ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Εχω μείνει σε αρκετές περιοχές της Αθήνας - δνε το περίμενα ποτέ αλλά το Μοσχάτο είναι απο τις πιο value for money (εννοείται είναι ακριβότερη από κυψέλη) καλή ρυμοτομία, ηλεκτρικός - τραμ κ λεωφορεία, 10 λεπτά από Πειραιά κ 20 λεπτά απο κέντρο, ασφάλεια, αρκετό πράσινο. Όταν ολοκληρωθούν κ τα εργα στην παραλία θα απογειωθεί 2
mariosnik_ Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 3/5/2025 στις 9:11 ΠΜ, iouliani είπε Η κόρη μου σκέφτεται να μείνει στην Κυψέλη. Βρήκαμε ένα σπίτι για αγορά ανάμεσα σε Καναρη και Ντύλαν. Όσοι γνωρίζετε την περιοχή πιστεύετε πως μπορεί να μείνει μια κοπέλα εκεί; Θα μπορεί να γυρίσει μετά τις 11 το βράδυ χωρίς ταξί; Οι συγκοινωνίες βοηθάνε; Το θέμα της είναι μόνο η ασφάλεια; Μετα τις 11 μπορεί να σημαίνει και 12 η 1 το βράδυ δηλαδή; Διότι αν ναι, όχι δεν είναι ασφαλης όχι μόνο στην Κυψέλη αλλά και σε πολλά άλλα σημεία του κέντρου και όχι μόνο. Κατά τα λοιπά ένας βασικός κανόνας, όσο πιο έρημο το μέρος ή ο δρόμος που θα περάσει την Χ ώρα, τόσο πιο επικίνδυνο να αντιμετωπίσει πρόβλημα. Από συγκοινωνίες υπάρχουν μόνο λεωφορεία και τρόλεϊ από Πατησίων κυρίως και άλλους δρόμους. Επεξ/σία 4 Μαϊου από mariosnik_
poulinos Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 18 hours ago, iouliani said: Θα περάσει η ίδια να δει τη γειτονιά από κοντά το βράδυ αλλά ήδη προσανατολιζόμαστε για τα Πετραλωνα. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. μια χαρα πετραλωνα ειδικα ανω πετραλωνα πανω απο τον ηλεκτρικο και την τριων ιεραρχων.και safe ακομα και παραξενες ωρες
mariosnik_ Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 3/5/2025 στις 10:33 ΠΜ, iouliani είπε Φίλη μου συμβολαιογράφος στην Αθήνα μου λέει πως οι υποβαθμισμένες περιοχές ξεπουλάνε σε επενδυτές τους οποίους δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι ο γείτονας και αν μπορεί η κόρη τους να επιστρέψει βράδυ σπίτι μόνη. Δεν ξέρω αν αυτές οι κινήσεις αλλάξουν ποτε αυτό το στάτους που δημιουργήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Προσωπικά δε θα έμενα στην Κυψέλη. Θα ψάξω και στα άνω Πατησια. Σας ευχαριστώ πολυ για τις προτάσεις σας. Στην Αθήνα αγοράζονται παλιά κτίρια, ολόκληρες πολυκατοικιες για να γίνουν ξενοδοχεία η και μεμονωμένα διαμερίσματα για Airbnb. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν λεφτά για ανακαίνιση οπότε επιλέγουν την πώληση. Οικογένειες δύσκολα έρχονται να μείνουν στο κέντρο λόγω έλλειψης θέσεων στάθμευσης. Πλέον μόνο μετανάστες, φοιτητές και τουρίστες. 12 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Ξαναλέω η Κυψέλη ειχε αρκετα σημεια που ειναι μια χαρα και αρκετά χαλια. Προσωπικά δεν θεωρω οτι υπαρχει θεμα επικινδυνότητας αλλα θεμα ποιότητας ζωης (εγω την εχω συνηθίσει δεν φεύγω ευκολα). Προσωπικά ουτε εγω ουτε απο οικογένεια συγγενείς εχει ερθει καποιος σε καποια περιεργη κατασταση (αν εξαιρέσουμε το σκηνικο με τους Τούρκους). Αγιας Ζωνης σημερα πέρασα, γεματο κοσμο. Η μαυρίλα ενοχλει σιγουρα αλλα. Τα ενοικια εδω εχουν ξεφυγει παρα πολυ. Μολις ολοκληρωθεί το μετρο στην πλατεία θα ειναι ακομα πιο άπιαστα. Σε οποίους δρόμους υπάρχουν ανοιχτά μαγαζιά και κυκλοφορεί κόσμος, είσαι σχετικά κομπλέ. Όπου είναι κλειστά, με πολλά παρατημένα κτίρια και κλειστά μαγαζιά, είναι πιο επικίνδυνη η κατάσταση, στέκια με πρεζόνια κτλ.
Uptheirons Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου (επεξεργασμένο) Σορρυ αλλα η Καλλιθεα που αναφερθηκε πριν ζεχνει. Εκτος απο Τζιτζιφιες, οι περιοχες γυρω απο την Θησεως δεν περπατιουνται απο την μυρωδια. Οχι φαγητων αλλα υπονομων. Επεξ/σία 4 Μαϊου από Uptheirons
Metal Heart Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 1 ώρα πριν, ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ είπε Εχω μείνει σε αρκετές περιοχές της Αθήνας - δνε το περίμενα ποτέ αλλά το Μοσχάτο είναι απο τις πιο value for money (εννοείται είναι ακριβότερη από κυψέλη) καλή ρυμοτομία, ηλεκτρικός - τραμ κ λεωφορεία, 10 λεπτά από Πειραιά κ 20 λεπτά απο κέντρο, ασφάλεια, αρκετό πράσινο. Όταν ολοκληρωθούν κ τα εργα στην παραλία θα απογειωθεί Ένα τμήμα του Μοσχάτου είναι χτισμένο στο ρέμα του Κηφισού και όταν βρέχει κυκλοφορείς κολυμπώντας. 1
agnostos13 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Πήγε ένας φίλος μέσα στη κρίση και αγόρασε σπίτι στα Άνω Πατήσια προς Ριζουπολη το 2016, σε τιμή ευκαιρίας. Το μετανιωσε φριχτά γιατί το βράδυ φοβόταν να κυκλοφορήσει ενώ ακόμα και τη μέρα έβλεπε πράγματα που δεν του άρεσαν. Εν τέλει το πούλησε και πηγε και πήρε σπίτι στη Καλλιθέα και ηρέμησε Φοβόταν να κυκλοφορήσει στα Άνω Πατήσια και τη Ριζούπολη; Υπερβολή μου φαίνεται… Το πιο επικίνδυνο εκεί πρέπει να είναι οι οπαδοί του Απόλλωνα Αθηνών. 10
polaki Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου On 03/05/2025 at 11:09, villasg said: ΥΓ2: Επισης η πολυκατοικια θελει πολυ χρημα να ερθει στα ισια της ( πχ ασανσερ εχει το παλιο με το δυκτιοτο πλεγμα απο εξω χωρις υδραυλικα φρενα ομιλια και οτι αλλο θελει ο νεος νομος ) σωληνες αποχετευσεων θελουν αλλαγη απο ταρατσα μεχρι κατω , επισκευες στα μπαλκονια ( φευγουν κομματια ) . ΑΛΛΑ ελαχιστοι πληρωνουν κοινοχρηστα και δεν θα γινουν ποτε , αρα θα καταργηθει και το ασανσερ Ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά φίλε μου, δυστυχώς σε 10-15 χρόνια οι μισές πολυκατοικίες της περιοχής θα είναι χρεπια και κίνδυνος για όλους, από κατοίκους μέχρι περαστικούς. Θλιβερή κατάσταση πραγματικά σε τόσο ιστορικές περιοχές.. Ειδικά όταν βλέπει κάποιος παλιές ελληνικές ταινίες και δείχνουν λίγες στιγμές της καθημερινότητας και του δρόμου της εποχής σε πιάνει κατάθλιψη.. Και το λέω εγώ που δεν έχω καμία επαφή με την περιοχή, αλλά πάντα στο μυαλό μου την είχα πολύ «ρομαντικά».. 18 hours ago, Fotis_Greece said: Καλησπέρα απο Πατησίων και Λεσβου, ναι εδω εγινε το περιστατικό οπως και ενα αλλο στην Γλυφάδα και ενα στην Λουτσα με τους Τούρκους. Δεν ηταν θεμα περιοχης αυτο, ηταν καθαρα που τον τσιμπησανε να πινει καφε. Και στο Κολωνακι εαν τον ειχαν βρει και εκει το ιδιο θα εκαναν. Οι γονείς μου μένουν 2 στενά απτην πλατεία που έγινε αυτό που λες στη Γλυφαδα (Άνω Γλυφαδα βασικά είναι τέρμα πάνω πριν το βουνό) και είναι από τις πιο ήσυχες περιοχές της Αθήνας. Οπότε ναι φυσικά και είναι που τους πετύχουν, απλά έτυχε να είναι σε αυτό το σημείο.
fitsoulas2024 Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 15 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Ξαναλέω η Κυψέλη ειχε αρκετα σημεια που ειναι μια χαρα και αρκετά χαλια. Προσωπικά δεν θεωρω οτι υπαρχει θεμα επικινδυνότητας αλλα θεμα ποιότητας ζωης (εγω την εχω συνηθίσει δεν φεύγω ευκολα). Προσωπικά ουτε εγω ουτε απο οικογένεια συγγενείς εχει ερθει καποιος σε καποια περιεργη κατασταση (αν εξαιρέσουμε το σκηνικο με τους Τούρκους). Αγιας Ζωνης σημερα πέρασα, γεματο κοσμο. Η μαυρίλα ενοχλει σιγουρα αλλα. Τα ενοικια εδω εχουν ξεφυγει παρα πολυ. Μολις ολοκληρωθεί το μετρο στην πλατεία θα ειναι ακομα πιο άπιαστα. εχει και απιαστα ενοικια?? ενδιαφερομενους εχει?
iouliani Δημοσ. 4 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 4 Μαϊου 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Και στην επαρχία άπιαστα είναι πλέον τα ενοίκια. Το «σπίτι μου 2» ανέβασε τις τιμές αγοράς όχι μόνο στην Αθήνα αλλά κ στην επαρχία. Στη Θράκη που μένω οι τιμές ανέβηκαν πάνω από 40% σε δύο χρόνια. Δεν το ήξερα μέχρι που έριξα σήμερα μια ματιά στις αγγελίες. Στην Αθήνα ανεβαίνουν οι τιμές γιατί ξεπλένεται μαύρο χρήμα και σε εμάς γιατί δίνονται χρήματα από τις τράπεζες της γειτονικής χώρας στη μειονότητα για να αγοράσει οτιδήποτε πουλιέται από χριστιανούς. 2 1 2
Fotis_Greece Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 30 minutes ago, fitsoulas2024 said: εχει και απιαστα ενοικια?? ενδιαφερομενους εχει? Στην δικη πολυκατοικία ειναι ολα γεμάτα
Ison_ Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Σε λίγα χρόνια που τα πράγματα θα είναι ακόμα χειρότερα με τη στέγαση, οι λεγόμενες «κακές» περιοχές αναγκαστικά θα γεμίσουν κι αυτές, καθώς δε θα υπάρχει πλέον περιθώριο επιλογής.... Και επειδή θα είναι όλες κορεσμένες, από το κέντρο μέχρι τα προάστια, θα αποκτήσουν όλες οι περιοχές παρόμοια τιμή και θα ξεχωρίζουν πλέον από την εγγύτητα με το κέντρο που θα παραμείνει ένα από τα ελάχιστα κριτήρια επιλογής. Και η Κυψέλη και άλλες περιοχές θα προσελκύσουν κόσμο που θα πληρώνει για αυτήν την εγγύτητα και ο ίσως παρασύρει το στάτους της περιοχής ψηλότερα.
JakeKaufman Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου 23 hours ago, somt said: αν και όταν με το καλό η κόρη σου κανει οικογένεια, θέλεις τα παιδιά να βγαίνουν πχ στο mall Θλίψη 😞
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα