Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, mike15 είπε

δεν καταλαβαινω γιατι εισαι επιθετικος.δεν σε εχω συνηθισει ετσι να λες την γνωμη σου.

ποιος σου ειπε οτι ειναι δικαιο? δεν παιρνω θεση υπερ ενος η' του αλλου.σαφως και πρεπει να προστατευτουν και οι ενοικιαζομενοι,εχω υπαρξει και εγω .

απλα μιλησα για κατι το οππιο συζηταμε εδω τωρα συγκεκριμενο οχι να ανοιξουμε παλι γενικη συζητηση.φανταζομαι ολοι ενοικιασαμε καποτε για καποιο λογο.θεωρω οτι πρεπει να υπαρξει αναθεωρηση των νομων και για ιδιοκτητες και για ενοικιαστες.να ειναι καλοςκαι δικαιος για ολους.

αλλα η σταση σου δεν μου αρεσε.

Δεν ήταν επί προσωπικού το post μου, στην κατάσταση αφορούσε.

8 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Δηλαδή τι θα ήθελες, να υπάρχει κανονισμός που θα ισχύει ΜΕΤΑ τη λήξη του συμβολαίου; 

12 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Κι εγω κατάλαβα τι λέει. Το θέμα είναι τι περίμενε να του κάνει ο νόμος; 

Στην ανανέωση του συμβολαίου να υπάρχει πλαφόν στην αύξηση, όχι από 400€ -> 900€ γιατί «τόσα ζητάνε όλοι».

Βέβαια τι συζητάμε, πόσοι είναι αυτοί που δηλώνουν 900€ και δε ζητάνε μαύρα περισσότερα από τα μισά;

Αλλά όχι, όλα είναι κατά του ιδιοκτήτη και υπέρ του ενοικιαστή.

• Like 3
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, phanispal είπε

Στην ανανέωση του συμβολαίου να υπάρχει πλαφόν στην αύξηση, όχι από 400€ -> 900€ γιατί «τόσα ζητάνε όλοι».

Βέβαια τι συζητάμε, πόσοι είναι αυτοί που δηλώνουν 900€ και δε ζητάνε μαύρα περισσότερα από τα μισά;

Αλλά όχι, όλα είναι κατά του ιδιοκτήτη και υπέρ του ενοικιαστή.

είναι να τους λυπάσαι τους καημένους......

Untitled.png

Επεξ/σία από dtk-386
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

είναι να τους λυπάσαι τους καημένους......

Τις προάλλες ήμουν Ζωγράφου για δουλειά, με αφορμή ένα τοιχοκολλημένο ενοικιαστήριο για πάρκινγκ στο εξευτελιστικό ποσό των 200€ (!), έπιασα κουβέντα με τον άνθρωπο εκεί που δουλεύαμε (δεν ήταν δικό του το πάρκινγκ).

Μου λέει κοίτα να δεις. Αν αυτός νοικιάζει και 1-2 διαμερίσματα, το κράτος θα του παίρνει το 35% ή και το 45%. Οπότε από τα 200€ μπορεί να του μένουν στην τσέπη ~120€.

Έχεις δίκιο του λέω, γι' αυτό ας μετακυλήσουμε το κόστος στον ενοικιαστή και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κακό κράτος. Πας να πάρεις από εμάς που έχουμε κάτι αντί να τα πάρεις από αυτούς που δεν έχουν. Γι' αυτό σε παρακάμπτουμε και τελικά το φτιάχνουμε όπως μας βολεύει.

Δημοσ.
1 hour ago, phanispal said:

Με την πρόταση σου κανείς δε θα κάνει ανανέωση, ολοι οι ιδιοκτητες θα πηγαίνουν σε νέους ενοικιαστές και ο  κοσμος που λήγει το συμβόλαιο του θα μένει ξεκρέμαστος.

πολύ καλή ιδέα 😀

Δημοσ.
59 minutes ago, phanispal said:

Έχεις δίκιο του λέω, γι' αυτό ας μετακυλήσουμε το κόστος στον ενοικιαστή και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει παντού; Αν η φορολογία εταιριών παει από το 22% στο 30%, δεν θα μετακυληθει το κόστος στον πελάτη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ας μην γενικευουμε παιδια.δεν ειναι ολοι ετσι.αν ενας ενοικιαστης ειναι καλος εγω θεωρω οτι ο σωστος ιδιοκτητης θα το εκτιμησει και του κανει καλη τιμη για ανανεωση.απο την αλλη και ο ενοικιαστης θα πρεπει να δεχθει μια αυξηση.ολα λυνονται εαν υπαρχει καλη θεληση.

υπαρχουν καλοι ενοικιαστες και καλοι ιδιοκτητες μην τσουβαλιαζετε και τους μεν και τους δε.

Επεξ/σία από mike15
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...