Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kwstas321 είπε

Φιλε μου , εγω δεν εχω Sony, αλλά το να λες οτι ειναι ίδια κινητα, ειναι απλά άτοπο. Ειναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εταιρεία που δίνει ολα τα παραπάνω ταυτόχρονα σε ενα σύνολο. Μακάρι να ειχαν την τεχνογνωσία και αλλες, να ειχαμε ακομη πιο πολλες επιλογες. Προφανως και δεν εχει το 99% υποδοχη για κάρτες, αυτο ακριβως ειναι το αξιοθαυμαστο. Οτι ενω σου εχει δωσει τα παντα, το κανει και με χαμηλοτερο βαρος και μικροτερο παχος. Τα κινητα της ειναι απο άλλο πλανήτη, μακάρι να μπορούσα να τα στηρίξω.

Μου θυμιζει συζητηση με κινεζικες vs ιαπωνικες μοτοσυκλετες αυτο το πραγμα.

Σωστά.ιδια κινητά δεν είναι.Το Rm έχει 144hz οθόνη και μάλιστα μεγαλυτερη, .Κορυφαίο σύστημα ψύξης και UFS 4.1 Pro storage. Μη ξεχάσω την 7050 μπαταρία του και την 100watt φόρτιση σε αντίθεση με την οικτρη 30 watt του Sony.

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, billeiros είπε

Σωστά.ιδια κινητά δεν είναι.Το Rm έχει 144hz οθόνη και μάλιστα μεγαλυτερη, .Κορυφαίο σύστημα ψύξης και UFS 4.1 Pro storage. Μη ξεχάσω την 7050 μπαταρία του και την 100watt φόρτιση σε αντίθεση με την οικτρη 30 watt του Sony.

Νομιζω δεν καταλαβαινεις καθολου τι γράφω. Καλη συνέχεια, εύχομαι αληθεια να σου βγει σουπερ το κινητο, δεν εδωσες και λιγα χρήματα!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, kwstas321 είπε

Νομιζω δεν καταλαβαινεις καθολου τι γράφω. Καλη συνέχεια, εύχομαι αληθεια να σου βγει σουπερ το κινητο, δεν εδωσες και λιγα χρήματα!

Eχω καταλάβει πολύ καλά.απλα το price tag των 1499 ευρώ δεν δικαιολογείται από όπου και αν το πιάσει κανείς.εχει τρανταχτες ελλείψεις και αδυναμίες το τηλεφωνο.επισης η sony έχει μείνει πολύ πίσω σε σχέση με το παρελθόν.Αλλα οι τιμές έχουν μείνει στα ύψη.συνεχιζει να αυτοκτονει 

Δημοσ.

Περισσότερο από όλα ξεχωρίζω ότι η Sony για πρώτη φορά δίνει αξιόλογο διάστημα ενημερώσεων.

Δημοσ.

Κριμα που Pixels σταματησαν να έχουν front speakers και κριμα που μόνο η Sony το έχει τωρα, αλλα σε αυτην την τιμή όχι. Και τόσο πολυ ηθελα να αλλαξω το Google Pixel 2xl που το έχω τόσα χρόνια. Και ακομα δεν μπορω να καταλαβω γαιτι όλοι έχουν το notch και δεν μπορουν να το κάνουν σαν Sony ή όπως ήταν τα Pixel 2xl. Δεν θέλουμε όλοι να έχουν μόνο οθόνη μπροστα, δεν θα με πείραζε να έχω bezels απο πανω και κατω αρκει να έχω το notch και front speakers πανω!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, hdtess33 είπε

Πραγματικά τα ηχεία είναι καταπληκτικά , βγάζει καλύτερο ήχο από το iPad Pro που είναι πόσες φορές μεγαλύτερη συσκευή. 

Το έχετε δει από κοντά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, simaras είπε

Τεραστια διαφορα στην τιμη! Η μπαταρια φανταζομαι δεν τελειωνει με τιποτα.

Ναι.οπως το λες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω το Xperia XZ1 απο τον Νοέμβριο του 2018.Μοντέλο του 2017 και λειτουργεί σαν καινούριο, κανένα πρόβλημα στο hardware.Ακόμα και η μπαταρία του 2700 mAh αντέχει ακόμα.Εχει βραχεί και δεν πέρασε μέσα νερό.Compact μέγεθος , ελαφρύ, λεπτό και καλή οθόνη, led notification, θύρα 3.5 mm και αλουμίνιο στην πλάτη, ίσως να έχει και polycarbonate.

Για την εποχή του, ήταν καλό, αλλά αν το συγκρίνω με κινητά του 2023-25,. όπως πχ το Samsung A54 που πήρα, είναι αργό λόγω του UFS και ram frequency.Σε φωτογραφίες, αποτυπώνει φυσικά τα χρώματα και βγάζει αρκετά καλό βίντεο, αλλά στον ήχο μέτριο, δεν έχει μπάσο και έχει αδύναμο Wi-Fi.

Η ειρωνεία, είναι ότι ο Snapdragon 835 του 2017  που είναι στα 10nm δεν ανεβάζει θερμοκρασία, ενώ ο Exynos 1380 ανεβάζει.Ομως το Sony έχει "ελαφρύ" λειτουργικό, αν του βάζαμε το λειτουργικό της Samsung, μάλλον θα κλάταρε.

Μακάρι η Samsung να έβγαζε την σειρά A με Snapdragon, όπως το A52s με τον 778.Γιατί αν θέλουμε να πάμε σε καλό επεξεργαστή του τύπου Gen, πάμε σε S24 Ultra.Επρεπε έστω να έβαζε Snapdragon στο Ευρωπαϊκό S24, αντί του Exynos 2400.Και βλέπουμε κινητά της Xiaomi και της Motorola με Snapdragon.

Δυστυχώς η Sony, το συγκεκριμένο μοντέλο το έβγαλε με android 8, έδωσε το 9 και 2 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας, μετά το παράτησε και ο κόσμος την έκραζε, λόγω της αρχικής τιμής του κινητού κάπου στα 700€, ακόμα και όσοι τον είχαν αγοράσει στα 400€.Εκεί το χάνει, στο software support και στο φτωχό λειτουργικό, ενώ βγάζει κινητά με υπερκοστολογημένες τιμές.Και τώρα βγαίνει να μας πει ότι δίνει μεγαλύτερο software support κινητά των 1500;Ακόμα και κινητά των 300-400€, έχουν μεγαλύτερη υποστήριξη.Για 230€ που το είχα πάρει σε προσφορά, σίγουρα άξιζε, για 400€ δεν είμαι σίγουρος, δεν θυμάμαι αν υπήρχε κάτι καλύτερο το 2018.

Θα μείνω με το A54 για 3-5 χρόνια και βλέπουμε, ότι και να πάρω θα είναι σίγουρα καλύτερο, ακόμα και στα ίδια χρήματα.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Η ειρωνεία, είναι ότι ο Snapdragon 835 του 2017  που είναι στα 10nm ανεβάζει θερμοκρασία, ενώ ο Exynos 1380 ανεβάζει

what?:blink:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

what?:blink:

Το διόρθωσα και πρόσθεσα και κάτι ακόμα στο "σεντόνι" μου, η επόμενη πρόταση μετά από αυτήν. 😄

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...