Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ανάλογα το μπάτζετ σου κοίτα σε Hankook, goodyear. Καλές επιλογές και αυτές
Nabuko Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Chloe2 είπε Καλές επιλογές και αυτές Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ναι
Chloe2 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ναι Συμφωνώ
dikigoros Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Θα σου πρότεινα τα Nexen N'Blue HD Plus, τα έχω σε 185/55/15 σε VW UP 90PS και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι αθόρυβα, με πολύ καλό κράτημα και σε στεγνό και σε βρεγμένο και μετά από 25000km συμπεριφέρονται άψογα.
meletis_m Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 7 ώρες πριν, jacksumm77 είπε Καλημέρα σας. Σε Polo 2005 9Ν, 1400cc και 75 ίππων, θέλω να αλλάξω λάστιχα για διαστάσεις 175/65/14. Τα πρώτα χρόνια είχα Continental τα οποιά αν και μαλακά, με απλά χτυπήματα (απο λακούβες) έσκαγαν. Τα τελευταία 4 χρόνια έβαλα Falken Sincera απο τα οποία είμαι αρκετά ευχαριστημένος, ειδικά σε βρεγμένο έδαφος. Διαβάζω όμως πως έχουν ρίξει αρκετά την ποιότητα λόγω κατασκευής στην Τουρκία. Οδηγώ γενικά συντηρητικά κυρίως μέσα στην πόλη. Σπάνια, 2-3 φορές το χρόνο ταξιδεύω επαρχία. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ. Αρχικά ξεκινάς με έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης πριν μπουν νέα ελαστικά . Ότι χρειάζεται το διορθώνεις για να μη φαγωθούν ανομοιόμορφα τα ελαστικά. Σε 185/65/14 Νοέμβριο του 2023 έβαλα τα Yokohama Blue Earth και έχω κάνει 35000 μέχρι τώρα . Δες επίσης και τα Uniroyal, στις διαστάσεις . Υπολόγισε επιπλέον στο κόστος και ευθυγράμμιση έλεγχο .
jacksumm77 Δημοσ. 8 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 8 Μαϊου Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σκέφτομαι αυτά τα 2: Hankook K435 Kin Eco 2 175/65 R14 86T XL και Nexen N'Blue HD Plus 175/65 R14 82T 4PR Budget: 250-280 Να αναφέρω πως κάνω λίγα χιλιόμετρα. 1
Nabuko Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 λεπτά πριν, jacksumm77 είπε Hankook K435 Kin Eco 2 175/65 R14 86T XL Για το Πολάκι δε χρειάζεσαι XL λάστιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα