fidepab982 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τα αμαξια που βλεπω στο δρομο, τον απειρο κοσμο στα μαγαζια, τις ουρες στα διοδια. Τι εγινε ρε παιδια, κερδισατε ολοι το τζοκερ? Ουρες αμαξιων εβλεπα μικρος, το 2008, απο το παραθυρο του σπιτιου μου. Τζιπαρες και μερσεντες, πορσε. Σημερα 2025, που καλοκαιριασε και λιγο, βλεπω ξανα τα ιδια και χειροτερα! Ολοι στους δρομους, ολοι καπου πηγαινουν... Τι γινεται?? Και στα μερη σας ετσι ειναι ή μονο στην πολη μου? Επεξ/σία 19 Μαϊου από fidepab982 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 λεπτά πριν, fidepab982 είπε Τα αμαξια που βλεπω στο δρομο, τον απειρο κοσμο στα μαγαζια, τις ουρες στα διοδια. Τι εγινε ρε παιδια, κερδισατε ολοι το τζοκερ? Ουρες αμαξιων εβλεπα μικρος, το 2008, απο το παραθυρο του σπιτιου μου. Τζιπαρες και μερσεντες, πορσε. Σημερα 2025, που καλοκαιριασε και λιγο, βλεπω ξανα τα ιδια και χειροτερα! Ολοι στους δρομους, ολοι καπου πηγαινουν... Τι γινεται?? Και στα μερη σας ετσι ειναι ή μονο στην πολη μου? Δηλαδη εσυ τωρα ειδες πρωτη φορα ουρες στα διοδια τα τριήμερα, πασχα κλπ; 1 1
prometheas Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) H χώρα ζεί κατα μεγάλο μέρος με το χρήμα που πέφτει από την τουριστική βιομηχανία (καταλύμματα AirBnB , εστιαση μεταφορές και όλο το κύκλωμα που εμπλέκεται στην εμπειρία "Live your myth in Greece") μεγάλο μέρος του οποιου ειναι μαύρο Σε νησια και περιοχές που μεχρι πριν 5 χρόνια τα είχαμε ξεχασμένα εχουν κάνει AirBnb μέχρι και τα κοτέτσια. Η χώρα εξελίσσεται σαν το νεο brand name στον τουρισμό .. μεχρι να σκάσει και αυτή η φούσκα διότι δεν εχουμε τις υποδομές για τέτοια μεγέθη. Οσοι κανουν διακοπες τον Αύγουστο το βιωσαν πέρσι και προβλέπω οτι θα ειναι χειρότερα φέτος Τουρισμός και τσιμέντο ειναι το βασικό αναπτυξιακό μοντέλο μας. (Δυστυχώς) Επεξ/σία 19 Μαϊου από prometheas 3
sphinxgr Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, fidepab982 είπε Τα αμαξια που βλεπω στο δρομο, τον απειρο κοσμο στα μαγαζια, τις ουρες στα διοδια. Τι εγινε ρε παιδια, κερδισατε ολοι το τζοκερ? Ουρες αμαξιων εβλεπα μικρος, το 2008, απο το παραθυρο του σπιτιου μου. Τζιπαρες και μερσεντες, πορσε. Σημερα 2025, που καλοκαιριασε και λιγο, βλεπω ξανα τα ιδια και χειροτερα! Ολοι στους δρομους, ολοι καπου πηγαινουν... Τι γινεται?? Και στα μερη σας ετσι ειναι ή μονο στην πολη μου? Συνοπτικά. Οι υπάλληλοι ΔΕΝ βγάζουν λεφτά, δεν θα βγάλουν ποτέ λεφτά και στο μέλλον ΔΕΝ θα μπορούν να αγοράσουν αυτοκίνητο ούτε μεταχειρισμένο, ούτε καινούργιο. Το μέλλον είναι όπως στην Ινδία. Παπάκι / ποδήλατο. Μέχρι εκεί. Οι υπάλληλοι, ζουν αυτή τη στιγμή με αυτοκίνητα που είχαν τη δεκαετία του 2000. Και δεν θα τα αλλάξουν ΠΟΤΕ. Ποιοι αγοράζουν αυτοκίνητα? Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι τους δίνουν οι δουλειές του Leasing. Τα περισσότερα καινούργια είναι Leasing. Ποιοι έχουν λεφτά στις μέρες μας? Ελεύθεροι επαγγελματίες με τεχνικά επαγγέλματα. Όσοι εισπράττουν ενοίκια . Όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό. Επεξ/σία 19 Μαϊου από sphinxgr 6 1 1
gorge18 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 16 λεπτά πριν, fidepab982 είπε Τα αμαξια που βλεπω στο δρομο, τον απειρο κοσμο στα μαγαζια, τις ουρες στα διοδια. Τι εγινε ρε παιδια, κερδισατε ολοι το τζοκερ? Ουρες αμαξιων εβλεπα μικρος, το 2008, απο το παραθυρο του σπιτιου μου. Τζιπαρες και μερσεντες, πορσε. Σημερα 2025, που καλοκαιριασε και λιγο, βλεπω ξανα τα ιδια και χειροτερα! Ολοι στους δρομους, ολοι καπου πηγαινουν... Τι γινεται?? Και στα μερη σας ετσι ειναι ή μονο στην πολη μου? Ελλάδα 2.0
Nabuko Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 20 λεπτά πριν, fidepab982 είπε Τζιπαρες και μερσεντες, πορσε. Τι γινεται?? Και στα μερη σας ετσι ειναι ή μονο στην πολη μου? Εδώ στο Μόντε Κάρλο έχουν ξεπέσει μερικοί και αγοράζουν φθηνά αυτοκίνητα σαν τα παραπάνω. Γίναμε Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις