Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το s23 ultra 512 και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και όπως πήγα να αλλάξω τζαμακι που νόμιζα πως είχε σπάσει, τελικά είχε σπάσει η οθόνη. 

Το ερώτημα μου είναι, άραγε αξίζει η επισκευή του; smartec θα πάω φυσικά και λογικά η αντικατάσταση θα κοστίζει κάνα 350ρι. Το κινητό έχει κάνα 4 μηνο  ακόμα εγγύηση και  είμαι σε σκέψεις. 

Από την άλλη πόσο να πιάνει αν το βάλω προς πώληση; 

Έχω ξενερώσει απίστευτα γτ το πρόσεχα σαν τα μάτια μου κια δεν έχω ιδέα πως έγινε δυστυχώς 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekbusters είπε

Έχω το s23 ultra 512 και το πρόσεχα σαν τα μάτια μου και όπως πήγα να αλλάξω τζαμακι που νόμιζα πως είχε σπάσει, τελικά είχε σπάσει η οθόνη. 

Το ερώτημα μου είναι, άραγε αξίζει η επισκευή του; smartec θα πάω φυσικά και λογικά η αντικατάσταση θα κοστίζει κάνα 350ρι. Το κινητό έχει κάνα 4 μηνο  ακόμα εγγύηση και  είμαι σε σκέψεις. 

Έχω ξενερώσει απίστευτα γτ το πρόσεχα σαν τα μάτια μου κια δεν έχω ιδέα πως έγινε δυστυχώς 

Μάλλον δεν το προσεχες όσο νομίζεις για να έσπασε η οθόνη και κάτω από το προστατευτικό τζάμι 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 hours ago, greekbusters said:

προσωπικα θα πηγαινα για αλλο.δεν θα εδινα για μοντελο 2 χρονων 350 ευρω για οθονη. (αξιζει σαν κινητο αλλα πολλα λεφτα) . εκτος αν εβρισκα καμια πιο φτηνη της ταξης 100-150. αλλιως θα το εδινα οπως και το εχω κανει στο παρελθον με s20+. δεν ειχε σπασει αλλα ειχε θεμα.το ειχα δωσει τοτε 100 κατι ευρω. βεβαια ηταν πιο απλο και παλιο μοντελο απο το δικο σου. και μετα εχει να κανει κατα ποσο θες εσυ να το αλλαξεις. αν εισαι οκ το φτιαχνεις.αν ομως τρωγεσαι με τα ρουχα σου τοτε πας να παρεις κατι αλλο.

δεν βαζω tempered glass αλλα μεμβρανη αλλα παντα θηκη spigen tough  armor

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, greekbusters είπε

Στον Γερμανό 256€ κάνει.

Εάν είσαι ευχαριστημένος από το κινητό την αλλάζεις.

Πιστεύω ότι έχει ακόμα "ψωμί" να δώσει το κινητό.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 5
Δημοσ.
3 hours ago, GATE123 said:

Στον Γερμανό 256€ κάνει.

Εάν είσαι ευχαριστημένος από το κινητό την αλλάζεις.

Πιστεύω ότι έχει ακόμα "ψωμί" να δώσει το κινητό.

για 2 χρονια ανετα εχει να δωσει το s23 ultra.ανετοτατα. και θα παρει και σιγουρα android 16 πέρα απο το 15 που το πηρε ηδη.

Δημοσ.

Αξίζει να φτιαχτεί τι να πάρεις ισάξιο με 350 ευρώ; εδώ τα τελευταία galaxy s ultra δεν έχουν τρομερες διάφορες, από τα προηγούμενα  πέραν του επεξεργαστή, το s23 ultra είναι τούμπανο ακόμη για την επόμενη 3 ετια άνετα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν λύσεις και με αρκετά λιγότερα λεφτά.

*Ίσως ακόμα και με λιγότερα από 200 ευρώ*

Αν θες μπορώ να σου προτείνω το κατάστημα που άλλαξα εγώ οθόνη σε ένα samsung και είναι οκ. Διαφήμιση δεν κάνω, μην σε πάρω στο λαιμό μου. Αλλιώς κάνε κανά γουγλάρισμα.

Προσωπικά θα το επισκεύαζα γιατί δεν αλλάζω κινητά εύκολα. Είτε λόγω ότι κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα μεταφέρω σε νέο κινητό είτε επειδή βαριέμαι το στήσιμο κλπ είτε γιατί δεν βρίσκω πραγματικά λόγο και με υπερκαλύπτει...

Φυσικά αν θα το επισκευάσεις ή όχι, είναι δικό σου θέμα.

Αν θες να το πουλήσεις με σπασμένη οθόνη δες πόσο το δίνουν αλλού.

Επεξ/σία από Pansp32
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Εν τέλει η αλλαγή οθόνης στην σμαρτεκ, που είναι μονόδρομος, κοστίζει 240 ευρώ και όχι 350 που το είδα περιστασιακά στο ίντερνετ. Άρα θα το επισκευάσω, δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο ούτε έως τα 600 πχ ευρώ και να ανέβω 

• Like 4
Δημοσ.

Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα το πάνελ που από ότι καταλαβαίνω δεν έχει θα σου πρότεινα να βρεις κάποιον να σου αλλάξει μονο το τζάμι,ναι γίνεται απλά πρέπει να κάνεις έρευνα 

Δημοσ.
1 hour ago, greekbusters said:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Εν τέλει η αλλαγή οθόνης στην σμαρτεκ, που είναι μονόδρομος, κοστίζει 240 ευρώ και όχι 350 που το είδα περιστασιακά στο ίντερνετ. Άρα θα το επισκευάσω, δεν υπάρχει τίποτα αντίστοιχο ούτε έως τα 600 πχ ευρώ και να ανέβω 

240 οκ ακουγεται πιο νορμαλ.και μια καλη θηκη

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, greekbusters είπε

Δεν σου είπα την SMARTEC γιατί μπήκα και δεν το είχε στις επιλογές.

Να σου πω και καλύτερα εκεί γιατί είναι και το επίσημο service και θα έχεις και εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GATE123 είπε

Να σου πω και καλύτερα εκεί γιατί είναι και το επίσημο service και θα έχεις και εγγύηση.

Επειδή παίρνω σαμσουνγκ μόνο και μόνο για το σέρβις, όσες φορές το έχω χρειαστεί στο παρελθόν 5-6 φορές ήταν πραγματικά άψογοι. Χώρια που δίνουν και εγγύηση αν αλλάξεις σπασμένη οθόνη 

Δημοσ.

Ωραια. Βάλε τώρα και ενα Tempered Glass για να μην  έχεις ξανά πρόβλημα. Το μόνο κακό του s23u είναι ότι έχει curved οθόνη και θέλει πιο ακριβά Tempered glasses με τις ειδικές κόλλες, σαν το Whitestone. 

Πάντως στην οικογένεια έχουμε 4x 5 χρόνια τέτοια κινητά με Tempered glasses που έχουν πέσει στο πάτωμα, στο δρόμο, στο τσιμέντο και δεν έχουν πάθει τίποτα οι οθόνες. (Και θήκες, συνήθως σιλικόνης).

Δημοσ.
On 05/05/2025 at 20:36, GATE123 said:

παιζει και ο ξηρουχακης στην καλλιθεα σαν επισημο service και προσωπικα καλα λογια εχω να πω οταν χρειαστηκα κατι

On 05/05/2025 at 22:50, greekbusters said:

Επειδή παίρνω σαμσουνγκ μόνο και μόνο για το σέρβις, όσες φορές το έχω χρειαστεί στο παρελθόν 5-6 φορές ήταν πραγματικά άψογοι. Χώρια που δίνουν και εγγύηση αν αλλάξεις σπασμένη οθόνη 

και smartec ειχα παει να παρω πραγματα και αν εξαιρεσουμε τον κοσμο ηταν μια χαρα.

On 06/05/2025 at 01:04, sattack said:

Ωραια. Βάλε τώρα και ενα Tempered Glass για να μην  έχεις ξανά πρόβλημα. Το μόνο κακό του s23u είναι ότι έχει curved οθόνη και θέλει πιο ακριβά Tempered glasses με τις ειδικές κόλλες, σαν το Whitestone. 

Πάντως στην οικογένεια έχουμε 4x 5 χρόνια τέτοια κινητά με Tempered glasses που έχουν πέσει στο πάτωμα, στο δρόμο, στο τσιμέντο και δεν έχουν πάθει τίποτα οι οθόνες. (Και θήκες, συνήθως σιλικόνης).

προσωπικα βαζω spigen θηκη που προστατευει και την οθονη .και δεν εχω σπασει ποτε οθονη παροτι ολα τα κινητα εχουν φαει τουμπες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...