Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Ξεχωριστή η σημερινή μας εκπομπή όπου και φιλοξενούμε την κα. Κέλλυ Αναστασοπούλου, Chief Product Officer της Nova.

Μαζί συζητάμε το πρόσφατο λανσάρισμα της υπηρεσίας FTTH των 3G Gbps που δίνει τη δυνατότητα για συνδέσεις με ταχύτητες ρεκόρ στο σπίτι. Ακόμα συζητάμε για την πορεία των FTTH συνδέσεων, τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνει η Nova για μια απροβλημάτιστη εγκατάσταση αλλά και στα μελλοντικά συνδυαστικά πακέτα που στοχεύουν στη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας των πελατών.

Σε άλλα θέματα, συζητάμε για τη Snappi, τη νέα fintech τράπεζα που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της πολύ σύντομα, και η οποία μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους τα άμεσα αλλά και μελλοντικά σχέδιά της. Ακόμα σχολιάζουμε την επίσημη ανακοίνωση του Galaxy S25 Edge, του υπερ-λεπτού smartphone της Samsung που όπως φαίνεται εγκαινιάζει ένα νέο trend στην κατηγορία, ενώ δεν μένουν ασχολίαστες και οι πληροφορίες για επερχόμενες αυξήσεις στις τιμές δημοφιλών gadgets.

00:00 - Εισαγωγή
01:20 -  Συνέντευξη Κέλλυ Αναστασοπούλου (Nova)
17:20 - POS στην Εκκλησία
19:46 - Σχόλια
38:30 - Snappi
44:37 - LG
45:58 - Galaxy S25 Edge
49:00 - Inalan
51:10 - Gameaki
54:40 - Αυξήσεις στα gadgets

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως Anchor και Apple Podcasts, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε με βίντεο στο YouTube Music και το Spotify!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Για την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό από την Winbank, πλέον σου ζητάει να σκανάρεις ένα QR code από την οθόνη του ATM, μέσα από την εφαρμογή της Winbank και ταυτόχρονα ως ένα επιπλέον βήμα «περιορισμού» σου κάνει Geolocation check μέσω της εφαρμογής για να βεβαιωθεί ότι το κινητό που σκανάρει το QR βρίσκεται στο ATM.

Για ανάληψη μετρητών πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτόν τον τρόπο μιας και τον θεωρώ τον πιο ασφαλή, συν ότι βολεύει γιατί δεν κουβαλάς κάρτα μαζί σου, αλλά τα κάνεις όλα από το κινητό.  

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, gang said:

Για την υπηρεσία λεφτά στο λεπτό από την Winbank, πλέον σου ζητάει να σκανάρεις ένα QR code από την οθόνη του ATM, μέσα από την εφαρμογή της Winbank και ταυτόχρονα ως ένα επιπλέον βήμα «περιορισμού» σου κάνει Geolocation check μέσω της εφαρμογής για να βεβαιωθεί ότι το κινητό που σκανάρει το QR βρίσκεται στο ATM.

Για ανάληψη μετρητών πλέον χρησιμοποιώ μόνο αυτόν τον τρόπο μιας και τον θεωρώ τον πιο ασφαλή, συν ότι βολεύει γιατί δεν κουβαλάς κάρτα μαζί σου, αλλά τα κάνεις όλα από το κινητό.  

Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω στην υπηρεσία ΛσΛ είναι ο περιορισμός των μηνιαίων αναλήψεων (νομίζω είναι στα 1.800 ευρώ). 

Και μου κάνει ειλικρινή εντύπωση πώς οι υπόλοιπες 'μεγάλες' τράπεζες δεν έχουν αντίστοιχη υπηρεσία...

Δημοσ.

Λετε για το GOV KYC σαν να λειτουργεί μια χαρά, εγώ το χρειάστηκα στο Skroutz Skoop και κάπου αλλού δεν θυμάμαι που δεν έχει άλλον τρόπο να φτιάξεις λογαριασμό και δεν είχε περασμένη την ταυτότητα μου παρόλο που την έχω βγάλει 1 χρόνο πριν.

Εχω ανοίξει 3 διαφορετικά τικετ στο GOV να βρω άκρη, στο τελευταίο περιμένω απάντηση 1 μήνα και δεν ξερω αν θα φτιαχτεί ποτέ.

Δημοσ.

Power point παρουσίαση προϊόντος στα 90's. Λες και άκουγα ένα τέταρτο διαφημίσεις στην τηλεόραση.  Και όλα αυτά σχετικά με την προτεραιότητα στον πελάτη και την ποιότητα των υπηρεσιών ........ καλύτερα να μην σχολιάσω παραπάνω.

Δημοσ.

όταν έχετε καλεσμένο πάντα προσπερνάω αυτό το κομμάτι. εμείς θέλουμε να ακούσουμε εσάς, όχι τους μαρκετίστες με τον ξύλινο λόγο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...