GREGORYMO Δημοσ. χθες στις 05:11 μμ Δημοσ. χθες στις 05:11 μμ Σκλαβενίτης τυρόπιτα κουρού η όχι πως σας φαίνεται?
villasg Δημοσ. χθες στις 05:24 μμ Δημοσ. χθες στις 05:24 μμ 12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Σκλαβενίτης τυρόπιτα κουρού η όχι πως σας φαίνεται? Κατεψυγμενη απο εργοστασιο μαζικης παρασκευης ...... απο μενα οχι
sugarvele Δημοσ. χθες στις 05:44 μμ Δημοσ. χθες στις 05:44 μμ Στις 7/5/2025 στις 10:18 ΠΜ, xchristosx είπε Εδω και χρονια αναζητω τις καλυτερες τυροπιτες στην Αθηνα, τις πιο νοστιμες, αυτες που μολις φας τη πρωτη θες να φας ολο το μαγαζι! Στα πλαισια της αναζητησης εχω παρατηρησει οτι τις πιο νοστιμες τυροπιτες τις εχω βρει τυχαια. Δηλαδη, ενω πηγαινα στο χ μερος για αλλο λογο, βρηκα μπροστα μου τυχαια μαγαζι με επικες τυροπιτες. Παμε να δημιουργησουμε τη δικη μας βαση δεδομενων με τα σημεια που εχει βρει ο καθενας μας! ρε μπαγασα ,τη βαση δεδομενων ... στην ΝΑΣΑ δουλευεις και ψαχνεσε? οτι μαλακια κατεβει στο κεφαλι σας γραψτε το στον κυριο που ρωταει..
phanispal Δημοσ. χθες στις 05:54 μμ Δημοσ. χθες στις 05:54 μμ 29 λεπτά πριν, villasg είπε Κατεψυγμενη απο εργοστασιο μαζικης παρασκευης ...... απο μενα οχι Ναι αλλά πόσο κοστίζει..
GREGORYMO Δημοσ. χθες στις 07:08 μμ Δημοσ. χθες στις 07:08 μμ 1 ώρα πριν, phanispal είπε Ναι αλλά πόσο κοστίζει.. 1.15€ 1 ώρα πριν, villasg είπε Κατεψυγμενη απο εργοστασιο μαζικης παρασκευης ...... απο μενα οχι Στα Γρηγόρης η Everest τι είναι?
villasg Δημοσ. χθες στις 08:49 μμ Δημοσ. χθες στις 08:49 μμ 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Στα Γρηγόρης η Everest τι είναι? γιατι και αυτες μια απο τα ιδια ... μονο απο εργαστηριο που καθε μερα φτιαχνει φρεσκιες και απολαμβανεις και σωζονται αυτα τα μαγαζια στις γειτονιες
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 13 λεπτά πριν, villasg είπε γιατι και αυτες μια απο τα ιδια ... μονο απο εργαστηριο που καθε μερα φτιαχνει φρεσκιες και απολαμβανεις και σωζονται αυτα τα μαγαζια στις γειτονιες ΟΛΟΙ βάζουν το λεγόμενο τυρομαλαμα εδώ και 30 χρόνια....
villasg Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΟΛΟΙ βάζουν το λεγόμενο τυρομαλαμα εδώ και 30 χρόνια.... Οχι ολοι και τυρι με τυρι εχει διαφορα καθως και το βουτηρο και το φυλλο ......... Οποιος βρεθει χαλκιδα ας δοκιμασει στο special taste στην Χαινα Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από villasg
GREGORYMO Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 45 λεπτά πριν, villasg είπε Οχι ολοι και τυρι με τυρι εχει διαφορα καθως και το βουτηρο και το φυλλο ......... Οποιος βρεθει χαλκιδα ας δοκιμασει στο special taste στην Χαινα Έχω πάει!!
Dante80 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) @somt Περάσαμε σήμερα από Περιστέρι για τυροπιτούλα. Πήραμε την κλασσική μικρή του, πολύ καλή πραγματικά. Τίμια σε μέγεθος για τα 1.50€ της. Χειροποίητο ζυμάρι νόστιμο και ψημένο στην εντέλεια. Τραγανό αλλά όχι σκληρό ή να μπουχτίσεις στο δάγκωμα. Πολύ καλή και η γέμιση σε ποσότητα και υφή. Για τα γούστα μου θα την ήθελα ένα κλικ πιο αλμυρή. Εγκρίνεται! Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από Dante80 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα