Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Athoz said:

Έχω δώσει V30 και V60 σε συγγενείς, είναι ενεργά και αξιόπιστα. Η μετάβαση μου από V60 σε OnePlus 11 ήταν μεγάλη υποβάθμιση, πέρα από 5G+Vowifi που δεν υποστήριζε Ελλάδα το πρώτο. Νομίζω η σειρά V είχε από τα πιο προσεγμένα κινητά της αγοράς αλλά το μάρκετινγκ ήταν αυτό που κυριαρχεί και έκλεισε τις εταιρίες που πραγματικά καινοτομούσαν Nokia, HTC και LG.

Νομίζω ήταν από τις εταιρίες που κράτησαν miro-sd ράδιο-FM κλπ καλούδια εκεί που όλα έπαιρναν δρόμο από τα flagships... Δυστυχώς μπαταρία νομίζω δεν ήταν καλή

Δημοσ.
2 minutes ago, JimGer said:

Νομίζω ήταν από τις εταιρίες που κράτησαν miro-sd ράδιο-FM κλπ καλούδια εκεί που όλα έπαιρναν δρόμο από τα flagships... Δυστυχώς μπαταρία νομίζω δεν ήταν καλή

Από αυτά που είχα, το V20 δεν είχε καλή μπαταρία αλλά τα V30 και V60 είναι πολύ καλά. Τόσα χρόνια μετά και κρατάνε άνετα μια μέρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kabamaru80 είπε

Ηταν θέμα πλακετών που καίγονταν για πλάκα ειδικά μετα το G3 η ταφόπλακα για τα κινητά της LG. Επίσης, δεν είχαν τις αναμενόμενες πωλήσεις.

Δεν ήταν τόσο το κατασκευαστικό πρόβλημα αλλά η αντιμετώπιση από μεριάς της εταιρείας: άρνηση του ότι υπάρχει πρόβλημα (με απαντήσεις του τύπου "αν χαλάσει στείλ'το στην εγγύηση"), άρνηση επέκτασης εγγύησης σε πελάτες που βρίσκονται σε χώρες με εγγύηση 1 έτος, γελοίες αφορμές για να σε βγάλουν εκτός εγγύησης (πχ απόρριψη εγγύησης για ρωγμές στα πλαστικά ενώ το πρόβλημα ήταν στην πλακέτα), και ανταλλαγή με refurbished κινητά αντί για καινούρια.

Ευτυχώς εγώ ήμουν σε χώρα με 2 χρόνια εγγύηση, και όταν (εντελώς προβλέψιμα) το Nexus 5X μου χάλασε λίγο μετά τον 1ο χρόνο και έχασα όλα μου τα δεδομένα, μου άλλαξαν κανονικά πλακέτα αντί να μου δώσουν κάνα refurbished (ευτυχώς δηλαδή γιατί το είχα σε σχεδόν άριστη κατάσταση, μόλις μια μικρή γρατζουνιά στο πλαστικό στο κάτω μέρος).

Φυσικά επειδή δεν υπήρχε καμιά παραδοχή προβλήματος από την LG, δεν ξέρω αν η πλακέτα που μου έβαλαν είναι και αυτή προβληματική, οπότε πήρα καινούριο τηλέφωνο από άλλο κατασκευαστή (HTC U11+) για να μην ξαναχάσω τα δεδομένα μου και το Nexus 5X το κράτησα ως δεύτερο.

Έτσι και εγώ είμαι ευχαριστημένος με το HTC U11+ μου και η LG επίσης ευχαριστημένη αφού δεν με έχει πλέον πελάτη να τους απασχολώ το τμήμα σέρβις-εγγύησης.

Επεξ/σία από kurkosdr
Δημοσ.

Κάτοχος LG V30 κινηταρα αλλά ένα μήνα πριν την λήξη της 2τιας κόλλησε ξαφνικά και έγινε τούβλο, ευτυχώς μου το άλλαξε η LG με το lg velvet ( άλλο ωραίο κινητό) και λίγο μετά ανακοίνωσε το κλείσιμο των κινητών και μου έσπασε η οθόνη στην επόμενη διετία. 

Δημοσ.
5 hours ago, MikeGR7 said:

LG Optimus One! Το πρωτο μου Android κινητο!

LG G2! Το αγαπημενο μου Android ολων των εποχών μαζι με το HTC Desire!

Κριμα που σταμάτησε η LG...

Καπου σε καποιο ντουλαπι υποβοσκει και το LG G2 & HTC Decire μαζι με καποιες αλλες ναυαρχιδες της εποχης εκεινης! Τρομερες συσκευες για τοτε!!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ακόμα το lg v30 που το είχα πάρει ένα χρόνο από τη κυκλοφορία του στα 330 ευρώ από το eshop! ΕΥΚΑΙΡΙΑΡΑ τρομερή για μια συσκευή που πραγματικά κράτησα (δεν το είχα ξανακάνει αυτό) 3 ολόκληρα χρόνια! Τρια χρόνια ρε συ.... 

(ραδιόφωνο οθονάρα λεπτή συσκευή κάρτα μνήμης σούπερ γρήγορο) 

Το άλλαξα επειδή το είχα κάνει ρημάδι με σπασμένη οθόνη στη πάνω μεριά (κυρτη οθόνη οπότε δεν έβρισκα τζαμακι που να κάθεται καλά). 

Το φορτίζω αρά και που για να υπάρχει... 

Το μόνο που δε μου είχε αρέσει τότε ήταν η φωτογραφία του που ενώ τη περίμενα κορυφαία (αρχική τιμή κινητού 800 ευρώ τότε) τελικά δεν ήταν και έκανα δουλειά με μια gcam (έκδοση 5 κάτι). 

Επεξ/σία από mants118
Δημοσ.

Πολυαγαπημένη εταιρια, σκεφτομουν τις προαλλες τι καλα που θα ηταν να εκανε το comeback. Αν και το software support ηταν τρισαθλιο. Πηγε λιγο στο τελος να το μαζεψει αλλα εκλεισε. Παρ' ολα αυτα το λογισμικο της στο τελος ηταν εκπληκτικα σταθερο με απειροελαχιστα bugs.

Η δικιά μου πορεία.

1. LG Optimus 3D overkilled project, μια απελπιδη προσπαθεια διαφοροποίησης αλλα και παλι ιδιαιτερο -
  2. LG G4 καμεράρα με τρομερό διακριτικά αψιδωτό σχεδιασμό. Μια φορά το έστειλα εγγυηση για bootloop, μετα ομως απο πτωση απ τον 5ο οροφο και χωρις να παθει ΤΙΠΟΤΑ εξωτερικα(εσπασε βεβαια εσωτερικα η οθονη και απλα δεν ανοιγε), επικαλουμενος οτι επαθε bootloop το εστειλα στην εγγυηση, χωρις να πουνε κουβεντα μου το στειλανε πισω με καινουρια πλακετα και οθονη τζαμπα. Τελικα απο τη πτωση ειχε χαλασει και το OIS της καμερας, μετα απο δυο μηνες το ξαναστειλα στα πλαισια της εγγυησης κι αυτο επισκευη τζαμπα προφανως(Έδινε και 2 χρόνια εγγυηση στα ανταλλακτικά της).
  3. Αγοράζω LG G7 το οποίο έχω ακομα και το τελευταιο χρονο το εχω για 2ο. Οχι τοσο ιδιατερο οσο το G4 αλλά τρομερό συνολο.

Οριακά σκεφτομαι να χτυπησω ενα LG G8 για δευτερο που χρειαζομαι ετσι για το ρομαντικο της υποθεσης.

Δημοσ.

LG G4, ισως η καλύτερη φωτογραφική σε κινητό και ένα από τα πιο ομορφα κινητά ever.

Τραβηγμένη η φωτογραφία με το συγκεκριμένο κινητό πριν 10 χρόνια.

Κυκλοφορία κινητού το 2015 

Screenshot 2025-04-30 205643.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ το LG G3 (και το G4) ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα έχει απίστευτη ανάλυση, 5,5", 1440 x 2560 pixels, 538 ppi density. Το LG G5 έχει λίγο μεγαλύτερη πυκνότητα, 5,3", 1440 x 2560 pixels, 554ppi

Tο xiaomi 15 ultra έχει 6,73", 1440 x 3200 pixels,  522 ppi density,
Το samsung S35 ultra έχει 6,9", 1440 x 3120 pixels, 498 ppi density
Το iphone 16 pro έχει 6,9", 1320 x 2868 pixels 460 ppi density

Τεράστια εταιρία οθονών, πως κατάφερε να της ξεφύγουν τα smartphones.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.

Μεχρι το G2 λογο SD 800 ηταν πολυ καλα κινητα. Με το g3 και μετεπειτα βαραγαν brick οι μητρικες για την πλακα τους. Καπου εκει το εχασε και καθε χρονο και χειροτερα. Προσπαθησε να εξελιχθει πχ με το g5 με τα mods η με τα flex αλλα δεν ηταν σωστες οι υλοποιησεις. Απλα εριχνε αδεια για να πιασει γεματα. Εχω ενα g3 brick στο συρταρι και ενα L9 II το οποιο φουσκωσε η μπαταρια στο διμηνο απο τοτε ποτε ξανα lg. 2013 ειχα παρει το τοτε τουμπανο LG 4X με τον nvidia tegra μηδεν υποστηριξη ομως στο 9μηνο το εδωσα πηγα σε note 3 το οποιο 11 χρονια μετα ακομα δουλευει με android 14 lineage 21 ισως το πιο σκυλι κινητο που ειχα ποτε. 

Δημοσ.

Πάμε να γυρίσουμε ακόμη πιο πίσω για τους συνομηλίκους συμφορουμίτες και όχι μόνο. Κάπου 2 Γυμνασίου - 1 Λυκείου κυκλοφόρησαν κάτι κινητά της lg με resitive οθόνη. Το κλασσικό και αγαπημένο LG Cookie με το πενάκι του,LG shine με το υπέροχο συρόμενο πληκτρολόγιο και την μπαρίτσα κύλισης, ή κινητά με το πλαϊνό συρόμενο πληκτρολόγιο όπως το LG GW520!!

https://youtube.com/shorts/3G_sITNZMBk?si=8R4Hww2DT8-P-z17

https://youtube.com/shorts/Oq9tR-HNXFo?si=gavegudgptZtlsou

https://youtube.com/shorts/xhE5RqzDrUI?si=AASOZhBHTmvOQg8A

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...