Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, somt είπε

Σου έχω κι άλλα νέα:

14 λεπτά πριν, somt είπε

θα

Θα θα θα .

Ότι βολεύει το αφήγημα σου, δε θα προσπαθήσω να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον για το αντίθετο.

Για τα υπόλοιπα ισχύει η υπογραφή μου 🙂

• Απαντ. 190
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα θα θα .

Ότι βολεύει το αφήγημα σου, δε θα προσπαθήσω να πείσω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον για το αντίθετο.

Για τα υπόλοιπα ισχύει η υπογραφή μου 🙂

ε ναι, ο nabuko ξερει περισσότερα για τα πλάνα του Gates από τον Gates

Επεξ/σία από somt
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, alet είπε

Θα προτιμούσα να δήλωνε την διαφωνία του με τις περικοπές χωρίς το σύνηθες συναισθηματικό/ηθικό περιτύλιγμα   

Τότε δεν έχεις αντιληφθεί το επίπεδο του μέσου πολίτη των ΗΠΑ που απευθύνεται.

Δυστυχώς έχει έρθει και εδώ. Κάθε χρόνο το επίπεδο πιάνει νέο χαμηλό.

43 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Πάρε παράδειγμα και τον MrBeast που κάνει τόσες φιλανθρωπίες για να καλυφθεί ηθικά για τυχόν στραβοπατήματά του (που συνέβει αρκετές φορές μέχρι τώρα)

Ο MrBeast κάνει Promo. Κάθε βίντεο βγάζει με το παραπάνω τα έξοδα.

Ο Gates είναι κατα κάποιο τρόπο απόμαχος. Δείχνει να μην τον ενδιαφέρει το παιχνίδι monopoly μεταξύ δισεκατομμυριούχων. 

Όπως προείπα δεν είναι άγιος αλλά εξακολουθεί να διαθέτει ποιότητα και μόρφωση που δεν την βλέπεις στους νέους δισεκατομμυριούχους. Ακόμα και ο Jobs, που δεν ήταν η συμπάθεια μου, αν παρακολουθήσεις τι έλεγε θα δεις ότι είχε μια κοσμοθεωρία και αντιλαμβανόταν τον κόσμο γύρω του.

Στον μόνο που ελπίζω αν και δεν τον χωνεύω είναι στο Ζούκερμπεργκ ότι αν ωριμάσει θα αλλάξει επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.
On 08/05/2025 at 20:32, AtiX said:

Συμμετείχες, πριν κανένα δίμηνο αν θυμάμαι καλά, σε συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα και ήταν όλος ο καλός ο κόσμος τότε…

το να το γυρίζεις τώρα ξανά στην αρχική τοποθέτηση, νομίζοντας ότι ξεχάσαμε τι διαβάσαμε τότε και πως αποδείχθηκε ότι όλα ήταν τρομερά ψέματα εκ μέρους του Elon για στοχοποιήσει συγκεκριμένης μειονότητας, είναι κρίμα… όχι για εμάς που διαβάζουμε και πέντε πράγματα και μας μένουν, αλλά για εσένα που ενώ τότε φαινότανε να το καταλαβαίνεις, ξαφνικά σήμερα έκανες επανεκκίνηση και συνεχίζεις να επιμένεις σε κάτι τόσο λάθος…

Πάλι αερολογίες πετάς? Εσύ πριν καιρό δεν ήσουν με το μέρος του Βραζιλιάνου δικαστή που ήθελε να δικάσει τον Elon Musk και έλεγες ότι πρέπει να σεβαστούμε τους νόμους του κάθε κράτους?

Δεν ξέρω καν σε τι αναφέρεσαι, πετάς μία ερολογία τώρα να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Ο κόσμος είναι καλός και κακός, η πλειοψηφία ψήφισε τον Trump με το πρόγραμμα που είχε από πριν βγει. Έβγαινε μαζί με τον Elon Musk προεκλογικά. όσοι τον ψήφισαν ήξεραν τι ψηφίζουν και η δημοτικότητά του είναι στα ύψη.

Δεν θα περίμενα να σεβαστείς την δημοκρατία ενός έθνους και το ότι οι Αμερικανοί πολίτες ψήφισαν υπέρ της πατρίδας τους. Η δημοκρατία είναι καλή όταν συμφέρει.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, somt είπε

ε ναι, ο nabuko ξερει περισσότερα για τα πλάνα του Gates από τον Gates

Kαι η Μελίντα ξέρει περισσότερα για τον Gates και το τι έκανε στο νησί του Επστάην και γι' αυτό τον σούταρε.

Και επίσης "ε ναι, ο somt ξερει περισσότερα για τα πλάνα του Gates από τον Gates"

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα είπε η Μελίντα το πρωί που πίνατε καφέ ε;

για πες για πες κι άλλα κουτσομπολιά 😋

Επεξ/σία από somt
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Kαι η Μελίντα ξέρει περισσότερα για τον Gates και το τι έκανε στο νησί του Επστάην και γι' αυτό τον σούταρε.

Και επίσης "ε ναι, ο somt ξερει περισσότερα για τα πλάνα του Gates από τον Gates"

Αν ήμασταν στις ΗΠΑ θα μπορούσε να σου κάνει και μήνυση για δυσφήμιση. Μπορείς να υποστηρίξεις αυτή την θεωρία που δεν έχει αποδειχτεί;

Αναφορά σε κείμενο

In May 2020, Reuters Fact Check found flight logs showed Gates had traveled on Epstein’s plane once, not multiple times, and claims he had visited Little Saint James were unfounded (here).
The available flight logs of Epstein’s private planes, viewable online in uploads by Gawker.com (here) and Factcheck.org (here), show the billionaire philanthropist flew on an aircraft of Epstein’s once to Florida, not to Little Saint James.

Edit: Αν θυμάμαι καλά μάλιστα η εν λόγω πτήση στην Florida αφορούσε επαφές που έκανε ο Gates με πολλούς πλούσιους για χρηματοδότηση του φιλανθρωπικού του έργου. Τουλάχιστον αυτό είχε πει ο Gates νομίζω και μοιάζει Legit αν κρίνουμε από την δραστηριότητα του εκείνη την περίοδο.

Επεξ/σία από Dimitris_1981
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, panther_512 είπε

Αποκλείεται και στο υπογράφω.

Αν ήταν τα πράγματα όπως τα λές, τότε θα έπρεπε να βλέπαμε ανθρώπους να μεταναστεύουν κακήν κακώς, με κάθε διαθέσιμο μέσο και τρόπο στις χώρες μας.

Νομίζω βλέπεις πολύ sci-fi.

Δηλαδή εσύ δεν τους βλέπεις στο Αιγαίο; αλήθεια τώρα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, somt είπε

στα είπε η Μελίντα το πρωί που πίνατε καφέ ε;

για πες για πες κι άλλα κουτσομπολιά 😋

Για πες μας κι εσύ τι σου είπε ο Μπιλ για τα μελλοντικά του σχέδια. Φαίνεται ότι στο μυαλό σου γνωρίζεστε καλά 😅

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα πλάνα του που ο ίδιος δημοσίευσε τα αμφισβητείς (εγώ απλά σου υπέδειξα τις δημόσιες δηλώσεις του)

ότι τον έστειλε η Μελίντα για λογους κρυφών συνωμοσιών που φαντάζεται ο χίος και ο mr xristos το'φαγες μια χαρά 😋

Επεξ/σία από somt
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Δεν θα περίμενα να σεβαστείς την δημοκρατία ενός έθνους και το ότι οι Αμερικανοί πολίτες ψήφισαν υπέρ της πατρίδας τους. Η δημοκρατία είναι καλή όταν συμφέρει.

Συγγνώμη αλλά τι σημαίνει αυτό; με ποιον τρόπο να δείξει το σεβασμό στη... δημοκρατία ενός έθνους;

Κ τι είναι η δημοκρατία... ενός έθνους;

Μάλλον εννοείς να σεβαστεί ο καθένας την απόφαση των αμερικανών. Ναι, τη σεβόμαστε. πώς γινεται να μην τη σεβαστεί καποιος δηλαδή;

Α, να σου πω κ πώς γίνεται. Όταν διατεινεσαι να μην σεβαστείς το δημοκρατικά ψηφισμενο σύνταγμα μιας χώρας...

Αν κ οι περισσότεροι στην Ελλάδα ούτε είπανε κάτι τέτοιο ούτε κ θα είχε νόημα να το λέγανε

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, somt είπε

τα πλάνα του που ο ίδιος δημοσίευσε τα αμφισβητείς (εγώ απλά σου υπέδειξα τις δημόσιες δηλώσεις του)

Είναι 70 χρονών ρε φίλε και λέει ότι θα δωρίσει όλη του την περιουσία με deadline τα 20 έτη. Αν εσένα δε σε πειράζει το δούλεμα it's fine by me. Ας τη δωρίσει όλη αύριο.

Και εν πάση περιπτώσει γραμμένους στα τέτοια του μας έχει ο gates και ο κάθε gates. Μην γίνεστε φανμπόυδες χωρίς λόγο

• Like 1
Δημοσ.

εμένα μου αρεσει να επικροτώ κατι καλό οταν το βλέπω. Το θεωρώ σημαντικό.

εσύ κατσε και λεγε για θεωρίες συνομωσίας

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Πάλι αερολογίες πετάς? Εσύ πριν καιρό δεν ήσουν με το μέρος του Βραζιλιάνου δικαστή που ήθελε να δικάσει τον Elon Musk και έλεγες ότι πρέπει να σεβαστούμε τους νόμους του κάθε κράτους?

Δεν ξέρω καν σε τι αναφέρεσαι, πετάς μία ερολογία τώρα να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Ο κόσμος είναι καλός και κακός, η πλειοψηφία ψήφισε τον Trump με το πρόγραμμα που είχε από πριν βγει. Έβγαινε μαζί με τον Elon Musk προεκλογικά. όσοι τον ψήφισαν ήξεραν τι ψηφίζουν και η δημοτικότητά του είναι στα ύψη.

Έχεις μπλέξει 2 διαφορετικά πράγματα.

Φυσικά και πρέπει να  σεβαστούμε την απόφαση του λαού των ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα κάνουμε κριτική όπως πρέπει να κάνουν και οι πολίτες των ΗΠΑ. Και μην ξεχνάμε ότι από τις πρώτες ενέργειες   του Τραμπ ήταν να δώσει χάρη σε κάποιους που προσπάθησαν να καταλύσουν το Σύνταγμα. Επίσης ο Μάσκ δεν είναι εκλεγμένος και ενδεχομένως η πρόσβαση του στα προσωπικά δεδομένα πολιτών είναι παράνομη. 

Στην περίπτωση του Βραζιλιάνου δικαστή , ο Μάσκ δεν συμμορφώθηκε με το νομικό πλαίσιο και την απόφαση της δικαιοσύνης μιας χώρας. Μέχρι φυσικά που πήρε τα @@ τους και αναγκάστηκε. Εδώ δεν χωράει αν έχει δίκιο ή άδικο.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

καταλαβαίνεις βέβαια ότι πετάς πράγματα μόνο και μόνο να καλύψεις την αρχική ανοησία που είπες?

ΥΓ: αλήθεια από πότε η κριτική σε έναν πρόεδρο ακόμα και μιας άλλης χώρας, είναι αντιδημοκρατικό? Από πότε η κριτική ενός προέδρου είναι απευθείας κριτική στο σύνολο του λαού που τον εξέλεξε? Από πότε τέτοιες ανοησίες ξεστομίζονται για να δικαιολογήσουμε μια εκτροπή δημοκρατίας σε ένα κράτος?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...