cpc464 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 minutes ago, Sheogorath said: Μπες Μητρώο 11 και μετά κάθε κλήση και 10.000 στην τσέπη. Δεν μπορώ γιατί ο αριθμός είναι απο εταιρικό συμβόλαιο ,πρέπει να το ζητήσει η εταιρεία.
manolis940 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Αναφορά σε κείμενο Για την αντιμετώπιση του φαινομένου, η ΕΕΤΤ, μετά από συνεργασία με την Ένωση Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας και την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, ζήτησε από τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους να προχωρήσουν άμεσα σε φραγή εισερχόμενων κλήσεων από το εξωτερικό, όταν αυτές εμφανίζουν ως αριθμό καλούντα συγκεκριμένους γνωστούς τηλεφωνικούς αριθμούς τραπεζικών οργανισμών Μπλοκάρουμε τις τράπεζες του εξωτερικού και λύθηκε το πρόβλημα; 1
LiquidTroll Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου True Caller, εδώ και 10 χρόνια, έχει λυθεί το πρόβλημα, είστε πίσω πολύ 1
alexpap Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Δεν θα γράψω πολλά γιατί τον προηγούμενο θα τον κάνω σκόνη. Αν δηλώσετε στην Αστυνομία τις ηλεκτρονικές απάτες και περιμένετε να σας σώσουν, ούτε μετά από μισό αιώνα εκπαίδευσης στις ηλεκτρονικές απάτες αυτοί δεν θα πιάσουν κουνούπι. Στις τράπεζες αν σας γίνει απατεωνιά δεν θα βρείτε ποτέ άκρη γιατί στις τράπεζες δεν υπάρχει απατεωνιά επειδή όλοι μα όλες οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες. Οι πάροχοι internet δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα οπότε ούτε εκεί θα βρείτε άκρη. Η ΕΕΤΤ ποια είναι η κυρία και πότε μας έκανε καλό για να μας κάνει τώρα. Σημείωση: Λύση μόνο θα βρείτε στο Θεό θα προσεύχεστε κάθε μέρα και νύχτα μην σας βρει το κακό γιατί οι προηγούμενοι παραπάνω δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι Πολιτικοί επίσης δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί το κράτος είναι ανύπαρκτο σ’ αυτά τα προβλήματα ως νόημα και ουσία. Το Κράτος είναι απλά μια περιοχή ζωγραφισμένη με γραμμή πάνω σε ένα χάρτη. Επεξ/σία 8 Μαϊου από alexpap 4 3 3
polaki Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 52 minutes ago, mercast said: Όντως τώρα; Αν πάρεις τηλ στην υποστήριξη δεν μπορούν να μπλοκάρουν αριθμούς εξωτερικού; Ναι δεν γίνεται.. εμένα δεν με παίρνει κανείς από εξωτερικό και θέλω να το μπλοκάρω τελείως όπως και στους γονείς μου που είναι ηλικιωμένοι.. Πλεον προφανώς δεν απαντάω, και μόλις γίνει αναπάντητη η κλήση πάω και το βάζω blocked. Βέβαια από άλλο τηλέφωνο παίρνουν κάθε φορά αλλά το μπλοκάρω για καλό και για κακό. 1 1
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 13 λεπτά πριν, alexpap είπε Δεν θα γράψω πολλά γιατί τον προηγούμενο θα τον κάνω σκόνη. Αν δηλώσετε στην Αστυνομία τις ηλεκτρονικές απάτες και περιμένετε να σας σώσουν, ούτε μετά από μισό αιώνα εκπαίδευσης στις ηλεκτρονικές απάτες αυτοί δεν θα πιάσουν κουνούπι. Στις τράπεζες αν σας γίνει απατεωνιά δεν θα βρείτε ποτέ άκρη γιατί στις τράπεζες δεν υπάρχει απατεωνιά επειδή όλοι μα όλες οι τράπεζες είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες. Οι πάροχοι internet δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα οπότε ούτε εκεί θα βρείτε άκρη. Η ΕΕΤΤ ποια είναι κυρία και πότε μας έκανε καλό για να μας κάνει τώρα. Σημείωση: Λύση μόνο θα βρείτε στο Θεό θα προσεύχεστε κάθε μέρα και νύχτα μην σας βρει το κακό γιατί οι προηγούμενοι παραπάνω δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Οι Πολιτικοί επίσης δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γιατί το κράτος είναι ανύπαρκτο σ’ αυτά τα προβλήματα ως νόημα και ουσία. Το Κράτος είναι απλά μια περιοχή ζωγραφισμένη με γραμμή πάνω σε ένα χάρτη. Κάποια πράγματα τα λες σωστά, κάποια άλλα, απλά κόψε τα ληγμένα δαμάσκηνα για βραδυνό. 4
csontheline Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 hour ago, cpc464 said: Απο εδώ και πέρα θα πάρω μία κόρνα γηπέδου και κάθε φορά που θα ακούω κάποιον που θέλει να πουλήσει κάτι η μυρίζει scam θα την βάζω στο μικρόφωνο και θα δίνω πόνο. 1 5
spirostolios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Συνεπώς, με βάση τα παραπάνω, αυτοί που έχασαν τα χρήματα τους απο τους απατεώνες που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη μεθοδολογία πρέπει να στραφούν κατά της ΕΕΤΤ, την Εταιρεία Κινητής Τηλεφωνίας και Ε.Ε. Τραπεζών διότι μπορούσαν να προβλέψουν, και δεν το έκαναν, ότι οι συμπολίτες μας θα πέσουν θύματα ιντερνο ταραχοποιών της αλλοδαπής. Στην συνέχεια οι παραπάνω 3 (τρεις) να στραφούν χρησιμοποιώντας στην ιντερπολ και αλλες γνωστες υπηρεσίες ασφάλειας για να εντοπίσουν τους ύποπτπους και να πάρουν πίσω τα χρήματα τους (τα οποία τύπωσαν με αντίκρισμα τον κοπανιστό αέρα).-
cpc464 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Πάντως όλα αυτά είναι ημίμετρα,που είναι ο Beekeeper όταν τον χρειάζεσαι;. 4
george_334 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, polaki είπε Η ΕΕΤΤ πρέπει επίσης να επιβάλει την επιλογή του συνδρομητή να μην έχει ΚΑΜΙΑ εισερχόμενη κλήση από εξωτερικό αν δεν το επιθυμεί. Είναι απίστευτο το πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι στην Cosmote που είμαι. Αν εμένα που δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ το τηλέφωνο μου με σπαμαρουν συνεχώς, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος ή ο οποιοσδήποτε ελεύθερος επαγγελματίας που έχει το κινητό του φόρα παρτίδα στην ιστοσελίδα του την παλεύει με τις spam κλείσεις.. Δείτε απλά πόσο μεγάλη είναι η λίστα μου με blocked νούμερα για να καταλάβετε τί εννοώ.. και αυτά είναι μόνο τα UK νούμερα… έχω και από Νιγηρίες και από Ελβετίες και από παντού… Ρε φίλε εχεις δικαιο και εγω το εχω σκεφτεί αυτό 1
elpenor Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, alexpap said: Το Κράτος είναι απλά μια περιοχή ζωγραφισμένη με γραμμή πάνω σε ένα χάρτη. Πήγαινε φίλε μου μερικές μέρες στο Bir Tawil ή στο Gornja Siga ή ακόμα καλύτερα στο Darién Gap να τους εξηγήσεις την ανυπαρξία κράτους στην Ελλάδα και την απραγία του (την ώρα που αφού σε έχουν απαγάγει θα σου κάνουν την επέμβαση για να αφαιρέσουν τα όργανα σου που θα πουλήσουν) και μετά, αν επιβιώσεις από το ταξίδι, έλα να μας πεις τα συμπεράσματα σου για το αν "υπάρχει κράτος στην Ελλάδα". Έχουν γίνει πολύ κουραστικοί οι μηδενιστές σήμερα, είμαστε στην Ε.Ε. με GDPR, έχουμε το μητρώο 11, έχουμε ελάχιστα robocalls και επειδή ο κόσμος παραμένει γεμάτος κινδύνους και αρπακτικά, όπως ανέκαθεν ήταν, τα μηδενίζουμε όλα επειδή μας ενοχλούν το μεσημέρι. Προσοχή θέλει στο βαθμό που γίνεται, εγώ όχι μόνο έχω να λάβω πάνω από δύο χρόνια spam call αλλά έχω καταφέρει να μην έχω spam και στο email μου. Αν οι συνθήκες ήταν άλλες μπορεί να μην τα κατάφερνα και να εκνευριζόμουν αφόρητα αν με ενοχλούσαν την ώρα που ξεκουράζομαι αλλά όχι να τα μηδενίζουμε όλα.... Επεξ/σία 8 Μαϊου από elpenor 3 2
alejsalonica Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μάλλον κάποιος υπουργός - τζιμάνι την πάτησε κι έκαναν φτερά οι μίζες και ενεργοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός. 3
logo15 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Η ΕΕΤΤ καλο ειναι να κιοταξει και τους απετεωνισκους στο Καρτελ τηλεπικοινωνιων. Α τι λεω; αφου τα παιρνει απο εκει! 1 1 1
Kyro Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, polaki είπε Η ΕΕΤΤ πρέπει επίσης να επιβάλει την επιλογή του συνδρομητή να μην έχει ΚΑΜΙΑ εισερχόμενη κλήση από εξωτερικό αν δεν το επιθυμεί. Είναι απίστευτο το πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι στην Cosmote που είμαι. Αν εμένα που δεν έχει κυκλοφορήσει και πολύ το τηλέφωνο μου με σπαμαρουν συνεχώς, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γιατρός ή ένας δικηγόρος ή ο οποιοσδήποτε ελεύθερος επαγγελματίας που έχει το κινητό του φόρα παρτίδα στην ιστοσελίδα του την παλεύει με τις spam κλείσεις.. Δείτε απλά πόσο μεγάλη είναι η λίστα μου με blocked νούμερα για να καταλάβετε τί εννοώ.. και αυτά είναι μόνο τα UK νούμερα… έχω και από Νιγηρίες και από Ελβετίες και από παντού… Να προσέχεις που το βάζεις!
alexpap Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 28 λεπτά πριν, elpenor είπε Πήγαινε φίλε μου μερικές μέρες στο Bir Tawil ή στο Gornja Siga ή ακόμα καλύτερα στο Darién Gap να τους εξηγήσεις την ανυπαρξία κράτους στην Ελλάδα και την απραγία του (την ώρα που αφού σε έχουν απαγάγει θα σου κάνουν την επέμβαση για να αφαιρέσουν τα όργανα σου που θα πουλήσουν) και μετά, αν επιβιώσεις από το ταξίδι, έλα να μας πεις τα συμπεράσματα σου για το αν "υπάρχει κράτος στην Ελλάδα". Έχουν γίνει πολύ κουραστικοί οι μηδενιστές σήμερα, είμαστε στην Ε.Ε. με GDPR, έχουμε το μητρώο 11, έχουμε ελάχιστα robocalls και επειδή ο κόσμος παραμένει γεμάτος κινδύνους και αρπακτικά, όπως ανέκαθεν ήταν, τα μηδενίζουμε όλα επειδή μας ενοχλούν το μεσημέρι. Προσοχή θέλει στο βαθμό που γίνεται, εγώ όχι μόνο έχω να λάβω πάνω από δύο χρόνια spam call αλλά έχω καταφέρει να μην έχω spam και στο email μου. Αν οι συνθήκες ήταν άλλες μπορεί να μην τα κατάφερνα και να εκνευριζόμουν αφόρητα αν με ενοχλούσαν την ώρα που ξεκουράζομαι αλλά όχι να τα μηδενίζουμε όλα.... Φίλε μου το πήρες λίγο στραβά μιλάμε για την ανυπαρξία του Κράτους στις ηλεκτρονικές απάτες μην γενικεύεις για τα υπόλοιπα βγαίνεις εκτός θέματος. Το κράτος είναι πολύ πίσω τεχνολογικά και καθυστερημένο από τον πολίτη σ’ αυτό κράτος γι’ αυτό και ο πολίτης συναντά παντού προβλήματα. Σημείωση: Μιλάω από προσωπικές εμπειρίες και δεν το μηδενίζω στο σύνολο του αλλά σε κάποιες λειτουργίες του. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα