Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, doubleh said:

Έι, εσείς όλοι που ενημερώστε καθημερινά από την κομμουνιστική κυβέρνηση της Κίνας, σταματήστε.

Σηκωθείτε από ντιβάνια, καναπέδες, καρέκλες... και ακούστε τον  Diavolos666,

Δεν ζήτησα κανέναν να με ακούσει, θα μπορούσε να ανοίξει τα μάτια του και να δει από μόνος του αντί να περιμένει η κομμουνιστική προπαγάνδα να το παραδεχτεί.

Εξακολουθείτε να νομίζετε ότι έχασε η Αμερική γιατί δεν θα μπορεί ο κάθε influencer να έχει το τελευταίο μοντέλο κινητού.

Όταν ο κόσμος σταματάει να αγοράζει από ένα μαγαζί ή θα αγοράσει από αλλού ή θα κάνει οικονομία... το μαγαζί απλά κλείνει.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
19 ώρες πριν, cpc464 είπε

Δεν είναι δικό μου σκεπτικό,έτσι είναι ο καπιταλισμός,και στην χώρα μας που βασίζεται σε τουρισμό άν έχεις καλές τιμές έρχονται τουρίστες αν όχι πάνε Τουρκία,χαίρομαι όμως που τα λές αυτά γιατί ο Τράμπ που μερικοί τον λένε και πατριώτη αυτό ακριβώς θέλει να περάσει με το Big beatifull bill, φοροαπαλλαγές για τους δισεκατομμυριούχους,περικοπές ασφάλισης και ποιο πολλούς φόρους για τους φτωχούς, και οι δασμοί του έμεσος φόρος είναι, τον δασμό τον πληρώνει ο εισαγωγέας,όχι ο προμηθευτής,και τον μετακυλεί στον καταναλωτή.

Η πατριδοκαπηλία είναι το αγαπημένο σπορ των ακροδεξιών και πολλά δεξιών κυβερνήσεων!!!

Αλλά το τι σημαίνει πατρίδα; δεν το λέει κανείς. Όλοι οι πολιτικοί αγαπάνε την πατρίδα, αλλά κανένας τους δεν έχει πει τη είναι η πατρίδα γι αυτόν.

Ρωτάω το παιδί μου που είναι 5, τι σημαίνει πατρίδα, τι είναι η πατρίδα μας και μου λέει "Οι άνθρωποι μπαμπά".

Νομίζω αυτός είναι ο πιο σωστός ορισμός. Οι άνθρωποι. Και με βάση τον ορισμό αυτόν, ο Τραμπ (και πολλοί άλλοι φυσικά) είναι πατρηδοκάπηλος μιας και αυτά που κάνει στην πράξη είναι εναντίον των ανθρώπων.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
51 minutes ago, Shinji ikari said:

Ολα τα media εκτος απο αυτα που ειπες, παντα ηταν με τους φιλελευθερους, δεν ειναι κακο να υπαρχουν αντιθετοι αλλά να το κανουν και disclaimer πρεπει, οχι να το παιζουν δημοσιογραφοι ενω ειναι σκληροπυρηνικοι προπαγανδιστες. Δε σου εχει φανει ποτέ περιεγο που ολοι αυτοι δε λενε κακια κουβεντα για τους δικους τους για κανενα λογο με ολα αυτα που εχουν γινει;

Διαμαχες με δικαστικους ειχαν ολοι οι προεδροι, δεν εχει βγει contempt order, ακομα και να βγει, θα ειναι για καποιο υπαλληλο, το αεροπλανο θα το παρει η αεροπορια και μετα η βιβλιοθηκη οπως συνηθως, ειναι λασπολογια αυτων που νομιζεις πως ειναι αντικειμενικοι, μπορεις να το ξεχασεις. Οι καταδικες που εχει ειναι κατι που εχουν επισης κανει ολοι μα ολοι αυτοι, δεν το εκαναν για τη δικαιοσυνη, ο εισαγγελεας το ειπε ξεκαθαρα οτι θα κανει τα παντα για να κυνηγησει τον τραμπ προσωπικα και να του φορτωσει οτι μπορει απλα επειδη ειναι ο τραμπ και για να τον εξοντωσει πολιτικα, το οποιο ηταν ανηκουστο μεχρι τοτε και σουπερ αντι-συνταγματικο και γυρισε και μπουμερανγκ, ενας απο τους λογους που κερδισε, ακριβως επειδη ηξερε ο κοσμος αυτα που σου ειπα τωρα. Οποιονδηποτε ξερω να λεω και εγω, πες μου ενα απο τις επιλογες που ειχαν.

Πρώτα απο όλα το Air force one είναι το αεροσκάφος του προέδρου,όχι του Τράμπ,εξυπηρετεί τον ενεργό πρόεδρο,δεν μπάινει σε προεδρικές βιβλιοθήκες, δεύτερο,είναι παράβαση του Emoluments Clause, επιπλέον o δικαστής Boasberg έχει ξεκινήσει την διαδικασία περιφρόνυσης, και το ότι είναι Πρόεδρος δέν σημαίνει ότι δεν έχει καταδίκες,απλά το σύνταγμα δεν έχει πρόβλεψη.

Συνέχισε λοιπόν την εθελοτυφλία,και ο κόσμος τον ψήφισε γιατί η προπαγάνδα δούλεψε φούλ, αλλά δέν πειράζει τώρα που οι υποστηρικτές του χάνουν την περιουσία τους να τον δώ τι θα κάνει,πραγματικά το μόνο που τον σώζει είναι να κάνει δικτατορία,αν καταφέρει να καταργήσει το habeas corpus θα φυλακίζει όποιον θέλει και χωρίς δίκη,και αυτό περιλαμβάνει και πολίτες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/5/2025 στις 1:00 ΜΜ, Bil79 είπε

Ναι οκ, αλλά εικάζω ότι υπάρχουν 2 προβλήματα. Πρώτον και πάλι θα τους συμφέρει να το φτιάχνουν στην Ασία και δεύτερον, τα εργοστάσια δεν είναι ντομάτες να τις βάλεις και να βγουν σε 2 μήνες...

Και τρίτον αν γίνουν πραγματικότητα τα 2 πρώτα δεν νομίζω ότι θα υπάρχει iPhone με κάτω από 1,5 χιλιάρικο στην Αμερική,γιατί αλλιώς να πληρώνεις τον Κινέζο εργάτη και αλλιώς τον Αμερικανό 

Επεξ/σία από REPLAY33
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, cpc464 είπε

[...] να τον δώ τι θα κάνει,πραγματικά το μόνο που τον σώζει είναι να κάνει δικτατορία,αν καταφέρει να καταργήσει το habeas corpus θα φυλακίζει όποιον θέλει και χωρίς δίκη,και αυτό περιλαμβάνει και πολίτες.

αν ζει μέχρι τότε γιατί είναι και 80χρονο το μπουμπούκι μας...:rolleyes:

• Haha 1
Δημοσ.
8 minutes ago, cpc464 said:

Πρώτα απο όλα το Air force one είναι το αεροσκάφος του προέδρου,όχι του Τράμπ,εξυπηρετεί τον ενεργό πρόεδρο,δεν μπάινει σε προεδρικές βιβλιοθήκες, δεύτερο,είναι παράβαση του Emoluments Clause, επιπλέον o δικαστής Boasberg έχει ξεκινήσει την διαδικασία περιφρόνυσης, και το ότι είναι Πρόεδρος δέν σημαίνει ότι δεν έχει καταδίκες,απλά το σύνταγμα δεν έχει πρόβλεψη.

Συνέχισε λοιπόν την εθελοτυφλία,και ο κόσμος τον ψήφισε γιατί η προπαγάνδα δούλεψε φούλ, αλλά δέν πειράζει τώρα που οι υποστηρικτές του χάνουν την περιουσία τους να τον δώ τι θα κάνει,πραγματικά το μόνο που τον σώζει είναι να κάνει δικτατορία,αν καταφέρει να καταργήσει το habeas corpus θα φυλακίζει όποιον θέλει και χωρίς δίκη,και αυτό περιλαμβάνει και πολίτες.

Ανθρωπε μου, το νομο που λεει αυτο που σου ειπα εβαλες, το αεροπλανο θα το εχει η αεροπορια και μετα θα παει στη βιβλιοθηκη των προεδρων που πανε ολα αυτα τα δωρα στην ιστορια των ΗΠΑ, δε θα ειναι μεσα με τα βιβλια, ετσι λεγετε το ιδρυμα και ειναι κρατικο, δε θα το παρει ο τραμπ δικο του σε καμια περιπτωση. Η περιφρονηση και να βγει, σου ειπα, θα τη φαει καποιος άλλος ή θα ειναι ενα μικρο προστιμο, δε θα πεσει η κυβερνηση και δεν τους νοιαζει αυτους που τον ψηφισαν αυτο που ηθελαν κανει σε αυτο το θεμα. Ποια προπαγανδα; σου ξαναλεω παντα με τους αλλους ηταν η προπαγανδα, το αποδεικνυεις εσυ ο ιδιος, βγαζανε τα γκαλοπ οτι θα κερδισει η αλλη (που δεν την ηθελε κανείς και οπως εκαναν με την κιλαρι την πρωτη φορα) ή οτι ειναι ισοπαλια και αυτος κερδισε συντριπτικα, που ποτε δεν πεφτουν τα γκαλοπ τοσο εξω, ολα τα καναλια ανελεητο πολεμο του κανανε για να μη βγει. Οι υποστηρικτες του ειναι που παιρνουν τις φοροαπαλαγες και το τελευταιο που εγραψες ειναι σκετη φαντασια και άλλοι προεδροι ανεστειλαν το habeas corpus άλλωστε και τι εγινε; τιποτα, ουτε μια στο δις να φυλακιζει πολιτες δεν παιζει, πιστεψε με, εσυ εχεις τσιμπησει το παραμυθι.

Δημοσ.

Πατριδα ειναι το σπιτι τα εδαφη που αγαπας.Οι ανθρωποι αλλαζουν,φευγουν,πεθαινουν αλλα τα εδαφη παραμενουν.

Δημοσ.
8 minutes ago, Shinji ikari said:

εσυ εχεις τσιμπησει το παραμυθι.

Εγώ έχω τσιμπήσει το παραμύθι;, το επικό rug pull με το coin του είναι φαντασία;,το οτι είπε η εκπρόσωπος τύπου του ότι θα το πάρει στο τέλος της θητείας του είναι φαντασία;μέχρι και οι δικοί του τον έχουν επικρίνει ,το γεγονός ότι ο γιός του έχει κανει club με είσοδο μισό εκατομμυριάκι είναι φαντασία ;, ο χρηματισμός πάει σύννεφο, τα μισά να είχαν κάνει άλλοι θα είχαν πάει φυλακή. Όσο για την αναστολή του habeas corpus τελευταία φορά έγινε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, πραγματική έκτακτη ανάγκη, όχι φανταστική σαν του Τραμπ.

Πίστευε ότι θέλεις εμένα δεν με πείθεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, cpc464 είπε

Καλά ούτε ο Τράμπ πρέπει να μιλάεί για πολέμους, είχε υποσχεθεί ότι θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία (σε μιά ημέρα)  και ο Πούτιν τον έχει γραμμένο στα Μέζεα του, επίσης ξαναλέω δεν κοιτάει την χώρα του, χρήμα μαζεύει απο τα κορόϊδα όπως έχει ήδη κάνει με τα meme coin  απο όταν έγινε πρόεδρος,που έκανε rug pool και έχει κερδίσει δις αυτός και οι φίλοι του, και με δωροδοκίες όπως το αεροπλάνο απο το Κατάρ,επίσης σε πολλές χώρες ένας άνθρωπος με 34 οικονομικές καταδίκες και με 450 εκατομμύρια σε προστιμα δεν θα μπορούσε να βάλει καν υποψηφιότητα.

Τώρα όσο αφορά τις Εταιρείες στις ΗΠΑ καμία δεν πληρώνει αυτα που τις αναλογούν, τα περισσότερα μετρητά τα κρατάνε σε μετοχές τις οποίες τις έχουν ώς ενέχυρο σε δάνεια,ούτε το ένα ούτε το άλλο φορολογούνται,απλά με το νομοσχέδιο του Τράμπ δεν θα φορολογούνται ούτε τα ψιλά που κρατάνε για χαρτζιλίκι.

Εάν υπήρχε ένας σωστός πρόεδρος θα έβαζε φόρους σε μετοχές και hedge funds και ο Τράμπ και οι φίλοι του δεν έχουν προσωπικό συμφέρον να το κάνουν αυτό,μάλλον το αντίθετο.

Σε αυτο να περηφανευεσαι που υποστηριζεις οτι πιο χειροτερο εχει υπαρξει δηλαδη η ΕΕ.Ποια αυτη που καταδικαζει την Ρωσια και στελνει οπλα στους ναζιστες της Ουκρανιας αλλα η Παλαιστινη ομορφα και ωραια να σφαξουμε τα παιδια για την αγαπη μας το Ισραηλ.Σε αυτο φταινε ατομα σαν και σενα που τα στηριζετε και καταληξαμε εδω που ειμαστε.Οτι ο πολεμος που ξεκινησε ο Μπαιντεν δεν σου φταιει κανενας Τραμπ.Οτι δεν τελειωσε ο πολεμος να χαιρομαστε τους Ευρωπαιους ηγετες που αναβουν φυτιλιες.

17 ώρες πριν, gadgetseek είπε

Η Κίνα δεν παριστάνει την (δυτική) δημοκρατία, ούτε έχει τις ατομικές ελευθερίες και το ελεύθερο εμπόριο για ιερό ευαγγέλιο. Και όχι, δεν είναι καθόλου ΟΚ οι κινεζικές απαγορεύσεις. Απλά από αυτούς τις περιμένεις..

Εμ λαθος που εισαι εδω.Μαλλον πρεπει να διαβασεις τις δηλωσεις του Κινεζου για το θεμα με το Ταιβαν.

Επεξ/σία από darkwolf8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bait Clickbait GIF by Leeds United

ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ

Κατά τα άλλα. Σιγά. Αν ήμουν Apple/Samsung ή οποιοσδήποτε άλλος: Θα έκανα 15-20% αυξήσεις αρχικής τιμής παγκόσμια (γιατί έτσι) και οι δασμοί της κάθε χώρας έξτρα.

Δηλαδή για παράδειγμα για apple αν ήταν 800 το αρχικό μοντέλο θα το πήγαινα γύρω στα 1000 και για την αμερική με τους δασμούς 25% γύρω στα 1250 δολλάρια. Problem solved. Όλοι χαρούμενοι.

Υ.Γ. Και προβλέψιμος είναι, και κουραστικός.

Επεξ/σία από Pansp32
Δημοσ.
22 ώρες πριν, cpc464 είπε

Ότι και να είναι στον ινδό εργάτη ο μισθός είναι 290$ το μήνα επι 12, δηλαδή 3,480 το χρόνο,στην Αμερική  θες τουλάχιστον τα δεκαπλάσια, άρα δεν τους συμφέρει ότι και να κάνει ο πορτοκαλί ηλίθιος,κανονικά δεν θα με ένοιαζε ας βγάλουν τα μάτια τους αλλά το κόστος απώλειας της αμερικάνικης αγοράς θα το μετακυλίσουν στην παγκόσμια όπως έγινε με την sony και το ps5 pro.

Ωραιος αρα να φυγουν ολοι απο εδω να πανε σε τριτοκοσμικες χωρες με μισθους 200 και 300 ευρω και να τα στελνουν αργοτερα εδω και εκει.Α ξεχασα με το σκεπτικο σου μην κλαψεις αν ανεβαινε η ανεργια σε 30 και 40%.Να βγαζει ο επιχειρηματιας αλλα οχι να πληρωνει.Που δουλευεις εσυ ειπαμε.Γιατι να πληρωνει εσενα και να μην παρει ενα Πακιστανο με 10 ευρω αφου τα λες τοσο ωραια.

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, cpc464 said:

Πίστευε ότι θέλεις εμένα δεν με πείθεις.

Παλι αυτο που σου ειπα εβαλες, ξεχνα το αεροπλανο, ειναι ολα νομιμα. Δυο pump and dump, το ξερω, δεκαδες χιλιαδες το εχουν κανει, ετσι γινεται, δε σε υποχρεωνει κανείς να παιξεις, Ελιτ κλαμπ; σιγα το νεο, παντα υπαρχουν αυτα, ειναι σε αντιθεση με την ιδεολογια του; και ελιτ σελιδα με 1000$ το ποστ σαν το facebook εχουν, σε πειραζει και αυτο; θα σου ελεγα τι εχουν κανει οι άλλοι και δεν εχει παει κανείς μεσα...

15 minutes ago, darkwolf8 said:

Σε αυτο να περηφανευεσαι που υποστηριζεις οτι πιο χειροτερο εχει υπαρξει δηλαδη η ΕΕ.Ποια αυτη που καταδικαζει την Ρωσια και στελνει οπλα στους ναζιστες της Ουκρανιας αλλα η Παλαιστινη ομορφα και ωραια να σφαξουμε τα παιδια για την αγαπη μας το Ισραηλ.Σε αυτο φταινε ατομα σαν και σενα που τα στηριζετε και καταληξαμε εδω που ειμαστε.Οτι ο πολεμος που ξεκινησε ο Μπαιντεν δεν σου φταιει κανενας Τραμπ.Οτι δεν τελειωσε ο πολεμος να χαιρομαστε τους Ευρωπαιους ηγετες που αναβουν φυτιλιες.

Καλα, αμα το πιασουμε αυτο, ολοι δινουν σε ολους λεφτα και οπλα για να ριχνει ο ενας στον άλλο, δεν πρεπει να εχει ξαναγινει κατι τετοιο στην ιστορια.

Δημοσ.
22 minutes ago, darkwolf8 said:

Ωραιος αρα να φυγουν ολοι απο εδω να πανε σε τριτοκοσμικες χωρες με μισθους 200 και 300 ευρω και να τα στελνουν αργοτερα εδω και εκει.Α ξεχασα με το σκεπτικο σου μην κλαψεις αν ανεβαινε η ανεργια σε 30 και 40%.Να βγαζει ο επιχειρηματιας αλλα οχι να πληρωνει.Που δουλευεις εσυ ειπαμε.Γιατι να πληρωνει εσενα και να μην παρει ενα Πακιστανο με 10 ευρω αφου τα λες τοσο ωραια.

Εγώ σου λέω τι γίνεται και ποιά είναι η αλήθεια, το κεφάλαιο πάει εκεί που θα βγάλει το μέγιστο κέρδος,δεν είδα κανέναν να κλαίει όταν τα έχτιζαν τα εργοστάσια στην κίνα και την Ινδία,τώρα είναι αργά.

Οσο για εμένα δέν φοβάμαι,γιατί είμαι εξειδικευμένος εργάζόμενος,ιδιώτης,με βαρβάτο cv , αυτό να το φοβούνται τα κοπρόσκυλα που προτιμουν να κάθονται απο το να πάνε να δουλέψουν.

24 minutes ago, Shinji ikari said:

Παλι αυτο που σου ειπα εβαλες, ξεχνα το αεροπλανο, ειναι ολα νομιμα. Δυο pump and dump, το ξερω, δεκαδες χιλιαδες το εχουν κανει, ετσι γινεται, δε σε υποχρεωνει κανείς να παιξεις, Ελιτ κλαμπ; σιγα το νεο, παντα υπαρχουν αυτα, ειναι σε αντιθεση με την ιδεολογια του; και ελιτ σελιδα με 1000$ το ποστ σαν το facebook εχουν, σε πειραζει και αυτο; θα σου ελεγα τι εχουν κανει οι άλλοι και δεν εχει παει κανείς μεσα...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, το πρώτο πράγμα που κάνει ένας πρόεδρος είναι να ορκιστεί οτι θα τηρεί το σύνταγμα και τους νόμους, οΤραμπ σε αυτή την ερώτηση έλεγε "δεν ξέρω πρέπει να ρωτήσω τον Δικηγόρο μου".

Τόσο απατεώνας είναι, αν έχεις πηγές για το τί έχουν κάνει οι άλλοι βάλτες,δέν με νοιάζει αλλά να ξέρεις ότι δέν είναι διαγωνισμός για το ποιος είναι ο χειρότερος,πάντως τόσο εξόφθαλμες δωροδοκίες δεν θυμάμαι να έχει δεχθεί άλλος.

Δημοσ.
8 minutes ago, cpc464 said:

Οσο για εμένα δέν φοβάμαι,γιατί είμαι εξειδικευμένος εργάζόμενος,ιδιώτης,με βαρβάτο cv

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, πολλοι δε φοβοντουσαν κυριολεκτικα μεχρι πριν εξι μηνες μεχρι που ηρθε η σειρα τους.

Αυτο που ειπε "δεν ξερω", εννοουσε τις προηγουμενες ερωτησεις προφανως, κυνηγας μαγισσες. Τα εχω διαβαζει ολα για το γκαρσια αλλά βαριεμαι να τα λεω παλι, να τα βρειτε να τα διαβασετε απο την πηγη και μετα βγαλτε συμπερασματα. Για το προτελευταιο, οχι ευχαριστω, δε θελω να μου στειλει πιτσα η πως τη λενε. Και για το τελευταιο, νομιμο ειναι στις ΗΠΑ, τι να κανουμε τωρα εμεις;

Δημοσ.
5 minutes ago, Shinji ikari said:

Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα, πολλοι δε φοβοντουσαν κυριολεκτικα μεχρι πριν εξι μηνες μεχρι που ηρθε η σειρα τους

Δεν είναι ανάγκη να με πιστέψεις,αλλα τα έχω πάει καλά,και γενικά επαγγέλματα χωρίς κορεσμό πληρώνουν καλά.

15 minutes ago, Shinji ikari said:

Αυτο που ειπε "δεν ξερω", εννοουσε τις προηγουμενες ερωτησεις προφανως, κυνηγας μαγισσες.

Πεντακάθαρο είναι, τον ρωτάει αν ορκίστηκε να τήρεί το σύνταγμα και λέει δέν ξέρω για κάτι που ορκίστηκε να κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...