Hacker?pcs Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 4 hours ago, patentas11 said: Μακάρι να κάνει το ίδιο άλμα και να επαναπροσδιορίσει το είδος. Τόσα χρόνια μετά και το θυμάμαι σαν να το τερμάτισα πρόσφατα. Έπος και ελπίζω να τον αξιοποίησαν τον χρόνο τους για το καινούργιο. Δεν είμαστε στα 90s-00s που δεν είχε πικάρει τόσο η τεχνολογία γραφικών, εμένα δεν με νοιάζει να γίνουν τεχνολογικά άλματα, το εξαιρετικό story telling των προηγούμενων θέλω 3
Athoz Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 10 hours ago, panther_512 said: Half-Life 1: Είσαι ένας επιστήμονας που λέγεται Gordon. Φοράς πορτοκαλί στολή. Σου αρέσουν οι λοστοί. Δουλεύεις σε ένα πολύ μυστικό εργαστήριο. Έχει επιστήμονες και στρατιώτες εδώ και εκεί. Πού και πού βλέπεις έναν περίεργο κύριο με κουστούμι να κόβει βόλτες. Κάνεις ένα πείραμα, και... ΜΠΑΜ! Άνοιξε μια τρύπα και βγήκαν τέρατα! Τώρα πρέπει να τρέξεις, να πυροβολήσεις και να μην σε φάνε τα τέρατα! Οι στρατιώτες έρχονται να καθαρίσουν, αλλά κυνηγούν και εσένα. Στο τέλος βρίσκεσαι σε άλλη διάσταση και πολεμάς ένα τεράστιο μωρό. Το σκοτώνεις και ο περίεργος κύριος με το κοστούμι σου λέει να πας μαζί του. Half-Life 2: Τώρα είσαι ξανά ο Gordon, αλλά πέρασαν πολλά χρόνια. Εσύ όμως δεν γέρασες. Ο κύριος με το κουστούμι σου λέει κάτι αρλούμπες. Η Γη είναι χάλια, γιατί κάτι εξωγήινοι κακοί την κυβερνούν, ενώ οι άλλοι εξωγήινοι από το πρώτο παιχνίδι σε λένε 'απελευθερωτή' Φίλοι από παλιά σε βοηθάνε! Έχουν κάτι κρυφά σχέδια να πολεμήσουν τους εξωγήινους. Έχεις ένα τρομερό όπλο που πετάει πράγματα εδώ και εκεί! Πολεμάς ρομπότ, εξωγήινους και κακούς ανθρώπους με το όνομα Combine. Γνωρίζεσαι με μιά κοπελιά και πολεμάτε μαζί τους εξωγήινους. Κάνεις βόλτες με ένα buggy. Στο τέλος γίνεται χαμός, γίνεται ένα μπούμ και όλα παγώνουν στο χρόνο. Ευχαριστούμε pantherGPT 1 2
Federacion Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 6 hours ago, Hacker?pcs said: Δεν είμαστε στα 90s-00s που δεν είχε πικάρει τόσο η τεχνολογία γραφικών, εμένα δεν με νοιάζει να γίνουν τεχνολογικά άλματα, το εξαιρετικό story telling των προηγούμενων θέλω Αυτό θα γίνει. Αλλά δεν είναι ξερωγω κανας σεισμός. Η βιομηχανία έχει φτάσει στα όρια της.
Highscore21 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Εντάξει, δεν γίνεται να είναι τέτοιο ορόσημο στο gaming όσο το 2, αλλά δεν θέλω τόσα πολλά. Να είναι απλά ένα άξιο σίκουελ.
the_dude_abides Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 16 λεπτά πριν, georgiosmag είπε ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ... όπως ανυπομονώ και μια συνέχεια του ALYX... amen! και εγώ ανυπομονώ με σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό! Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία -πριν συνταξιοδοτηθούν ο Gabe και όσοι έχουν μείνει στην Valve από την παλιά φρουρά- να ταράξουν τα νερά του gaming και να κάνουν ένα δυνατό mic drop πριν αποχωρήσουν... Γιατί καλά τα billions$$$ από steam αλλά τώρα εξίσου καλή η δόξα και υστεροφημία... 2 2
patentas11 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Δεν είμαστε στα 90s-00s που δεν είχε πικάρει τόσο η τεχνολογία γραφικών, εμένα δεν με νοιάζει να γίνουν τεχνολογικά άλματα, το εξαιρετικό story telling των προηγούμενων θέλω Ναι συμφωνώ, κι εγώ δεν το διευκρίνισα καλά αλλά δεν εννοώ το άλμα που έκανε με τα γραφικά αλλά με τα physics και με την ιστορία που είχε. Άλμα τώρα στα γραφικά με όλα αυτά που έχουν βγει θα είμαστε μόνο για 5090...
2cpu Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 13 ώρες πριν, TasMan είπε Μετά από τόσα χρόνια έχω ξεχάσει τελείως τι έγινε στα πρώτα! Σκεφτείτε ότι τα έπαιζα σε διπύρηνο phenom και nvidia gt 8800! Αγορασα την 9800ΧΤ με 256( καλα ε ουαου λεμε)και ειχε μεσα key για το HL2.Πρεπει να το κατεβαζα καναδυο εβδομαδες με dial up....(ισως περισσοτερο). 1
MSSB Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Εν τω μεταξύ και να μου το θυμηθείτε. Το HL3 αν/και όποτε κυκλοφορήσει, δεν πρόκειται να το διαφημίσουν και απλώς μια μέρα θα δείτε στην αρχική σελίδα του Steam, "Half-life 3 Διαθέσιμο για αγορά" και η παγκόσμια αγορά θα καταρρεύσει με τις άδειες που θα ζητηθούν για να το παίξουμε όλοι με την ησυχία μας 🤣 3
harry.d Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου 31 λεπτά πριν, MSSB είπε Εν τω μεταξύ και να μου το θυμηθείτε. Το HL3 αν/και όποτε κυκλοφορήσει, δεν πρόκειται να το διαφημίσουν και απλώς μια μέρα θα δείτε στην αρχική σελίδα του Steam, "Half-life 3 Διαθέσιμο για αγορά" και η παγκόσμια αγορά θα καταρρεύσει με τις άδειες που θα ζητηθούν για να το παίξουμε όλοι με την ησυχία μας 🤣 Ανακοίνωση για Steam Deck 2 ή deck κονσόλα και βγαίνει ο Gaben και λέει σαν άλλος Jobs “one more thing” συμπεριλαμβάνει και το καινούργιο Half Life και μετά ξύπνησα 😛 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα