Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το χρησιμοποιώ μόνο στον edge κι αυτό επειδή έχει το Microsoft Rewards για τίποτα Overwatch coins...

Δημοσ.

ο λόγος που ανέβηκε το bing, είναι επειδή ανέβηκε το edge. Εδώ μέσα ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία εκεί έξω χρησιμοποιεί ότι πέσει μπροστά της. Αφού τώρα δουλεύει πιο πολύ edge, δουλεύει και το bing που είναι προεπιλογή και επειδή δεν είναι πλέον τόσο σάπιο όσο παλιά, δε νοιώθει την ανάγκη να αναζητήσει να αλλάξει την μηχανή αναζήτησης όπως κάναμε παλιότερα. Και εγώ που υποτίθεται είμαι πιο ψαχμένος πλέον με bing ψάχνω. Χωλαίνει κυρίως όταν αναζητάς τηλέφωνα μαγαζιών και δ/νση κλπ που η google σου βγάζει πάντα πανω πανω vrisko και χο. Εκεί καμιά φορά πατάω google.

• Like 3
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Παρόλο που η Google εξακολουθεί να κατέχει περίπου το 89,9% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς μηχανών αναζήτησης, μια πτώση ενός μόνο ποσοστιαίου σημείου αντιπροσωπεύει δεκάδες εκατομμύρια χρήστες

Αν μια μοναδα πτωση για τη μια σημαινει 22% αυξηση για την αλλη, σημαινει οτι χοντρικα το Bing ειναι γυρω στο 4% (θεωρωντας οτι ολοι πηγαν στο bing)

• Like 2
Δημοσ.

Η εταιρία έχει καταφέρει να παρουσιάσει ελκυστική μηχανή αναζήτησης χωρίς άχρηστες διαφημίσεις αλλά κυρίως χωρίς μονοπωλιακές πρακτικές προς το παρόν 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, alexpap είπε

Η Microsoft με το Bing του ξύσατε τα ούμπαλα του Γίγαντα της Google.

Σημείωση:

Ok Google πείτε μου ότι τρομάξατε.

Δεν ξέρω τι "ξύνει" , ξέρω όμως ότι έχω βγάλει γύρω στα 120 ευρώ χρησιμοποιώντας το.

12 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Το bing μας δουλεύετε; Πατάς να ψάξεις κάτι κ σου πετάει τα πιο άκυρα αποτελέσματα.

Μη συγκρίνεις σπασμωδική χρήση με καθημερινή. Ο λόγος που η google  σου έβγαλε κάτι ποιο στοχευμένο είναι γιατί απλώς σε ξέρει λόγω των πολλών αναζητήσεων σου. Μόλις ασχοληθείς και με τις άλλες μηχανές αναζήτησης σε καθημερινή φάση, θα αρχίσεις να έχεις και εκεί σωστή αντιμετώπιση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Volga είπε

Δεν ξέρω τι "ξύνει" , ξέρω όμως ότι έχω βγάλει γύρω στα 120 ευρώ χρησιμοποιώντας το.

Μη συγκρίνεις σπασμωδική χρήση με καθημερινή. Ο λόγος που η google  σου έβγαλε κάτι ποιο στοχευμένο είναι γιατί απλώς σε ξέρει λόγω των πολλών αναζητήσεων σου. Μόλις ασχοληθείς και με τις άλλες μηχανές αναζήτησης σε καθημερινή φάση, θα αρχίσεις να έχεις και εκεί σωστή αντιμετώπιση.

120ευρώ τη φορά, τη μέρα, το μήνα, το χρόνο τον αιώνα τον άπαντα, μια φορά για πάντα από την αρχή δημιουργία του Σύμπαντος.

Μισές πληροφορίες δίνεις Γέροντα αν είναι συχνά να το προτιμήσουμε.

Δηλαδή όλους του υπόλοιπους εμάς που χρησιμοποιούμε τη γούγλη μας λες και χαζούς.

Σημείωση:

Γεννήθηκα χαζός και θα πεθάνω χαζότερος στην πορεία θα διδάξω χαζομάρες.

Πάντως και τον θείο τον γούγλη πρέπει να τον έχεις για χαζό.

Επεξ/σία από alexpap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, alexpap είπε

120ευρώ τη φορά, τη μέρα, το μήνα, το χρόνο τον αιώνα τον άπαντα, μια φορά για πάντα από την αρχή δημιουργία του Σύμπαντος.

Μισές πληροφορίες Γέροντα δίνεις αν είναι συχνά να το προτιμήσουμε.

Δηλαδή όλους του υπόλοιπους εμάς που χρησιμοποιούμε τη γούγλη μας λες και χαζούς.

Σημείωση:

Γεννήθηκα χαζός και θα πεθάνω χαζότερος στην πορεία θα διδάξω χαζομάρες.

Πάντως και τον θείο τον γούγλη πρέπει να τον έχεις για χαζό.

Σε 1 χρόνο. Από το τσάμπα των άλλων καλύτερο. Και μπορώ και παραπάνω απλώς το τελευταίο 6μηνο έγινε πιο ενεργό.

Υγ. Χαζό δε λέω κανέναν για τις προτιμήσεις του. Αναφέρω απλώς μια δική μου περίπτωση.

Ψάχνοντας από pc, σου δίνει πόντους, ψάχνοντας από κινητό σου δίνει και άλλους πόντους, διαβάζοντας ειδήσεις σου δίνει κι άλλους πόντους. Πόντοι = λεφτά σε Nike, electroholics και πολλά άλλα.

Επεξ/σία από Volga
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Volga είπε

Σε 1 χρόνο. Από το τσάμπα των άλλων καλύτερο. Και μπορώ και παραπάνω απλώς το τελευταίο 6μηνο έγινε πιο ενεργό.

Υγ. Χαζό δε λέω κανέναν για τις προτιμήσεις του. Αναφέρω απλώς μια δική μου περίπτωση.

Ψάχνοντας από pc, σου δίνει πόντους, ψάχνοντας από κινητό σου δίνει και άλλους πόντους, διαβάζοντας ειδήσεις σου δίνει κι άλλους πόντους. Πόντοι = λεφτά σε Nike, electroholics και πολλά άλλα.

Και στον Aliexpress και στον Temu και φυσικά σε άλλες μεγάλες σελίδες σου δίνει τα κουπόνια σου χαρίζει προιόντα σου κάνει εκπτώσεις αρκεί να αγοράζεις τα προϊόντα τους και να παίζεις τα παιχνιδάκια τους που εμένα μου αρέσουν αλλά εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αυτό το παιχνίδι.

Σημείωση:

Δεν θέλω να πλουτίσω. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θέλω να φτωχύνω και σίγουρα θέλω να μαθαίνω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λάθος να συγκρίνετε τα αποτελέσματα που βλέπετε σε Google με αυτά σε Bing.

Η Google σας έχει σερβίρει εκατομμύρια φορές αποτελέσματα, οπότε και με βάση τα εκατοντάδες cookies που έχει αποθηκεύσει μπορεί και "σας γνωρίζει" καλύτερα. 

Αν χρησιμοποιούσατε το Bing επί σειρά ετών, και εκεί ευχαριστημένοι θα ήσασταν. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που βλέπετε άλλες ιστοσελίδες, εντελώς διαφορετικές.

Άλλος λόγος είναι και το γεγονός ότι τα περισσότερα websites είναι optimized κατά Google ευαγγέλιον.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Volga είπε

Ναι μιλάμε τώρα για άσχετα αποτελέσματα όταν ρωτάς κάτι απλό όπως καιρό τραγούδι στίχους ειδήσεις μονοσήμαντα πράγματα. Τεχνικά χαρακτηριστικά από ένα εξάρτημα πχ.Τα αποτελέσματα που γυρνάει είναι αλλανταλων. Δεν έχει να κάνει με το αν με έμαθε η google κ στα δύο χωρίς λογαριασμό μπαίνω είτε με χρήση είτε από φορμάτ. 

Επεξ/σία από magicnumbers
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alexpap είπε

Και στον Aliexpress και στον Temu και φυσικά σε άλλες μεγάλες σελίδες σου δίνει τα κουπόνια σου χαρίζει προιόντα σου κάνει εκπτώσεις αρκεί να αγοράζεις τα προϊόντα τους και να παίζεις τα παιχνιδάκια τους που εμένα μου αρέσουν αλλά εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αυτό το παιχνίδι.

Σημείωση:

Δεν θέλω να πλουτίσω. Το σίγουρο όμως είναι ότι δεν θέλω να φτωχύνω και σίγουρα θέλω να μαθαίνω.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Καλά ναι δεν είναι και ότι θα σου αλλάξει τη ζωή 😄απλώς στο μυαλό μου κυριαρχεί το "αφού χρησιμοποιείς που χρησιμοποιείς τα δεδομένα μου...τουλάχιστον να παίρνω κι εγώ κάτι "

• Like 1
Δημοσ.

Αρκετός κόσμος συνεχίζει να επιλέγει την Yahoo Search ως βασική μηχανή αναζήτησης στα μηχανήματά του. Αρκετά παλαιότερα μηχανήματα είχαν εξαρχής ως αρχική σελίδα στους φυλλομετρητές τους την ολιστική σελίδα της Υahoo (μηχανή αναζήτησης, μέιλ, ειδήσεις, games, κλπ).

Δημοσ.
6 ώρες πριν, trib είπε

Είναι λάθος να συγκρίνετε τα αποτελέσματα που βλέπετε σε Google με αυτά σε Bing.

Η Google σας έχει σερβίρει εκατομμύρια φορές αποτελέσματα, οπότε και με βάση τα εκατοντάδες cookies που έχει αποθηκεύσει μπορεί και "σας γνωρίζει" καλύτερα. 

Αν χρησιμοποιούσατε το Bing επί σειρά ετών, και εκεί ευχαριστημένοι θα ήσασταν. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που βλέπετε άλλες ιστοσελίδες, εντελώς διαφορετικές.

Άλλος λόγος είναι και το γεγονός ότι τα περισσότερα websites είναι optimized κατά Google ευαγγέλιον.

Και αυτός ειναι ενας λογος επίσης. Βλέπεις 100άδες site που δεν εχουν σημπληρώσει τα στοιχεία τους καν στο Bing Webmaster Tools 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...