Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ηρθε η ώρα να αγοράσω νέα ελαστικά για το opel astra h.

εχω δει τα παρακάτω αλλά δέχομαι και άλλες προτάσεις:

Goodyear EfficientGrip Performance 2 195/65

Bridgestone Turanza T005 195/65

Michelin Primacy 4

Δεν κάνω πολλα χιλιόμετρα γύρα στα 5-6.000 το έτος. Με ενδιαφέρει η ασφάλεια αλλά και η άνεση όσο γίνεται σε ανωμαλίες της ασφάλτου, οπότε δεν θέλω να είναι πολύ σκληρά.

Χρησιμοποιούσα τα michelin energy saver για πολλά χρόνια... θεωρώ ότι τα primacy είναι λίγο τσιμπημένα σε σχέση με τα άλλα και πιο πολύ προς τα goodyear προσανατολίζομαι.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Ηρθε η ώρα να αγοράσω νέα ελαστικά για το opel astra h.

εχω δει τα παρακάτω αλλά δέχομαι και άλλες προτάσεις:

Bridgestone Turanza T005 195/65

Michelin Primacy 4

Δεν κάνω πολλα χιλιόμετρα γύρα στα 5-6.000 το έτος. Με ενδιαφέρει η ασφάλεια αλλά και η άνεση όσο γίνεται σε ανωμαλίες της ασφάλτου, οπότε δεν θέλω να είναι πολύ σκληρά.

Χρησιμοποιούσα τα michelin energy saver για πολλά χρόνια... θεωρώ ότι τα primacy είναι λίγο τσιμπημένα σε σχέση με τα άλλα και πιο πολύ προς τα goodyear προσανατολίζομαι.

Για μένα πας με κλειστά μάτια στα goodyear

• Like 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, The_Judas είπε

δοκιμασμενα ακριβως η ιδια διασταση σε Corsa, ειχα μεινει αρκετα ικανοποιημενος και ηταν σαφως ανωτερα απο τα Pirelli που εβαλα μετα. 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ!

Είχα καλή εντύπωση για τα michelin (λόγω των energy saver) αλλά μάλλον θα κοιτάξω προς τα good year.

1 ώρα πριν, phanispal είπε

https://www.skroutz.gr/s/58383555/Falken-Ziex-ZE320-Ecorun-195-65R15-91H-THerino-Lasticho-gia-Epivatiko-Aytokinito.html

Έχω τα Goodyear EfficientGrip Performance 2 αλλά παντού διαβάζω ότι τα Falken υπερέχουν παντού.

15άρα ζάντα φοράς;

τασια έχω όχι ζάντες. Φαίνονται καλή επιλογή και τα falken αλλά φίλοι μου που έχουν παλιότερα μοντέλα μου λένε ότι είναι κάπως σκληρά και δεν αποροφούν τους κραδασμούς.

Δημοσ.

Το ελαστικό μπαίνει σε ζάντα, εσένα προφανώς είναι σιδερένια και απ' έξω έχουν τάσια. Εγώ ρώτησα αν είναι 15άρες.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Τα Efficient Grip 2 είναι τρομερά. Δοκιμασμένα και σε πίστα. 

Μακριά από τα Primacy 4!

Αυτή η καραμέλα με τα Michelin πρέπει να σταματήσει. Είχες ποτέ και τα λες αυτά; Εγώ μόλις άλλαξα primacy 4 με σχεδόν 50 χιλιάδες και 5 χρόνια και πάλι έβαλα τα ίδια γιατί ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Μήπως τελικά δεν φταίνε τα λάστιχα άμα εσύ δεν ξέρεις να οδηγάς νορμάλ;

Και τα Goodyear είναι επίσης πολύ καλά. 

Γενικά αποφύγετε τα σκληρά λάστιχα για λίγα χιλιόμετρα ετησίως γιατί μέχρι να ζεσταθούν έχεις παρκάρει. Δηλαδή δεν έχεις φρένα.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, minim3 είπε

και πάλι έβαλα τα ίδια γιατί ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.

Aυτή είναι μια σωστή οπτική την οποία ακολούθησα κι εγώ πρόσφατα. Εφόσον βρήκα λάστιχο που ταιριάζει με το αμάξι (κυρίως) και το οδηγικό μου στυλ (δευτερευόντως και ίσως debatable) ξαναέβαλα τα ίδια. Δεν υπήρχε λόγος να κάνω πειράματα. Το ίδιο μου είπε και ο λαστιχάς, αν είσαι ικανοποιημένος ξαναβάλτα. 

• Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Aυτή είναι μια σωστή οπτική την οποία ακολούθησα κι εγώ πρόσφατα. Εφόσον βρήκα λάστιχο που ταιριάζει με το αμάξι (κυρίως) και το οδηγικό μου στυλ (δευτερευόντως και ίσως debatable) ξαναέβαλα τα ίδια. Δεν υπήρχε λόγος να κάνω πειράματα. Το ίδιο μου είπε και ο λαστιχάς, αν είσαι ικανοποιημένος ξαναβάλτα. 

Ακριβώς, αμάξι καθημερινό για τις μετακινήσεις σου οδηγάς, όχι WRC. Αν το λάστιχο ταιριάζει στο πόδι σου, μόνο εσύ το ξέρεις .

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mας δουλευεις,δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.

Εννοεί σιδερένιες ζάντες με τασια. Πολύ συνηθισμένο σε αυτή τη διάσταση ελαστικού για μικρά αμάξια.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, minim3 είπε

Εννοεί σιδερένιες ζάντες με τασια. Πολύ συνηθισμένο σε αυτή τη διάσταση ελαστικού για μικρά αμάξια.

Δεν έχει ζάντες λέει.Λες και το λάστιχο κάθεται στο τάσι.Εδώ δεν έχει βάλει σωστά την διάσταση του ελαστικού που θέλει.

Δημοσ.

Ελπίζω απλά να μην το έχει γράψει σωστά. Γιατί έχω ακριβώς την ίδια διάσταση σε 15αρα ζάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...