιο τον πελατη μεσω του starlink app ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ απο εκει και περα εαν ο αλλος δεν γνωριζει τοτε υπαρχουν τεχνικοι που την κανουν την δουλεια. εαν ψαξεις στην ελληνικη κοινοτητα στο facebook θα βρεις. 1 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Votritis είπε με 40Ε δεν ειναι ανταγωνιστικο, και πάλι δεν συμφερει εναντι των παροχων εκτος και αν εισαι σε απρομακρισμενη περιοχη , θα πρεπει να πεσει στα 30Ε με δωρεαν τον εξοπλισμο Μια χαρα ανταγωνιστικοτατο ειναι οταν επαρχια εχεις με 30 ευρω σχεδον 50αρι vdsl, αν οχι με 25 μεχρι 24 1 ώρα πριν, Grecu είπε Πως κ δεν ανέφερε κανείς για την Starlink, πως στο κλείνουν κ σε αποκλείουν αν κάνεις χρήση torrents; Για πολλούς είναι αποτρεπτικός λόγος. Γιατι δεν ειναι σοβαρος ο λογος Επεξ/σία 29 Απριλίου από SabotazNic 1
gorge18 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 1 ώρα πριν, Grecu είπε Πως κ δεν ανέφερε κανείς για την Starlink, πως στο κλείνουν κ σε αποκλείουν αν κάνεις χρήση torrents; Για πολλούς είναι αποτρεπτικός λόγος. *υπάρχει βέβαια η "λύση" με VPN, όμως αυτό σημαίνει ακόμη κάποια €υρωδάκια παραπάνω κ μια ελάχιστη επιβάρυνση στην ταχύτητα. Το ιδιο ξεκιναει να γινετε τωρα και στις συνδέσεις που εχουμε. Δεν εχεις παρει χαμπάρι κατι; Γενικα μιλατε παλι εχοντας στο μυαλο σας την Αθηνα... Μην το κανετε αυτο ακομα και αν μενετε αθηνα. (ή γενικα σε μεγαλα αστικα κετρα) Σε μερη της Αθηνας αλλα και σε ολη την επαρχια (εκτος απο καποια κεντρα, κεντρα πολεων) δεν ειναι δεδομενες οι ταχυτητες ουτε το 5g που λετε οτι δε συμφερει να βαλεις σταρλινκ. Καθε ενας κρινει και βαζει.
morfeas-dsl- Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 5 hours ago, alexiskrp said: Στο προηγούμενο σπίτι με 300αρα και νόβα είχα λιγότερο απο 5. Και σήμερα πριν λίγες ώρες ήρθε η οπτική στο καινούργιο και πάω να δω νούμερα. Ορίστε; 45 με vdsl cosmote εδω και Asus gaming router
Diavolos666 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 4 hours ago, kurkosdr said: Ναι αλλά πόσοι είναι αυτοί πληθυσμιακά; Και πόσοι από αυτούς θέλουν υψηλές ταχύτητες στο internet; Επίσης κάθε χρόνο στρώνουν οπτικές ίνες, για πόσα χρόνια ακόμα θα υπάρχει αγορά για το Starlink στην ΕΕ; Ναι αλλά μέχρι να μπει οτιδήποτε παραπάνω από χαλκό στα χωριά η starlink θα έχει φτάσει να δίνει 10Gbps στα 29 ευρώ. Δεν είναι ότι το starlink θα είναι για πάντα το ίδιο σε ταχύτητες και προσβασιμότητα. Αν μπορούσαμε να πάμε και τα κινητά μας στους δορυφόρους της μαζί με ίντερνετ θα είχαμε φύγει όλοι χτες κιόλας. 1
jmirko15 Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 hours ago, kurkosdr said: Ποιόν WISP έχεις που σε αφήνει να έχεις 7TB down / 3.5TB up χωρίς να σε ρίχνει σε ταχύτητες ADSL πρώτης γενιάς ή να σε χρεώνει επιπλέον; Τα δεδομένα είναι mixed WISP + 5G αλλά δεν με σταμάτησε ποτέ με 3-4ΤΒ μηνιαία που κατέβαζα για μήνες. Nictech έχω.
Mhlogiatros Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου 2 hours ago, Grecu said: Πως κ δεν ανέφερε κανείς για την Starlink, πως στο κλείνουν κ σε αποκλείουν αν κάνεις χρήση torrents; Για πολλούς είναι αποτρεπτικός λόγος. *υπάρχει βέβαια η "λύση" με VPN, όμως αυτό σημαίνει ακόμη κάποια €υρωδάκια παραπάνω κ μια ελάχιστη επιβάρυνση στην ταχύτητα. Αυτο πρεπει να το εχει πινακιδα στο Κοτσοβολο μαζι με μια σουβλα που θα τη φανε 1
giorgoslouk Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Πραγματικά απορώ με την εμπάθεια ορισμένων προς αυτή την υπηρεσία. Έχω εγκαταστήσει ήδη πέντε πακέτα σε πελάτες στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας και η ταχύτητα που έχω δει είναι 460/30. Σε σημεία χωρίς κάλυψη ftth πραγματικά δεν έχει αντίπαλο. Στα μειονεκτήματα τώρα έχω δει δύο: Δεν δουλεύουν εισερχόμενες συνδέσεις VPN καθώς παίζει μέσω CG-NAT. Οι εξερχόμενες παίζουν. Δεν δουλεύει το wifi calling ούτε μέσω του vpn προς το Fritz του σπιτιού. Για torrents δεν ξέρω δεν μου έχει πει κανένας πελάτης. 1
cd2matheos Δημοσ. 29 Απριλίου Δημοσ. 29 Απριλίου Η cosmote την ψιλιαστηκε την δουλειά και έχει αρχίσει δωρακια.Εχω συνδρομή στο entry pack με 100 γραμμή και τηλέφωνο .Εδώ και ένα μήνα πήρα αξαφνο δωράκι δωρεάν και το πακέτο σινεμά μέχρι τον Αύγουστο!!!Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν μας είχε συνηθίσει και σε τέτοια....Μάλλον έρχονται καλύτερες μέρες για όλους...ελπίζουμε!!!! 1
oletiras Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, Grecu είπε Πως κ δεν ανέφερε κανείς για την Starlink, πως στο κλείνουν κ σε αποκλείουν αν κάνεις χρήση torrents; Για πολλούς είναι αποτρεπτικός λόγος. *υπάρχει βέβαια η "λύση" με VPN, όμως αυτό σημαίνει ακόμη κάποια €υρωδάκια παραπάνω κ μια ελάχιστη επιβάρυνση στην ταχύτητα. Πως κ δεν ανέφερε κανείς για το ιντερνετ στην Ελλάδα, πως σου κόβουν αρχικο πρόστιμο 750 ευρώ για χρήση torrents; Για πολλούς είναι αποτρεπτικός λόγος. *υπάρχει βέβαια η "λύση" με VPN, όμως αυτό σημαίνει ακόμη κάποια €υρωδάκια παραπάνω κ μια ελάχιστη επιβάρυνση στην ταχύτητα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα