NSR00 Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου 1 ώρα πριν, vaggospro είπε Τέλος για σήμερα νομίζω, δεν μου παίρνει το κουπόνι εμένα. Ναι τα τσίμπησαν για σήμερα. Λόγικά ο αυριανός κωδικός θα είναι LUN25 1
9-11 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Δεν έχω καταλάβει αν ο εκπτωτικός κωδικός αφορά μόνο ένα αντικείμενο ή οτιδήποτε eligible (προϊόντα "Sold by Amazon" πλην Apple με τιμή άνω των €75) προσθέσουμε στο καλάθι. Μπορώ π.χ. να βάλω ένα NVMe και ένα ζευγάρι RAM ή λογίζονται ως 2 ξεχωριστά; Κάποιοι επίσης ανέφεραν πως δημιούργησαν 2ο και 3ο (!) account. ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ δηλαδή! Να υποθέσω πως εκτός από διαφορετικό email (πιθανώς και τηλεφωνικό αριθμό) χρησιμοποίησαν και άλλη κάρτα. Καραμπινάτη κατάχρηση (δεν παραπονιέμαι, τουναντίον, αν η παρακαμπτήριος οδός δουλεύει ίσως θα το εφαρμόσω κι εγώ 🤩) Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην το μπλοκάρει το σύστημα...
sattack Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Και τα δυο που εγραψες, δεν κοστίζει τίποτα να το δοκιμάσεις και εσύ και όποιος θελει. Βάλε τα προϊόντα που θέλεις και προχωρα προς το checkout μέχρι εκει που σου λεει να συμπληρώσεις οτι εκπτωτικό κωδικό έχεις, να δεις αν θα τον δεχτεί. Αν ναι, τότε πατάς για τελευταία φορά το κουμπί "buy" για να ολοκληρώσεις την αγορά. Αν όχι, σταματάς, και δεν προχωράει η αγορά. Και δεν κοστίζει τίποτα να κάνει κάποιος νέα εγγραφή με διαφορετικό email και να δει αν θα του επιτρέψει νέα αγορά. 1
xristosp59 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Σκέφτομαι κι εγώ για τον samsung 2tb nvme, αλλά έχω την asrock AB350 και δεν είμαι σίγουρος αν θα υποστηρίζεται. Το ssd λέει NVMe 2.0 PCIe 4.0 x 4/5.0x2 και η motherboard 2 PCIe 3.0 x16, 4 PCIe 2.0 x1. Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά.
sattack Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, xristosp59 είπε Σκέφτομαι κι εγώ για τον samsung 2tb nvme, αλλά έχω την asrock AB350 και δεν είμαι σίγουρος αν θα υποστηρίζεται. Το ssd λέει NVMe 2.0 PCIe 4.0 x 4/5.0x2 και η motherboard 2 PCIe 3.0 x16, 4 PCIe 2.0 x1. Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά. Πάρε τον. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με backwards συμβατότητα στις συσκευές. Οι συσκευές που εχουν "μέχρι και" pcie 4 ή 5, δουλευουν κανονικά με τις συσκευές που εχουν 3, απλώς παίζουν στην ταχύτητα 3. (Πχ το ιδιο συμβαίνει και με τις συσκευές usb. Μια συσκευή usb 3 θα παίξει με μια usb 2 , απλώς στην ταχύτητα 2). ΥΓ, αυτα που γράφεις εδώ ειναι αλλες θυρες, σαν αυτες που μπαίνει η καρτα γραφικων και άλλες καρτες επεκτασης: 6 λεπτά πριν, xristosp59 είπε και η motherboard 2 PCIe 3.0 x16, 4 PCIe 2.0 x1. Έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά. Αυτο που σε ενδιαφέρει είναι να εχει η μητρικη σου ελεύθερες θυρες για NVMe SSD. Και εκει ισχύει οτι εγραψα. Παίζουν οι συσκευές 3 με τις 4/5 χωρις πρόβλημα. Επεξ/σία 5 Μαϊου από sattack 1
xristosp59 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 5 λεπτά πριν, sattack είπε ΥΓ, αυτα που γράφεις εδώ ειναι αλλες θυρες, σαν αυτες που μπαίνει η καρτα γραφικων και άλλες καρτες επεκτασης: Α οκ, ευχαριστώ! Αλλά τότε που γράφει τι version NVMe υποστηρίζει ακριβώς η motherboard?
sattack Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) YΓ2. Απο οτι είδα, η μητρική σου λέει: 1 Ultra M.2 (PCIe Gen3x4), 1 M.2 (SATA3) Αυτο σημαίνει οτι εχει μονο 1 θυρα για NVMe. (Λέει pcie generation version 3.0 με εύρος 4x lanes. Μια χαρά, δεν υπάρχει προβλημα). Aν ειναι ελεύθερη, κανένα πρόβλημα. Αν είναι ήδη κατελειμενη, επειδη ηδη εχεις εναν NVMe, θα πρεπει να τον βγάλεις για να βάλεις τον νέο. Η αλλη θυρα που λεει "M2 sata3", ειναι για άλλους "δίσκους" ssd. Δεν μπαίνουν εκεί NVMe. Επεξ/σία 5 Μαϊου από sattack 1
9-11 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) Αντιμετώπισε κανείς θέματα με την πληρωμή; Δεν αφορά την εφαρμογή του κουπονιού, αυτή πέρασε κανονικά. Αγόρασα, ή επιχείρησα τέλος πάντων να αγοράσω, έναν NVMe και ενώ η τράπεζα (Πειραιώς, αν αυτό έχει κάποια σημασία) ενέκρινε τη συναλλαγή (εμφανίστηκαν οι λεπτομέρειες ecommerce κ.λπ. στο smartphone και πάτησα «Έγκριση»), το Amazon μου έχει κοτσάρει ένα "Payment revision needed" Εν τω μεταξύ το υπόλοιπο στον τραπεζικό λογαριασμό δεν μειώθηκε. Και έχει περάσει κάνα τέταρτο... Πατώντας "Revise Payment" καλούμαι να επαναλάβω τη διαδικασία (γιατί προφανώς κάπου σκαλώνει), ξαναβγαίνει η ερώτηση Έγκρισης/Απόρριψης στο κινητό, εγκρίνω 2η φορά και καταλήγουμε στα ίδια. 🤯 "Payment revision needed" και το balance στην τράπεζα ίδιο κι απαράλλακτο. Εξυπακούεται πως η κάρτα είναι έγκυρη και τα funds επαρκούν. Αγνοείστε τα παραπάνω, μετά από 20 λεπτά τελικά ξεκόλλησε. Ευτυχώς δεν είχα καμιά διπλή χρέωση να τρέχω... Επεξ/σία 5 Μαϊου από 9-11 False alarm
alexmm Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Οπως αναμενόταν, LUN25 το σημερινο. Παρηγγειλα ενα Google TV Streamer μολις τωρα
9-11 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 7 minutes ago, vaggospro said: Έπεσε η τιμη του 990+ Evo 2tb 🤐 Πριν μια ώρα πήρα τον 1TB στα €68,63 για λογαριασμό συγγενή . Είχα τονίσει βέβαια πως ο 2 Terra ήταν πιο VFM, αλλά ήταν ανένδοτος. 1
BrocasHelm Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 96 στρογγυλά με τα μεταφορικά κόστισε ο Samsung 990 Evo Plus 2ΤΒ, με το -15 (πιάνει και τα μεταφορικά για να πάει στο όριο των 129!) και το -25, και δεν άντεξα, τον χτύπησα. Ίσως λίγο overkill για αυτό που τον θέλω, μάλλον θα τον κάνω main δίσκο και θα βάλω τον 1TB που έχω τώρα αποθήκη. 1
sattack Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 55 λεπτά πριν, vaggospro είπε Έπεσε η τιμη του 990+ Evo 2tb Φανταστική ευκαιρία αυτή 90Ε 2ΤΒ NVMe!!! Θα καλυφθεί απο NVMe όλο το insomnia! 😁
Sablj Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 minutes ago, sattack said: Φανταστική ευκαιρία αυτή 90Ε 2ΤΒ NVMe!!! Θα καλυφθεί απο NVMe όλο το insomnia! 😁 Και οι περισσότεροι θα είναι στις αγγελίες μόλις λήξη η προσφορά του Amazon.. 5
Doubt Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Είχα Samsung 1ΤΒ πάλι από Amazon fr και χτύπησα τώρα τον 2ΤΒ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα