Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, atheatos είπε

Κάτι μου λέει ότι η σειρά iPhone 16 θα σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων , μετά από αυτή την είδηση.

Θα σταματήσει την πώληση της σειράς 16 , αν δει τίποτα περίεργο στις πωλήσεις με τη σειρά 17 😉

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, atheatos είπε

Κάτι μου λέει ότι η σειρά iPhone 16 θα σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων , μετά από αυτή την είδηση.

Το 17 θα σπασει τα ρεκορ λογω του πιξελοσχεδιασμου μετα απο τοσα χρονια με τον ιδιο σχεδιασμο...

• Like 1
Δημοσ.

Επιτέλους, θα πάρουμε και εμείς iPhone, δεν μπορεί όλος ο κόσμος να έχει το ίδιο κινητό!!!

Αν είναι σωστοί, να ξεκινάει το βασικό μοντέλο από τα 3.000!!!

Πρέπει να ξεχωρίσουμε οι λεφταδες με του πλεμπαιους!!!

🤣 🤣 🤣

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε

Το 17 θα σπασει τα ρεκορ λογω του πιξελοσχεδιασμου μετα απο τοσα χρονια με τον ιδιο σχεδιασμο...

Εννοώ μέχρι να βγει το 17. Αν γίνει αυτό που λες θα το δούμε του χρόνου.

3 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Θα σταματήσει την πώληση της σειράς 16 , αν δει τίποτα περίεργο στις πωλήσεις με τη σειρά 17 😉

Το μόνο σίγουρο.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Να αρχίσεις να τρώς ακτινίδια,βοηθάνε.

Μπα η πράξη κρατάει 5 λεπτά , τα υπόλοιπα 35 είναι απλά χαλάρωση….αν δεν αρχίσουν να μουδιάζουν τα πόδια δεν έχει έρθει η ώρα να σηκωθώ 🤣

• Haha 9
Δημοσ.

Αν το απλό δεν πάει 1200 βασική έκδοση επομένως με τις ανάλογες τιμές για τα ακριβότερα μοντέλα, εγώ δεν παίρνω. Σιγά μην έχω το ίδιο με όλη την πλέμπα.

Ιδανικά MSRP 1299$ iphone 17 128gb

Μετάφραση σε ευρώ MSRP 1499ευρώ iphone 17 128gb

Με βάση αυτή την τιμή τα υπόλοιπα.

Απλά, δίκαια, ωραία και κατανοητά.

Δεν είναι ανάγκη όλοι να χουν iphone. Χάνει το status του έτσι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

Επιτέλους, θα πάρουμε και εμείς iPhone, δεν μπορεί όλος ο κόσμος να έχει το ίδιο κινητό!!!

🤣 🤣 🤣

Καλά, καλά! Θα πάνε οι 48 δόσεις γόνα! Δεν μασάνε λέμε, δεν τους σταματάς με τίποτα....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill987 είπε

🤣 🤣 🤣

Λεφτάδες δεν τους λες όταν με το ζόρι βάζουν κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ήδη ανεβάσανε τιμές με το τελευταίο iPhone για φτωχούς. Αυτό είναι το παράθυρο για να δείτε την επόμενη αύξηση. +100$ σε όλα τα μοντέλα. 

Δημοσ.

Δυστυχώς βλέπω ότι το καινούργιο μοντέλο θα πάει στα Τάρταρα από πωλήσεις γιατί πολύ απλά δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούργιο εάν επιβεβαιωθούν αυτά που δείχνουν ήδη Για τα νέα του χαρακτηριστικά εάν πάρει και την άνοδο η τιμή δεν το βλέπω και πολύ καλά να πηγαίνει.

Δημοσ.

«Δασμοί» και θεωρία του τρελού, ένα ολόκληρο παιχνίδι στήνεται στις πλάτες μας! Οποίος ξέρει, ξέρει. Δεν χρειάζεται να γράψω για τις επιπτώσεις του καπιταλισμού 

Δημοσ.

Σοβαρα, καλα κανουν... Εγω προσωπικα ντρεπομουν να δινω μονο 1600-1800 στο Γερμανο για ολοκληρη αιφοναρα με τα σεα της και τα μεα της.

Επιτελους να μπορουμε και εμεις οι πελουσιοι να παμε να αγοραζουμε το αιφονι και να βγαινουμε απο το μαγαζι με το κεφαλι μας ψηλα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...