Undertaker25 Δημοσ. Κυριακή στις 11:12 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:12 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Για μένα αυτό πρέπει να γίνει και ειδικά για τα pay to win games που τελικά δεν παίζει και πολύ ρόλο πόσο καλός εικασία αν απέναντι σου βρεις κάποιον που ξοδεύει χιλιάρικα. Παίζω (100% δωρεάν) το Lord of the Rings Rise to War στο κινητό. Αν υπάρχει p2w παιχνίδι είναι αυτό όπου κάνουν κουμάντο οι φάλαινες. Μιλάμε για παίχτες που πληρώνουν 10 και 15.000 ευρώ σε chests για να αναβαθμίσουν χαρακτήρες και οπλισμό και να κυριαρχήσουν. Για να καταλαβεις, ως δωρεάν παιχτης παίζω 2 χρόνια και σε αυτα τα 2 χρόνια έχω κατάφερει να φτιάξω έναν mythic commander Respect 6 με κατα 80% πλήρως αναβαθμισμένο χρυσό οπλισμό όταν μια μέση φάλαινα έχει 4 mythic commanders Respect 17 με 100% αναβαθμισμένο χρυσό οπλισμό + mythic weapons. Εκεί έχουμε φτάσει και απορώ πως αυτός ο τζόγος είναι νόμιμος (πχ 5% πιθανότητα για χρυσό αντικείμενο σε καθε chest). Μιλάμε για περιουσίες. Για μην αναφερθώ εκτενώς στο κλέψιμο με τα crown crates στο ESO. Επεξ/σία Κυριακή στις 11:14 πμ από Undertaker25 1
Dimitris_1981 Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:00 μμ 47 λεπτά πριν, Undertaker25 είπε Παίζω (100% δωρεάν) το Lord of the Rings Rise to War στο κινητό. Αν υπάρχει p2w παιχνίδι είναι αυτό όπου κάνουν κουμάντο οι φάλαινες. Μιλάμε για παίχτες που πληρώνουν 10 και 15.000 ευρώ σε chests για να αναβαθμίσουν χαρακτήρες και οπλισμό και να κυριαρχήσουν. Για να καταλαβεις, ως δωρεάν παιχτης παίζω 2 χρόνια και σε αυτα τα 2 χρόνια έχω κατάφερει να φτιάξω έναν mythic commander Respect 6 με κατα 80% πλήρως αναβαθμισμένο χρυσό οπλισμό όταν μια μέση φάλαινα έχει 4 mythic commanders Respect 17 με 100% αναβαθμισμένο χρυσό οπλισμό + mythic weapons. Εκεί έχουμε φτάσει και απορώ πως αυτός ο τζόγος είναι νόμιμος (πχ 5% πιθανότητα για χρυσό αντικείμενο σε καθε chest). Μιλάμε για περιουσίες. Για μην αναφερθώ εκτενώς στο κλέψιμο με τα crown crates στο ESO. Τα ίδια και στο Diablo immortal υπάρχουν φάλαινες που σε κοιτάνε και πεθαίνεις 😛
atypicalcoder Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:57 μμ Που είναι εκείνοι που πριν 5+ χρόνια μας λέγανε ότι το PC/Console gaming θα πεθάνει και το μέλλον είναι το mobile? Καλά βαριέμαι να επιμείνω σε αυτό το θέμα. H Microsoft είναι αιώνες μπροστά από τον κάθε 'τυχαίο' που γράφει σε φορουμς/reddit. Γνωρίζει ότι κανένα παιχνίδι δεν κρατάει για πάντα όσο γαμάτο και hype να έχει προκαλέσει. Σκέφτεται δεκαετίες μπροστά. Πόσο θυμάμαι τότε με το LOL/Fortnite που μας λέγανε "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΟΡΤΝΙΤΕ". Το Fortnite έχει πιάσει πάτο και έχει εστιάσει σε συγκεκριμένο κοινό. To ΛΟΛ που πολλοί σκίζανε τα ρούχα τους ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι για πάντα απλά έχει πεθάνει. Τα e-sports του επίσης. Βλέπεις LCK να παίζει Τ1 και να έχει 25-30κ viewers. Ε οκ. νταξ.
Hacker?pcs Δημοσ. Κυριακή στις 03:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:06 μμ 1 hour ago, atypicalcoder said: Πόσο θυμάμαι τότε με το LOL/Fortnite που μας λέγανε "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΟΡΤΝΙΤΕ". Το Fortnite έχει πιάσει πάτο και έχει εστιάσει σε συγκεκριμένο κοινό. To ΛΟΛ που πολλοί σκίζανε τα ρούχα τους ότι θα είναι το καλύτερο παιχνίδι για πάντα απλά έχει πεθάνει. Τα e-sports του επίσης. Βλέπεις LCK να παίζει Τ1 και να έχει 25-30κ viewers. Ε οκ. νταξ. Δεν υπάρχει αυτό, το LoL (που δεν έχω παίξει ποτέ) είναι σταθερά πρώτο και το CS (που παίζω προσωπικά) 2ο ή 3ο παλεύοντας με το Valorant
aplos73 Δημοσ. Κυριακή στις 06:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:53 μμ Εγω παίζω χρόνια Call of duty mobile. Πολύ καλό και με console like γραφικά. Και δεν το αλλάζω. Και στο 11'' tablet μου συνδέω με Bluetooth το Xbox controller και παίζω μια χαρά. 1
atypicalcoder Δημοσ. Δευτέρα στις 07:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:43 μμ Στις 18/5/2025 στις 3:06 ΜΜ, Hacker?pcs είπε Δεν υπάρχει αυτό, το LoL (που δεν έχω παίξει ποτέ) είναι σταθερά πρώτο και το CS (που παίζω προσωπικά) 2ο ή 3ο παλεύοντας με το Valorant Μπες twitch και πες μου λίγο τι νούμερα κάνουν τα esport events. όσο για το players base. απλά δες τους τριγύρω σου. στον δικό μου κύκλο πραγματικά το έχουν σταματήσει όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα