costas_pro Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 6 ώρες πριν, freegr είπε Φυσικά ακόμα το Siri και το apple intelligence δεν μιλάει ελληνικά, αλλά τουλάχιστον έχουμε αναβάθμιση. Με τόσα θέματα που έχει να λύσει η apple ( intelligence, new siri) σιγα μην ασχοληθεί να δωσει νεα γλωσσα στην αχρηστη βοηθο της. Χρησιμοποιησε gemini η perplexity
raid_av Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 10 hours ago, AlexandrosGnL said: Ωραίο pride wallpaper🏳️🌈 Ξέρω ότι μέσα σε όλο το μίσος που πλασάρεται τελευταία οι φασίστες θα βράζουν με μερικά χρώματα 😂 Πιστευω οτι υπαρχουν αλλα site που μπορεις να εκφρασεις τις ιδεολογικες σου αποψεις το insomnia ειναι κατα βαση τεχνολογικο forum. 10 3
J0hn82 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 1 ώρα πριν, billdanos είπε https://9to5mac.com/2025/05/12/ios-18-5-security-fixes/ Το μόνο που παρατηρώ στο 16pro, είναι το refresh σε κάποιες σελίδες που γίνεται ενώ είσαι σε αυτές, που νομίζω πως δεν έχει να κάνει με το iPhone μιας και δεν το κάνει σε όλες. Δεν είναι μόνο αυτά που φέρνουν τα updates. Πρέπει να βλέπει κανείς τα developer και enterprise release notes: https://support.apple.com/en-us/121158 https://developer.apple.com/documentation/ios-ipados-release-notes/ios-ipados-18_5-release-notes
Axelq Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 10 ώρες πριν, Chris_BMW είπε 18.4 & 4.1… Έχω I phone από το 2013. Από το I phone 12 pro max και μετά κάθε χρόνο αναβαθμίζω με την καινούργια ναυαρχίδα. Είναι λυπηρό για μένα που έζησα το iOS στις δόξες του να βιώνω αυτό το χάλι με την 18.4 & 4.1. Τι να πρώτο αναφέρω . 1. Λειτουργία υπαγόρευσης κειμένου σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές δεν δουλεύει . Μιλάς και απλά πάλλεται η λήψη ήχου κάτω χωρίς να γράφει τίποτε.Στο 14 pro max της γυναίκας μου που το έχει ξεζουμίσει δύο χρόνια δουλεύει κανονικά χωρίς το παραμικρό κόλλημα . 2.Multitasking Α ΝΥ ΠΑΡ ΚΤΟ. Κυριολεκτικά. Ανοίγεις σελίδα στο safari και για το θεό μετά από λίγο την ξανά φορτώνει τη στιγμή που το I phone 7 (με την 14 έκδοση του iOS που το έχω αφήσει για δεύτερο) την ίδια τη σελίδα την κρατάει χωρίς να την ξανά φορτώσει για ώρες . Με 2 GB ram Δ Υ Ο!!! 3. Siri… Τι Siri λες τι Hi Siri τίποτα .. ούτε ακούει ούτε ενεργοποιείτε .. 4.Στο I message γράφεις μνμ γρήγορα και βλέπεις την μη αμεσότητα του πληκτρολογίου! Σέρνεται στο γράψιμο .. Γ@@μw το intelligent Apple . 16 pro max 512 1750€ συσκευή . Για το θεό Apple. Φτιάξτο ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ γιατι αν εμείς που αγαπήσαμε το οικοσύστημα σου και το λειτουργικό σου ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ σου γυρίσουμε την πλάτη δεν σε βλέπω καλά … Γενικά η υπαγόρευση κειμένου δε λειτουργεί σχεδόν καθόλου αν δεν έχεις καλό σήμα. Δεν το συζητάω ότι είναι πολύ πίσω σε σχέση με της Google που μπορείς να μιλάς σε 2-3 γλώσσες ταυτόχρονα και τις καταλαβαίνει κανονικά. 1
Razgriz Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 12 ώρες πριν, AlexandrosGnL είπε Ωραίο pride wallpaper🏳️🌈 Ξέρω ότι μέσα σε όλο το μίσος που πλασάρεται τελευταία οι φασίστες θα βράζουν με μερικά χρώματα 😂 Τα χρώματα του ουράνιου τόξου υπήρχαν αρκετά πιο πριν το hijacking. Λέω τώρα 3
tsol46 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου WTF?????Αναβάθμιση.... λοατκι??Σοβαρά τώρα??Τι Αρμονία περηφάνιας και κουραφέξαλα είναι αυτό??Μπήκε αγγελία κατευθείαν, αυτή η εταιρία έχει χάσει τον δρόμο της, ποτέ ξανά. 1 1 2 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου Just now, tsol46 said: WTF?????Αναβάθμιση.... λοατκι??Σοβαρά τώρα??Τι Αρμονία περηφάνιας και κουραφέξαλα είναι αυτό??Μπήκε αγγελία κατευθείαν, αυτή η εταιρία έχει χάσει τον δρόμο της, ποτέ ξανά. [...] Καλά κρασιά, καλή καρδιά, στο καλό και να (μην) μας γράφεις. https://support.apple.com/en-us/122404 5 2 1
tsol46 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 10 λεπτά πριν, paredwse είπε Καλά κρασιά, καλή καρδιά, στο καλό και να (μην) μας γράφεις. https://support.apple.com/en-us/122404 φίλτατε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Κάτι που αφορά το 5% του πληθυσμού που είναι γκει ή δεν ξέρω και γω τι άλλο μπορεί να καλυφθεί με ένα wallpaper στο store της, όποιος θέλει να το κατεβάζει. Να μου το βάζει στο κινητό θέλω δεν θέλω με αναβάθμιση αγγίζει τα όρια του φασισμού, δεν συμφωνείς?Αυτός ο φασισμός να πρέπει να δέχομαι αμάσητη την woke προπαγάνδα της με το ζόρι μέσω αναβάθμισης, είναι λιγάκι κάπως. Οπότε γεια χαραντάν και δεν θα σου γράφω! 1 1 2
AlexandrosGnL Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 4 ώρες πριν, raid_av είπε Πιστευω οτι υπαρχουν αλλα site που μπορεις να εκφρασεις τις ιδεολογικες σου αποψεις το insomnia ειναι κατα βαση τεχνολογικο forum. Τόσο τεχνολογικό που η αναβάθμιση είναι “woke” απο κάποιους 🤡 οπότε μια χαρα τα λέω 25 λεπτά πριν, tsol46 είπε φίλτατε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Κάτι που αφορά το 5% του πληθυσμού που είναι γκει ή δεν ξέρω και γω τι άλλο μπορεί να καλυφθεί με ένα wallpaper στο store της, όποιος θέλει να το κατεβάζει. Να μου το βάζει στο κινητό θέλω δεν θέλω με αναβάθμιση αγγίζει τα όρια του φασισμού, δεν συμφωνείς?Αυτός ο φασισμός να πρέπει να δέχομαι αμάσητη την woke προπαγάνδα της με το ζόρι μέσω αναβάθμισης, είναι λιγάκι κάπως. Οπότε γεια χαραντάν και δεν θα σου γράφω! Το 5%; Φίλε σε τελευταίες έρευνες τουλάχιστον 20% προσδιορίζεται ως ΛΟΑΤΚΙ (και αυτοί είναι οι φανεροί, φαντάσου πόσοι άλλοι υπάρχουν) Το ότι τριγκάρεσαι με ένα ουράνιο τόξο που απλά δείχνει συμπερίληψη… Δεν σε ανάγκασε κανείς να το βάλεις ταπετσαρία 2 1 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου 45 λεπτά πριν, tsol46 είπε WTF?????Αναβάθμιση.... λοατκι??Σοβαρά τώρα??Τι Αρμονία περηφάνιας και κουραφέξαλα είναι αυτό??Μπήκε αγγελία κατευθείαν, αυτή η εταιρία έχει χάσει τον δρόμο της, ποτέ ξανά. Στην αγγελία να το βάλεις το πολύ 500 ευρώ για να φύγει γρήγορα! Όσο το κρατάς στα χέρια σου τόσο κινδυνεύεις να κολλήσεις τίποτα και να αρχίσεις να βλέπεις τον Μπάμπη στο μπακάλικο με "άλλο" μάτι! 😛 1 9
SeaLion Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου 5 ώρες πριν, billdanos είπε Το μόνο που παρατηρώ στο 16pro, είναι το refresh σε κάποιες σελίδες που γίνεται ενώ είσαι σε αυτές, που νομίζω πως δεν έχει να κάνει με το iPhone μιας και δεν το κάνει σε όλες. Δυστυχώς εδώ και κάνα χρόνο - ίσως μόνο στο iOS 18, δεν θυμάμαι - το Safari κάνει άκυρα refresh, ή και crashes. Με κάποια javascript libraries δεν παίζει καλά, και νομίζω είναι θέμα διαχείρισης μνήμης. Π.χ. στην σελίδα του screenshot κάντε pinch to zoom in + out --- η σελίδα κρασάρει. Δεν διορθώθηκε με iOS 18.5. Στο iOS 18.3 αν θυμάμαι καλά, άνοιγες Safari και σε έβγαζε (ασχέτως σελίδας) σε παρόμοια οθόνη κι έπρεπε να κάνεις refresh. Σε σελίδα που είχα φτιάξει εγώ με παλιότερο iOS δεν είχε πρόβλημα, και με κάποιο update αργότερα άρχισε να το παρουσιάζει. Και δεν με νοιάζει αν τα κάνει αυτά στο 11, το 12 ή το 13 και στο 16 παίζει καλά, αν είναι να βγάζουν updates να τα δοκιμάζουν καλύτερα! 1
Chocobo Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου Σημασία έχει να έχει νέα Emoji. Τα άλλα είναι δευτερεύοντα.......Προφανώς το ίδιο πιστεύει και η εταιρία καθώς στην τελευταία αναβάθμιση που έριξα μια ματιά ήταν η πρώτη πρόταση πως έχει νέα emoji...... Στο μεταξύ εδώ και τουλάχιστον 6 ΧΡΟΝΙΑ όταν πας να ανοίξεις σύνδεσμο απο παράδειγμα messneger faccebook προς άλλο app είναι Youtube , Instagram , Tiktok, whatever σε πάει στο APPSTORE......την ώρα που έχεις την εφαρμογή στο κινητό....Αφού σε πάει appstore σου λέει update την εφαρμογή που είναι ήδη στην τελευταία έκδοση και όσες φορές και αν κάνεις αυτή τη διαδικασία ΠΑΝΤΑ σου λέει update....Τυχαία δουλεύει και σε πάει στο app που έχει εγκατεστημένο. Cache ,data clear , install uninstall κλπ , login logout δεν δουλεύουν. To iOS έχει καταντήσει αρκετά δύσχρηστο. Ακόμα και τα settings έχουν αλλάξει προς το πολύ χειρότερο. Μην μιλήσω για την μπάρα όταν βλέπεις ένα βίντεο που έχεις τραβήξει........απορώ ποιος έδωσε το οκ.....
Thou74 Δημοσ. 13 Μαϊου Δημοσ. 13 Μαϊου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Chris_BMW είπε 18.4 & 4.1… Έχω I phone από το 2013. Από το I phone 12 pro max και μετά κάθε χρόνο αναβαθμίζω με την καινούργια ναυαρχίδα. Είναι λυπηρό για μένα που έζησα το iOS στις δόξες του να βιώνω αυτό το χάλι με την 18.4 & 4.1. Τι να πρώτο αναφέρω . 1. Λειτουργία υπαγόρευσης κειμένου σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές δεν δουλεύει . Μιλάς και απλά πάλλεται η λήψη ήχου κάτω χωρίς να γράφει τίποτε.Στο 14 pro max της γυναίκας μου που το έχει ξεζουμίσει δύο χρόνια δουλεύει κανονικά χωρίς το παραμικρό κόλλημα . 2.Multitasking Α ΝΥ ΠΑΡ ΚΤΟ. Κυριολεκτικά. Ανοίγεις σελίδα στο safari και για το θεό μετά από λίγο την ξανά φορτώνει τη στιγμή που το I phone 7 (με την 14 έκδοση του iOS που το έχω αφήσει για δεύτερο) την ίδια τη σελίδα την κρατάει χωρίς να την ξανά φορτώσει για ώρες . Με 2 GB ram Δ Υ Ο!!! 3. Siri… Τι Siri λες τι Hi Siri τίποτα .. ούτε ακούει ούτε ενεργοποιείτε .. 4.Στο I message γράφεις μνμ γρήγορα και βλέπεις την μη αμεσότητα του πληκτρολογίου! Σέρνεται στο γράψιμο .. Γ@@μw το intelligent Apple . 16 pro max 512 1750€ συσκευή . Για το θεό Apple. Φτιάξτο ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ γιατι αν εμείς που αγαπήσαμε το οικοσύστημα σου και το λειτουργικό σου ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ σου γυρίσουμε την πλάτη δεν σε βλέπω καλά … Με 16 plus πάντως, δεν αντιμετωπίζω κανένα από αυτά που αναφέρεις. Ίσως όντως ένα hard reset να βοηθήσει. Επεξ/σία 13 Μαϊου από Thou74
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαϊου Super Moderators Δημοσ. 13 Μαϊου 35 λεπτά πριν, SeaLion είπε Δυστυχώς εδώ και κάνα χρόνο - ίσως μόνο στο iOS 18, δεν θυμάμαι - το Safari κάνει άκυρα refresh, ή και crashes. Με κάποια javascript libraries δεν παίζει καλά, και νομίζω είναι θέμα διαχείρισης μνήμης. Π.χ. στην σελίδα του screenshot κάντε pinch to zoom in + out --- η σελίδα κρασάρει. Δεν διορθώθηκε με iOS 18.5. Στο iOS 18.3 αν θυμάμαι καλά, άνοιγες Safari και σε έβγαζε (ασχέτως σελίδας) σε παρόμοια οθόνη κι έπρεπε να κάνεις refresh. Σε σελίδα που είχα φτιάξει εγώ με παλιότερο iOS δεν είχε πρόβλημα, και με κάποιο update αργότερα άρχισε να το παρουσιάζει. Και δεν με νοιάζει αν τα κάνει αυτά στο 11, το 12 ή το 13 και στο 16 παίζει καλά, αν είναι να βγάζουν updates να τα δοκιμάζουν καλύτερα! Ναι στη σελίδα αυτή το κάνει και στο 16pro ο Safari. Εκτιμώ όμως πως το θέμα έχει να κάνει με την ίδια τη σελίδα και το περιεχόμενό της και όχι με το software του τηλεφώνου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις