Rebelos2018 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:41 πμ 1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε ΠΑΡΑ πολύ άνετα κάνουν sold out και τις 2 μέρες αν γινόταν, πολλά χρόνια διαφορά με την προηγούμενη και εμπορικά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλον πιο δημοφιλή metal Φίλε το λες και μόνος σου. Metal. 55 λεπτά πριν, UncleKim είπε Δώσαμε 110 ευρώπουλα (έδωσα δλδ, μονος σαν το λεμόνος). 6 η ticketmaster και άλλα τόσα περίπου η ασφάλεια (γιατί better safe than sorry). Τα χρήματα, για μία τέτοια συναυλία, θεωρώ ότι είναι μια χαρά. Επειδή δεν ήθελα να χάσω χρόνο χθες που έκλεισα τα εισιτήρια, δεν πρόσεξα τι είναι αυτή η ασφάλεια;
spooker Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:55 πμ 1 hour ago, Georgebek2 said: Που τα βλεπουμε στο ticketmaster account; Εμενα οταν παταω με βγαζει στην ουρα να αγορασω και αλλα. αναγκαστικά πρέπει να περιμένεις πάλι στην ουρά για να καταφέρεις να κάνεις login. Το παρατήρησα και εγώ εχθες 1
slaughter Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:02 μμ 4 minutes ago, spooker said: αναγκαστικά πρέπει να περιμένεις πάλι στην ουρά για να καταφέρεις να κάνεις login. Το παρατήρησα και εγώ εχθες Αν μπεις στο https://www.ticketmaster.com/ και κάνεις εκεί login τα βλέπεις τα tickets? Είναι δλδ global το account ή θέλει άλλο για το gr? Να σας πω την αλήθεια με χαλάει λίγο αυτός ο χαμός για να μπορέσεις να πάρεις ένα ticket. Σίγουρα οι Metallica μπορούν να κάνουν Sold Out 2 βράδια ειδικά με το No Repeat που έχουν.
AlexanderTheGr Δημοσ. Τετάρτη στις 01:04 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:04 μμ Εγώ εκανα εγγραφη χτες στο site της metallica εγινα fifth member πήρα το promo code και τσιμπισα 4 εισητηριάκια χτες. Ιδανικα ήθελα αρενα αλλα γιναν sold out. Θα μπορούσα να περιμένω ως την παρασκευή μπας και ανοιξει η αρενα αλλα εκεινη την ημέρα θα γίνει πρα πόλεμος και λέω ας μην το ρισκάρω. Οπότε βολευτίκαμε με κερκίδα. Ετσι και αλλιώς οι περισσότεροι στην παρεα δεν μπορούσαν να δώσουν τα 150e της αρένας αρα κερκίδα. 1
ksessalonikios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:41 μμ 1 ώρα πριν, slaughter είπε Αν μπεις στο https://www.ticketmaster.com/ και κάνεις εκεί login τα βλέπεις τα tickets? Είναι δλδ global το account ή θέλει άλλο για το gr? Να σας πω την αλήθεια με χαλάει λίγο αυτός ο χαμός για να μπορέσεις να πάρεις ένα ticket. Σίγουρα οι Metallica μπορούν να κάνουν Sold Out 2 βράδια ειδικά με το No Repeat που έχουν. δεν είναι global, ανάλογα σε ποιο Ticketmaster έχεις πάρει εισιτήριο μόνο σε εκείνο φαίνεται 2
slaughter Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:45 μμ 3 minutes ago, ksessalonikios said: δεν είναι global, ανάλογα σε ποιο Ticketmaster έχεις πάρει εισιτήριο μόνο σε εκείνο φαίνεται to account είναι global ή θα πρέπει να ανοίξω και στο gr?
ksessalonikios Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ 1 λεπτό πριν, slaughter είπε to account είναι global ή θα πρέπει να ανοίξω και στο gr? στο gr θα κανεις εγγραφη και βασικά δεν χρειαζεται εγγραφη, απλά θα συνδεθεις μεσω google, apple κλπ οταν φτασεις στην αγορα
polakis21 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:20 μμ Ανοιξαν κατω εξεδρες πρασινα στα 143€ αρκετα εισιτηρια 1
spooker Δημοσ. Τετάρτη στις 02:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:22 μμ 2 hours ago, slaughter said: Αν μπεις στο https://www.ticketmaster.com/ και κάνεις εκεί login τα βλέπεις τα tickets? Είναι δλδ global το account ή θέλει άλλο για το gr? Να σας πω την αλήθεια με χαλάει λίγο αυτός ο χαμός για να μπορέσεις να πάρεις ένα ticket. Σίγουρα οι Metallica μπορούν να κάνουν Sold Out 2 βράδια ειδικά με το No Repeat που έχουν. δεν είναι global. Τα εισιτήρια τα βλέπω στις κινήσεις στο https://www.ticketmaster.gr/
Damned7 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:24 μμ Εκανα εγγραφή και εγώ στο fan club,μπηκα στην ουρά 12:00 και ήρθε η σειρά μου στις 16:00 και κλασικά μου ήρθε μνμ ότι έχασα την σειρά μου γιατί ακυρώθηκε ολη η ουρα.6 ευρώ προμήθεια παίρνει δεν μπορεί να φτιαξει τα συστήματα που εχει για παραπάνω κοσμο? ΓΤΣ σου ticketmaster.Αρενα θελω αλλά δεν πρόλαβα χθες. Αύριο δεύτερη ευκαιρία και μετα Παρασκευή.
GamingMaster424 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:45 μμ 2 hours ago, polakis21 said: Ανοιξαν κατω εξεδρες πρασινα στα 143€ αρκετα εισιτηρια Να 'σαι καλά, είδα το μήνυμά σου περίπου 40 λεπτά αφότου το είχες δημοσιεύσει και στο καπάκι μπήκα και έκλεισα, ούτε ουρές, ούτε τίποτα. 150€ μαζί με το καπέλο της Ticketmaster.
polakis21 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:02 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:02 μμ Εξαντληθηκαν ολα σχεδον. Να δω απο αυριο τι θα δωσουν…
Dark_Nightfall Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:13 μμ To 99 το εισιτήριο είχε 8.500 δραχμές , βάση πληθωρισμού αντιστοιχεί σε περίπου 40€ 50€ σημερινά , πολύ ακριβά τα εισιτήρια , snake pit 550€ 🤘🤦♂️😂 για να πιάνουμε τα @@ του James😂 2 1
Makis38 Δημοσ. Τετάρτη στις 06:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:22 μμ (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, polakis21 said: Εξαντληθηκαν ολα σχεδον. Να δω απο αυριο τι θα δωσουν… εκατοντάδες διαθέσιμα αυτή τη στιγμή PL3 (05Α, 05Β, 13Α, 13Β) Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:24 μμ από Makis38
somt Δημοσ. Τετάρτη στις 06:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:35 μμ 32 λεπτά πριν, polakis21 είπε Εξαντληθηκαν ολα σχεδον. Να δω απο αυριο τι θα δωσουν… εξαντλούνται οι παρτίδες της προπώλησης αύριο θα ανοίξουν κι άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα