Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Αν δεν τα εχεις μαζι σου σε εγχαρτη μορφη αλλα στο gov.gr wallet δεν εισαι καλλυμενος;

στην αρχη το υποουργειο ειπε εισαι

μετα η αστυνομια εγραφε κοσμο

μετα ο κοσμος διαμαρτηρηθηκε 

μετα το υπουργειο ειπε στην αστυνομια μην τους γραφετε

μετα η αστυνομια εγραψε το υπουργειο στις μπαλες της και συνεχιζει να γραφει κοσμο 10ευρω γιατι ετσι γουσταρει

δεν ξερω αν το εκανα κατανοητο οτι ειμαστε τσιρκο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μετα η αστυνομια εγραψε το υπουργειο στις μπαλες της και συνεχιζει να γραφει κοσμο 10ευρω γιατι ετσι γουσταρει

Αν ένας αστυνομικός σου κόψει κλήση χωρίς νόμιμο λόγο, τότε μπορεί να θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος. Οπότε μπορείς να καταγγείλεις τον αστυνομικό για παράβαση καθήκοντος και να ζητήσεις να ακυρωθεί η κλήση ή να μην επιβληθεί η ποινή.

• Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν ένας αστυνομικός σου κόψει κλήση χωρίς νόμιμο λόγο, τότε μπορεί να θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος. Οπότε μπορείς να καταγγείλεις τον αστυνομικό για παράβαση καθήκοντος και να ζητήσεις να ακυρωθεί η κλήση ή να μην επιβληθεί η ποινή.

οταν εδειξα εγω τα εγγραφα απο gov μου λεει "να ξερεις καλο ειναι να τα εχεις γιατι καποιος αλλος θα σου δωσει κληση 10ευρω"

του λεω το ξερω γιατι την εφαγε ενας γνωστος αλλα δεν ειναι πλεον ισοτιμα?

οχι μου λεει μπορουμε κανονικα να κοψουμε κληση γιατι πρεπει το οργανο να κανει ελεγχο απο το περιπολικο (ή απο το κεντρο δεν θυμαμαι) οτι ισχυει αυτο που γραφει το κινητο και εχουμε δικαιωμα να κοψουμε κληση.

ειπα οκ και εφυγα

2 γνωστοι μου την εχουν φαει, κανενας δεν ασχοληθηκε γιατι ειναι δεκα ευρω. εγω μπορει να το εκανα. το τσιρκο παραμενει τσιρκο ομως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε

Αν δεν τα εχεις μαζι σου σε εγχαρτη μορφη αλλα στο gov.gr wallet δεν εισαι καλλυμενος;

Θεωρητικα εισαι,δεν εχει τυχει ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, panagiotis1988 said:

Για κάποιον λόγο ένας μοδεράτορας μού έσβησε κάτι που θα απαντούσε στην ερώτησή σου 🤷🏻‍♂️

Σε πολλά τμήματα τροχαίας, όταν σου παίρνουν το δίπλωμα, δεν το δηλώνουν απολύτως πουθενά. Οπότε το δίπλωμα στο gov.gr συνεχίζει να βγαίνει ενεργό, ακόμα και αν στο έχουν αφαιρέσει σε φυσική μορφή. 

Οπότε σου κόβουν (εντελώς παράνομα) κλήση με τη λογική “πού ξέρω γώ ότι δε στο έχουν πάρει και κυκλοφορείς με αυτό”. Για αυτόν που μου το έσβησε πριν, όχι δεν έχω κάποια τοπ σικρετ πληροφορία, κυριολεκτικά η Αστυνομία το λέει. Κόβουν κλήσεις γιατί είναι δύσκολο να ελέγξουν αν το δίπλωμα έχει αφαιρεθεί. 

Βέβαια αν υποθετικά όντως στο έχουν πάρει και είσαι με το ψηφιακό, πάλι σε συμφέρει να το δείξεις. Στην απολύτως χειρότερη περίπτωση, θα φας μήνυση, θα πας στο δικαστήριο με το δίπλωμα σε 1.5-2 χρόνια και θα αθωωθείς πανηγυρικά αφού η αφαίρεση δε θα φαίνεται πουθενά.

Επεξ/σία από GodzillaCover
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/5/2025 στις 3:12 ΠΜ, StamTheMan είπε

Αν εχεις λιγη αντιληψη των πραγματων και δεν αρχισεις τις ιστοριες τυπου "να αυτον εκει δεν τον σταματησατε και δε φοραει κρανος" ή γενικα να εισαι γκιοζης,πρεπει να πεσεις σε ΠΟΛΥ στραβοξυλο για να φας κληση.

Το κλειδι ειναι να εισαι καπου αναμεσα,ουτε να εισαι γλειφτης,ουτε γκιοζης.
Ουτε ψαρωμενος,ουτε φουλ μαγκια.
Ανθρωποι ειναι και αυτοι και αν τους μιλησεις σωστα δε θα χασεις.

ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ,αν δε φορας κρανος τα παραπανω δε δουλευουν.

Δουλευα διανομη περιπου 12 χρονια,οι κλησεις που ειχα φαει ηταν τα πρωτα χρονια,λιγο επειδη μπορει να ειχα ζορι απο τη δουλεια,λίγο επειδη μπορει να μη γινοταν αλλιως,ειχα φαει αλλα οχι πολλες.

Τα τελευταια 8 χρονια πρεπει να εχω φαει μια κληση 10 ευρω πανω σε πεζοδρομο,που και εκει μιλησα οπως επρεπε,τους ειπα να με γραψουν αλλα οσο μπορουν να ειναι ανθρωπινη η κληση,μη μου παρουν πινακιδα και δε μπορω να δουλεψω,καναμε συμβιβασμο και με εγραψε οτι ειχα παρκαρει στην εισοδο του πεζοδρομου.
Το τι παραβασεις με εχουν πιασει να κανω δεν το φανταζεσαι,πανω κατω οτι μπορει να παραβιαστει,το εχω παραβιασει πανω στη δουλεια,αλλα και εκει επειδη ξερω να μιλαω,απλα παιρνουν στοιχεια και με διωχνουν.
Μια φορα με πηρε απο πισω η ΔΙ.ΑΣ για ενα κοκκινο,στη μεση του πουθενα,φουλ ευθειες,αργα βραδυ,ψυχη στον κοσμο,μονο εγω.
Περναω κοκκινο,τσουπ απο πισω μου με φαρους.
Τους λεω δουλευω courier και καποιες συνηθειες δεν κοβονται.
Μου λενε οκ,αλλα μην το ξανακανεις.
Θα το ξανακανω τους λεω,ειναι κομματι της δουλειας,οποτε αν ειναι γραψτε με τωρα.
Καληνυχτισαν και πηρε ο καθενας το δρομο του.
Αυτα.

Επειδή πέρυσι το καλοκαίρι έπεσα σε μέγα μαλ@κα, νομίζω πιο μεγάλη σημασία έχει σε ποιόν θα πέσεις και πως θα έχει ξυπνήσει. Άμα έχει βγει να γράψει, και ο θεός να κατέβει να του πει όχι, δεν τη γλυτώνεις

Δημοσ.
5 minutes ago, tonyz21 said:

Επειδή πέρυσι το καλοκαίρι έπεσα σε μέγα μαλ@κα, νομίζω πιο μεγάλη σημασία έχει σε ποιόν θα πέσεις και πως θα έχει ξυπνήσει. Άμα έχει βγει να γράψει, και ο θεός να κατέβει να του πει όχι, δεν τη γλυτώνεις

Εν κατακλείδι, Ελλάς 2025.

• Thanks 3
Δημοσ.
Στις 24/5/2025 στις 12:05 ΠΜ, Ukforthemoment είπε

Είσαι επαγγελματίας οδηγός;Aπο το Leoforia που έχεις στο nickname.

Του έχουν πάρει τόσες φορές το δίπλωμα που κυκλοφορεί σχεδόν αποκλειστικά με αυτά 😏

• Haha 7
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Αν δεν σου βρει παράβαση τι θα γράψει;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...