LuciferX Δημοσ. 1 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 1 Μαϊου 6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε ο άλλος το βάζει στο πεζοδρόμιο και εσύ μιλάς για δρόμο? ωραία η νοοτροπία σου και εσένα Ενώ έγραψα ξεκάθαρα ότι προτιμώ να το παρκάρουν σωστά, στο δρόμο, κι όχι πάνω στο πεζοδρόμιο, που είναι στενό. Ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει και με βάση τη δική του συμπεριφορά εκεί έξω. Προσωπικά προτιμώ μια νόμιμη λύση. Αν τώρα ο Δήμος μου επιτρέπει να έχω το σημείο μπροστά απ' το μαγαζί, θα αξιοποιήσω τη δυνατότητα, ούτως ώστε να μην παρκάρουν άλλο σχεδόν πάνω στην πόρτα μου. 3
kSiS Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1-2 τέτοια με το δικό σου λογότυπο. Τραβάει και το βλέμμα των περαστικών. Θα τα μαζεύεις όταν είσαι κλειστός. 6
dkstopo Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) το εχω λυσει αυτο το πρόβλημα προ 20ετειας τυπώνεις σε Α4 γράφοντας επάνω με μεγαλα γραμματα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ" και κολλάς 5-6 σε όλο το μηκοςτης πλευρας του τετραγώνου. Σε λιγες ημερες όλοι θα παρκαρουν κανονικα. Υιοθέτησε και το δέντρο, καθαρίζοντας και κλαδεύοντάς το όταν πρέπει, εφόσον σε μάθει κάποιος και σκούπιζε καθημερινά το πεζοδρόμιο μπροστά σου. Καλές δουλειές!!! Επεξ/σία 1 Μαϊου από dkstopo 3
Dinos1973 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Πραγματικά αυτά που γράφονται παραπέμπουν σε χώρα υποσαχάριας Αφρικής ! 11 1
zlave Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου α της πόλης μου διάφορα καφέ το κάνουν αυτό! Παλιά μηχανάκια παρκαρισμένα παράλληλα εννοείται ή ποδήλατα ή σιδεροκατασκευή παρκινγ ποδηλάτων! Κάτι φούρνοι δε βάζουν ταμπέλες με την επωνυμία τους στο οδόστρωμα για να κλείνουν θέση για πελάτες (παράνομα φυσικά), από συνήθεια ο κόσμος τα τηρεί βέβαια. Νόμιμη λύση δεν υπάρχει εκτός από πάρκινγ ιδιώτη/αναπήρων με άδεια.
kostakis81 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου νομιμο παλιο χαλασμενο μηχανακη αγορασε λιγο μεγαλο ομως βαρυ και πληρωνε του τα τελει κυκλοφοριας 15 ευρο το χρονο ειναι ... η 25 για 250αρια και αραξε το εξω δεμενο με χοντρη αλυσιδα για να μην το κουνησουν . δεν μπορει να το κουνησει κανενας 1 1
polaki Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 56 minutes ago, Dinos1973 said: Πραγματικά αυτά που γράφονται παραπέμπουν σε χώρα υποσαχάριας Αφρικής ! Σκουπιδοχώρα τελείως δυστυχώς 2
Nabuko Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 1 ώρα πριν, kSiS είπε 1-2 τέτοια με το δικό σου λογότυπο. Τραβάει και το βλέμμα των περαστικών. Επίσης τραβάει και το βλέμμα της αστυνομίας και να σου το 400αρι το πρόστιμο απ' το πουθενά 😁 4
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Πολλές λύσεις ειπώθηκαν. Κάποιες ανορθόδοξες, κάποιες αντιαισθητικές, κάποιοι ψιλοπαράνομες. Άμα δεν σε ικανοποιεί καμία από αυτές απλά θα ανεχτείς να σου κλείνουν την βιτρίνα. Η πιο σωστή λύση που θα μπορούσε να γίνει είναι να αιτηθείς στον δήμο (ή σε όποιον είναι υπεύθυνος) να μπουν κολονάκια κατά μήκος του πεζοδρομίου ώστε να λυθεί το φαινόμενο. Οι πιθανότητες να σε ακούσουν και να εφαρμοστεί βέβαια είναι αρκετά λίγες. Από εκεί και πέρα η λύση με τις διαφημιστικές πινακίδες/ιστία είναι αρκετά καλή και ελάχιστα μόνο μη νόμιμη καθώς είναι κινητά. Και τέλος μια σταθερή αξία είναι το ένα - δύο μηχανάκια παρκαρισμένα. Αυτή η λύση έχει το καλό ότι είναι πλήρως νόμιμη αλλά επίσης μπορείς να τα διακοσμήσεις με μερικά λουλούδια για να φαίνονται ωραία (δεν ξέρω και τι μαγαζί έχεις και αν θα ταιριάζει με το ύφος). Ηθικά είναι έτσι και έτσι υπό την έννοια ότι τρως μια θέση πάρκινγκ από κάποιον που την χρειάζεται αλλά γενικά δεν μπορείς να έχεις την ιδανική λύση αλλά κάτι πρέπει να κάνεις 3
cpc464 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Μα αν πατάνε πεζοδρόμιο είναι παράνομοι,και για να το κάνουν σημαίνει οτι το αυτοκίνητο τους αν παρκάρει κανονικά μπλοκάρει το δρόμο,εγώ θα καλούσα την τροχαία να τρώνε κλήση και στα μέζεα μου αν μου θύμωναν,επίσης θα ζήταγα απο το δήμο να βάλει κολωνάκια. Μηχανάκια χωρίς τέλη,σημαίες-εμπόδια επάνω στον δρόμο η και το πεζοδρόμιο δεν θα έβαζα γιατι είναι παράνομα και το πρόστιμο είναι τσουχτερό. 5 1
Dinos1973 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 23 minutes ago, cthulhucarbide said: Πολλές λύσεις ειπώθηκαν. Κάποιες ανορθόδοξες, κάποιες αντιαισθητικές, κάποιοι ψιλοπαράνομες. Άμα δεν σε ικανοποιεί καμία από αυτές απλά θα ανεχτείς να σου κλείνουν την βιτρίνα. Η πιο σωστή λύση που θα μπορούσε να γίνει είναι να αιτηθείς στον δήμο (ή σε όποιον είναι υπεύθυνος) να μπουν κολονάκια κατά μήκος του πεζοδρομίου ώστε να λυθεί το φαινόμενο. Οι πιθανότητες να σε ακούσουν και να εφαρμοστεί βέβαια είναι αρκετά λίγες. Από εκεί και πέρα η λύση με τις διαφημιστικές πινακίδες/ιστία είναι αρκετά καλή και ελάχιστα μόνο μη νόμιμη καθώς είναι κινητά. Και τέλος μια σταθερή αξία είναι το ένα - δύο μηχανάκια παρκαρισμένα. Αυτή η λύση έχει το καλό ότι είναι πλήρως νόμιμη αλλά επίσης μπορείς να τα διακοσμήσεις με μερικά λουλούδια για να φαίνονται ωραία (δεν ξέρω και τι μαγαζί έχεις και αν θα ταιριάζει με το ύφος). Ηθικά είναι έτσι και έτσι υπό την έννοια ότι τρως μια θέση πάρκινγκ από κάποιον που την χρειάζεται αλλά γενικά δεν μπορείς να έχεις την ιδανική λύση αλλά κάτι πρέπει να κάνεις Πραγματικα αυτό με τα μηχανάκια που βλέπεις την νομιμότητα; Παράνομα είναι ακόμα και εάν έχουν πινακίδες και τέλη πληρωμένα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι μόνιμα παρκαρισμένα! Είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία!!! Ήμαρτον ποτέ θα γίνουμε σοβαρή χώρα ! 5 1
Niko09 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου Φιλε συγνωμη που θα στο γραψω αλλα η επιχειρηση δεν εχει επιβιωση πανω απο 3 μηνες. 1 1 1
Neptu Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Πραγματικα αυτό με τα μηχανάκια που βλέπεις την νομιμότητα; Παράνομα είναι ακόμα και εάν έχουν πινακίδες και τέλη πληρωμένα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι μόνιμα παρκαρισμένα! Είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία!!! Ήμαρτον ποτέ θα γίνουμε σοβαρή χώρα ! πόσο με εξοργίζει όταν βλέπω μηχανάκι (με πινακίδες) παρκαρισμένο επίτηδες με τέτοιον τρόπο ώστε να πιάνει τον χώρο, δε λέγεται. Και κάνει μπαμ όταν ο άλλος το κάνει επίτηδες. Σε χώρο που παρκάρει νταλίκα πάνε και βάζουν στο κέντρο το μηχανάκι. Αλλά τι το ψάχνουμε τώρα. Σε μια χώρα που ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει. 2 μέτρα θα διανύσεις, 4 παρανομίες θα δεις. Και ξέρετε τι με χαλάει περισσότερο σε όλο αυτό; Ότι σε αναγκάζουν και εσένα να γίνεις καραγκιόζης διότι δε γίνεται αλλιώς 10 1
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 23 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Πραγματικα αυτό με τα μηχανάκια που βλέπεις την νομιμότητα; Παράνομα είναι ακόμα και εάν έχουν πινακίδες και τέλη πληρωμένα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να είναι μόνιμα παρκαρισμένα! Είναι ξεκάθαρη η νομοθεσία!!! Ήμαρτον ποτέ θα γίνουμε σοβαρή χώρα ! Άμα μετακινείται έστω μια φορά κάθε λίγους μήνες τότε μια χαρά νόμιμο είναι 9
jimmy213 Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου 10 hours ago, LuciferX said: Δεν θέλω να καλώ τροχαία για πρόστιμα. Ε, τότε αποδέξου το και προχώρα με τη ζωή σου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις