txcellas Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:21 μμ Υποθετικά πάντα. Αγοράζω τον 2ρο όροφο που έχει μέσα ενοικιαστές μέχρι αρχές 2026.. Οι ενοικιαστές έχουν αγοράσει τον 3το όροφο και εκεί μέσα έχουν δώσει για ενοικίαση μέχρι το 2027 σε μια οικογένεια. Εγώ θα πρέπει να περιμένω πότε θα φύγουν οι ένοικοι του 3του για να φύγουν και οι δικοί μου; Μιλάμε για ιδιοκατοικηση.
zio10 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:30 μμ Αν είναι πρώτο συμβόλαιο κύριας κατοικίας μεταφέρεται κι αυτό στο νέο ιδιοκτήτη και ισχύει η τριετία, αυτό ξέρω ότι ισχύει.
giwrgostr Δημοσ. Παρασκευή στις 01:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:33 μμ Εσένα σε νοιάζει πότε λήγει το σομβόλαιο για το δικό σου σπίτι, δηλαδή μπορούν να μείνουν μέχρι το 2026. Αν δεν θες να κάτσουν επιπλέον, καλό είναι να τους στείλεις ένα εξώδικο που να τους ενημερώνεις πως δεν θα ανανεώσεις μετά τη λήξη, καθώς αν τους το πεις τελευταία στιγμή, έχουν δικαίωμα να μη φύγουν αμέσως ακόμα και αν έληξε το συμβόλαιο. Όσο αφορά το ότι τυχαίνει να έχουν άλλο σπίτι νοικιασμένο, δεν απασχολεί εσένα νομικά. 1
tasoe Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Εύκολο, πας εσύ κανονικά στο δικό σου άμεσα, αυτοί του δευτέρου πάνε στο δικό τους του τρίτου, και αυτοί του τρίτου πάνε εκεί που μένεις τώρα εσύ. Έχουμε δει και ένα τρίο στούτζες, δεν είμαστε πρωτάρηδες. 1 1 5
Pare50 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 μμ Υπάρχει λύση υπό προϋποθέσεις. Απευθύνεσαι σε δικηγόρο και θα σου εξηγήσει.
NikosKallithea Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:59 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, txcellas είπε Υποθετικά πάντα. Αγοράζω τον 2ρο όροφο που έχει μέσα ενοικιαστές μέχρι αρχές 2026.. Οι ενοικιαστές έχουν αγοράσει τον 3το όροφο και εκεί μέσα έχουν δώσει για ενοικίαση μέχρι το 2027 σε μια οικογένεια. Εγώ θα πρέπει να περιμένω πότε θα φύγουν οι ένοικοι του 3του για να φύγουν και οι δικοί μου; Μιλάμε για ιδιοκατοικηση. Εδω στο ινσομνια θα τρελαθουμε, τι σχεση εχει ποτε φευγουν οι ενοικιαστές του ενοικιαστή🤣🤣🤣 Εσυ εχεις να κανεις με τον δικο σου ενοικιαστή, αρχες το 26' λοιπον ειναι υποχρεωμενοι να σου παραδώσουν το σπιτι Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:59 μμ από NikosKallithea 4
xsterg Δημοσ. Παρασκευή στις 06:53 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:53 μμ φιλε μου για να εχεις ησυχο το κεφαλι σου βαλε δικηγορο. ολα τα αλλα ειναι για τζαμπατζηδες και για ναχαμε να λεγαμε. δινεις εναν σκασμο χρηματα για σπιτι και στεκεσαι σε λεπτομερειες?
Dante80 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:30 μμ 8 hours ago, txcellas said: Υποθετικά πάντα. Εγώ θα πρέπει να περιμένω πότε θα φύγουν οι ένοικοι του 3του για να φύγουν και οι δικοί μου; Υποθετικά πάντα. Όχι.
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:33 μμ 8 ώρες πριν, txcellas είπε Υποθετικά πάντα. Αγοράζω τον 2ρο όροφο που έχει μέσα ενοικιαστές μέχρι αρχές 2026.. Οι ενοικιαστές έχουν αγοράσει τον 3το όροφο και εκεί μέσα έχουν δώσει για ενοικίαση μέχρι το 2027 σε μια οικογένεια. Εγώ θα πρέπει να περιμένω πότε θα φύγουν οι ένοικοι του 3του για να φύγουν και οι δικοί μου; Μιλάμε για ιδιοκατοικηση. Με ποια λογική θα πρέπει εσύ να περιμένεις να φύγουν οι ενοικιαστές των άλλων;
txcellas Δημοσ. Σάββατο στις 09:00 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:00 πμ 11 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Με ποια λογική θα πρέπει εσύ να περιμένεις να φύγουν οι ενοικιαστές των άλλων; Δεν είπα να περιμένω απλά αφού προκύπτει θέμα. Δεν μπορείς να πετάξεις τον άλλον έξω και ας έχει λήξει το συμβόλαιο του όταν μιλάμε για οικογένεια! 15 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εδω στο ινσομνια θα τρελαθουμε, τι σχεση εχει ποτε φευγουν οι ενοικιαστές του ενοικιαστή🤣🤣🤣 Εσυ εχεις να κανεις με τον δικο σου ενοικιαστή, αρχες το 26' λοιπον ειναι υποχρεωμενοι να σου παραδώσουν το σπιτι Αν αρχές του 2026 το σπιτι τους είναι κατελημενο και δεν έχουν που να μείνουν πως θα φύγουν από το δικό μου; και το συμβόλαιο να λήξει μπορούν να μείνουν αν δεν έχουν που να πάνε. Προστατεύεται η οικογένεια τους από να τους πετάξεις έξω.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:18 πμ 14 λεπτά πριν, txcellas είπε Δεν είπα να περιμένω απλά αφού προκύπτει θέμα. Δεν μπορείς να πετάξεις τον άλλον έξω και ας έχει λήξει το συμβόλαιο του όταν μιλάμε για οικογένεια! Αν αρχές του 2026 το σπιτι τους είναι κατελημενο και δεν έχουν που να μείνουν πως θα φύγουν από το δικό μου; και το συμβόλαιο να λήξει μπορούν να μείνουν αν δεν έχουν που να πάνε. Προστατεύεται η οικογένεια τους από να τους πετάξεις έξω.. Πως προκύπτει θέμα;Αν ειχαν κάνει 10ετή συμβόλαιο δηλαδή θα έπρεπε να περιμένεις 10 χρόνια; Αν εσύ το 2026 δεν έχεις σπίτι να μείνεις τι θα κάνεις;Ας βρει λύση ο καθένας στο δικό του πρόβλημα. Οπως και να έχει βρίσκεις δικηγόρο να συμβουλευτείς.Αλλά κυριότερο ειναι να αλλάξεις λίγο νοοτροπία.Μην εισαι τόσο μαλακός γιατί θα το καταλάβουν και θα σε εκμεταλλευτούν μέχρι αηδίας. 2
CONAN_ Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:40 πμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως προκύπτει θέμα;Αν ειχαν κάνει 10ετή συμβόλαιο δηλαδή θα έπρεπε να περιμένεις 10 χρόνια; Αν εσύ το 2026 δεν έχεις σπίτι να μείνεις τι θα κάνεις;Ας βρει λύση ο καθένας στο δικό του πρόβλημα. Οπως και να έχει βρίσκεις δικηγόρο να συμβουλευτείς.Αλλά κυριότερο ειναι να αλλάξεις λίγο νοοτροπία.Μην εισαι τόσο μαλακός γιατί θα το καταλάβουν και θα σε εκμεταλλευτούν μέχρι αηδίας. Απόλυτα σωστός αν και αυτό που λές για τα 10 χρόνια , αν υποθετικά ήταν πραγματικότητα, τοτε θα έπρεπε να περιμένει 10 χρόνια. Ακραίο, αλλα έτσι είναι. γιαυτό και κάνουμε συμβόλαια το πολυ 3 χρόνια Για το θέμα του TS τώρα , ενημερώνεις απο τωρα οτι με την λήξη του συμβολαίου θα πρέπει να στο εχουν αδειάσει και προχωράς. Επειδή καταλαβαίνω πως σκέφετεσαι, αν ήσουν εσύ στην θέση τους, πιστεύεις οτι ο υποτιθέμενος αγοραστής θα περίμενε ποτε θα μπορέσεις να φυγεις ; μάλλον όχι.... Επεξ/σία Σάββατο στις 09:41 πμ από CONAN_ 2
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 09:51 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:51 πμ 10 λεπτά πριν, CONAN_ είπε Απόλυτα σωστός αν και αυτό που λές για τα 10 χρόνια , αν υποθετικά ήταν πραγματικότητα, τοτε θα έπρεπε να περιμένει 10 χρόνια. Ακραίο, αλλα έτσι είναι. γιαυτό και κάνουμε συμβόλαια το πολυ 3 χρόνια Για το θέμα του TS τώρα , ενημερώνεις απο τωρα οτι με την λήξη του συμβολαίου θα πρέπει να στο εχουν αδειάσει και προχωράς. Επειδή καταλαβαίνω πως σκέφετεσαι, αν ήσουν εσύ στην θέση τους, πιστεύεις οτι ο υποτιθέμενος αγοραστής θα περίμενε ποτε θα μπορέσεις να φυγεις ; μάλλον όχι.... Το δεκαετές συμβόλαιο ήταν για τους ενοικιαστές του 3ου οροφου.
txcellas Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 πμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 πμ (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πως προκύπτει θέμα;Αν ειχαν κάνει 10ετή συμβόλαιο δηλαδή θα έπρεπε να περιμένεις 10 χρόνια; Αν εσύ το 2026 δεν έχεις σπίτι να μείνεις τι θα κάνεις;Ας βρει λύση ο καθένας στο δικό του πρόβλημα. Οπως και να έχει βρίσκεις δικηγόρο να συμβουλευτείς.Αλλά κυριότερο ειναι να αλλάξεις λίγο νοοτροπία.Μην εισαι τόσο μαλακός γιατί θα το καταλάβουν και θα σε εκμεταλλευτούν μέχρι αηδίας. Απλά όταν υπάρχει συμβόλαιο καλύπτεται ο ενοικιαστής. Το σκεπτικό μου είναι ακριβώς ίδιο με το δικό σου. Έχουμε κάνει συζητήσεις με το δικηγόρο απλά ξέρεις είναι λίγο λεπτό το θέμα. Τους ενοικιαστές μας μελλοντικά θα τους έχουμε γείτονες από πάνω μια ζωή μιας κ πηρανε το πανω διαμέρισμα... Επεξ/σία Σάββατο στις 10:03 πμ από txcellas
primeragt Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:12 πμ Ε τότε κάτσε κ περίμενε ποτέ θα φύγουν. Problem solved.... Δεν σε νοιάζει νομικά πότε τελειώνει το συμβόλαιο τους και όχι νομικά δεν προστατεύεται κανένας επειδή δεν βρίσκει. Μόνο αν αποδεικνύεται ότι δεν έχουν ειδοποιηθεί έγκαιρος. Οπότε ξεκινά τις διαδικασίες ειδοποίησης με χαρτουρα να έχεις εσύ το κεφάλι σου ήσυχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα