Chloe2 Δημοσ. χθες στις 02:50 μμ Δημοσ. χθες στις 02:50 μμ 44 λεπτά πριν, lvasilis22 είπε Κάθε συσκευή έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έχεις απόλυτο δίκιο
Volga Δημοσ. χθες στις 02:53 μμ Δημοσ. χθες στις 02:53 μμ 10 ώρες πριν, makis269 είπε δεν έχουν βαρεθεί να φτιάχνουν πολλές εταιρείες τα τελευταία δέκα και χρόνια παιχνιδομηχανές και να μην κάνουν ούτε καν τις πωλήσεις του game boy. ..Ουτε του Virtual Boy δεν εχουν οι περισσότερες...
Nomedor Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Δημοσ. χθες στις 03:14 μμ Ξεκινάω με αυτό: Το Switch 1 έπιασε όχι λόγο specs αλλά για όλους τους άλλους λόγους. Τα νούμερα δεν λένε τίποτα από μόνα τους, αλλά η Nintendo πάλι πουλάει φούμαρα νομίζω και δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει αυτό. Ενδεικτικά:
NickTG Δημοσ. χθες στις 03:16 μμ Δημοσ. χθες στις 03:16 μμ 1 minute ago, Nomedor said: πάλι πουλάει φούμαρα Πως το κάνει αυτό? Γράφει πουθενά πως είναι πιο δυνατό από όσο είναι? Λέει ψέματα σε κάτι?
Arkin Δημοσ. χθες στις 03:17 μμ Δημοσ. χθες στις 03:17 μμ 1 λεπτό πριν, Nomedor είπε Ξεκινάω με αυτό: Το Switch 1 έπιασε όχι λόγο specs αλλά για όλους τους άλλους λόγους. Τα νούμερα δεν λένε τίποτα από μόνα τους, αλλά η Nintendo πάλι πουλάει φούμαρα νομίζω και δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει αυτό. Ενδεικτικά: Τα νουμερα δεν λενε τιποτα για αυτο και εβαλα τις φωτο πιο πισω να δουμε τα χαλια του. 2tflops οταν μια gpu σημερα καλη φτανει απο 40 μεχρι 90tflops. Καλα το πρωτο switch ειχε hardware απο το 2006. Η nindy ειναι για first party εκει κανει θαυματα σε οτιδηποτε αλλο ας μεινει μακρια και μην βγαζει κακα ports που κανουν το παιχνιδι να φαινεται 20ετιας.
Nomedor Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ Δημοσ. χθες στις 03:28 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, NickTG είπε Λέει ψέματα σε κάτι? Δεν είπα ότι λέει ψέματα, marketing κάνει, το switch 2 είναι 4 φορές καλύτερο από το 1, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αλλά αν δεις τα νούμερα "στα χαρτιά" έχει specs steam deck και ας το ξεπερνάει στην πράξη ίσως. Το θέμα είναι ότι πρώτον το steam deck έβαλε πόδι στην κατηγορία και μετά βλέπεις να βγαίνουν handhelds με GPUs όπως η 890M που είναι 6 φορές πιο "δυνατή". Μπροστά σε αυτό, νομίζω λέω το switch 2 φούμαρο δικαιολογημένα. 12 λεπτά πριν, Arkin είπε Τα νουμερα δεν λενε τιποτα Συμφωνώ αλλά όχι εντελώς, η nintendo έπαιζε χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο αλλά τώρα με τα handheld αυτό νομίζω θα αλλάξει. Επεξ/σία χθες στις 03:30 μμ από Nomedor
NickTG Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ Δημοσ. χθες στις 03:47 μμ 16 minutes ago, Nomedor said: Δεν είπα ότι λέει ψέματα, 30 minutes ago, Nomedor said: η Nintendo πάλι πουλάει φούμαρα Πως πουλάει φούμαρα τότε από τη στιγμή που δεν λέει ψέματα? Ίσως είναι λίγο άτυχη η επιλογή της φράσης. 20 minutes ago, Nomedor said: Συμφωνώ αλλά όχι εντελώς, η nintendo έπαιζε χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο αλλά τώρα με τα handheld αυτό νομίζω θα αλλάξει. Τα pc handhelds κυκλοφορούν αρκετό καιρό πλέον. Πως έχουν πάει από πωλήσεις? Λογικά το ακόμα πιο αδύναμο πρώτο Switch θα πρέπει να έχει πατώσει από όταν βγήκαν εφόσον τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. 1
atrias Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες εδώ περί συμβατότητας παιχνιδιών του switch 1 με το switch 2 αν ενδιαφέρεται κάποιος https://www.nintendo.com/en-gb/Hardware/Nintendo-Switch-2/Compatibility-with-Nintendo-Switch-games-2786092.html
Volga Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 17 ώρες πριν, Arkin είπε Τα νουμερα δεν λενε τιποτα για αυτο και εβαλα τις φωτο πιο πισω να δουμε τα χαλια του. 2tflops οταν μια gpu σημερα καλη φτανει απο 40 μεχρι 90tflops. Καλα το πρωτο switch ειχε hardware απο το 2006. Η nindy ειναι για first party εκει κανει θαυματα σε οτιδηποτε αλλο ας μεινει μακρια και μην βγαζει κακα ports που κανουν το παιχνιδι να φαινεται 20ετιας. Οποτε εφόσον βγαίνουν κάρτες με 90Tflops... πως μοιάζουν τα παιχνίδια του Xbox Seris X με τα 3tflops σε ανάλυση 1440p? 1
Bourdoulas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 18 ώρες πριν, Nomedor είπε Δεν είπα ότι λέει ψέματα, marketing κάνει, το switch 2 είναι 4 φορές καλύτερο από το 1, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Αλλά αν δεις τα νούμερα "στα χαρτιά" έχει specs steam deck και ας το ξεπερνάει στην πράξη ίσως. Το θέμα είναι ότι πρώτον το steam deck έβαλε πόδι στην κατηγορία και μετά βλέπεις να βγαίνουν handhelds με GPUs όπως η 890M που είναι 6 φορές πιο "δυνατή". Μπροστά σε αυτό, νομίζω λέω το switch 2 φούμαρο δικαιολογημένα. Συμφωνώ αλλά όχι εντελώς, η nintendo έπαιζε χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο αλλά τώρα με τα handheld αυτό νομίζω θα αλλάξει. Το δεν έπαιζε με κανέναν ουσιαστικό αντίπαλο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο αντίπαλος του ηταν και είναι πολύ δυνατός, τα κινητά. Ούτε το Steam Deck ούτε τα παρόμοια του.
Volga Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, mrmerfeor4 είπε Η ιδεα ειναι να βγει το switch 2 pro και να ψαρωση ο κοσμος οτι πω πω κοιτα εδω εχουμε και 120 fps elden ring portable? (Frame gen + upscaling lol). Η απλα περνεις ενα steamdeck/lenovo legione etc. και κανεις την δουλεια σου σαν ανθρωπος Δηλαδη θα βγάλει η Nintendo το επόμενο Animal Crossing που θα πουλήσει 3 φορές παραπάνω από όσο ολα τα God of War... αλλα θα πει αυτός που γουστάρει animal crossing "χμμ αα βγάζει 120Fps.. γι αυτό θα το πάρω." Πέρα από τον μικρόκοσμο στα forum αν βγεις έξω και ρωτήσεις τον κόσμο τι CPU φοράει το PS5 Pro, θα σου πούνε "...μια καλή". 😄 Δεν ασχολείται η μάζα με τα specs. Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από Volga 2
Chloe2 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Το ευρύ κοινό δεν ασχολείται πολύ με τα specs. Θέλει κυρίως παιχνίδια που να του αρέσουν. Η Nintendo βγάζει ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως και άλλες εταιρείες. Ανάλογα με ποια παιχνίδια σου αρέσουν επιλέγεις κονσόλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα