Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, lector said:

Εντωμεταξυ ειναι τοσο μοσχαρια που, δε φτανει που πληρωσε ο αλλος το χαρατσι, εκει να τον γραψουν αυτοι...

Το δικαιο τουλαχιστον θα ηταν να επιστραφει το χαρατσι, αφου η κληση θα κοβοταν με ή χωρις αυτο. 

να το προτεινεις για innovation σε μελλοντικο update :P στο app. αν παρκαρεις και απαγορευεται αλλα εχεις πληρωσει να επιστραφει το ποσο.

• Haha 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις τίποτε. Το αν μπερδεύτηκε η εφαρμογή δεν έχει σχέση, άμα σου έβγαλε και επισήμανση να ελέγξεις τον δρόμο εκεί πριν πατήσεις το Οκ. 

Το μόνο ίσως που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να το παίξεις κινεζα, κάνοντας και καλά ότι δεν έχεις καταλάβει τι έγινε και να κάνεις ένα ερώτημα / αίτημα για ποιον λόγο έφαγες πρόστιμο εφόσον πάρκαρες και έχεις πληρωσει καθώς και τι είναι αυτό το Ρ70 που σου γραφουν. 99.9% θα σου απαντήσουν ότι γράφτηκε και στο forum. 

Δημοσ.
On 16/05/2025 at 20:44, lector said:

Τρελη δεν ξερω αν θα σε βγαλουν, αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε θα καταλαβουν χριστο απο οσα λες. Οχι επειδη φταις εσυ, αλλα επειδη παιζει να μην ειναι ικανοι να αντιληφθουν τι συνεβη.

Γιατί να μην αντιληφθούν το τι συνέβη; Φως φανάρι είναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, simaras είπε

Γιατί να μην αντιληφθούν το τι συνέβη; Φως φανάρι είναι.

Και καλά οι Δημόσιοι υπάλληλοι είναι χαζοί, ενώ οι υπόλοιποι είναι μεγάλα τσακάλια με τεράστιο Iq....

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Προφανώς ψάχνω δικαιολογία ,γιατί έγινε ένα λάθος, και ψάχνω τρόπο να το διορθώσω.Οπως είπα πλήρωσα και ποτέ δεν αφήνω το αμάξι όπου να ναι.Πάω συχνά σε αυτή την περιοχή και καθώς ρώτησα μου είπαν ότι εκεί πράγματι δεν είχε τέτοια ταμπέλα και μπήκε πριν λίγο καιρό,σε ένα σημείο μάλιστα οχι τόσο εμφανές,ενώ στην λυκαβηττού έγινε πλέον πάρκινγκ με πληρωμή.Δεν είναι ότι ξεκίνησα να πίνω και ασυνείδητα πήρα το αμάξι.Εκεί ναι θα δεχόμουν το λάθος μου,και θα το έπαιρνα ως μάθημα για να προσέχω πιο πολύ στο εξής.Βγήκατε όλοι οι ακριβοδίκαιοι να κράξετε και να μου επισημάνετε το λάθος μου ,για ένα ξεκάθαρα ατυχές περιστατικό.Ξέρω ήδη ότι δεν θα βρω κάποιο δίκιο ,καθώς υπάρχει σαφής διάταξη του ΚΟΚ και καλύπτονται,ωστόσο και ο δήμος θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και αν θέλει να λέει πως έχει μια αξιόπιστη εφαρμογή πρέπει να υπάρχει ακρίβεια κατά την γνώμη μου .Δεν είναι καμία νεοσύστατη εφαρμογή,για να πρέπει και ο εκάστοτε οδηγός να τριπλοτσεκάρει πριν το αφήσει όπως λέτε ,μια χαρά εύκολο ειναι να το επιμεληθούν οι ίδιοι.

• Like 1
Δημοσ.
12 minutes ago, Kwnna__ said:

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Προφανώς ψάχνω δικαιολογία ,γιατί έγινε ένα λάθος, και ψάχνω τρόπο να το διορθώσω.Οπως είπα πλήρωσα και ποτέ δεν αφήνω το αμάξι όπου να ναι.Πάω συχνά σε αυτή την περιοχή και καθώς ρώτησα μου είπαν ότι εκεί πράγματι δεν είχε τέτοια ταμπέλα και μπήκε πριν λίγο καιρό,σε ένα σημείο μάλιστα οχι τόσο εμφανές,ενώ στην λυκαβηττού έγινε πλέον πάρκινγκ με πληρωμή.Δεν είναι ότι ξεκίνησα να πίνω και ασυνείδητα πήρα το αμάξι.Εκεί ναι θα δεχόμουν το λάθος μου,και θα το έπαιρνα ως μάθημα για να προσέχω πιο πολύ στο εξής.Βγήκατε όλοι οι ακριβοδίκαιοι να κράξετε και να μου επισημάνετε το λάθος μου ,για ένα ξεκάθαρα ατυχές περιστατικό.Ξέρω ήδη ότι δεν θα βρω κάποιο δίκιο ,καθώς υπάρχει σαφής διάταξη του ΚΟΚ και καλύπτονται,ωστόσο και ο δήμος θα πρέπει να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του και αν θέλει να λέει πως έχει μια αξιόπιστη εφαρμογή πρέπει να υπάρχει ακρίβεια κατά την γνώμη μου .Δεν είναι καμία νεοσύστατη εφαρμογή,για να πρέπει και ο εκάστοτε οδηγός να τριπλοτσεκάρει πριν το αφήσει όπως λέτε ,μια χαρά εύκολο ειναι να το επιμεληθούν οι ίδιοι.

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος: η ακρίβεια δεν αφορά το GPS της συσκευής? Τι φταίει η εφαρμογή αν η συσκευή δεν έδωσε ακριβές στίγμα?

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Kwnna__ είπε

..............................Δεν είναι καμία νεοσύστατη εφαρμογή,για να πρέπει και ο εκάστοτε οδηγός να τριπλοτσεκάρει πριν το αφήσει όπως λέτε ,μια χαρά εύκολο ειναι να το επιμεληθούν οι ίδιοι.

ΚΑΜΙΑ εφαρμογή (καλώς ή κακώς) δεν αναλαμβάνει ευθύνη για αλλαγές ή λάθη που μπορεί να προκύψουν. Εδώ η google που έχει συνέχεια ενημερώσεις ως προς τους χάρτες της και πάλι στους όρους χρήσεις σου "πετάει το μπαλάκι" ότι δεν θα πρέπει να ακολουθείς το gps στα "τυφλά" και θα πρέπει να τσεκάρεις στην προτεινόμενη διαδρομή τα σήματα, μονόδρομους, κλπ αφού μπορεί να προκύψουν αλλαγές ή ακόμα και αναντιστοιχία πραγματικής θέσης με αυτή που σου βγάζει η συσκευή, για τον όποιο λόγο (θέματα hardware, λογισμικού, κάλυψης, κλπ)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kwnna__ είπε

Εκεί ναι θα δεχόμουν το λάθος μου,και θα το έπαιρνα ως μάθημα για να προσέχω πιο πολύ στο εξής.

Και ακομα δε λες να  παραδεχθεις το λαθος σου.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kwnna__ είπε

εχε τα ματια σου 14 διοτι καθε μερα αλλαζουν πινακιδες,γινονται μονοδρομησεις κτλ.

οπως ειπες ατυχες περιστατικο που δυστυχως δεν μπορεις να αποδειξεις  κατι παραπανω. ναι μεν μπορεις να κανεις ενσταση και να πεις οτι πληρωσες κτλ αλλα δυσκολα θα γινει δεκτο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος: η ακρίβεια δεν αφορά το GPS της συσκευής? Τι φταίει η εφαρμογή αν η συσκευή δεν έδωσε ακριβές στίγμα?

Εάν μια εφαρμογή σου πει να περάσεις από έναν δρόμο που είναι μονόδρομος θα περάσεις; Υπαρχουν περιπτώσεις στο κέντρο και στον Πειραιά που το gos δεν παίζει σωστά λόγω κτηριων. Αυτό δεν σημαίνει πως πάω όπως να ναι. Και η εφαρμογή για το παρκάρισμα βγάζει κάθε φορά μήνυμα βα επιβεβαιώσεις πως βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο.

Δημοσ.
1 hour ago, james01gr said:

Εάν μια εφαρμογή σου πει να περάσεις από έναν δρόμο που είναι μονόδρομος θα περάσεις; Υπαρχουν περιπτώσεις στο κέντρο και στον Πειραιά που το gos δεν παίζει σωστά λόγω κτηριων. Αυτό δεν σημαίνει πως πάω όπως να ναι. Και η εφαρμογή για το παρκάρισμα βγάζει κάθε φορά μήνυμα βα επιβεβαιώσεις πως βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο.

Νομίζω ότι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος.

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω ακομα ποιο το φταιξιμο της Δημοτικής. Πάρκαρες σε ένα δρομο που νόμιζες οτι επιτρέπεται, δεν επιτρεπόταν (ακόμα και μια ώρα πριν να άλλαξε η πινακίδα), σε έγραψαν, πιο προσεκτική την επόμενη φορά. Σε πολύ κόσμο έχει συμβεί. Και ναι, στο κέντρο τριπλοτσεκάρεις αν επιτρέπεται εκεί που αφήνεις το αυτοκίνητο, ειδικά οταν η εφαρμογή σου βγαζει και προειδοποίηση να ελέγξεις πως όντως είσαι σε ζώνη ελεγχόμενης στάθμευσης για επισκέπτες. 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...