Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, makis269 είπε

δεν έχουν βαρεθεί να φτιάχνουν πολλές εταιρείες τα τελευταία δέκα και χρόνια παιχνιδομηχανές και να μην κάνουν ούτε καν τις πωλήσεις του game boy.

..Ουτε του Virtual Boy δεν εχουν οι περισσότερες... 

Δημοσ.

Ξεκινάω με αυτό: Το Switch 1 έπιασε όχι λόγο specs αλλά για όλους τους άλλους λόγους.
Τα νούμερα δεν λένε τίποτα από μόνα τους, αλλά η Nintendo πάλι πουλάει φούμαρα νομίζω και δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει αυτό.

Ενδεικτικά:
image.png.b50c3e8eb6c4a7adcd74e2236d5cbb66.png

Δημοσ.
1 minute ago, Nomedor said:

πάλι πουλάει φούμαρα

Πως το κάνει αυτό? Γράφει πουθενά πως είναι πιο δυνατό από όσο είναι?

Λέει ψέματα σε κάτι?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nomedor είπε

Ξεκινάω με αυτό: Το Switch 1 έπιασε όχι λόγο specs αλλά για όλους τους άλλους λόγους.
Τα νούμερα δεν λένε τίποτα από μόνα τους, αλλά η Nintendo πάλι πουλάει φούμαρα νομίζω και δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει αυτό.

Ενδεικτικά:
image.png.b50c3e8eb6c4a7adcd74e2236d5cbb66.png

Τα νουμερα δεν λενε τιποτα για αυτο και εβαλα τις φωτο πιο πισω να δουμε τα χαλια του. 2tflops οταν μια gpu σημερα καλη φτανει απο 40 μεχρι 90tflops. Καλα το πρωτο switch ειχε hardware απο το 2006. Η nindy ειναι για first party εκει κανει θαυματα σε οτιδηποτε αλλο ας μεινει μακρια και μην βγαζει κακα ports που κανουν το παιχνιδι να φαινεται 20ετιας. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, NickTG είπε

Λέει ψέματα σε κάτι?

Δεν είπα ότι λέει ψέματα, marketing κάνει, το switch 2 είναι 4 φορές καλύτερο από το 1, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.
Αλλά αν δεις τα νούμερα "στα χαρτιά" έχει specs steam deck και ας το ξεπερνάει στην πράξη ίσως.

Το θέμα είναι ότι πρώτον το steam deck έβαλε πόδι στην κατηγορία και μετά βλέπεις να βγαίνουν handhelds με GPUs όπως η 890M που είναι 6 φορές πιο "δυνατή". Μπροστά σε αυτό, νομίζω λέω το switch 2 φούμαρο δικαιολογημένα. 

12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα νουμερα δεν λενε τιποτα

Συμφωνώ αλλά όχι εντελώς, η nintendo έπαιζε χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο αλλά τώρα με τα handheld αυτό νομίζω θα αλλάξει.

Επεξ/σία από Nomedor
Δημοσ.
16 minutes ago, Nomedor said:

Δεν είπα ότι λέει ψέματα,

30 minutes ago, Nomedor said:

η Nintendo πάλι πουλάει φούμαρα

Πως πουλάει φούμαρα τότε από τη στιγμή που δεν λέει ψέματα?

Ίσως είναι λίγο άτυχη η επιλογή της φράσης.

20 minutes ago, Nomedor said:

Συμφωνώ αλλά όχι εντελώς, η nintendo έπαιζε χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο αλλά τώρα με τα handheld αυτό νομίζω θα αλλάξει.

Τα pc handhelds κυκλοφορούν αρκετό καιρό πλέον.

Πως έχουν πάει από πωλήσεις? Λογικά το ακόμα πιο αδύναμο πρώτο Switch θα πρέπει να έχει πατώσει από όταν βγήκαν εφόσον τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...