Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, svartevarg είπε

Αλλά στο iris υπάρχει η δυνατότητα για αμφισβήτηση συναλλαγής;

Όχι... Αν ο παραλήπτης αρνηθεί ή δεν απαντήσει δεν υπάρχει υποχρεωτική επιστροφή.

Δημοσ.
Στις 25/5/2025 στις 2:35 ΜΜ, tollisth είπε

Καλησπέρα

Όπως λέει και ο τίτλος συνέβει αυτό πριν λίγο 

Πήγα να κάνω αγορά μέσω skroutz (η κάρτα δεν ήταν αποθηκευμένη) και μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα δοκίμασα άλλες 2-3 φορές,είπα μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα τα ίδια 

Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα  (eurobank ) να δω τι έγινε μου είπαν ότι το σύστημα μπλόκαρε αυτόματα την κάρτα χωρίς παραπάνω λεπτομέρειες και σε αναμονή για να την ξεμπλοκαρει 

Μετά με σύνδεσε με έναν κύριο σε ασφαλή γραμμή από ότι μου είπε και με ενημέρωσε ότι την στιγμή που πήγε να γίνει η αγορά το σύστημα εντόπισε διαρροή των στοιχείων της  κάρτας με αποτέλεσμα να την κλειδώσει αυτόματα,τον ρώτησα και επέμεινα σε αυτό εαν υπάρχει περίπτωση να  είναι λάθος του συστήματος και μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση 

Μου ακύρωσε την κάρτα και θα μου στείλουν καινούργια 

Το πρόβλημα είναι τώρα στο skroutz δηλαδή,τους έχουν χακαρει δεν έχουν πάρει πρέφα?

Πολύ περίεργο ότι έχει γίνει,παροιμία εμπειρία κάποιος άλλος ?

σοβαρεψου μην φας καμια καταγγελια για δυσφήμηση απο το σκρουτζ και το φυσας και δν κρυωνει 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόμοιο θέμα είχα πριν 1-2 χρόνια κι εγώ με χρεωστική Πειραιώς, όταν μεσάνυχτα προσπαθούσα να κάνω επαναλαμβανόμενη αγορά από το skroutz που δεν ολοκληρωνόταν.

Από το skroutz μου έλεγαν πως φταίει η κάρτα, να επικοινωνήσω με την τράπεζα.

Από την τράπεζα μου απαντούσαν με μισόλογα, πως κάτι συνέβηκε με τις δικλίδες ασφαλείας της VISA και πως θα έπρεπε να περιμένω 10-15 μέρες να...ξεμπλοκάρει. (ή κάρτα έκανε συναλλαγές στα σούπερ μάρκετ, μόνο online απέκτησε πρόβλημα)

Την επόμενη μέρα πήγα σε ένα κατάστημα, την ακύρωσα, και τους είπα να μου εκδώσουν επιτόπου μια καινούργια. Έδωσα τα 6 ευρώ και ξέμπλεξα.

Επεξ/σία από warewolf
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mountains1 είπε

Αμα εχεις δωσει τα στοιχεια της καρτας σου...παντου, πως μπορει να εισαι σιγουρος οτι η μπινια, αν εγινε, οτι εγινε μεσω skroutz;

Αυτος ειναι ο λογος που προτεινω Paypal παντου, ή εστω αντικαταβολη για εντος Ελλαδας.

Αποφυγη χρησης της καρτας οπου μπορω να την αποφυγω.

σκατα και η πειπαλ και γω ετσι πιστευα μεχρι που μου φαγανε 2000 σε μια νυχτα και το πειπαλ ελεγε βρες ακρη με την τραπεζα... παλι καλα μου τα επεστρεψε η τραπεζα μετα απο 40 μερες 

επισης και στην αντικαταβολη αλλη παπατζα.. βαζω ενα κουτι με πετρες το περνεις το πληρωνεις και το ανοιγεις τι θα πεις στον κουριερ? χεστηκε ο κουριερ .. εαν ειναι να γινει θα γινει με οποιον τροπο... το καλυτερο ειναι revolut 1 καρτα μονο για αγορες και το ποσο ακριβως που θες 

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, pasxaliskar said:

σκατα και η πειπαλ και γω ετσι πιστευα μεχρι που μου φαγανε 2000 σε μια νυχτα και το πειπαλ ελεγε βρες ακρη με την τραπεζα... παλι καλα μου τα επεστρεψε η τραπεζα μετα απο 40 μερες 

επισης και στην αντικαταβολη αλλη παπατζα.. βαζω ενα κουτι με πετρες το περνεις το πληρωνεις και το ανοιγεις τι θα πεις στον κουριερ? χεστηκε ο κουριερ .. εαν ειναι να γινει θα γινει με οποιον τροπο... το καλυτερο ειναι revolut 1 καρτα μονο για αγορες και το ποσο ακριβως που θες 

Με αντικαταβολή αν είναι απατεώνας ο άλλος έχεις χάσει 100% τα λεφτά σου, με χρεωστική έχεις καλές πιθανότητες και με πιστωτική ακόμα περισσότερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

σοβαρεψου μην φας καμια καταγγελια για δυσφήμηση απο το σκρουτζ και το φυσας και δν κρυωνει 

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά το σοβαρέψου στο σπίτι σου όχι σε έμενα

Δεύτερων περιγράφω την εμπειρία  μου  που συνέβη στο site το δικό τους,στο όποιο θα είναι ήδη καταγεγραμμένες  οι αποτυχημένες  προσπάθειες για ότι συνέβη και αναρωτιέμαι τι μπορεί να φταίει

Τρίτων σε κανένα ποστ δεν αναφέρω κατηγορηματικά για ότι συνέβη ευθύνεται και φταίει αποκλειστικά η skroutz

Τετάρτων δεν περίμενα έναν άσχετο στην συγκεκριμένη περίπτωση εσένα να μου δώσει οδηγίες για το τι πρέπει να γράψω

Επεξ/σία από tollisth
  • Like 4
Δημοσ.

Ερώτηση: η εξυπηρέτηση πελατών του skroutz μέσω email είναι ενεργή;

Έστειλα μήνυμα σε εκπρόσωπο και έχει περάσει το 24ωρο.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/5/2025 στις 8:08 ΜΜ, tollisth είπε

Επίσης σε θέματα ασφάλειας είμαι πολύ προσεκτικός ειδικά σε αυτά, κάνω περίπου 17 χρόνια online συναλλαγές από την πρώτη μέρα με paypal 

Εκτος απο τα  windows  εχεις  αλλο τειχος προστασιας στο PC?
Γιατι ναι μεν φαινεται οτι ειναι false positive της τραπεζας αλλα  ποτε δεν ξερεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, ringboy είπε

Εκτος απο τα  windows  εχεις  αλλο τειχος προστασιας στο PC?
Γιατι ναι μεν φαινεται οτι ειναι false positive της τραπεζας αλλα  ποτε δεν ξερεις.

Αν εννοείς για antivirus ναι έχω αγορασμένο,έτρεξα το antivirus και malware bytes δεν βρήκαν κάτι ούτε είχα κάνει και κάποια αλλαγή τους τελευταίους μήνες στο pc 

Από την συζήτηση μέχρι στιγμής προκύπτει για λάθος της τραπεζας  από ότι φαίνεται και κακή ενημέρωση από την πλευρά τους 

• Like 1
Δημοσ.
On 25/05/2025 at 14:35, tollisth said:

Καλησπέρα

Όπως λέει και ο τίτλος συνέβει αυτό πριν λίγο 

Πήγα να κάνω αγορά μέσω skroutz (η κάρτα δεν ήταν αποθηκευμένη) και μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε από την τράπεζα δοκίμασα άλλες 2-3 φορές,είπα μήπως έφαγε κάποιο κόλλημα τα ίδια 

Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα  (eurobank ) να δω τι έγινε μου είπαν ότι το σύστημα μπλόκαρε αυτόματα την κάρτα χωρίς παραπάνω λεπτομέρειες και σε αναμονή για να την ξεμπλοκαρει 

Μετά με σύνδεσε με έναν κύριο σε ασφαλή γραμμή από ότι μου είπε και με ενημέρωσε ότι την στιγμή που πήγε να γίνει η αγορά το σύστημα εντόπισε διαρροή των στοιχείων της  κάρτας με αποτέλεσμα να την κλειδώσει αυτόματα,τον ρώτησα και επέμεινα σε αυτό εαν υπάρχει περίπτωση να  είναι λάθος του συστήματος και μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση 

Μου ακύρωσε την κάρτα και θα μου στείλουν καινούργια 

Το πρόβλημα είναι τώρα στο skroutz δηλαδή,τους έχουν χακαρει δεν έχουν πάρει πρέφα?

Πολύ περίεργο ότι έχει γίνει,παροιμία εμπειρία κάποιος άλλος ?

Σε μενα μου ακυρωσαν την καρτα προληπτικα(παλι eurobank)... Οταν ρωτησα για ποιο λογο; η απαντηση απο τον εκπροσωπο της τραπεζας ηταν για προληπτικους λογους ακυρωνουν προωρα καποιον αριθμο καρτων. Γενικα ειναι πολυ ευφανταστοι στις δικαιολογιες. Ετσι πληρωσα και γω 6 ευρω για εκδοση νεας καρτας...

Δημοσ.
Στις 25/5/2025 στις 11:11 ΜΜ, lector είπε

6€ ειναι απο 1 πελατη. Για σκεψου σε ποσους (χιλιαδες;) πελατες μπορει να συμβαινει το ιδιο "προβλημα", απλα δε μπηκαν να το γραψουν στο ινσομνια. 

Αυτος διαμαρτυρηθηκε και του την εδωσαν δωρεαν. Πολλοι αλλοι μπορει οχι μονο να μη διαμαρτυρηθηκαν αλλα να ηταν πολυ χαρουμενοι που τη γλυτωσαν με "μολις" 6€.

ΥΓ. Το οτι τη δινουν δωρεαν μετα απο γκρινια, χωρις πολλα πολλα, υποδεικνυει οτι το κοστος τεινει στο 0, αρα το κερδος τεινει στο 100%. 

Η ακύρωση λόγω διαρροής ή υποψίας διαρροής συνοδεύεται με αυτόματη δωρεάν επανέκδοση. Οι διαδικασίες γίνονται αυτόματα, δεν κάθεται κάποιος υπάλληλος να αποφασίζει αν θα χρεώσει τον κάθε πελάτη. Ασε που το τηλεφωνικό κέντρο είναι υπεργολαβία, τιποτα δε μπορούν πρακτικά να κάνουν...

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Η ακύρωση λόγω διαρροής ή υποψίας διαρροής συνοδεύεται με αυτόματη δωρεάν επανέκδοση. Οι διαδικασίες γίνονται αυτόματα, δεν κάθεται κάποιος υπάλληλος να αποφασίζει αν θα χρεώσει τον κάθε πελάτη. Ασε που το τηλεφωνικό κέντρο είναι υπεργολαβία, τιποτα δε μπορούν πρακτικά να κάνουν...

Στο ακριβώς από πάνω σχόλιο του δικού σου χρεώθηκε η κάρτα παρότι ακυρώθηκε λόγω υποψίας αυτόματα από την τράπεζα. Τι ισχύει τελικά;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε γιατι οι προηγουμενοι συμφορουμιτες μιλανε για χρεωσεις;

Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια, δε μου εχει συμβει, τα γραφομενα των αλλων διαβαζω.

Δημοσ.
12 hours ago, mountains1 said:

Παντως, απαραδεκτο που το skroutz δεν υποστηριζει paypal. Απλα απαραδεκτο.

γιατι; το paypal ειναι αρχαια κατασκευη που ηρθε μαζι με το ebay, το ebay εχει ψοφησει το paypal δεν σου προσφερει κατι πλεον παραπανω απο πολλες αλλες υπηρεσιες που εχουν φυτρώσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...