cr77 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Βάλτε τα στα σπίτια και μόλις τα χακαρει κάποιος και τα βάλει να ανοίξουν την πόρτα, να βρου οτιδήποτε αξίας υπάρχει στο σπίτι και να του τα φέρουν στην πόρτα, να πέσετε από τα σύννεφα.
nepomuk Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 10 ώρες πριν, Melven είπε οταν θα βγαλουν ρομπότ που αντέχει γυναικεία γκρινια πειτε μου... 😛 Μια και σημερα μεινανε , μεθαυριο επιστρεφει . Οτι προλαβα να τσιλιμπουρδησω στο dateinasia.com ,εντελως δωρεαν, δεν δεχεται πληρωμες, προβαλει διαφημισεις , ειναι σεμνο ,νορμαλ , οχι πορνογραφια και cyber , ανωμαλιες κτλπ δεν γινονται δεκτα . Εχει μεσα υπερπροθυμα τα ουρι του παραδεισου .Για ολες τις ηλικιες , κιλα , βαλαντια , σπουδες, τεραστια προσφορα . Οτι γραφει ο τιτλος , κυριως Φιλιππινες , Ταιλανδη , κτλπ .Στις αρχες τλχ δεν θα εχει γκρινια , ολο στο γουτσου - γουτσου θα ειναι , προτεινεται ανεπιφυλακτα για ραγισμενες καρδιες , ναυαγους , διαλυμενους και οτι αλλο . Οσο υπαρχουν ακομα ανθρωποι που αναζητουν τον ανθρωπο τους για σχεση , παρα να τρεχουν σε ψυχολογους και σε Chabots για να ομορφυνουν την ζωη τους. Μην θεωρηθει διαφημιση δεν ειναι πληρωτικο το site . Η αληθεια να λεγεται : Το ChatGpt βοηθαει να βρεις το site , στα πρωτα βηματα και μεχρι εκει ειναι καλα .
spiros2000 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου ## αναλαμβάνοντας "επικίνδυνες, επαναλαμβανόμενες και βαρετές εργασίες". ## ααααααα ωραια γιατι στην αρχη νομιζα πως θα μεινω ανεργος στο μελλον !!!!!!!!! καλα ολα αυτα ΑΛΛΑ τι βαθμο ασφαλειας θα εχουν σε χακαρισμα η επαναπρογραματισμο απο τον ιδιοκτητη ???? αμα το χακαρουν και το βραδυ σε φαει λαχανο ???? η αμα εγω το στειλω να δειρει τον γειτονα που μου πηρε το παρκινκ ????? τι γινετε σε αυτη την περιπτωση ???? παντως στην κουζινα με μαχαιρι και να τεμαχιζει κρεας για μαγειρεμα και να εχω τα παιδια μου εκει δεν θα το εμπιστευομουν !!!!!!!!!
WaveExDare Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Νομίζω μεχρι εκει ηταν ο χρονος (κινούμαι) στα 3 δεύτερα, μετα πρεπει να επεσε κατω γιατι ειναι δεμενο απο την πισω πλευρα. Τα σύνηθες απο την εταιρια, κανει πραματα με φανταστικα υλικα, αλλα δεν δουλευουν, και εχουν εμας για δοκιμαστες, που τους πληρωνουμε κιολα για να χαλανε.
Razgriz Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 20k για να ξεφορτωθείς από πάνω σου όλες τις αγγαρείες του σπιτιού είναι τρομερά καλή στιγμή. Κάτι δεν πάει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα