kostas_anes Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 μμ Καλησπέρα στο forum! Χθες παρέλαβα λοιπόν ένα δέμα από το τοπικό μου Skroutz Point, το οποίο ήταν προφανέστατα παραβιασμένο. Τίποτα δεν έλλειπε από το εσωτερικό, αλλά τα περιεχόμενα ήταν 2 φορτιστές αυτοκινήτου του 8€ και ένα καλώδιο φόρτισης. Ο "μάγκας" λογικά το άνοιξε για να δει τι έχει, του ξύνισε που δεν είχε κάνα κινητάκι ή τίποτα άλλο αξίας, το έκλεισε κακήν κακώς και το άφησε. Φαίνεται νομίζω ξεκάθαρα στις φώτο ότι έχει αφαιρεθεί η ταινία, σκίζοντας το label και ότι μετά ξανακολλήθηκε όπως νά 'ναι. Τις φώτο τις τράβηξα ακριβώς με το που έπιασα το δέμα στα χέρια μου και ήταν στην κατάσταση που βλέπετε. Το συγκεκριμένο συμβάν μπορώ να πω ότι μου ξυπνάει μνήμες από πρόσφατο θέμα που ανοίχτηκε σχετικά με κλοπή δεμάτων στην BoxNow. Έχω επικοινωνήσει με την Skroutz, γιατί γενικά έχω ακούσει αρκετά περίερα για την "Last Mile" και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν. Έχει κάποιος άλλος από εδώ αντίστοιχη εμπειρία που θα ήθελε να μοιραστεί; 3 1 3
mariosnik_ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:32 μμ Ωραία, άρχισαν και στο skroutz τώρα τα ίδια προβλήματα με το box. Ελπίζω να ασχοληθεί η skroutz να βρει τι γίνεται και να μην καταντήσει και αυτό σαν το box. 5
duende Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:48 μμ (επεξεργασμένο) πιο πολυ για κακο κλεισιμο μου κανει οπως εχει διπλωσει η ταινια και μαλλον καπου σκαλωσε και τραβηχτηκε στον σακο. δεν ειναι τσακισμενο το χαρτονι για να πεις οτι προσπαθησε να δει τι εχει μεσα Επεξ/σία Πέμπτη στις 01:48 μμ από duende 2
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:50 μμ 1 minute ago, duende said: πιο πολυ για κακο κλεισιμο μου κανει οπως εχει διπλωσει η ταινια και μαλλον καπου σκαλωσε και τραβηχτηκε στον σακο. δεν ειναι τσακισμενο το χαρτονι για να πεις οτι προσπαθησε να δει τι εχει μεσα Τραβήχτηκε και έσκισε την ετικέτα όμως από άκρη σε άκρη; Περίεργο μου φαίνεται. 1
liakjim Δημοσ. Πέμπτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:51 μμ 3 λεπτά πριν, duende είπε πιο πολυ για κακο κλεισιμο μου κανει οπως εχει διπλωσει η ταινια και μαλλον καπου σκαλωσε και τραβηχτηκε στον σακο. δεν ειναι τσακισμενο το χαρτονι για να πεις οτι προσπαθησε να δει τι εχει μεσα Εμενα μου κάνει για παραβίαση. 4
kostas_anes Δημοσ. Πέμπτη στις 01:52 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 01:52 μμ 2 λεπτά πριν, duende είπε πιο πολυ για κακο κλεισιμο μου κανει οπως εχει διπλωσει η ταινια και μαλλον καπου σκαλωσε και τραβηχτηκε στον σακο. δεν ειναι τσακισμενο το χαρτονι για να πεις οτι προσπαθησε να δει τι εχει μεσα Όταν τράβηξα την ταινία για να την βγάλω μέχρι το σημείο που ήτανε βγαλμένη, το πακέτο άνοιγε επαρκώς για να μπει χέρι και να φαίνεται τι έχει μέσα, ούτε τσακίσματα ούτε τίποτα. Δεν παίζει να είναι κακό κλείσιμο. 1
Rebelos2018 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:39 μμ Ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί και στις άλλες εταιρίες. Υπάρχει κάποια τρύπα ασφαλείας που οι επιτήδειοι την εκμεταλλεύονται.
lector Δημοσ. Πέμπτη στις 08:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:05 μμ Πολυ αχαμπαρος ο τυπος που προσπαθησε να το ανοιξει παντως. Ουτε τα προσχηματα δεν κρατησε, να προσπαθησει να το ανοιξει λιγο διακριτικα βρε αδερφε. Υποδεικνυει οτι ηταν πολυ σιγουρος οτι, αν εβρισκε κατι ενδιαφερον και το αρπαζε, δε θα του εκανε κανεις τιποτα. Ή οτι ηταν απλα πολυ χαζος. 2
1comment Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:29 μμ 6 ώρες πριν, duende είπε πιο πολυ για κακο κλεισιμο μου κανει οπως εχει διπλωσει η ταινια και μαλλον καπου σκαλωσε και τραβηχτηκε στον σακο. δεν ειναι τσακισμενο το χαρτονι για να πεις οτι προσπαθησε να δει τι εχει μεσα Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Αν το άνοιγε διανομέας, θα το άνοιγε πολύ πιο προσεκτικά και όχι σκίζοντας το χαρτί με τα στοιχεία.
gorge18 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:34 μμ Να έδιωξαν τον περιεργο απο την ΒΟΧ και να τον πηραν στο σκρουτζ;; χαχαχα 6
kronos73 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ 9 hours ago, kostas_anes said: Καλησπέρα στο forum! Χθες παρέλαβα λοιπόν ένα δέμα από το τοπικό μου Skroutz Point, το οποίο ήταν προφανέστατα παραβιασμένο. Τίποτα δεν έλλειπε από το εσωτερικό, αλλά τα περιεχόμενα ήταν 2 φορτιστές αυτοκινήτου του 8€ και ένα καλώδιο φόρτισης. Ο "μάγκας" λογικά το άνοιξε για να δει τι έχει, του ξύνισε που δεν είχε κάνα κινητάκι ή τίποτα άλλο αξίας, το έκλεισε κακήν κακώς και το άφησε. Φαίνεται νομίζω ξεκάθαρα στις φώτο ότι έχει αφαιρεθεί η ταινία, σκίζοντας το label και ότι μετά ξανακολλήθηκε όπως νά 'ναι. Τις φώτο τις τράβηξα ακριβώς με το που έπιασα το δέμα στα χέρια μου και ήταν στην κατάσταση που βλέπετε. Το συγκεκριμένο συμβάν μπορώ να πω ότι μου ξυπνάει μνήμες από πρόσφατο θέμα που ανοίχτηκε σχετικά με κλοπή δεμάτων στην BoxNow. Έχω επικοινωνήσει με την Skroutz, γιατί γενικά έχω ακούσει αρκετά περίερα για την "Last Mile" και περιμένω να δω τι θα απαντήσουν. Έχει κάποιος άλλος από εδώ αντίστοιχη εμπειρία που θα ήθελε να μοιραστεί; Δεν είναι ακριβώς αντίστοιχη αλλά στη θυρίδα από την οποία παρέλαβα έχω βρει δεύτερο πακέτο για άλλον πελάτη. Εγώ απλά επιβεβαίωσα το αυτονόητο, ότι δηλαδή δεν είχε το όνομά μου, και έκλεισα το πορτακι. Άλλος ίσως θα μπορούσε να το ανοίξει ή να το πάρει. 1
mariosnik_ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:17 μμ 1 ώρα πριν, gorge18 είπε Να έδιωξαν τον περιεργο απο την ΒΟΧ και να τον πηραν στο σκρουτζ;; χαχαχα Άμα σταματήσουμε να ακούμε αρνητικά για το box, πάρα μόνο για σκρουτζ από εδώ και πέρα, έχε γούστο να έχει συμβεί και κάτι τέτοιο. 2
Nabuko Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 μμ Το σκρουτζ φταίει που μπερδεύτηκε ο διανομέας και νόμισε ότι ήταν δικό του. Αμέσως να τον κατηγορήσετε 8
ParafronGR Δημοσ. χθες στις 04:57 πμ Δημοσ. χθες στις 04:57 πμ (επεξεργασμένο) Είναι δυστυχώς που θα σου τύχει. Με το Skroutz από πέρσι το καλοκαίρι έχω κάνει τουλάχιστον 10 παραγγελιες - από ρούχα, και tablet μέχρι κάρτες PSN και όλες ήταν κομπλέ εκτός μίας που αφορούσε κάρτα PSN. Είχα κάνει παραγγελία μία 20άρα μία Τετάρτη πχ και την επομένη παρήγγειλα και μία δεύτερη. Ενώ η πρώτη κάρτα έφτασε κομπλέ, η δεύτερη ήταν συνεχώς "πρός παράδοση" και δεν ερχόταν ποτέ. Μετά από λίγες μέρες, και αφού επικοινωνησα μαζί τους να μάθω τί γίνεται, από "προς παράδοση" έγινε "προς αναζήτηση" και τελικά μετά από άλλες 2 εργάσιμες, μου έστειλαν από το Skroutz ότι θα γίνει αποστολή νέας κάρτας λόγω απώλειας της πρώτης, δλδ δεν μπορούσαν να τη βρουν πουθενά. Επίσης, ενώ τις παραγγελίες τις είχα κάνει από κατάστημα επαρχίας, τη δική τους την έστειλαν από το Sony Center. Τώρα τί απέγινε η κάρτα, ενάς Θεός ξέρει. Επεξ/σία χθες στις 04:58 πμ από ParafronGR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα