nchatz Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Η Sony ανακοίνωσε σήμερα τα νέα ασύρματα ακουστικά με εξουδετέρωση θορύβου WH-1000XM6, την πιο πρόσφατη κυκλοφορία της βραβευμένης σειράς 1000X. Τα νέα ακουστικά συνδυάζουν κορυφαία ποιότητα ήχου με προηγμένη τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου σε ένα αρμονικά σχεδιασμένο σώμα, απευθυνόμενα σε λάτρεις της μουσικής, φίλους της μόδας, ταξιδιώτες και επαγγελματίες. Τρία χρόνια μετά τον προκάτοχό τους, τα WH-1000XM6 έρχονται επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου HD QN3 με ταχύτητα επεξεργασίας επτά φορές υψηλότερη από τον προκάτοχό τους. Το σύστημα αξιοποιεί 12 μικρόφωνα, 1,5 φορές περισσότερα από το προηγούμενο μοντέλο WH-1000XM5, για να επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην εξουδετέρωση θορύβου. Ο νέος Adaptive NC Optimiser προσαρμόζεται σε κάθε μορφή εξωτερικού θορύβου και πίεσης αέρα, ενώ η λειτουργία Auto Ambient Sound εξισορροπεί αυτόματα τη μουσική και τους εξωτερικούς ήχους σε πραγματικό χρόνο. Όπως αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση, τα ακουστικά αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με παγκοσμίου κύρους μηχανικούς mastering από τρία κορυφαία studio ηχογράφησης: Sterling Sound, Battery Studios και Coast Mastering. Η συνεργαζόμενη ομάδα περιλαμβάνει βραβευμένους με Grammy και υποψήφιους για Grammy μηχανικούς όπως τον Randy Merrill, που έχει συνεργαστεί με την Taylor Swift και την Adele, τον Chris Gehringer, γνωστό για τη συνεργασία του με τη Rihanna, τον Mike Piacentini που έχει κάνει mastering σε κομμάτια του Bob Dylan και τον Michael Romanowski, στο βιογραφικό του οποίου περιλαμβάνονται η Alicia Keys και τα soundtracks του Star Wars. "Η Sony αποτελούσε πάντα σημείο αναφοράς για την κορυφαία ποιότητα, και τα ακουστικά WH-1000XM6 την απογειώνουν σε νέα επίπεδα", δήλωσε ο Randy Merrill από το Sterling Studio. Τεχνικά, τα WH-1000XM6 διαθέτουν ειδικά σχεδιασμένη μονάδα οδήγησης με θόλο υψηλής ακαμψίας από συνθετικά ανθρακονήματα και μοναδική δομή πηνίου φωνής. Υποστηρίζουν High-Resolution Audio και High-Resolution Audio Wireless χάρη στην τεχνολογία LDAC, ενώ η τεχνολογία DSEE Extreme αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Για τις κλήσεις, τα ακουστικά χρησιμοποιούν σύστημα διαμόρφωσης δέσμης έξι μικροφώνων βασισμένο σε τεχνητή νοημοσύνη, που εστιάζει στη φωνή του χρήστη φιλτράροντας τον περιβάλλοντα θόρυβο. Ο σχεδιασμός των WH-1000XM6 περιλαμβάνει ένα κομψό, μαλακό και φαρδύτερο στήριγμα κεφαλής με vegan δέρμα για άνετη εφαρμογή, ενώ τα earpad είναι σχεδιασμένα για ολοήμερη χρήση με ελαστικό υλικό που μειώνει την πίεση. Τα ακουστικά διαθέτουν επίσης καινοτόμες λειτουργίες όπως το Scene-based Listening που προσαρμόζει αυτόματα τη μουσική και την εξουδετέρωση θορύβου ανάλογα με τη δραστηριότητα και το περιβάλλον του χρήστη, και υποστηρίζουν σύνδεση με υπηρεσίες όπως Amazon Music, Apple Music, Spotify και YouTube Music. Επιπλέον, τα ακουστικά είναι συμβατά με το πρωτόκολλο LE Audio για χαμηλό latency στο gaming και εύκολη πρόσβαση σε μεταδόσεις με Auracast. Διαθέτουν λειτουργίες Multi-Point και Auto Switch για απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ συσκευών. Τα WH-1000XM6 κυκλοφορούν σε τρία χρώματα: Μαύρο, Platinum Silver και Midnight Blue και η τιμή τους έχει οριστεί στα 450€. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dimlevi Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου ημερομηνια δε βλεπω αντε και περιμενω γιατι ειμαι αναμεσα στα 1000xm5 και seinheiser momentum. 1
DaemonLord92 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Είχα το προηγούμενο μοντέλο. Άμα έβγαζαν μία έκδοση με μαξιλαράκια όπως αυτά των airpods max θα τα τσίμπαγα day 1. Δυστυχώς τα μαξιλαράκια των xm5 έκαναν το κεφάλι μου να βράζει. 7
Arkin Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Πραγματικα απορω ποσο καλυτερα μπορει να γινει το ANC συγκριτικα με τα XM3 που εχω 4 χρονια. Τα φορας και απλα δεν ακους τιποτα. Φανταζομαι τα xm6 λογικα θα κοβουν και ηφαιστειο να εκραγει που λεει ο λογος. Τσιμπημενη η τιμη τα 450 αλλα ευτυχως δεν αργουν να πεσουν στο ευρος τιμων 200-250. Τον studio ηχο που υποσχονται περιμενω να τον ακουσω μιας και τα xm3 σε αυτο το κομματι ειναι πισω. 2
TechnoState Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου ...Randy Merrill, Chris Gehringer, Mike Piacentini ...και Post Malone που τα φοράει στην φωτογραφία....τόσο πολύ promotion για να πείσουν για το αποτέλεσμα και την ποιότητα τους?
nikosgnr Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Έσκασαν και τα πρώτα reviews. https://www.whathifi.com/headphones/sony-wh-1000xm6
Arkin Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Το noise canceling είναι ένα υπερτιμημένο feature. Επειδη εχω 3 ακουστικα 1 xm3 ενα razer μεγαλο open και ενα ακομα Fresh 'n Rebel ανοιχτο και αυτο απλα οχι σαν τα razer θα σε πω οτι με τα xm3 με ανοιχτο anc απλα νομιζεις οτι εισαι μονος σου στο χωρο. Δεν ακους απολυτως τιποτα κυριολεκτικα τιποτα ακομα και με χαμηλη ενταση ειναι απιστευτο και δεν το περιμενα οταν τα φορεσα πρωτη φορα. Με τα αλλα 2 ακουστικα θα ακουσεις το παραμικρο εκτος αν εχεις δυνατα την ενταση οποτε καλυπτει τους περισσοτερους ηχους. Δεν μιλαω για εξωτερικο χωρο εκει το ANC κανει θαυματα δεν ακους ουτε ομιλιες ουτε θορυβο απο αμαξια ουτε τιποτα. Δεν το θεωρω υπερτιμημενο απλα δεν θα πεις σε ολους παρε anc και μην κοιτας τα αλλα. Για εκει που χρειαζεται κανει θαυματα για οπου δεν χρειαζεται οποιοδηποτε ακουστικο open η closed χωρις anc ειναι μια χαρα. 4
kostafunk Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Πωλουνται μεταχειρισμενα νεφρα σε καλη κατασταση η ανταλλασονται με Sony WH-1000XM6 ακουστικα.Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις παζαρια δεν θα απαντηθουν 🤣🤣 2
nhzt Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Έσκασαν και τα πρώτα reviews. https://www.whathifi.com/headphones/sony-wh-1000xm6 Με LDAC και 450€,τζάμπα το δίνουν... Επεξ/σία 15 Μαϊου από nhzt 2
logistoulis Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, music_lover είπε Το noise canceling είναι ένα υπερτιμημένο feature. Όταν είσαι σε χώρο με πολύ κόσμο κάνουν θαύματα Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ over the ear όπου φαντάζομαι ότι δεν θα ακούς κυριολεκτικά τίποτα, αλλά ακόμα και τα xm5 ear buds που έχω κάνουν τρελή δουλειά και προσωπικά είμαι εθισμένος Με μουσική στο 30-40% δεν ακούς τίποτα απέξω, κόβουν τέλεια ανέμους, κόβουν τέλεια τους γύρω όταν κάνεις call και δεν πιάνουν τις φωνές των γύρω εκτός αν έρθουν να μιλάνε δίπλα στο κεφάλι σου Σε αεροπλάνα, λεωφορεία, μέτρο, κίνηση, επιβάτης σε αυτοκίνητο γλυτώνεις απίστευτη φασαρία Το μόνο που με χαλάει στα προϊόντα της Sony στον ήχο (τα κινητά τα έπιασα στο άλλο θέμα) είναι τα μαξιλαράκια και ο αφρός που φθείρεται κάπως γρήγορα και έχει κάποιο κόστος για την αντικατάσταση. Για τα buds μου μου είχαν πει 36 ευρώ αν θυμάμαι σωστά Η ποιοτητα ήχου φυσικά πολύ καλή αλλά παραδόξως και των κλήσεων αν κρίνω από αυτά που άκουγα πριν τα πάρω. Περιμένω να δω τι θα κάνουν και με τα buds τους γιατί τα 5αρια είναι σχεδόν τέλεια Επεξ/σία 15 Μαϊου από logistoulis
Lucifer Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου Ασύρματα για latency, NC για latency, DSEE για latency (και λογικά χάσιμο κάθε flatness) και μικρόφωνο. Ο ορισμός του studio κυρία μου. 2
JimGer Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου 1 hour ago, music_lover said: Το noise canceling είναι ένα υπερτιμημένο feature. Είναι ο βασικότατος λόγος που είχα πάρει τα xm2. ΔΕν με ενδιαφέρει καθόλου στα In-ear.. Αλλά για γραφείο και κυρίως αεροπλάνο είναι τέλεια
Pansp32 Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) Καλά και εγώ τα XM3 έχω αλλά για να μην παραπληροφορούμε ή γινόμαστε υπερβολικοί μια χαρά περνάει ο ήχος με noise cancelling. Δεν γίνεται να κόψουν το 100%. Φυσικά εξαρτάται από το είδος του ήχου. Προσωπικά τα είχα αγοράσει κυρίως για το αεροπλάνο. Την δουλειά τους την κάνουν με το παραπάνω. Τα φοράω και αλλού ακόμα και στο σπίτι(αν θέλω να ακούσω κάτι και να μην ενοχλώ π.χ.). Ευχαριστημένος έχω μείνει. Έχουν γράψει χιλιάδες ώρες λειτουργίας.. Δεν ξέρω οι άλλες εταιρείες πόσο καλά ακουστικά βγάζουν σε σύγκριση με της sony(σε ανάλογες τιμές έτσι). Πιθανολογώ τίμια. Το ερώτημα είναι άμα αξίζει να πάρει κανείς ακουστικά(sony ή οτιδήποτε) σε τέτοιες τιμές. Ειλικρινά για το 95% του κόσμου μάλλον είναι overkill. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι φθείρονται, βρωμίζουν κλπ και δεν έχω ιδέα αν γίνεται να αλλάξεις τα μαξιλαράκια. Τέλος πάντων αφού τα XM6 επέστρεψαν σε foldable, μπορεί να τα τιμήσω.(να δούμε και κανά -πληρωμένο- review ντε ) Υ.Γ. Πραγματικά με ξεπερνάει όταν οι εταιρείες τιμολογούν δολλάριο=ευρώ 1 προς 1 ή ακόμα χειρότερα πιο ακριβά σε ευρώ. Σαν να μας λένε στα μούτρα μας μακάκες. Επεξ/σία 15 Μαϊου από Pansp32
udroxoos Δημοσ. 15 Μαϊου Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, JimGer είπε Είναι ο βασικότατος λόγος που είχα πάρει τα xm2. ΔΕν με ενδιαφέρει καθόλου στα In-ear.. Αλλά για γραφείο και κυρίως αεροπλάνο είναι τέλεια Σου εγγυώμαι πως χρησιμοποιώντας τα in-ear wf-1000xm5 στο μετρό ή στο αεροπλάνο βρίσκεις την ησυχία σου. Φαντάζομαι στα νέα over ear πως θα είναι! Επεξ/σία 15 Μαϊου από udroxoos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα