Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 minutes ago, Dimitris_1981 said:

Προφανώς και δεν είναι άγιος. Έκανε αρκετές μονοπωλιακές τακτικές και οριακά νόμιμες πρακτικές για να φτάσει εκεί. Αυτό ήταν το παιχνίδι και το έπαιξε καλύτερα από τους άλλους. Δεν  μένεις πρώτος επί δεκαετίες επειδή μόνο καβάλησες το κύμα της εποχής.

Στα θετικά του, σαν επιχειρηματία, βάζω  την διάσωση της Apple κάποτε. Θα μπορούσε να την αφήσει να χαθεί σαν ανάμνηση όπως τόσες ιστορικές εταιρίες. Δεν ξέρω βέβαια κατα πόσο πούλησε τις μετοχές από λάθος ή επειδή δεν τον ένοιαζε.

Το γεγονός ότι από 1ος επί πολλά χρόνια έχει πέσει 9ος ενώ η τιμή της MS έχει εκτιναχθεί με κάνει να τον πιστεύω.
Μπορεί να έπαιξε  ρόλο το διαζύγιο αλλά δεν αρκεί. Ο τύπος ανασαίνει και βγάζει εκ. δολάρια.

Νομίζω ότι αν παρατήσεις το παιχνίδι της monopoly billionaires μετά από κάποιο ποσό τα χρήματα δεν έχουν νόημα. Μπορεί να αγοράσει ότι  μπορεί και δεν μπορεί να φανταστεί 10δες φορές.

Όταν έχεις τόσα λεφτά, και "συντηρητικά" να "παίζεις", βγάζεις άπειρα λεφτά. Είναι γεγονός, όσο πιο πολλά λεφτά έχεις τόσο πιο γρήγορα αυξάνονται.

Το ότι πήγε 9ος που λες, σίγουρα έχει να κάνει και το διαζύγιο γιατί η γυναίκα του θα πήρε εξωφρενικά πολλά λεφτά αλλά και το ότι λογικά έχει σταματήσει να είναι τόσο ενεργός και να κυνηγάει το άθλημα. Ε κάποια στιγμή βαριέσαι και οι μετοχές της Microsoft δύσκολο να κουβαλήσουν από μόνες τους.

Εμένα το point μου γενικά σε όλα αυτά είναι πως δεν πιστεύω ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι από τις φιλανθρωπίες. Είτε αυτό λέγεται φοροελάφρυνση, είτε λέγεται πολιτικά κονέ ή ακόμα και να επηρεάζει την πολιτική, είτε να τα βγάζει με άλλους τρόπους που δεν μπορούμε να φανταστούμε με τίποτα εμείς οι κοινοί θνητοί. Γι αυτό δεν έχει και πολύ νόημα να τα συζητάμε όλα αυτά. Είναι απλά κουβέντα να γίνεται

• Απαντ. 195
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...