Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Μόνο γι' αυτούς που ταξιδεύουν συνεχώς θα έχει νόημα για να έχουν αδιάλειπτη εμπειρία χρήσης και να ξέρουν πως όπου και να πάνε τους υποστηρίζει μία διεθνής εταιρία.

αυτό δεν  το έχει ήδη;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 minutes ago, Ukforthemoment said:

αυτό δεν  το έχει ήδη;

Δεν ξέρω έχω καιρό να ταξιδέψω, απλά η revolut είναι διεθνής, σίγουρα θα έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις να έχει την παρουσία της σε όλες τις χώρες που υποστηρίζει την υπηρεσία της. Η Cosmote π.χ. θα έχει κι αυτή τις συμφωνίες της αλλά αν πας στο εξωτερικό στην ουσία δεν είσαι Cosmote, είσαι με την ξένη που συνεργάζονται. Η revolut θα είναι revolut όπου κι αν είναι τουλάχιστον σε θέμα υπηρεσίας και εξυπηρέτησης. Δηλαδή αν πάρεις τώρα στον ΟΤΕ και τους πεις ότι έχεις κινητό ΟΤΕ και είσαι Αγγλία και έχει προβλήματα δεν θα σου λύσουν και τίποτα, παίζει να γελάσουν κιόλας γιατί δεν θα μπορούν καν να σε βοηθήσουν.

Τώρα θα μου πεις η revolut τι άλλο παραπάνω θα κάνει, τουλάχιστον όμως έχει έδρες και εξυπηρέτηση πελατών για τις χώρες που λέμε. Υπάρχει και έχει δράση εκεί.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Diavolos666 είπε

Δεν ξέρω έχω καιρό να ταξιδέψω, απλά η revolut είναι διεθνής, σίγουρα θα έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις να έχει την παρουσία της σε όλες τις χώρες που υποστηρίζει την υπηρεσία της. Η Cosmote π.χ. θα έχει κι αυτή τις συμφωνίες της αλλά αν πας στο εξωτερικό στην ουσία δεν είσαι Cosmote, είσαι με την ξένη που συνεργάζονται. Η revolut θα είναι revolut όπου κι αν είναι τουλάχιστον σε θέμα υπηρεσίας και εξυπηρέτησης. Δηλαδή αν πάρεις τώρα στον ΟΤΕ και τους πεις ότι έχεις κινητό ΟΤΕ και είσαι Αγγλία και έχει προβλήματα δεν θα σου λύσουν και τίποτα, παίζει να γελάσουν κιόλας γιατί δεν θα μπορούν καν να σε βοηθήσουν.

Τώρα θα μου πεις η revolut τι άλλο παραπάνω θα κάνει, τουλάχιστον όμως έχει έδρες και εξυπηρέτηση πελατών για τις χώρες που λέμε. Υπάρχει και έχει δράση εκεί.

Νόμιζα ότι είχε και φωνή αλλά ειναι μόνο για δεδομένα αυτό που έχει τώρα

https://help.revolut.com/help/app-features/esim-dataplans/getting-started-with-esim/

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Python_Master είπε

Έχεις δει που και που στους δρόμους που βάζουν παιδιά (μάλλον φοιτητές αρκετοί) να κρατάνε πινακίδες "ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ MB!!!1!", να εκφωνούν τις "προσφορές" και να προσπαθούν να πιάσουν στο μπίρι - μπίρι περαστικούς μπας και πουλήσουν τίποτα;

Περισσότερο αποτέλεσμα έχει να πρήζουν κόσμο.

Σε τουριστικές περιοχές έχει μια χαρά ζήτηση. Προσωπικά 2 φορές στη ζωή μου έχω βάλει δεύτερη σύνδεση από τέτοια παιδιά επειδή όντως με ενδιέφερε και με βόλεψε πολύ η ευκολία της στιγμής.

Σχετικά με τη Revolut και όποια άλλη κάνει κατά δω, πριν πούμε αν είναι ελκυστική να μας πει ποιό δίκτυο θα χρησιμοποιεί...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Diavolos666 είπε

Θα έρθει και θα είναι τίποτα 18 ευρώ ελάχιστη ανανέωση γιατί θα έχει καπέλο τους φόρους της Ελλάδας, οπότε δεν θα είναι ανταγωνιστική. Αν μάλιστα την υποχρεώσουν να βάζει φραγή μετά από 3 μήνες (όπως έκαναν εδώ συνωμοτικά τα καρτέλ) τότε στην ουσία δεν κέρδισαν κάτι για τους εντόπιους χρήστες. Μόνο γι' αυτούς που ταξιδεύουν συνεχώς θα έχει νόημα για να έχουν αδιάλειπτη εμπειρία χρήσης και να ξέρουν πως όπου και να πάνε τους υποστηρίζει μία διεθνής εταιρία.

Επίσης αυτό με την περιαγωγή (να κάνει νούμερο Τσεχίας και να το έχεις στην Ελλάδα) έχει όχι μόνο περιορισμούς αλλά αν περάσεις και ένα συγκεκριμένο όριο, έχει και επιβαρύνσεις. Η ίδια η εταιρία θα αναγκάζεται για να συντηρεί ξένα νούμερα εδώ στην Ελλάδα να πληρώνει παραπάνω για το κάθε νούμερο που ξεπέρασε το όριο χρήσης/μηνών.

εάν κάνει μια χονδρική συμφωνία για όλη την Ευρώπη, η Ελλάδα είναι μία κουκίδα. τους περιορισμούς τους έχουν βάλει οι τοπικές εταιρείες έτσι ώστε να μην έχουν ανταγωνισμό οι εταιρείες της Ελλάδας (που είναι ακριβότερες) από εταιρείες της Γερμανίας (που είναι φθηνότερες). η revolut θέλει να σε κάνει πελάτη. η εταιρεία είναι μία και όχι 15 διαφορετικές. εάν κάνει η Revolut μία συμφωνία για 15 χώρες με την vodafone και για τις υπόλοιπες 10 με την tmobile οι ελληνικές εταιρείες δεν έχουν απολύτως καμία ελπίδα επιβίωσης μιας και η revolut θα παίρνει σήμα και θα μπορεί να παίξει μπάλα τιμολογιακά όπως θέλει.

η συμφωνία για την περιαγωγή αφορά κυρίως τις χώρες που είναι ακριβές όπως η Ελλάδα και κάποιες άλλες. στην συμφωνία αναφέρει πως ο πάροχος ΜΠΟΡΕΙ να σε χρεώσει έξτρα. δεν σημαίνει πως θα το κάνει.

είχα για 8 μήνες και πολωνικό νούμερο (μόνο τους 2 το είχα χρησιμοποιήσει στην Πολωνία). δεν είχα απολύτως καμία έξτρα χρέωση. το μόνο που δεν συμφέρει είναι πως όταν έχεις νούμερο από ξένη χώρα δεν θα σε παίρνουν τηλέφωνο για να μην χρεωθούν. η γυναίκα μου έχει νούμερο από την Πολωνία και το χρησιμοποιεί 3 μήνες τον χρόνο εκεί. τους υπόλοιπους Ελλάδα. για τέσσερα χρόνια δεν έχει χρεωθεί απολύτως τίποτα από τους Πολωνούς ως έξτρα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, james01gr said:

εάν κάνει μια χονδρική συμφωνία για όλη την Ευρώπη, η Ελλάδα είναι μία κουκίδα. τους περιορισμούς τους έχουν βάλει οι τοπικές εταιρείες έτσι ώστε να μην έχουν ανταγωνισμό οι εταιρείες της Ελλάδας (που είναι ακριβότερες) από εταιρείες της Γερμανίας (που είναι φθηνότερες). η revolut θέλει να σε κάνει πελάτη. η εταιρεία είναι μία και όχι 15 διαφορετικές. εάν κάνει η Revolut μία συμφωνία για 15 χώρες με την vodafone και για τις υπόλοιπες 10 με την tmobile οι ελληνικές εταιρείες δεν έχουν απολύτως καμία ελπίδα επιβίωσης μιας και η revolut θα παίρνει σήμα και θα μπορεί να παίξει μπάλα τιμολογιακά όπως θέλει.

η συμφωνία για την περιαγωγή αφορά κυρίως τις χώρες που είναι ακριβές όπως η Ελλάδα και κάποιες άλλες. στην συμφωνία αναφέρει πως ο πάροχος ΜΠΟΡΕΙ να σε χρεώσει έξτρα. δεν σημαίνει πως θα το κάνει.

είχα για 8 μήνες και πολωνικό νούμερο (μόνο τους 2 το είχα χρησιμοποιήσει στην Πολωνία). δεν είχα απολύτως καμία έξτρα χρέωση. το μόνο που δεν συμφέρει είναι πως όταν έχεις νούμερο από ξένη χώρα δεν θα σε παίρνουν τηλέφωνο για να μην χρεωθούν. η γυναίκα μου έχει νούμερο από την Πολωνία και το χρησιμοποιεί 3 μήνες τον χρόνο εκεί. τους υπόλοιπους Ελλάδα. για τέσσερα χρόνια δεν έχει χρεωθεί απολύτως τίποτα από τους Πολωνούς ως έξτρα.

Δεκτό, εγώ έχω διαβάσει για όρους και δεν ξέρω τι άλλο θα σκεφτούν. Μακάρι να είναι έτσι. Κι εγώ εναποθέτω τις ελπίδες μου στην revolut για τηλέφωνο, αν δεν είσαι υποχρεωμένος να βάζεις κάρτα κάθε μήνα ή κάθε δίμηνο ακόμα κι αν δεν το χρησιμοποιείς πολύ για να μην φας φραγή, την στιγμή που χρειάζεσαι νούμερο πλέον για τα πάντα δεν είναι λογικό να σε κρατάνε έτσι όμηρο να συντηρείς πολλά νούμερα.

Επίσης αυτό που λένε ότι θα χάσουν θέσεις εργασίας στην Ελλάδα αν χάσει η cosmote, έχει ήδη σαλπάρει το καράβι των εργασιακών στην χώρα μας. Εδώ ο πρωτογενής κοντεύει να χαθεί, θα μας στεναχωρεί μία εταιρία παροχής υπηρεσιών?

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, james01gr said:

Γιατί στην Ελλάδα έχουμε άλλους παρόχους από αυτούς που ανέφερες; 

Δημοσ.
2 hours ago, PCharon said:

Σε τουριστικές περιοχές έχει μια χαρά ζήτηση. Προσωπικά 2 φορές στη ζωή μου έχω βάλει δεύτερη σύνδεση από τέτοια παιδιά επειδή όντως με ενδιέφερε και με βόλεψε πολύ η ευκολία της στιγμής.

Σχετικά με τη Revolut και όποια άλλη κάνει κατά δω, πριν πούμε αν είναι ελκυστική να μας πει ποιό δίκτυο θα χρησιμοποιεί...

Είσαι στη μειονότητα.

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, primeragt είπε

Γιατί στην Ελλάδα έχουμε άλλους παρόχους από αυτούς που ανέφερες; 

Είναι διαφορετικό εάν η revolut κάνει συμφωνίες σε τοπικό επίπεδο ανά χωρα και διαφορετικό σε ευρωπαϊκό. Άλλο να χτυπήσει την πόρτα του μαγαζιού στην Ελλάδα και άλλο του κολοσσού στην Αγγλία. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, gotthard είπε

Από την μια χαίρομαι που θα διαλύσει τα καρτέλ, από την άλλη άνεργοι δικοί μας άνθρωποι θα μείνουν.

Από την μία μέρα στην άλλη θα αλλάξει η νομοθεσία σε κάτι που να συμφέρει τα καρτελ και δεν θα υπάρχει ανταγωνισμός. Μην βιάζεστε.. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, barman_ είπε

Αυτά που βλέπω πάντως δεν είναι καθόλου συμφέροντα... 11 ευρώ τα 3gb 

Αυτα που βλεπεις δεν ειναι καν τα προγραμματα που αφορα το αρθρο. Ειναι eSim που ειναι διαθεσιμα εδω και καιρο για να τα αγορασεις για περιαγωγη

Δημοσ.

ποιο καρτελ θα σπασετε ακριβως; αφου η ρεβολουτ θα ειναι σε καποιο δικτυο που ανηκει στις αλλες 3.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μοναδική περίπτωση να είχε φθηνότερες τιμές στην Ελλάδα η ρεβολουτ, είναι να αγόραζε μια απ τις εταιρείες εδω. Επειδή ακριβώς έχουν στήσει καρτελ όμως τα κέρδη είναι μεγάλα, οπότε ειναι και μεγάλο το κόστος αγοράς. Οπότε για να κάνεις μετά απόσβεση θα βάλεις και εσυ ακριβές τιμές.. Είναι φαύλος κύκλος. Γι αυτό σε ένα προβλήματικο ανταγωνισμό όπως της Ελλάδας μη περίμενετε απο μηχανής θεούς γιατι θα απογοήτευτητε. 

Υπάρχουν πάντως και ευκαιρίες που για τα ελληνικά δεδομένα ακούγονται καλες. Πχ εγω εχω αυτή τη στιγμή απεριόριστα ολα what up 13 ευρω για 9 μηνες. Πριν είχα αντίστοιχο νοβα και ποιο πριν βονταφον (μακράν η χειρότερη αλλά δίνει ποιο συχνά προσφορές). Και ποιο πριν frog 120€ για 1 χρόνο. Υπήρχε (μπορεί και να ισχύει ακόμα) 99€ νοβα απεριόριστα ολα 1 χρόνος..

Εχω πόσα χρόνια το ίδιο νούμερο απεριόριστα ολα και δεν εχω πληρώσει πάνω απο 13€ ( με μικρά διαστήματα ενδιάμεσα με χειρότερα πακέτα). Οπότε αν ψάχνεις υπάρχουν προσφορές τουλάχιστον που είναι σε καλα  επίπεδα.. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, SabotazNic said:

Αυτα που βλεπεις δεν ειναι καν τα προγραμματα που αφορα το αρθρο. Ειναι eSim που ειναι διαθεσιμα εδω και καιρο για να τα αγορασεις για περιαγωγη

Σωστό αλλά δεν είναι πολλά υποσχόμενο αν κάνεις συγκρίνεις με Τον ανταγωνισμό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, barman_ είπε

Σωστό αλλά δεν είναι πολλά υποσχόμενο αν κάνεις συγκρίνεις με Τον ανταγωνισμό 

Κυριολεκτικά το άρθρο αναφέρει όλα απεριόριστα με 12.50 για τους αρχικούς χρήστες. Ε μετά αντε να πάει 17-20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...