Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε

Αν δεν τα εχεις μαζι σου σε εγχαρτη μορφη αλλα στο gov.gr wallet δεν εισαι καλλυμενος;

στην αρχη το υποουργειο ειπε εισαι

μετα η αστυνομια εγραφε κοσμο

μετα ο κοσμος διαμαρτηρηθηκε 

μετα το υπουργειο ειπε στην αστυνομια μην τους γραφετε

μετα η αστυνομια εγραψε το υπουργειο στις μπαλες της και συνεχιζει να γραφει κοσμο 10ευρω γιατι ετσι γουσταρει

δεν ξερω αν το εκανα κατανοητο οτι ειμαστε τσιρκο

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μετα η αστυνομια εγραψε το υπουργειο στις μπαλες της και συνεχιζει να γραφει κοσμο 10ευρω γιατι ετσι γουσταρει

Αν ένας αστυνομικός σου κόψει κλήση χωρίς νόμιμο λόγο, τότε μπορεί να θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος. Οπότε μπορείς να καταγγείλεις τον αστυνομικό για παράβαση καθήκοντος και να ζητήσεις να ακυρωθεί η κλήση ή να μην επιβληθεί η ποινή.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν ένας αστυνομικός σου κόψει κλήση χωρίς νόμιμο λόγο, τότε μπορεί να θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος. Οπότε μπορείς να καταγγείλεις τον αστυνομικό για παράβαση καθήκοντος και να ζητήσεις να ακυρωθεί η κλήση ή να μην επιβληθεί η ποινή.

οταν εδειξα εγω τα εγγραφα απο gov μου λεει "να ξερεις καλο ειναι να τα εχεις γιατι καποιος αλλος θα σου δωσει κληση 10ευρω"

του λεω το ξερω γιατι την εφαγε ενας γνωστος αλλα δεν ειναι πλεον ισοτιμα?

οχι μου λεει μπορουμε κανονικα να κοψουμε κληση γιατι πρεπει το οργανο να κανει ελεγχο απο το περιπολικο (ή απο το κεντρο δεν θυμαμαι) οτι ισχυει αυτο που γραφει το κινητο και εχουμε δικαιωμα να κοψουμε κληση.

ειπα οκ και εφυγα

2 γνωστοι μου την εχουν φαει, κανενας δεν ασχοληθηκε γιατι ειναι δεκα ευρω. εγω μπορει να το εκανα. το τσιρκο παραμενει τσιρκο ομως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis1988 είπε

Αν δεν τα εχεις μαζι σου σε εγχαρτη μορφη αλλα στο gov.gr wallet δεν εισαι καλλυμενος;

Θεωρητικα εισαι,δεν εχει τυχει ακομα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

στην κω εχουν και 50% εκπτωση δηλαδη 😜

Σχολιαστές του Πρώτου Θέματος, τι περίμενες?

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, panagiotis1988 said:

Για κάποιον λόγο ένας μοδεράτορας μού έσβησε κάτι που θα απαντούσε στην ερώτησή σου 🤷🏻‍♂️

Σε πολλά τμήματα τροχαίας, όταν σου παίρνουν το δίπλωμα, δεν το δηλώνουν απολύτως πουθενά. Οπότε το δίπλωμα στο gov.gr συνεχίζει να βγαίνει ενεργό, ακόμα και αν στο έχουν αφαιρέσει σε φυσική μορφή. 

Οπότε σου κόβουν (εντελώς παράνομα) κλήση με τη λογική “πού ξέρω γώ ότι δε στο έχουν πάρει και κυκλοφορείς με αυτό”. Για αυτόν που μου το έσβησε πριν, όχι δεν έχω κάποια τοπ σικρετ πληροφορία, κυριολεκτικά η Αστυνομία το λέει. Κόβουν κλήσεις γιατί είναι δύσκολο να ελέγξουν αν το δίπλωμα έχει αφαιρεθεί. 

Βέβαια αν υποθετικά όντως στο έχουν πάρει και είσαι με το ψηφιακό, πάλι σε συμφέρει να το δείξεις. Στην απολύτως χειρότερη περίπτωση, θα φας μήνυση, θα πας στο δικαστήριο με το δίπλωμα σε 1.5-2 χρόνια και θα αθωωθείς πανηγυρικά αφού η αφαίρεση δε θα φαίνεται πουθενά.

Επεξ/σία από GodzillaCover

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...