Thodwras21 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Καλησπερα μάγκες, ειχα την GPU Nvidia 4060 Eagle , με τον CPU Ryzen 9 5900X και την θερμοκρασια του ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ κυμαίνονταν στους 72-78 το πολυ. Πολυ κομπλε θερμοκρασιες σε βαρια Games με full γραφικα. Τη πουλησα και προχωρησα στην AMD 7900XT καρτα κι απο τοτε ο επεξεργαστης στα ιδια games εχει +10 βαθμους. Έχει φτασει και 90 ¿¿χωρις να έχει κλεισει το PC¿¿ . Ο μονος τροπος να ριξω τουλαχιστον 5-6 βαθμούς κατω ηταν να αλλαξω θερμοπαστα , να ανοιγω το πορτακι και να εχω εξωτερικους ανεμιστηρες. Συνολικα τωρα είναι 9 ανεμιστηρες 7-8 βαζουν / 1-2 βγαζουν ((ενας δεν εχω καταλαβει αν βγαζει ή βάζει)). Το θεμα ειναι οτι εφοσον εγινε η αλλαγη της καρτας ανεβηκε η θερμοκρασια...
mkp Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Η πιο γρήγορη κάρτα βγάζει περισσότερα FPS, άρα ζητάει από τον επεξεργαστή περισσότερα FPS, άρα αυξάνεται το load και οι θερμοκρασίες στο CPU. Συν το γεγονός ότι η 7900XT καταναλώνει περισσότερα Watt, άρα ζεσταίνει το case περισσότερο. 1
flikifloki Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 2 ώρες πριν, Thodwras21 είπε Συνολικα τωρα είναι 9 ανεμιστηρες 7-8 βαζουν / 1-2 βγαζουν ((ενας δεν εχω καταλαβει αν βγαζει ή βάζει)) Αυτό σίγουρα δε βοηθάει και πολύ. Όπως είπε ο φίλος, η 7900 έχει πολύ υψηλότερη κατανάλωση και θερμοκρασίες λειτουργίας. Θες σωστή ροή φρέσκου "δροσερού" αέρα, όχι απλά να ανακυκλώνεις τον ζεστό που υπάρχει ήδη μέσα στο case. Ποιο κουτί έχεις? Βάλε και καμια φωτό απ'το δικό σου να φαίνονται τα φανάκια αν μπορείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα