Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, dtk-386 said:

Καμία θεοποίηση. Ο Bill έστω όμως έχει δώσει 50 δις (είναι συγκλονιστικά μεγάλο ποσό) σε φιλανθρωπία. Δεν έχω δει άλλο να έχει δώσει τόσα ειδικά κάτι πολυδιαφημισμένους σωτήρες της ανθρωπότητας σαν τον Μασκαρά. 

Συνήθως αυτοί που δίνουν συνειδητά, δεν το λένε παραέξω. Αν το διατυμπανίζεις, είναι μάρκετινγκ και μάλλον έχεις βγάλει παραπάνω από όσα έδωσες. Το λες και επένδυση αντί για φιλανθρωπία.

Edit: Α! για να μην αναφερθώ στο πόσα λεφτά γλιτώνουν σε φόρους με την "φιλανθρωπία" τους.

Επεξ/σία από KostasKri
  • Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, antitoxikos said:

Είναι θέμα ερμηνείας. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα καλύψει τους παιδόφιλους όπους τους κάλυψαν και όλοι οι προηγούμενοι Πρόεδροι Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι γιατί πρόκειται για άτομα με χρήματα και επιρροή και γιατί ό Tραμπ ξυστά γλύτωσε από μια απόπειρα δολοφονίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι βάζω το χέρι στη φωτιά ότι ο Τραμπ δεν εχει τη φωλια του λερωμένη.

Σε κάποιες περιπτώσεις δυο λάθη κάνουν ένα σωστό . Ο Trump έχει δεχθεί πολλά βρώμικα χτυπήματα από τους αντιπάλους του και ξέρει ότι μόνος τρόπος να τους κάνει να υποχωρήσουν είναι με το να δείξει ότι και εκείνος μπορεί να κάνει το ίδιο.

Το τελευταίο είναι το πιο ενδιαφέρον αλλά δεν έχω χρόνο να βάλω timestamps. Δεν εμπιστεύομαι το Gates ούτε έχω μετοχές στην εταιρεία του. Θεωρώ ότι έχει απότερα κίνητρα.

Τo USAID προωθούσε LGBTQ ακτιβισμό και αλλάγες φύλου σε χώρες της Αφρικής που δεν έχουν να φάνε. Το τι σεξουαλικές διαστροφές κάνει ο καθένας στο κρεβάτι δεν με αφορά και δεν θέλω να ξέρω. Οποιος θέλει μπορεί να κοιμάται και με το σκύλο του δεκάρα δεν δίνω. Δίνω πολλές δεκάρες όμως όταν αυτή η αρρωστημένη ιδεολογία είναι μέρος πολιτικής ατζέντα που προωθείται πιεστικά εις βάρος της κοινωνίας. Στην αμερική αυτη η ιδεολογία ήταν κυρίαρχη για αρκετα χρόνια και σημαντικό θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ενας λαθρομετάναστης στην Αμερική , μέλος συμμορίας που χτύπαγε τη γυναίκα του και τον απέλασαν. Οι Δημοκρατικοί και τα εταιρικά μίντια στην αμερική πάνε να τον ηρωοποιούσουν για να πάνε στο κόντρα στη πολιτική του Τραμπ που θέλει να απελάσει όλους τους λαθρομετανάστες.

Δεν ξέρω από που να πιάσω το ρεσιτάλ παπαρολογίας σε αυτό και το προηγούμενο ποστ σου. Αν υπάρχει badge για αριθμό ψεμάτων ή/και ηλίθιων συμπερασμάτων ανά λέξη πρέπει να το πάρεις τώρα.

Στα γρήγορα επειδή δεν έχω χρόνο, βίντεο προς βίντεο:

1. Δε βλέπω η Χίλαρι να προτείνει κάπου να χώνουν κόσμο σε στρατόπεδο συγκέντρωσης άλλης χώρας με τεκμήριο ενοχής τι φοράνε και τι τατού έχουν, ακόμα και αν είναι νόμιμοι, χωρίς να δουν δικαστή.

2. Ο Σούμερ μιλάει για τους 2 justices που διόρισε πραξικοπηματικά ο Τραμπ, οι οποίοι με αποφάσεις τους απειλούσαν το συνταγματικό δικαίωμα της άμβλωσης.

Πήρε πίσω τη φράση που ακούστηκε σαν απειλή αμέσως μετά, δηλώνοντας ότι οι συνέπειες που εννοούσε θα ήταν πολιτικές και μόνο.

https://www.vox.com/2020/3/5/21165479/chuck-schumer-neil-gorsuch-brett-kavanaugh-supreme-court-whirlwind-threat

3. Οι δημοκρατικοί διορίζουν 4 supreme court justices επιπλέον προσπαθώντας να διορθώσουν τις πρωτοφανείς στην ιστορία παρεμβάσεις του Τραμπ στο δικαστικό σώμα στην πρώτη θητεία του, με τις οποίες προσπάθησε εξόφθαλμα να κάνει τη δικαιοσύνη υποχείριο του. Ο Τραμπ διόρισε περίπου όσους δικαστές διόρισε ο Ομπάμα στα μισά χρόνια.

https://www.pewresearch.org/short-reads/2021/01/13/how-trump-compares-with-other-recent-presidents-in-appointing-federal-judges/

4. Ο Μπάιντεν προσπάθησε να νομοθετήσει college debt relief της τάξης των 10-20Κ και το supreme court ακύρωσε το νόμο. Ο Μπάιντεν δηλώνει ότι θα προσπαθήσει να το περάσει αλλιώς. ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ?? Το βάζεις αυτό ως ένδειξη ότι οι δημοκρατικοί δε σέβονται το σύνταγμα?? Ελπίζω να κάνεις εν γνώση σου Τραμπική προπαγάνδα, γιατί αλλιώς..

Το college debt είναι τεράστιο πρόβλημα στις ΗΠΑ ειδικά για τους millennials, και αφορά 45εκ. κόσμο

https://en.wikipedia.org/wiki/Student_debt#United_States

5. Σιγά μην κάτσω να δω 2 ώρες MAGA παπαρολογίας. Δε θα το κάνω αυτό στον εγκέφαλο μου.

6. Σοβαρά τώρα, βάζεις σκέτη δήλωση του πορτοκαλί Πινόκιο ως απόδειξη για οτιδήποτε? Απο εκεί πάντως αρνούνται ότι πήραν έστω 1$. Και είναι λίγο περίεργο το "LGBTQI+ promotion" ότι σκατα και να σημαίνει αυτό στο σεξιστικό κεφάλι του Τραμπ σε μια χώρα που απαγορεύεται ακόμα και το same sex marriage.

https://iol.co.za/news/africa/2025-03-05-main-lesotho-lgbtq-organisation-says-not-receiving-grants-from-the-us/#google_vignette

Όσο για την περίπτωση του Ábrego García παραθέτω την πραγματική ιστορία του από παλιότερο ποστ μου σε άλλη συζήτηση για το ίδιο θέμα.

Όσο για τη γυναίκα του που υποκριτικά γράφεις ότι την έδερνε επειδή η MAGA μηχανή προπαγάνδας βρήκε ότι είχε υποβάλει πριν χρόνια complaint για domestic violence, είναι η ίδια που τον έψαχνε όταν τον απήγαγε το ICE και η ίδια που προσπαθούσε να κινήσει διαδικασίες δικαστικές για να αποτραπεί η απέλαση, οπότε πέτα τη μάσκα της δήθεν αλληλεγγύης σε μια κακοποιημένη γυναίκα και δείξε αυτό που πραγματικά είσαι (εσύ και όλοι οι άλλοι που διακινούν αυτή την αηδιαστική ρατσιστική προπαγάνδα).

Η πραγματικότητα:

Ο ένας τύπος είναι ο Ábrego García, μετανάστης από το Ελ Σαλβαδόρ με legal status, καθώς του είχε αποδοθεί withholding of removal, μια μορφή προστασίας εναλλακτική του ασύλου, επειδή το δικαστήριο αναγνώρισε ότι κινδυνεύει αν επιστρέψει στη χώρα του. Ο García είναι παντρεμένος και έχει παιδί με ειδικές ανάγκες. Τόσο η γυναίκα του όσο και το παιδί του είναι αμερικάνοι πολίτες. Να πούμε επίσης αν και δε χρειάζεται δεδομένου ότι ο άνθρωπος ήταν νόμιμος ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ούτε ένδειξη ότι ο άνθρωπος ήταν ποτέ σε συμμορία, αντίθετα έφυγε από τη χώρα του για να γλιτώσει επειδή κινδύνευε να τον κάνουν μέλος με το ζόρι στα 15. Το βασικό "επιβαρυντικό" για τη σύλληψη του ήταν ότι φόραγε καπέλο Chicago Bulls.

O Garcia μετα τη σύλληψη δεν είδε ποτέ δικαστή (due process). Απελάθηκε με πρωτοβουλία των τζιμανιών του ICE. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ομοσπονδιακός δικαστής (District Court) έδωσε προφορική εντολή να γυρίσει πίσω, την οποία η κυβέρνηση των νεοφασιστών αγνόησε, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία. Το δε Supreme Court στήριξε την απόφαση του δικαστή του District Court και ζητάει να διευκολυνθεί η επιστροφή του  Garcia από το Ελ Σαλβαδόρ αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο δεν κάνει τίποτα και παρουσιάζει την απόφαση του Supreme Court ως νίκη(!!!) αφού πρόθυμοι ηλίθιοι υπάρχουν να στηρίξουν ακόμα και μια τόσο ξεκάθαρα αντιδημοκρατική στάση.

https://www.bbc.com/news/articles/c1k4072e3nno

https://apnews.com/article/paula-xinis-federal-judge-abrego-garcia-deported-4fc2b73a5739a05c62c79861162f7eae

https://www.theguardian.com/us-news/2025/apr/23/federal-courts-rule-of-law-trump?utm_source=chatgpt.com

Επεξ/σία από Spyros7
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Haha 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Συνήθως αυτοί που δίνουν συνειδητά, δεν το λένε παραέξω. Αν το διατυμπανίζεις, είναι μάρκετινγκ και μάλλον έχεις βγάλει παραπάνω από όσα έδωσες. Το λες και επένδυση αντί για φιλανθρωπία.

Edit: Α! για να μην αναφερθώ στο πόσα λεφτά γλιτώνουν σε φόρους με την "φιλανθρωπία" τους.

Για τόσο μεγάλα ποσά και για την διαφάνεια της λειτουργιάς των υπηρεσιών είναι υποχρεωμένος και αυτός και οι υπηρεσίες να δημοσιεύσουν τα στοιχεία των δωρεών…

από εκεί και πέρα, προσωπικά δεν είδα ποτέ τον ίδιο τον Gates να βγαίνει από μόνος του να περηφανεύεται στα social και στα κανάλια, ίσα ίσα που τις περισσότερες φορές προσπαθεί να αποφύγει τις ερωτήσεις που πάνε προς αυτή την κατεύθυνση…

• Like 5
Δημοσ.
5 hours ago, billdanos said:

Οι πιο τραγικές όμως επιπτώσεις της διακοπής των προγραμμάτων USAID έχουν να κάνουν με τη διακοπή σιτησης σε περιοχές που δεν έχουν να φάνε, τη διακοπή φαρμακευτικής βοήθειας σε εκατομμύρια ασθενείς του AIDS σε υποανάπτυκτες χώρες, τη διακοπή προστασίας σε ευάλωτους ανθρώπους γενικότερα… Αν δεν μπορείς να καταλάβεις πώς όλα αυτά μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σου, δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα άλλο μεταξύ μας. 

Για ποιό λόγο καλέ μου άνθρωπε να φτάσει στην πόρτα μου, το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης μετάδοσης HIV στις υποανάπτυκτες χώρες?

Είναι σαν να μου λές ότι άνθρωποι από μία χώρα μπορεί να πάνε σε μία άλλη.

Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι όταν δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα άλλων χωρών, τα προβλήματά τους δεν ασχολούνται με εμάς?

• Like 7
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Για ποιό λόγο καλέ μου άνθρωπε να φτάσει στην πόρτα μου, το πρόβλημα της ανεξέλεγκτης μετάδοσης HIV στις υποανάπτυκτες χώρες?

Είναι σαν να μου λές ότι άνθρωποι από μία χώρα μπορεί να πάνε σε μία άλλη.

Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι όταν δεν ασχολούμαστε με τα προβλήματα άλλων χωρών, τα προβλήματά τους δεν ασχολούνται με εμάς?

Γιατί κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα μπουκάρουν στη Δύση, εκατομμύρια , όταν πλέον δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν .

Ήδη έχουν αργήσει. 

Επεξ/σία από HALF EVIL
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, HALF EVIL said:

Γιατί κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα μπουκάρουν στη Δύση, εκατομμύρια , όταν πλέον δεν θα έχουν τίποτα να χάσουν .

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Είναι σαν να μου λές ότι όλοι ζούμε στον ίδιο πλανήτη και τα σύνορα είναι φανταστικές νοητές γραμμές.

Επεξ/σία από panther_512
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panther_512 είπε

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Είναι σαν να μου λές ότι όλοι ζούμε στον ίδιο πλανήτη και τα σύνορα είναι φανταστικές νοητές γραμμές.

Δεν υπάρχουν σύνορα για τους εξαθλιωμένους. Τίποτα δεν θα μπορείς να κάνεις τότε. 

Δημοσ.
2 minutes ago, HALF EVIL said:

Δεν υπάρχουν σύνορα για τους εξαθλιωμένους. Τίποτα δεν θα μπορείς να κάνεις τότε. 

Αποκλείεται και στο υπογράφω.

Αν ήταν τα πράγματα όπως τα λές, τότε θα έπρεπε να βλέπαμε ανθρώπους να μεταναστεύουν κακήν κακώς, με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο στις χώρες μας.

Νομίζω βλέπεις πολύ sci-fi.

Δημοσ.
20 minutes ago, HALF EVIL said:

Ήδη έχουν αργήσει. 

Ήδη έχουν αρχίσει θες να πεις 😛 Για ρίξε μια ματιά στην Ευρώπη τι γίνεται με το Ισλάμ. Δεν θα καταλάβουμε από που μας ήρθε.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αποκλείεται και στο υπογράφω.

Αν ήταν τα πράγματα όπως τα λές, τότε θα έπρεπε να βλέπαμε ανθρώπους να μεταναστεύουν κακήν κακώς, με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο στις χώρες μας.

Νομίζω βλέπεις πολύ sci-fi.

Μακάρι να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, panther_512 είπε

image.jpeg.21dc980c9725e09242f64cee7c5a529c.jpeg

1 λεπτό πριν, Spyros7 είπε

Κάτι μου λέει ότι τρολάρει ο πάνθηρας..

🫠

Επεξ/σία από SeaLion
Δημοσ.
6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Λες να έχει πραγματοποιήσει 50 δις μουσαντένιες δωρεές φιλανθρωπίες μέσω ενός επίσημου αμερικανικού ιδρύματος και να μην το έχει πάρει χαμπάρι κάνεις αλλά μόνο ο Μπάμπης από το Μενίδι και ο Μήτσος από το Ψυχικό;;; Φιλανθρωπικό ίδρυμα είναι όχι offshore.

Οχι. Αλλά που ξέρω εγώ ότι έχει δώσει 50 δις και όχι 10, 20, 30. Αυτό προσπαθώ να πω. Τέλος πάντων. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...