Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ποσο badass ονομα

Και εμφανισιακα ειναι πολυ ωραιο αν το τσεκαρεις. Τουλαχιστο πολυ πιο ωραιο απο το χυμαδιο της Noctua που φαινεται στο αρθρο. (Βεβαια της Noctua ειναι και prototype, δεν θα ειναι ετσι το τελικο προιον τους στο μελλον.)
Ειναι αρκετα ακριβο της IceGiant ομως.. 💀

Δημοσ.

Είχαν δοκιμάσει ένα παρόμοιο concept pc στο κανάλι του Linus. Το pc έχειμια τεράστια χάλκινη επιφάνεια στην οροφή που λειτουργεί σαν ψύκτρα και έχει μια για CPU και μια για GPU.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ολα αυτά αλλα στους πόσους βαθμούς αρχίζει να βραζει το υγρο που εχει ώστε να ξεκινήσει να δουλεύει σαν ψύξη γιατί αν ειναι να εχω μονιμα τον cpu ακόμα και idle στους 70 βαθμούς είναι άχρηστο.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, cpc464 said:

Μου αρέσει που το άρθρο το ξεκαθαρίζει ότι δεν μιλάμε για θερμοσίφωνες αλλά τα μέλη βάζουν εικόνες απο αυτούς, δεν λέω καλή η πλάκα αλλά το σύστημα αυτό βασίζεται στους νόμους του Μπερνούλι και δεν είναι κάτι καινούργιο,ήδη οι ακριβές gpu έχουν vapour chamber, η πρωτοτυπία εδώ δεν ξέρω που είναι γιατί ούτε αυτές έχουν αντλία,στην ουσία ένα αέριο όταν μετατραπεί σε υγρό αποβάλει την επιπλέον ένεργεια με μορφή θερμότητας,υποθέτω ότι το πλεονέκτημα είναι ότι δεν έχεις υγροποίηση του αέρα όπως έχεις με ένα κλασικό σύστημα με φρέον και αντλία.

Δεν υπάρχει τρομερή πρωτοτυπία, αλλά λόγω ονόματος (εννοώ τη noctua οχι το θερμοσίφωνα) μπορεί να βρει μερίδιο στην αγορά.

BTW, προφανώς και θα βάλουμε φωτογραφίες από θερμοσίφωνες με κεντρικές εγκαταστάσεις και σύνδεση με το λέβητα, για αυτό ήρθαμε όλοι στα σχόλια. Μεταξύ μας, δεν είναι τυχαία και στον τίτλο του αρθρου!

• Thanks 2
Δημοσ.
1 hour ago, teosard said:

Καλα ολα αυτά αλλα στους πόσους βαθμούς αρχίζει να βραζει το υγρο που εχει ώστε να ξεκινήσει να δουλεύει σαν ψύξη γιατί αν ειναι να εχω μονιμα τον cpu ακόμα και idle στους 70 βαθμούς είναι άχρηστο.

Λογικά είναι σε πίεση κάτω από την ατμοσφαιρική. Ανάλογα με το ρευστό που έχει, το σημείο βρασμού μπορεί να είναι κάτω από τους 40-50 βαθμούς.

• Like 3
Δημοσ.

E ναι καλα γραφουν θερμοσιφωνα αφου το νερο βραζει γινετε ατμος και ανεβαινει στο ψυγειο γινετε παλι νερο και κατεβαινει παλι στην Cpu για τζακουζι 🤣Γιατι δεν βγαζετε μια ψυξη με αζοτο σε κλειστο κυκκλωμα η με freon οπως τα ψυγεια .Εκει θα παγωσει το συμπαν 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Δεν ειναι δυσκολο να βγει και για gpu. Η ιδια αρχη ειναι.

Το ίδιο όσο αφορά τον πυρινα.. πρέπει να γίνει το ίδιο και στις vram 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bringmevictims είπε

Το ίδιο όσο αφορά τον πυρινα.. πρέπει να γίνει το ίδιο και στις vram 

Ε βαζεις μεγαλυτερο block. Οπως υπαρχουν και για απλη υδροψυξη.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...